|
|
#1891 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Hm
Z oczu zmywam bardzo rzadko (samo schodzi) a na reszcie paszczy wodą i mydłem ale mój mejkap paszczowy to korektor gdzieniegdzie i puder więc tapety ciężkiej do zmycia ni ma.Cytat:
Tak samo jak przedporodowe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tzn moim zdaniem tak, dlatego ja się przeprowadziłam z mniejszego do większego i nie mam zamiaru wracać a najbliższym czasie, bo w tym mniejszym to bym pewnie miała problem ze znalezieniem i bym i tak dojeżdżała do Kato ale od różnych rzeczy to zależy, od branży, szczęścia
|
||||
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Typowe A kiedy ślub? Mnie się śniło, że Wojtek nie mógł się doczekać, żeby mi nie się nie pochwalić nowym zakupem- i w kościele, przed mszą, pokazał mi długie obciskające majty z koronką na brzuchu i powiedział "Kobiety to strasznie bierze"- wówczas jedna starsza pani zemdlała i reszta snu była jej ratowaniem Grzeczny chłopczyk (z rana) ![]() Cytat:
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w praktyce pierdyliard chętnych na jedno miejsce
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
który najfajniejszy??? Pomożecie?
http://allegro.pl/stare-pierscionki-...874355774.html
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
to ja nawet nie chcę myśleć co by przed porodem było
![]() 2 maja, jeszcze 0,5 roku, dużo czasu na koszmary ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1898 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczyszcza, działa, polecam miciela używałam Avene bo miałam jakieś miniatury w gratisach, ale co on robił i czy coś robił to nie wiem... ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
(mam nadzieję że nie spudłowałam i dobrze pamiętam że masz jasnoniebieskie )
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1899 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurde... U TŻta w robocie organizują jakąś tajemniczą imprezę gdzie można brać żony/mężów. Ale nie mogę się z nim dogadać co do stroju. Wczoraj mówił "wieczorowe, eleganckie, fraki, smokingi". Dzisiaj go męczę czy sam dopowiedział sobie te smokingi i fraki czy powiedzieli "wizytowe" albo "wieczorowe" czy może aż "balowe". Jego odpowiedź "tak, tak, tak". "Ale które tak? Balowe?" "Nie wiem, tak" Super... wystroję się w 5 metrów różowego tiulu i balową suknię z tafty a reszta przyjdzie w czarnych mini sukienkach sylwestrowych. Cobytu cobytu uniwersalnego? Ale w sumie i tak nie mam wyjściowych butów
|
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała czarną
|
|
|
|
|
#1902 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli u Ciebie w mieszkaniu? ![]() Cytat:
Dlaczemu nie mnie ? ![]() Cytat:
O nie, znów mi się przypomniało to wczorajsze gryxowe zwalanie do kamery ![]() Glany i czarny długi płaszcz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
istnieją. I to w zagęszczeniu większym niż 1 sztuka na biuro
![]() czegoś mi się chce, ale jeszcze nie wiem czego
|
#1904 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. mała czarna na taką okoliczoność pewnie oznacza "za kolanko"? Myślałam o tej bluzce wczorajszej bo taki dekolt i fogle glam (a do tego przyda się na inne okazje) a pod spód długa czarna wąska i lejąca suknia z rozpierdaskiem (którą mam! Ale sama się nie nadaje bo k***ska i trochę badziewiasta). Do tego hm, jakaś fikuśna bransoleta lub kolczyki. Ale i tak koka ani niczego z profilem na wierzchu se nie zrobię noł łej a rozpuszczone włosy to nie wiem... I z eleganckich butów mam tylko kozaki Bo co, sandały se kupić na raz... Jakieś gladiatorki to jeszcze na lato by posłużyły ale pewnie moda wieczorowa wymaga durnowatych czółenek, które zaraz zgubię.
|
||
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No! U mnie w mieszkaniu założymy klubik dla dzieci- przedszkole i nazwiemy je "PSIEdszkole" Nie słyszał
|
|
#1906 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sandałków nie masz? Przecież wklejałaś zdjęcia w zielonej? Ogólnie pomys mi się podoba Dł. czarnej zależy od okazji- ale do poł. kolana zawsze jest ok
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1909 | ||
|
BAN stały
|
I właśnie o Tobie i Madziczce żem wczoraj pomyślał, to Wasze gorzkie zielsko i garbowane skóry
![]() Cytat:
Cytat:
Może placków po węgiersku? ![]() --- Co myślicie o tym zegarku (szkoda, że tylko żółte są)? |
||
|
|
|
#1910 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. niby mam ale one spadają z nóg bo bez paska więc w końcu wsadziłam je z powrotem do szafy i próbuję wymienić. Poza tym jakoś tego nie widzę w swoim przypadku - sandały i gołe stopy w styczniu, brr. Chociaż ludzie tak noszą. Nie wierzę w tak zajenożyczkistą klimę. |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...
Dlatego chyba już nie będę zbierać pierścionków, tylko zostawię sobie 2- 3 ulubione i jeden nabędę szlifowany Albo będziesz zwieszać warkocz z wieży- tylko trochę jeszcze pozapuszczaj
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu- zegarek
Nie tylko dlatego, że żółty, tylko jakiś taki tandetny- w pomysle A pierścionek?
|
#1914 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
, poza tym te wszystkie klasyczne i minimalistyczne mi się już jakoś nie widzą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1915 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
robię jednocześnie tłumaczonko i przeglądam Bar i chciałam fragment przekleić przy pisaniu odpowiedzi ale mi się nie skopiowało i po wciśnięciu Ctrl+v moim zdziwionym oczom ukazało się: mGluR5 receptor antagonists
Cytat:
hm, uniwersalne to chyba czarna kieca albo do kolana albo do ziemi o prostym fasonie którą da się odmienić dodatkami, jakimś szalem, biżuterią, balowymi dłuuuugimi rękawiczkami Cytat:
![]() czyli takie jak to trzecie oczko
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty już myślisz
||
|
|
|
#1918 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Poza tym jeśli zdecyduję się iść i w tej bluzce to kupię bluzkę. W przeciwnym wypadku trochę mi szkoda kasy na bluzkę.Gryxiu, więc: - kolor to wiadomo, poza tym nie trawię połączenia żółtego z szarym, - srebro czy coś jest tak jasne aż tandetne, - wskazówki miały być chyba proste i nowoczesne ale wg mnie są dziecinne, - pasek przypomina skórę krokodyla z bazaru, - opływowa klamerka też mi się dziecinnie kojarzy, - wkurza mnie logo bo trąci dresiarami. Jestem okrutna
|
|
|
|
|
#1919 |
|
BAN stały
|
Każdy, oprócz środkowego (ale coś drogo sobie życzą) W sumie to nie lubię żółtego w ubiorze, ale jako pojedynczy dodatek, taki akcent kolorystyczny, no wiecie Przeważnie chodzę w szarościach, błękitach i granatach, więc... eee, poczekam parę dni, może mi się odwidzi |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prace zaliczeniowe do szkoły napisać na niedziele a jestem w czarnej ....upie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.

Z oczu zmywam bardzo rzadko (samo schodzi) a na reszcie paszczy wodą i mydłem ale mój mejkap paszczowy to korektor gdzieniegdzie i puder więc tapety ciężkiej do zmycia ni ma.
taki męczący, że nic się nie układa i w ogóle dramat i na dodatek nie chciał się skończyć mimo ze się budziłam w międzyczasie i wiedziałam ze to sen 
Tak samo jak przedporodowe
Jak babcia mojej koleżanki 

)