![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KRAMIK BASI39 - zapachy, pielęgnacja, kolorówka :)
NIEAKTUALNE
Wymienione w tym wątku: *Guerlain, Les Voilettes Pudre Libre (Puder sypki) - dokładnie 20 g (ważone na wadze analitycznej). Kolor 02 - perle. Puszek-gąbeczka nie używana - LASIA. *Pierre Cardin Emotion EDP – tester bez korka – pierwotna pojemność 75 ml, zostało ok. 55% - ragutka *Dior Hypnotic Poison EDT, Malgosia791 *YR Vegetal Inositol, Malgosia791 *Vichy Capital Soleil 50 Ecran Ultra-Fluide, Madziorka *LRP Anthelios Dermo-Pediatrics - 4x5 ml, Madziorka *Loreal Prof. Absolut Repair szampon i maska, Madziorka * Przyrząd do masażu, paula_d Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-11-04 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KRAMIK BASI39 - zapachy, pielęgnacja, kolorówka :)
paula_d
Wstępnie jestem zainteresowana kremem do rąk z minerałami z Morza Martwego Planet Spa, 75 ml, Avon – NOWY, ale za masażer to zdecydowanie za mało. Może masz jakis krem do pielęgnacji biustu? Acha i z ciekawości czy ta torba termoizolacyjna wyglada tak, jest nowa?: http://www.swistak.pl/aukcje/1000627...VON-od-SS.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() posiadam krem do biustu, musiałaś nie doczytać mojej oferty ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokładam
![]() Guerlain, Les Voilettes Pudre Libre (Puder sypki) - zostało dokładnie 15 g (ważone na wadze analitycznej), czyli połowa pełnowymiarowego opakowania. Kolor 02 - perle. Puszek-gąbeczka nie używana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
witam, interesowałoby mnie emotion , ale nie mam żadnego z wymienionych zapachów ew. jakieś inne lub nowe avene ciclafate ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
prawda jest taka ,ze myślałam o kupnie tego ciclafate miałabym możliwośc za ok 38 zł a zerknęłam na ceny emotion na allegro i cała 75 jest za ok 50 , więc troche to dla mnie nieopłacalne , więc sorry za zamieszanie a do wymiany na perfumy miałabym 30 ml tendre poison w kartoniku lub moschino couture! ok 25 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tendre Poison lubię, więc jeśli wolisz wymianę zapach na zapach to z chęcią się wymienię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a to widzisz słaba jestem jeszcze z allegro i faktycznie jeszcze przesyłka..
z kosmetyków avene mogłabym jeszcze zaoferować trixera bain emolient napewno mam rozpoczęte a wydaje mi sie ,że gdzieś ukryłam jeszcze jedno zupełnie nowe i dwie tubki toleriane do demakijażu. moze wstępnie chciałabyś jeszcze to rozważyć. wymiana na pure poison byłaby też możliwa ,z tym że czekam na próbke emotion z gazetowego forum i gdybym upewniła sie ,że to to o co mi chodzi dałabym znać. strasznie motam ale to moja pierwsza próba wymiany na wizażu , pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Basiu
![]() Bardzo podoba mi się Twój brązer. Zerknij proszę do mnie. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153753
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ragutka dziękuję za propozycje, interesuje mnie za Emotion albo Avene Cicalfate krem gojący antybakteryjny albo 30 ml Tendre Poison.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
allie
od Ciebie przydałyby mi się dwa kremiki: Bioderma, krem Sensibio AR do naczynkowej cery; raz użyty i LRP krem Hydraphase Legere; zużycie 5% (higieniczne opakowanie z pompką). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal liczę, że aptekę uda mi się wymienić na apteczną pielęgnację. Gdyby jednak nie, odezwę się ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
allie
Ok, daj znać, jeśli puderek jeszcze będzie to się wymienimy. Podobają mi się jeszcze u Ciebie Clinique „Simply” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Tak brązujący. Uzyskany kolor zależy od tego ile się go nałoży - moim zdaniem nadaje się do każdej karnacji. Nawet dla mnie bladolicej, jeśli nie przesadzę z ilością za ciemny nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Basiu, ostatnia jeszcze rzecz z avene - masque apaiant hydrant nowiutka nawet nie wyjmowana z kartonika ważność 11.07 jako ekwiwalent za emotion.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc najbardziej zależy mi na Avene Cicalfate, ale jeśli to problem bo musiałabyś kupić to zastanowię się nad maseczką Avene - masz na myśli Avene, Masque Apaisant Hydratant (maseczka kojąco-nawilżająca)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Basiu , czy za puder Guerlaina interesowałby Cię kompakt Chanel DP sable , żużycie ok 30 % ,
jaki odcień ma Twój puder - ciepły czy chłodny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tak Basiu to kojąco-nawilżająca jesli zadowoliłaby cię to ja bardzo chętna do wymiany jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puder Guerlaina 02 jest uniwersalny, odpowiedni dla każdej karnacj bo jest niewidoczny, ożywia i matuje. ragutka ok, zgoda, tylko ponieważ jesteś nową osobą na targowisku prosiłabym o wysyłkę jako pierwsza. Jeśli Ci to odpowiada, możemy domówić szczegóły wymianki i wymienić się adresami na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.