Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 14:01   #3211
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
O! patrzcie nasz zespół na naszej sali

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

wyżej wstawiłam filmik z jakiegos wesela gdzie grali ale na żywo to jak grają to poprostu ciary przechodzą tak naparzają mimo że połowa zespołu to nie młodzi chłopcy... nasz zespół jest brany na jakieś imprezy typu dni naszego miasta albo na imprezy firmowe dużych zakładów
bardzo podoba mi się ta sala zespół też OK
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:06   #3212
Irmelin333
Raczkowanie

No cóz widzę ze atmosfera na moim ulubionym wątku się zagęsciła :/
Zrozumiałe jest ze jeżeli tyle dziewczyn się udziela to tematy schodza na poboczne. Ale czasem warto się zastanowić przed napisaniem posta bo niektóre komentarze potrafia totalnie NIC nie wnoszą. Powiem tak, nie pracuje obecnie i czytałam Was zazwyczaj baaardzo regularnie bo ten wątek to kopania inspiracji. natomiast od jakiegoś tygodnia zwyczajnie mi sie NIE CHCE bo potrafi tu być z 5 stron nie wnoszącej nic gadki rodem z chatroom'ów. Zwyczajnie mi się odechciało tego czytać.
Myśle ze tematy na tym watku nie powinny się ograniczać do ślubnych, bo warto się z kimś podzielić troskami, problemami, radosciami itd ale pomyślmy czasem co piszemy bo nie sztuka jest zakończyć w 3 dni. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłam

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

A co wspomnianego tu npr to zopatrzyam się w karte obserwacji, termometr i miałam silne postanowienie ze będę się obserwować ( dla własnego dobra, absolutnie nie kierowało mną przesłanie KK z którym się całkowicie nei zgadzam) ale jakos zapominam o tych porannym pomairach. Musze się zmobilizować!
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:07   #3213
Chatka
Wtajemniczenie

Hej Lachony! No ja widzę, że jak ja sobie zdychałam, to tu niezła burza w szklance wody przeszła, każda powinna tu dostać po , a potem po , więc sprzedaję Wam po jednym i drugim i proszę już tu bez fermentów
Osobiście przychylam się do zdania, że posty ostatnio leciały po po prostu zbyt szybko i zbyt dużo i w sumie przydałoby się trochę zastopować... Bo przecież nie jesteśmy na żadnym wyścigu i nie musimy kończyć każdego wątku krócej niż poprzedniego w tempie wykładniczym
Poza tym podoba mi się pomysł z neny, żeby ważne info zaznaczać większą, pogrubioną czcionką, to na pewno ułatwi nam życie Można by też ustalić jakąś kolorystykę tematyczną, np. o sukniach na czerwono, o butach na różowo, o biżuterii na niebiesko, dekoracjach na fioletowo itd... Ale to jż jak tam chcecie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
postaram się poprawić ostatnio mam ciężki okres w życiu. A tak wogóle miałam straszną wojnę z teściami. Może nie ja ale tżcik się pokłócił z rodzicami. Poszło o to że jego rodzice zapraszają jakąś tam sąsiadkę i ona ma 3 synów. Jego rodzice byli na ślubach dwóch z nich. Trzeci jest dalej kawalerem. Koleś ma ze 28lat ale to menel ćpun pijak itd. I ja powiedziałam tżcikowi że ja sobie nie życzę mieć na swoim ślubie takiego menela. W sumie tż też go nie chce. Ale jak to twierdzą jego rodzice albo zapraszamy wszystkich albo nikogo. A oni zapraszają na pewno tą sąsiadkę z synami więc ten też będzie. Tż się postawił. A jego rodzice taką wojnę zrobili że hej. Powiedzieli że jak nie mają prawa głosu to że nie płacą za wesele. To ok to byśmy przeżyli. Ale dodali że w takim wypadku też nie przyjdą na ślub. no k..................a jak tak można!! Jego ojciec miał niby stan przed zawałowy tak kuźwa przez jednego menela którego nie chcemy mieć mamy teraz takie problemy. I co ja mam teraz zrobić mamy im ustąpić to wtedy będą nam się całe życie wp.i.e.p.r.z.a.ć. Na nasz kościół jego starzy się uparli. Jego starzy musieli zaakceptować salę i zespół. Wszytko muszą wiedzieć decydować itd. A moim rodzice mają to w dupie, powiedzieli dziecko to twój ślub rób jak chcesz, zapraszaj kogo chcesz itd. A jego. eh kiedy te problemy się skończą powiem wam że przez to odechciało mi się tego ślubu tego wszystkiego
Kochana, powiem Ci, że strasznie Ci współczuję podejścia Teściów, naprawdę nie wiem, co Ci poradzić... Ja bym się starała Im tłumaczyć, ale jak nie dociera, to powiedzieć, że szantaż z Ich strony jest tak przykry, że odechciewa Wam się w ogóle całego wesela, jeśli to ma wyglądać w ten sposób. Wziąć ich na smuta, może podziała

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A my mamy jutro z TŻtem oficjalne 5 lat
oooooo, gratsy, wytrawniście już

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeeeść dziewczyny No to odbiór techniczny mieszkania za mną, kilka usterek było, ale drobnych i do końca miesiąca mają być naprawione Teraz nie wiem dokładnie ile czasu jeszcze, ale mam nadzieję, że w listopadzie będziemy mogli zacząć wykańczać...

Ech, no ma swoje plusy, ale im bliżej tego wspólnego mieszkania, tym mniej mam już cierpliwości - zarówno do całej sytuacji, jak i do moich rodziców... Nawet oni twierdzą, że już czas, żebym się wyprowadziła
Uch, skąd ja to znam... Nie wyobrażam sobie już mieszkać z Rodzicami, to kochani ludzie, ale naprawdę w pewnym wieku trzeba się wynieść, bo już po prostu nie da się wytrzymać

Układ mieszkania superancki i ten wielki balkon Super jest, życzę szybkiego wykończenia, żebyście mogli tam spędzać już jak najwięcej czasu razem

Cytat:
A podpinając się pod temat ślubno-weselny, na kursie tańca uczymy sie foxtrota, więc wizja naszego pierwszego tańca jest coraz bardziej realna i będzie na wesoło troszkę bo w końcu do Love&Marriage Franka Sinatry
Faajnie, że się zdecydowaliście na tę piosenkę, coś czuję, że Wam super wyjdzie My do fragmentu z fokstrotem rozważamy jeszcze L-O-V-E Nat King Cole'a

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ale miałam dziś koszmar ślubny wszystko było źle, nie miałam butów, welonu, nikt mnie nie uczesał ani nie umalował, później się okazało ze żadni moi goście nie przyszli, tylko jedna ciotka a ksiądz podczas przysięgi sobie robił z nas jaja... po ślubie okazało sie że jest tak mało gości ze nie opłaca się iść na wesele więc poszliśmy do domów, tzn ja do swoich rodziców a TŻ do swoich, a później TŻ mi zadzwonił (a ja taka smutna i wkurzona siedziałam ze tyle planowania i nic nie wyszło, juz nawet chciałam Wam to napisać w wątku ), ze jego rodzina jednak sie zebrała i siedzą w jakiejś knajpie, wiec żebym też przyszła i mogę być w sukni ślubnej, bo wtedy to takie prawie wesele będzie
Ach, dawno już nie miałam tych wariackich koszmarów, ale się fajnie o nich czyta Ale na pewno jak się obudziłaś, to byłaś przerażona, więc współczuję

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Byliśmy na naukach - drugie spotkanie. Było na temat rodzicielstwa i naturalnego planowania rodziny. Ogólnie nie mam zastrzeżeń - nie było żadnych kwiatków i głupot, więc spotkanie przeszło gładko. Chociaż uważam, ze 1,5h wykładu na temat cyklu miesiączkowego i tego co się dzieje jak jest ciąża a jak jej nie ma, to zbyt dużo. Stwierdzam, że naprawdę niczego nowego się nie dowiedziałam a spotkanie wyglądało bardziej jak lekcja biologii niż
No proszę, to fajnie, że Wam nie truli, ale z drugiej strony szkoda, że pieprzenie o szopenie, zamiast konkretnych info... Ja też chciałabym się kiedyś nauczyć NPR właśnie dla poznania lepiej własnego ciała.

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was od dłuższego czasu i zapytam nieśmiało: mogę do Was dołączyć? Jak czytam te Wasze ślubne przygotowania to aż mi się cieplutko na sercu robi. Jak ten czas szybko leci! My ślubujemy 21 lipca 2012 r. o godz. 16:00 Póki co większość spraw załatwiona, tzn. sala (zamówiona już od roku), kamera i foto, orkiestra, dekorator sali, ksiądz, ślubny samochód (stare strażackie auto, bo mój Tż pracuje w straży państwowej) Mam też już sukienkę na poprawiny, a w listopadzie zamawiam ślubną Koncepcja fryzurki tez już jest, makijaż mniej więcej Tżcik będzie miał frak, ale zamówimy go pewie już w nowym roku
Witaj i pokazuj wszystko, co masz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi dziewczynki jaki waszym zdaniem najlepszy byłby kolor papieru wewnątrz do tych moich zaproszeń biel ecru a może całkiem inny kolor?? dla przypomnienia dołączam zdjęcie to jest ciemne złoto
Ecru mi się tu najlepiej widzi Biały za bardzo daje po oczach, a ecru bardzo do takiego złota będzie pasował.

Wklejam Wam bardzo ciekawy artykuł o sukniach ślubnych - jest taki mądry, że normalnie jakbym sama go napisała Trzeba się zalogować, żeby całość przeczytać, ale rejestracja jest darmowa, ja już dawno się tam zarejestrowałam i czasem coś ciekawego można przeczytać:
http://myweddspace.pl/artykul/suknia...ch-i-puapkach/

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-10-14 o 14:12
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:08   #3214
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Zrozumiałe jest ze jeżeli tyle dziewczyn się udziela to tematy schodza na poboczne. Ale czasem warto się zastanowić przed napisaniem posta bo niektóre komentarze potrafia totalnie NIC nie wnoszą. Powiem tak, nie pracuje obecnie i czytałam Was zazwyczaj baaardzo regularnie bo ten wątek to kopania inspiracji. natomiast od jakiegoś tygodnia zwyczajnie mi sie NIE CHCE bo potrafi tu być z 5 stron nie wnoszącej nic gadki rodem z chatroom'ów. Zwyczajnie mi się odechciało tego czytać.
Myśle ze tematy na tym watku nie powinny się ograniczać do ślubnych, bo warto się z kimś podzielić troskami, problemami, radosciami itd ale pomyślmy czasem co piszemy bo nie sztuka jest zakończyć w 3 dni. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłam

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

A co wspomnianego tu npr to zopatrzyam się w karte obserwacji, termometr i miałam silne postanowienie ze będę się obserwować ( dla własnego dobra, absolutnie nie kierowało mną przesłanie KK z którym się całkowicie nei zgadzam) ale jakos zapominam o tych porannym pomairach. Musze się zmobilizować!
hehe no tak bo jak już podniesiesz nogę z łóżka to już może się temperatura zmienic

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:09   #3215
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:12   #3216
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!!

U mnie tak zimno, że nie mogłam sie zwlec z łóżka. Pojechałam na tą msze na 6.30 i jak wróciłam poszłam spać dalej. Obudził mnie Tż kolo 10 ale wstałam dopiero po 12. Tak miło się nam leżało. Później przyszedł tata i musiałam iść płacić rachunki i od razu kupiłam ten pamiętnik bo akurat zajrzałam do sklepu i mi się spodobał.
A wy znów pędzicie jak oszalałe!!!

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

justyna pamiętnik to super pomysł, ja mam do dzisiaj jako pamiątkę mój pamiętnik, do którego wpisywali mi sie koledzy i koleżanki no i oczywiście nauczyciele. To były czasy
Ten drugi pamiętnik śliczn y
Ja chciałam jej kupić coś tylko dla niej, bo wiadomo zabawki się dzieli z rodzeństwem, a że to jej urodzinki to wymyśliłam ten pamiętnik. Też mam swój ostatnio nawet go odkopałam.

Cytat:
witam was i stanowczo oświadczam że 500postów czytac nie będę !!
a tak w ogóle to umieram, bo dostałam okres
i jestem mega zadowolona z zakupionej wczoraj gazety twój styl ze świetnym kalendarzykiem na 2012r
i mam szablony na krzesełka i niebawem będę się bawic w wycinanie, składanie ich to pestka
Ja już nie kupuję kalendarza przed mikołajem, Ostatnio mi się spodobał w joy (oczywiście był fioletowy) i kupiłam. Ale Tż tego nie wiedział bo jakoś się nie chwaliłam i na mikołaja dostałam kalendarz (tylko taki porządny, z oxfordu i oczywiście fioletowy). Tamten dyskretnie schowałam i się nie dowiedział. A w tym roku doszłam do wniosku, że poczekam.

http://www.pakamera.pl/bizuteria-slu...i-nr516753.htm

i http://allegro.pl/dlugie-kolczyki-sw...851489749.html

mi się najbardziej podobają

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was od dłuższego czasu i zapytam nieśmiało: mogę do Was dołączyć? Jak czytam te Wasze ślubne przygotowania to aż mi się cieplutko na sercu robi. Jak ten czas szybko leci! My ślubujemy 21 lipca 2012 r. o godz. 16:00 Póki co większość spraw załatwiona, tzn. sala (zamówiona już od roku), kamera i foto, orkiestra, dekorator sali, ksiądz, ślubny samochód (stare strażackie auto, bo mój Tż pracuje w straży państwowej) Mam też już sukienkę na poprawiny, a w listopadzie zamawiam ślubną Koncepcja fryzurki tez już jest, makijaż mniej więcej Tżcik będzie miał frak, ale zamówimy go pewie już w nowym roku
witaj

Cytat:
a powiedzcie mi dziewczynki jaki waszym zdaniem najlepszy byłby kolor papieru wewnątrz do tych moich zaproszeń biel ecru a może całkiem inny kolor?? dla przypomnienia dołączam zdjęcie to jest ciemne złoto
mi też się wydaje, że ecru będzie najlepszy

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:19   #3217
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
wyżej wstawiłam filmik z jakiegos wesela gdzie grali ale na żywo to jak grają to poprostu ciary przechodzą tak naparzają mimo że połowa zespołu to nie młodzi chłopcy... nasz zespół jest brany na jakieś imprezy typu dni naszego miasta albo na imprezy firmowe dużych zakładów
Jestem w pracy więc nie mam jak go obejrzeć, wierzę Ci na słowo Nasz DJ też ma bardzo dobre referencje, grał na wielu ważnych imprezach, no i przede wszystkim prowadzi wesela nowoczesne, a nie praśne

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Uch, skąd ja to znam... Nie wyobrażam sobie już mieszkać z Rodzicami, to kochani ludzie, ale naprawdę w pewnym wieku trzeba się wynieść, bo już po prostu nie da się wytrzymać

Układ mieszkania superancki i ten wielki balkon Super jest, życzę szybkiego wykończenia, żebyście mogli tam spędzać już jak najwięcej czasu razem

Wklejam Wam bardzo ciekawy artykuł o sukniach ślubnych - jest taki mądry, że normalnie jakbym sama go napisała Trzeba się zalogować, żeby całość przeczytać, ale rejestracja jest darmowa, ja już dawno się tam zarejestrowałam i czasem coś ciekawego można przeczytać:
Nooo, balkon jest cudny, akurat się na nim zmieści jakiś stoliczek i krzesła No i deweloper zamontował na balkonach oświetlenie, co mu się bardzo chawli

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

A poza tym może to mylne wrażenie, ale wydaje mi się, że tempo się trochę uspokoiło, a wypowiedzi stały się trochę bardziej treściwe
Stary 2011-10-14, 14:19   #3218
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo, balkon jest cudny, akurat się na nim zmieści jakiś stoliczek i krzesła No i deweloper zamontował na balkonach oświetlenie, co mu się bardzo chawli
ooo, czad! oświetlony balkon to już prawie jak szczyt marzeń A powiedz mi jeszcze, że ten balkon wychodzi na jakieś spokojne podwórko, czy coś, a normalnie w następne wakacje wproszę się do Ciebie na kawkę na balkonie

Aa, jeszcze Margidko - http://www.pakamera.pl/bizuteria-slu...i-nr516753.htm te mi się najbardziej podobają

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:22   #3219
(kicia)
Zakorzenienie

dziękuję za opinię więc zostaje ecru (jak zapytałam o kolor TŻta to powiedział oczywiście jaki wybierzesz będzie łądny)

co prawda nie w temacie ślubnym ale mam nadzieje że nie ubijecie mnie za to http://www.pudelek.pl/artykul/35700/...tygodniu_mody/ płaczka Ania ma chyba szanse na sukces jak Papierska

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:

A poza tym może to mylne wrażenie, ale wydaje mi się, że tempo się trochę uspokoiło, a wypowiedzi stały się trochę bardziej treściwe
no cóż ale odnoszę wrażenie że koleżanki które tyle pisały poczuły się urażonei dlatego umilkły trochę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:22   #3220
misiak17
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki
Atmosfera widzę trochę się zagęściła. Ja sama na tym wątku ogólnie mało się udzielam, ale za to często czytam. Bo ogólnie taki już mam charakter, że wolę słuchać niż mówić. Więc należę do grona "podglądaczek", jak któraś z Was to określiła

Widzę,że poruszyłyście temat orkiestry - na stronie zespołu, który będzie u nas grał jest jakiś repertuar, ale wysłałam właśnie meila do nich, może mają jakiś nowszy. Ciekawe co mi odpiszą

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:24   #3221
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w pracy więc nie mam jak go obejrzeć, wierzę Ci na słowo Nasz DJ też ma bardzo dobre referencje, grał na wielu ważnych imprezach, no i przede wszystkim prowadzi wesela nowoczesne, a nie praśne

nam zespół też mówił że oni np nie grają prawie wcale disco polo tylko te bardzo znane typu jesteś szalona jak ktoś sobie zażyczy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-14, 14:24   #3222
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za opinię więc zostaje ecru (jak zapytałam o kolor TŻta to powiedział oczywiście jaki wybierzesz będzie łądny)

co prawda nie w temacie ślubnym ale mam nadzieje że nie ubijecie mnie za to http://www.pudelek.pl/artykul/35700/...tygodniu_mody/ płaczka Ania ma chyba szanse na sukces jak Papierska

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

no cóż ale odnoszę wrażenie że koleżanki które tyle pisały poczuły się urażonei dlatego umilkły trochę
co do ukrytego nie p0winna tak być ! nie wolno zabraniać ludziom wypowiedzi nawet jeśli są mało istotne dla kogoś innego ten wątek powinien żyć a nie umierać !! i więcej nie skomentuje tego tematu bo jest po prostu przykro
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-10-14 o 14:26
Stary 2011-10-14, 14:25   #3223
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko mam wrażenie że już gdzieś czytalam ten artykuł a może na tej stronie sama nie pamiętam ale wtedy mi się spodobał jest dość mądrze napisany

Stary 2011-10-14, 14:26   #3224
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

może to tylko moje wrażenie ale ta płaczka wygląda jakby była wiecznie zaspana i zmęczona

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-14, 14:27   #3225
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

no ja bym się tym zajęła, ale nie mam z kim o tym porozmawiać. Sama książeczka mi nie wystarczy...

Cytat:
Hej

No proszę, to fajnie, że Wam nie truli, ale z drugiej strony szkoda, że pieprzenie o szopenie, zamiast konkretnych info... Ja też chciałabym się kiedyś nauczyć NPR właśnie dla poznania lepiej własnego ciała.

No to napiszę, że Pani prowadząca ten wykład mówiła, że NPR to jest styl życia i ona go wyznaje i ma dużo szczęścia, że trafiła na mężczyznę, który ten styl życia jest gotów podzielać.
idę czytać artykuł
Stary 2011-10-14, 14:27   #3226
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
co do ukrytego nie p0winna tak być ! nie wolno zabraniać ludziom wypowiedzi nawet jeśli są mało istotne dla kogoś innego ten wątek powinien żyć a nie umierać !! i więcej nie skomentuje tego tematu bo jest po prostu przykro
wiem kochana i mam nadzieje że koleżanki wrócą do nas i nie będą się przejmowały

Stary 2011-10-14, 14:28   #3227
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
no ja bym się tym zajęła, ale nie mam z kim o tym porozmawiać. Sama książeczka mi nie wystarczy...

No to napiszę, że Pani prowadząca ten wykład mówiła, że NPR to jest styl życia i ona go wyznaje i ma dużo szczęścia, że trafiła na mężczyznę, który ten styl życia jest gotów podzielać.
idę czytać artykuł
hehe jak nie masz z kim porozmawiac to wal do mnie jak coś to wytłumaczę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-14, 14:28   #3228
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
wiem kochana i mam nadzieje że koleżanki wrócą do nas i nie będą się przejmowały
oby
a środek zaproszenia macie już wypełniony?
19.05.2012
Stary 2011-10-14, 14:31   #3229
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
oby
a środek zaproszenia macie już wypełniony?

wstawiałam w poprzednim wątku dwie wersje... tekst i proporcje dla tego formatu już są teraz tylko ze zdobieniami kombinuję bo dziewczynki tutaj TŻ i rodzice jednogłośnie stwierdzili że lepsze są ze zdobieniami niż bez... tylko teraz chcę pokombinować z różnymi typami zdobień np mam na rogach albo może coś w tle tekstu

Stary 2011-10-14, 14:33   #3230
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Maxwelka bardzo zazdroszcze Ci własnego mieszkania. Nasz kolega niedawno wprowadził sie do swojego i jemu też pomogł w tym program rodzian na swoim. Nas czeka mieszkanie z rodzicami TZ bo jest jedynakiem i ma duży dom.
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:34   #3231
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie z Tobą całkowicie. To jest forum i każdy może napisać tu prawie wszystko (wiadomo w granicach rozsądku i kultury ), a jeśli komuś się to nie podoba to po prostu nie musi tego czytać bo przecież nikt nikogo nie zmusza. Każda z nas wchodzi tu i czyta z własnej woli!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:35   #3232
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
wstawiałam w poprzednim wątku dwie wersje... tekst i proporcje dla tego formatu już są teraz tylko ze zdobieniami kombinuję bo dziewczynki tutaj TŻ i rodzice jednogłośnie stwierdzili że lepsze są ze zdobieniami niż bez... tylko teraz chcę pokombinować z różnymi typami zdobień np mam na rogach albo może coś w tle tekstu
to jak będziesz miała już komplet to wstaw ostateczną wersję bo jestem bardzo ciekawa jak to się prezentuje w całości
19.05.2012
Stary 2011-10-14, 14:36   #3233
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
postaram się poprawić ostatnio mam ciężki okres w życiu. A tak wogóle miałam straszną wojnę z teściami. Może nie ja ale tżcik się pokłócił z rodzicami. Poszło o to że jego rodzice zapraszają jakąś tam sąsiadkę i ona ma 3 synów. Jego rodzice byli na ślubach dwóch z nich. Trzeci jest dalej kawalerem. Koleś ma ze 28lat ale to menel ćpun pijak itd. I ja powiedziałam tżcikowi że ja sobie nie życzę mieć na swoim ślubie takiego menela. W sumie tż też go nie chce. Ale jak to twierdzą jego rodzice albo zapraszamy wszystkich albo nikogo. A oni zapraszają na pewno tą sąsiadkę z synami więc ten też będzie. Tż się postawił. A jego rodzice taką wojnę zrobili że hej. Powiedzieli że jak nie mają prawa głosu to że nie płacą za wesele. To ok to byśmy przeżyli. Ale dodali że w takim wypadku też nie przyjdą na ślub. no k..................a jak tak można!! Jego ojciec miał niby stan przed zawałowy tak kuźwa przez jednego menela którego nie chcemy mieć mamy teraz takie problemy. I co ja mam teraz zrobić mamy im ustąpić to wtedy będą nam się całe życie wp.i.e.p.r.z.a.ć. Na nasz kościół jego starzy się uparli. Jego starzy musieli zaakceptować salę i zespół. Wszytko muszą wiedzieć decydować itd. A moim rodzice mają to w dupie, powiedzieli dziecko to twój ślub rób jak chcesz, zapraszaj kogo chcesz itd. A jego. eh kiedy te problemy się skończą powiem wam że przez to odechciało mi się tego ślubu tego wszystkiego
Przykro mi bardzo że sie tak sprawy pokomplikowały z tym menelem ale wydaje mi się że nie ma się co kłócić bo jak mieli go zapraszać rodzice Tż to i tak zaproszą. A jesli ojciec Tż miał az stan przedzawałowy to chyba nie ma sie dalej co boczyc bo jeszcze tragedia z tego będzie i tyle. Jakoś trzeba to przeboleć, ewentualnie pwiedziałabym rodzicom Tż że w takim razie skoro to ich gośc to niech go sobie pilnują bo Ty cyrków na swoim ślubie w i weselu nie chcesz.
Cytat:
I gratuluję naszej Malwusza pół roku do ślubu Kochana gonisz mnie
Jak miło przeczytac takie słowa, dziekuję za pamięć A wiec dziołchy oświadczam że dziś zostało mi pół roku do ślubu

Cytat:
jagodziu jest kilka sukien np patiss magdus2 no i kindzia. Malwus czeka na listopad aż w salonie będzie suknia którą chce zmierzyć. Kilka PM przybyło i miały już suknię niestety w tym momencie nie wszystko pamiętam. Poza tym nic nie było raczej nowego trochę inspiracji zaproszeninowych. Wczoraj na temat fryzur. Czyli to co zwykłe
Kicia pamięta o wszystkich, jak miło

Co do tematów poruszanych na tym wątku przystaje na pomysł Neny. Nie sposób jest odczytać nowe ważne wiadomości w tylu postach dlatego trzeba jej jakoś wyszczególnić. Na to że przychodzą tu nowe PMki przecież nic nie poradzimy, nikt tu nikogo nie wygania, wręcz przeciwnie i posty rosną w szybkim tempie.
Stary 2011-10-14, 14:37   #3234
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, czad! oświetlony balkon to już prawie jak szczyt marzeń A powiedz mi jeszcze, że ten balkon wychodzi na jakieś spokojne podwórko, czy coś, a normalnie w następne wakacje wproszę się do Ciebie na kawkę na balkonie
Od strony balkonu mamy widok na bloki i warsztaty samochodowe można u nas wymienić opony gdybyś chciała

Cytat:

dlatego dodałam torbę, bo trochę mi wstyd... ale też trochę o to chodziło.
Stary 2011-10-14, 14:39   #3235
(kicia)
Zakorzenienie

malwus a jak Tobie się widzi spotkanie w Lublinie??

Stary 2011-10-14, 14:40   #3236
kindziulindzia
Zakorzenienie

[QUOTE=malwus20;29957906]Jak miło przeczytac takie słowa, dziekuję za pamięć A wiec dziołchy oświadczam że dziś zostało mi pół roku do ślubu

QUOTE]

i już nie musisz się pilnować

kurna to już zaledwie pół roku
19.05.2012
Stary 2011-10-14, 14:40   #3237
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
to jak będziesz miała już komplet to wstaw ostateczną wersję bo jestem bardzo ciekawa jak to się prezentuje w całości
nie ma problemu na pewno wstawię jutro chyba przejdę się po Lublinie w poszukiwaniu jakiegoś papieru bo potem w zimie mi się łazić nie będzie chciało

Stary 2011-10-14, 14:42   #3238
zubi89
Zakorzenienie

Hej dziewczyny tak powierzchownie przeleciałam stronki nadrobię później
Może zacznę od tego, że niepotrzebnie pojechałam na uczelnie bo okazało się, że zajęć nie ma a bo to wykładowcy nie będzie a jeden nie wiadomo czy dojedzie i mam wolne

Co do pisania postów to sądzę, że jeżeli widzi ktoś nie wnoszący nic post to go omija i czyta dalej a że jest dużo stron to przecież nic nie szkodzi ja czytam to co mnie interesuje i dlatego chatki pomysł jest super nikt tu nie goni do nowego wątku tylko piszemy to co nam ślina na język przyniesie

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:44   #3239
(kicia)
Zakorzenienie

Kindzia natchnęłaś mnie i biorę się do kombinowania nad zdobieniami

Stary 2011-10-14, 14:47   #3240
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Kindzia natchnęłaś mnie i biorę się do kombinowania nad zdobieniami
w taką pogodę jak dziś też się zajmę dziubaniem coś z zaproszeniami no chyba że będzie jakiś fajny film w TV
19.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości