zwiotczaly brzuch - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 00:07   #1
Anna:]
Raczkowanie

GG do Anna:]

zwiotczaly brzuch

mój problem:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29844734

proszę o rady, slyszałam o radiofrekwencji kiedys
moze o jest wyjscie?
dzieku z aodp
Anna:] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 00:32   #2
hihi
Zakorzenienie

Dot.: zwiotczaly brzuch

Porządne treningi brzucha, pozbycie się tego tłuszczu, który masz na brzuchu, to się nie będą robić oponki podczas siadania i skłonów.

Do tego regularne masaże olejami i preparatami ujędrniającymi skórę, peelingi i szorowanie szorstkimi gąbkami.
Stary 2011-10-14, 13:34   #3
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Porządne treningi brzucha, pozbycie się tego tłuszczu, który masz na brzuchu, to się nie będą robić oponki podczas siadania i skłonów.

Do tego regularne masaże olejami i preparatami ujędrniającymi skórę, peelingi i szorowanie szorstkimi gąbkami.
Dokładnie Jak będziesz sumiennie i porządnie ćwiczyć to od razu zauważysz poprawę nie tam żadne a6w

Nie jest Ci potrzebna żadna plastyka Trochę pracy i efekty będą a po operacji nie wiadomo jak może się to skończyć

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 13:44   #4
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Porządna dawka ruchu.
Porządny trening CAŁEGO ciała.
Niejedna z moich klientek miała skórę bardziej rozciągniętą i zwiotczałą i może cieszyć się teraz z jędrnego brzucha (i nie tylko).

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 14:15   #5
Śniegowa
Oby do wiosny

Dokładnie.... To nie jest zwiotczaly brzuch tylko troche tłuszczyku na nim. Masz piękną i gładka skórę brzucha. Poćwicz na siłowni na przykład, pod opieką trenera i będzie ok.
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 15:15   #6
Sandrika
Zadomowienie

Tez uwazam ze wystraczy włożyc duzo pracy w to.. Mam ten sam problem co ty mam 17 lat 168 wzrostu i babcia ma obsesje na punkcie jedzenie z czym walcze do dnia dzisiejszego, równiez gdy bylam mala brałam sterydy jednak ćwicząc reguralnie i uzywajac preparatow ujedrniajacych jest juz duzo duzo lepiej I mysle ze czym wiecej bede wkladac wysilku tym szybciej uzyskam to co chce

Powodzonka: )
Sandrika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-14, 15:30   #7
Śniegowa
Oby do wiosny

Cytat:
Napisane przez Sandrika Pokaż wiadomość
Tez uwazam ze wystraczy włożyc duzo pracy w to.. Mam ten sam problem co ty mam 17 lat 168 wzrostu i babcia ma obsesje na punkcie jedzenie z czym walcze do dnia dzisiejszego, równiez gdy bylam mala brałam sterydy jednak ćwicząc reguralnie i uzywajac preparatow ujedrniajacych jest juz duzo duzo lepiej I mysle ze czym wiecej bede wkladac wysilku tym szybciej uzyskam to co chce

Powodzonka: )
W Avatku to Twój brzuszek?
Stary 2011-10-14, 15:34   #8
Sandrika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
W Avatku to Twój brzuszek?
Niestety nie ale jak napiszesz za pare miesiecy z tym samym pytaniem to odpowiem : Jasne ze tak

Poki co moj brzuszek mozesz zobaczy w wątku "30 Dni z Jillian Michaels"
na 76 str Nic wielkiego bo jeszcze duuzooo cwiczen przede mna a tak na powaznie wzielam sie dopiero w wakacje wiec to za malo czasu zeby miec to cacuszko z avka
Stary 2011-10-14, 15:39   #9
Śniegowa
Oby do wiosny

Cytat:
Niestety nie ale jak napiszesz za pare miesiecy z tym samym pytaniem to odpowiem : Jasne ze tak

Poki co moj brzuszek mozesz zobaczy w wątku "30 Dni z Jillian Michaels"
na 76 str Nic wielkiego bo jeszcze duuzooo cwiczen przede mna a tak na powaznie wzielam sie dopiero w wakacje wiec to za malo czasu zeby miec to cacuszko z avka
O kurcze... Sliczny masz brzuszek! Brawo brawo.
Dla mnie to niestety marzenię ściętej głowy. Nigdy juz tak ładny nie będzie.
Stary 2011-10-14, 15:43   #10
Sandrika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
O kurcze... Sliczny masz brzuszek! Brawo brawo.
Dla mnie to niestety marzenię ściętej głowy. Nigdy juz tak ładny nie będzie.
No co ty ? Dlaczego? Skoro ja startowałam z takim brzuchem jak koleżanka zakładająca wątek i w 3 miesiace schudlam 5kg i zrzucilam juz polowe tego syfiastego tluszczu z brzucha to czemu ty masz nie dac rady ?
Stary 2011-10-15, 22:09   #11
Raczkowanie

jej, i naprawde jest szansa na wyjscie z tego bez operacji plastycznej? i skora da sie na tyle skurczyc?
co powinnam robic mowiac prosto z mostu?
i czym smarowac brzuch
bawienie sie w foliowanie cos daje?
Stary 2011-10-16, 08:44   #12
Sandrika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anna:] Pokaż wiadomość
jej, i naprawde jest szansa na wyjscie z tego bez operacji plastycznej? i skora da sie na tyle skurczyc?
co powinnam robic mowiac prosto z mostu?
i czym smarowac brzuch
bawienie sie w foliowanie cos daje?
No jasne Zobacz ile dziewczyn jet bardzo otyłych i po ciężkej pracy nad swoim ciałem mają naprawde ładne
Przede wszystkim juz nie tylko ćwiczenia typu brzuszki 6 weidera. Tylko wszystkie aeroby zeby spalic ten tluszcz : bieganie, pływanie itd
Bo to nie jest nic innego jak zalegający tłuszcz a skóra ma takie własciwoci u kazdego człowieka ze sie rozciaga i wciaga patrz ciaze tylko ze trzeba chudnac maksymalnie kilogram na tydzien. Poczytaj inne wątki gdzie dziewczyny maja różne problemy Ja Cie bede wspierac bo tartowalam tak jak ty jak bd chciała to pogadamy na privie dokladnie co i jak i Ci powysylam swoje zdjecia
Stary 2011-10-17, 09:53   #13
Śniegowa
Oby do wiosny

Cytat:
No co ty ? Dlaczego? Skoro ja startowałam z takim brzuchem jak koleżanka zakładająca wątek i w 3 miesiace schudlam 5kg i zrzucilam juz polowe tego syfiastego tluszczu z brzucha to czemu ty masz nie dac rady ?
U mnie to nie jest tylko kwestia chudnięcia- ważę 58kg przy 162cm i 34 latach. Mięśnie pod skórą (i tłuszczykiem ) mam całkiem niezłe. Sporo ćwiczę- siłownia, basen i joga. Ja mam problem z pociążowymi rozstępami i rozciągniętą przez to skórą. W ubraniu wyglądam i czuję się całkiem nieźle, ale bez... no cóż brzyszek po prostu jest pobrużdżony bardzo. W moim przypadku to tylko laser chyba by pomógł. Walczę z tym już prawie 15 lat.
Stary 2011-10-17, 14:20   #14
201604131205
Konto usunięte

Przecież Ty musisz sobie po prostu sadełko spalić, jeśli Ci ono przeszadza. Te wałki to przecież tłuszcz tylko. A że jesteś mloda to tym bardziej nie powinno być problemów, żeby skóra byla potem napięta. I nie ma co cudować z zabiegami kosmetycznymi i foliowaniem tylko ostro się wziąć za ćwiczenia i nie mogą to być brzuszki i machanie nogą leżąc na dywanie tylko coś konkretniejszego i skuteczniejszego. i dodac odpowiednią dietę do tego. Co teraz ćwiczysz?
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-17, 16:35   #15
findsomething
Zadomowienie

Twój brzuch nie kwalifikuje się do żadnej operacji, jest po prostu lekko otłuszczony!

Wystarczy że zapiszesz sie na siłownie i wyłożysz trenerowi kawę na ławę: skupiamy się na brzuchu, chce go maksymalnie wyrzeźbić przez 6 miesiecy.
I on Ci pomoze.

Siłownia pod okiem trenera, bieganie pół godzinki co drugi dzień, spacerowanie godzina dziennie, schody zamiast windy, na piechtę zamiast autobusem + zbilansowana dieta, 5 posiłków dziennie, basen.
I będziesz miała ciało jak marzenie!!!

Wydaj tą kasę na siłownie i kluby fitness zamiast na chirurga

zmień tryb życia!!! dużo sportu, uśmiechu i regularne, drobne posiłki to klucz do sukcesu powodzenia!!!
findsomething jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-17, 17:23   #16
Lady_Kala
Rozeznanie

Ale po co rzeźbić otłuszczony brzuch? To nielogiczne-po co pracować nad jakimiś mieśniami skoro są ukryte pod tkanką tłuszczową. Każdy rozgarnięty instruktor do którego przyjdzie się z takim problemem nie wyśle Cię robić spięcia i na maszyny na brzuch tylko do części cardio-na rowerek/bieżnię/orbitrek/stepper/wioślarza.

Rzeźbienie brzucha zaczyna się później lub równocześnie z aerobami ale na drugim planie. Najważniejszą rzeczą tutaj jest spalenie tkanki tłuszczowej (która nie spala się miejscowo tylko ogólnoustrojowo) i przypilnowanie michy czyli dieta. Rzeźbienie brzucha tak-ale jak nie jest już pokryty fatem...
ADOPT! SAVE A LIFE!
Life saved: 2 Milka Draka
Dwie syberian husky
Lady_Kala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-17, 17:39   #17
findsomething
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez findsomething Pokaż wiadomość
bieganie pół godzinki co drugi dzień, spacerowanie godzina dziennie, schody zamiast windy, na piechtę zamiast autobusem + zbilansowana dieta, 5 posiłków dziennie, basen.
Rzeźbienie zacznie wtedy gdy każe jej trener
findsomething jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-17, 17:48   #18
Lady_Kala
Rozeznanie

To skoro o tym kiedy zacząć rzeźbienie zadecyduje trener to po co piszesz, żeby poszła do trenera i powiedziała mu, że chce wyrzeźbić (a nie zgubić, wyszczuplic, spalić) brzuch maxymalnie przez 6 msc? I dalej radzisz bieganie co drugi dzień po pół godziny? Skoro trener zadecyduje to po co dajesz konkretne (i błędne zresztą rady)?
ADOPT! SAVE A LIFE!
Life saved: 2 Milka Draka
Dwie syberian husky
Lady_Kala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 23:03   #19
Raczkowanie

wina tych zdjeciach tego nie widac, ale moja skora brzucha ma takie gruzdki, tzn skora sie marszczy i pojawiaja sie male doleczki zwlaszcza nad pepkiem...
Stary 2011-10-30, 19:21   #20
popolka
BAN stały

jesteś młoda masz elastyczne ciało nie trzeba tu żadnej plastyki tylko trzeba wziąć sie za ćwiczenia i dietę, miałam podobne ciało kilka miesięcy temu ale wzięłam sie za siebie : dieta+ćwiczenia codziennie i 10cm w obwodzie mi spadło teraz tylko pracuje nad modelowaniem
popolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 20:21   #21
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna:] Pokaż wiadomość
wina tych zdjeciach tego nie widac, ale moja skora brzucha ma takie gruzdki, tzn skora sie marszczy i pojawiaja sie male doleczki zwlaszcza nad pepkiem...
Cellulit? Tym bardziej, tak jak wcześniej pisałam ja i inne dziewczyny - dieta i porządny trening wspierane masażami i balsamowaniem.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości