|
|
#1951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
otóż to
znam osobę która przeszły rekrutację 4-etapową i z 500 kandydatów została namber łan Cytat:
buty to moze byc problem, od biedy nawet te kozaki mogłyby być, zależy ile ta impreza by miała trwać i gdzie być i czy trza tańczyć najlepsze jednak czółenka Cytat:
przede wszystkim jest żółty Cytat:
Cytat:
mój w pracy, ale wróci zależy w jakim zakresie ta mądrość potrzebna ![]() Cytat:
nom, jeszcze tyle przede mną
|
|||||
|
|
|
#1952 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poradnictwo zakupowo-komputerowe dla niekumatych bab ![]() tzn gdzie kupic laptok zeby było dobrze i tanio i jaki tzn wiem jaki ale nie widze takiego
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Red proszona o uwagę!
![]() popylaj na Sabbaciny blog, cudna recka i foty Apocalyptici edit: aaaaaa, ten zapach już jest w Q! ![]() 40ml za 165 zeta ![]() http://www.missala.pl/index.php?id=3...bone-edt-100ml ktoś już zna?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-14 o 15:37 |
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly do tego nie pocza mądrego męzczyzny, dla każdego dobre jest co innego...
Praktyczne, proste i nieawaryjne są HP i Toshiba , kobiece i urodziwe są sony wajo, a wypasione na maksa są Apple... a tanie są acer
|
|
#1955 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poczeba-1 juz wymienkl ![]() i stwierdzi ze takiego jak ja poczebuje to nie produkujo chyba ze za 6 kola albo wiecej pozatym ja nie wiem gdzie w krakowie sie kupuje laptoki i gzie jest taniopozatym jak sie wglebic to to nie jesat take proste-hp tez som wypasione na maksa po 12 koła i delle tez som za 15 ooo czy wiencej..nie na tak latwo niestety
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-14 o 15:45 |
|
|
|
|
#1956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1958 | |||
|
Nindżopesz
|
Polly, mój TŻ popiera Toshibę i radzi sprowadzać z USA, że niby tanio.
Cytat:
![]() Ale chyba nie aż tak oficjalna... Wow, na jak długo? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1960 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do toshiby-to nie widze zadnej serii z mocnymi kartami graficznymi ![]() ide sie pocionc
|
|
|
#1962 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1963 |
|
Nindżopesz
|
Maja, przeczytałam
![]() Wiolonczele, jesień, deszcz, liście, kadzidło, wytrawny piernik, cynamon, wetiwer, pieprz, bluszcz, gałka, goryczka, popiół... |
|
|
|
#1964 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mi sie kojarzy z we vibe ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
to co? rozbieramy?
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze ta cena! ![]() seta za 3 stówki, ooj... chyba się powtórzę, ale wąchał ktoś toto? http://www.missala.pl/index.php?id=3...heri-edp-100ml paczula, śliwka, irys, przyprawy... ![]() (choć obawiam sie wodzianki jak to u gutalki) edit: po roku uśpienia zapachowe chciejstwo znów się obudziło bo i Szpilkównę, i Dzinga i Balmaina bym przytuliła... i Idola edp... A skąd na to wszystko brać kasę Taa, to będzie dla mnie wreszcie dobra motywacja do szukania pracy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-14 o 16:18 |
|
|
|
|
#1966 |
|
grozi wypollizowaniem
|
10 psików chypre rouge-to moze zabic
|
|
#1967 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Okropnie wyglądam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1969 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wyskoczyły mi jakieś krostki na szyi, często tak mam po chorobie, a jutro jadę do Sopotu imprezować
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1971 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tak.... taki jakiś lekki , cieniutki... no wiesz....apaszka może...
albo zapudrujesz krostki i już ... no jakie masz wyjscie ![]() wapno pijesz? alertec jakiś albo clemastine...
|
|
#1973 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nic nie biorę, to tak nagle wyskoczyło, jestem brzydka i już. Pół kg pudru położę
|
|
|
|
#1974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I coś Ty się gryxiu tak na tego Armaniego uparł, jeszcze Ci ktoś go ukradnie Zupę dyniową Wam zrobiłam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no trudno.... napisz jeszcze raz: "okropnie wyglądam, albo nie, nie pisz sama se napiszę,.... tak? pokaż ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- piękna a czemu tylko 8 grzankóf ![]() chuopina nie woła dokładki ? ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Ja dziś utworzyłam kotlety brokułowe . Pycha
|
|
#1976 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
podejście mojego szefa:
Trzeba coś ważnego napisać bo od paru dni leży i czeka. Ja (przed chwilą): Szefie, to co, piszemy to dziś? Szef: Niieeee, nie chce mi się... nie narzekam że nie mam szefa pracoholika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak chcesz to mogę Ci wysłać wielką pakę z przeróżnymi rzeczami do eliminacji i wyrzucenia Cytat:
ale czasem lepiej się zmusić ![]() a co do pudru to popieram Skrb, fajniej chyba zamotać cienki szaliczek czy apaszkę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
jakąś kolię? naszyjnik bardzo naszyjny?
![]() się modelka wywaliła ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/565942/faceplant.html
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc się da ![]() 9 ![]() To była tylko taka dekoracja, potem i tak się tego groszku dodało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
A, byłam z dzieciem u zębologa i pani zębolog powiedziała, że dziecię ma po prostu takie dużeeee górne piątki I zaprosiła nas za pół roku, wszystkie zęby na razie zdrowe
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1979 |
|
Nindżopesz
|
O, też mam dzisiaj.
Dla mnie 1 ml i flakon
|
|
|
|
#1980 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
j/w Cytat:
Dla szpanu i na podryw ![]() Cytat:
![]() Zresztą już niczego, ekhem, nie potrzebuję ![]() A co Wy wszyscy nagle przeciwko żółtemu macie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Dlaczemu nie mnie ?
znam osobę która przeszły rekrutację 4-etapową i z 500 kandydatów została namber łan
Bo co, sandały se kupić na raz... Jakieś gladiatorki to jeszcze na lato by posłużyły ale pewnie moda wieczorowa wymaga durnowatych czółenek, które zaraz zgubię.

to był mój pomysł żeby jechać podczas burzy

i gzie jest tanio

Nic nie biorę, to tak nagle wyskoczyło, jestem brzydka i już. Pół kg pudru położę

Więc się da