Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r. - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 15:19   #301
blistex
Rozeznanie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Sara takiego mamy misia
http://interactivetoys.blogspot.com/...version-2.html
fajny jest, bo jadąc w aucie Julka ma albo misia na kolanach, albo sam ten jego brzuszek, bo to sie wyciąga

zapomniałam wam napisac jaka się u nas straszna tragedia wydarzyła
przewczoraj rodzice wracali z 6-cio letnim chłopcem do domu i ten mały przebiegał przez parking, i sąsiad go nie zauważył,cofał i wciągnął go pod koła swojego samochodu, ten chłopiec zmarł na rękach sąsiada w drodze do szpitala. Wczoraj dziadka tego chłopca spotkałam jak chodził po ulicy i krzyczał, że zabili jego wnuka straszne to.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Sara jak bedę w domu i tam ten mój nieszczęsny internet będzie hulał to wstawię, bo mam na laptopie zapisane stronki ale to było coś na hackikea czy coś takiego, ale nie pamiętam a robiło sie z jednej szafki i miski metalowej bardzo fajnie i łatwo

Pop biedna trzeba było szybko ściągnąć spodnie, żeby bomble sie nie zrobiły

Edytowane przez blistex
Czas edycji: 2011-10-14 o 15:20
blistex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 15:20   #302
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

okropne
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 16:06   #303
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Hej
U na sdzisiaj byly przd poludniem 3 st. i spory wiatr więc bez czapki ani rusz. Ja się nie tyle przewianych uszu boję co tego że małżowina przemarznie i będzie wiecznie czerwona. Mi też uszy teraz marzną

Darusia - Tż udal się nadać paczkę przed 15-tą wię powinnaś ją dostać w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja mam taki problem. U nas w wieżowcu przy drzwiach od piwnicy przez 3 wieczory siedział napity śmierdzący szczochami facet, świnia jeden nawet przy tych drzwiach z boku naszczał. Pytałam się kilku sąsiadów, bo chciałam dzwonić na straż miejska, to oni żebym dała spokoj bo on ma meldunek u nas w bloku. Tylko z tego mieszkania został exmitowany za zadłużenie, i w to mieszkanie przyszła jego córa z rodziną i spłaciła. Ale ojca pijaka nie chce w domu bo boi się o dzieci.Jedna z nowych sąsiadek zadzwoniła gdzieś i go zabrali na 24h. Wczoraj brałam rower z piwnicy, a z piwnicy obok nogi wystają, normalnie prawie zeszłam na zawał bo myślałam że albo ktoś zasłabł, albo trup, a ten facet śpi w otwartej piwnicy że tylko nogi wystają, nachlany i do mnie dzień dobry. Nikt go nie rusza bo to emeryt wojskowy jako oficer. Rowery odstawiłam do mojego ojca domu, bo się bałam spowrotem do piwnicy zaprowadzić. Nie wiem co z tym robić. Ale niby facet jakiś na poziomie, ale totalnie stoczony, szcza pod drzwiami, no i się boję że w jakimś amoku mnie czy dzieci zaatakuje
W bloku moich rodziców był podobny problem. Dzwoniliśmy do skutku i na policję i Straż Miejską, do MOPS i przyniosło skutek. Ludzie sie więcej nie pajawiali jak kilka razy ich policja zgarniała.
Co to wóda potrafi zrobić z człowieka.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a mnie z rana podniosło, włączam interię i od razu artykuł: ILE NAPRAWDĘ ZARABIA NAUCZYCIEL?
skąd oni do cholery biorą takie kwoty????????? tylko prowokują ludzi do pisania takich komentarzy - same obraźliwe, jacy my nieroby jesteśmy ehhhh. Czy ktoś tym ludziom bronił skończyć studia na odpowiednim kierunku i iść pracować w szkole za TAKIE pieniądze i mieć TYLE wolnego ten artykuł to czysta prowokacja! żadna z nas nigdy takiej kasy na koncie nie widziała...i z pewnością nie zobaczy...
Ja staram się nie czytać takich bzdur. Zwykle jakoś z sufitu biorą te zarobki i to chodzi nie tylko o nauczycieli ale tak ogólnie.

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jadę pociągiem, przynieśli mi herbatę i mie się przewidują i wylalam wrzatek na nogi. Nie dość ze spodnie mokre to i cholernie boli a do domu jeszcze daleko. Normalnie i ryczec ( z bólu) mi się chce i śmiać z własnego niedolenstwa. Ciekawe czy bable będę miala
Stary 2011-10-14, 16:06   #304
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
Sara takiego mamy misia
fajny jest, bo jadąc w aucie Julka ma albo misia na kolanach, albo sam ten jego brzuszek, bo to sie wyciąga

przewczoraj rodzice wracali z 6-cio letnim chłopcem do domu i ten mały przebiegał przez parking, i sąsiad go nie zauważył,cofał i wciągnął go pod koła swojego samochodu, ten chłopiec zmarł na rękach sąsiada w drodze do szpitala. Wczoraj dziadka tego chłopca spotkałam jak chodził po ulicy i krzyczał, że zabili jego wnuka straszne to.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Sara jak bedę w domu i tam ten mój nieszczęsny internet będzie hulał to wstawię, bo mam na laptopie zapisane stronki ale to było coś na hackikea czy coś takiego, ale nie pamiętam a robiło sie z jednej szafki i miski metalowej bardzo fajnie i łatwo

Pop biedna trzeba było szybko ściągnąć spodnie, żeby bomble sie nie zrobiły
jezu ale tragedia

fajny miś, a można go gdzieś u nas kupić?

poszukam, może coś znajde o tej kuchni, ale jak bedziesz mogła to wstaw

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 16:27   #305
Darusiaaaa
Zakorzenienie

izazula dobrze ze doszlo, bo mnie tu laski 14 dniami nastraszyly:P

dobrze ze doszly wczesniej, a jak tz nasteonym razem bedzie chcial isc na poczte to niech siebie w paczke wsadzi i sie w kosmos wysle.
A.Camus
Stary 2011-10-14, 16:29   #306
blistex
Rozeznanie

Misia kiedys widziałam na allegro i starsznie mi się spodobał, ale był uzywany, a takie rzeczy uzywane często szwankują i polowałam go na ebayu i szukałam na necie, aż znalazłam sklep w UK gdzie wysłali mi do domku, tylko ja kuriera sama w Polsce zamawiałam, bo dużo taniej jest
Stary 2011-10-14, 16:37   #307
Darusiaaaa
Zakorzenienie

u nas ewidentny progres w zachowaniu tezeta, zawsze mialam z nim problem taki z jak mial problem to nie chcial o nim rozmawiac, dzisiaj przyszedl usiadl i pyra czy mam chwilke bo chcialby pogadac, powiedzial co mu na serduchu lezalo, opisal sprawe i bedziemy sobie radzic razem.
Mimo ze problem nie jest maly, to damy rade.

Chyba sie czegos nauczyl...
A.Camus
Stary 2011-10-14, 17:29   #308
blistex
Rozeznanie

Sara to jest gdzieś na tej stronce
http://www.ikeahackers.net/2010/08/p...-lighting.html
tylko tu jest tego duzo i trzeba poszukać, jeśli nie znajdziesz wcześniej nim dojade do domu, to postaram sie wkleić najwyżej jak Julka zaśnie, to wyjdę do ogrodu z laptopem , bo tam zasięg mam

na tej stronce jest tez wiele ciekawych zastosowań rzeczy z Ikei, ja się czesto inspiruję ta stronka

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

sARA ZNALAZŁAM COS TAKIEGO
http://simplydoingsomething.blogspot...-kitchens.html
A TU MASZ JAK ZROBIĆ NA FILMIKU
http://www.ikeahack.org/ikea-hacker-play-kitchen/
Stary 2011-10-14, 19:06   #309
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Sara to jest gdzieś na tej stronce
http://www.ikeahackers.net/2010/08/p...-lighting.html
tylko tu jest tego duzo i trzeba poszukać, jeśli nie znajdziesz wcześniej nim dojade do domu, to postaram sie wkleić najwyżej jak Julka zaśnie, to wyjdę do ogrodu z laptopem , bo tam zasięg mam

na tej stronce jest tez wiele ciekawych zastosowań rzeczy z Ikei, ja się czesto inspiruję ta stronka

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

sARA ZNALAZŁAM COS TAKIEGO
http://simplydoingsomething.blogspot...-kitchens.html
A TU MASZ JAK ZROBIĆ NA FILMIKU
http://www.ikeahack.org/ikea-hacker-play-kitchen/
dzięki zaraz przejże

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 19:37   #310
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jadę pociągiem, przynieśli mi herbatę i mie się przewidują i wylalam wrzatek na nogi. Nie dość ze spodnie mokre to i cholernie boli a do domu jeszcze daleko. Normalnie i ryczec ( z bólu) mi się chce i śmiać z własnego niedolenstwa. Ciekawe czy bable będę miala
popik,

drcron, straszna tragedia, nie umiem sobie wyobrazić nawet....

fajne te kuchnie

----
z cyklu "moje dziecko powiedziało"-przechodzimy obok trzech kolorowych kontenerow do sortowania i młoda: "mamusiu, baby! duźe!" [w sensie foremki]
I rano: podnosi roletę i krzyczy "dzień" [ sensie-robimy dzień, podnosimy roletę i jest jasno], no to podniosłam roletę a młoda pokazuje na okno i zdziwiona "oo cimno" [6 rano była]

u nas też zimno dziś było, 5 stopni rano....nie lubię, nie lubię

a w ogóle mrówa, linsday, ferrou (zaglądaj pisemnie nie tylko do klubu)gdzie wy som?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 19:47   #311
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Evitka, ale tobie zadroszcze tego gadania

POP ty biedna zawsze cos na zime sobie zrobisz:-( oby slad nie zostal ;-)
Libra ja u tz zamowilam leginsy do biegania z tchibo.super wygladaja.i cena zachecajaca.

Moj tz byl z chlopcami w sklepie i powiedzial ze wiecej z tym malym nie idzie. Porozrzucal butelki mineralnej. A pani ktora wykladala towar uparcie wozek zabieral.biedna noga blokowala.a jak go wzial na rece zeby nie broil to mu z glowki przywalil i wrzeszczal :-P tak to faceta do sklepu wyslac

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 20:01   #312
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

drcron - to straszne co piszesz

Nas dzisiaj TIR prawie zmiarzdżył, tzn by to uczynił ale Tż uciekł w zjazd dla autobusów w ostatniej chwili. Tak to jest jak idioci patrzą w GPS zamiast na innych użytkowników i znaki drogowe. Ewidentnie facet nie wiedział co robi bo co chwila wymuszał u zmieniał pas. Tż go zjechał na światłach.

Madzia - tak to jest jak samych facetów wyślesz na zakupy
Stary 2011-10-14, 20:02   #313
megi-megi
Zakorzenienie

Pokażę Wam Iguśka ze spaceru parę dni wcześniej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZDJECIE1.jpg (118,5 KB, 53 załadowań)
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 20:07   #314
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a mnie z rana podniosło, włączam interię i od razu artykuł: ILE NAPRAWDĘ ZARABIA NAUCZYCIEL?
skąd oni do cholery biorą takie kwoty????????? tylko prowokują ludzi do pisania takich komentarzy - same obraźliwe, jacy my nieroby jesteśmy ehhhh. Czy ktoś tym ludziom bronił skończyć studia na odpowiednim kierunku i iść pracować w szkole za TAKIE pieniądze i mieć TYLE wolnego ten artykuł to czysta prowokacja! żadna z nas nigdy takiej kasy na koncie nie widziała...i z pewnością nie zobaczy...
yeż mnie wkurzają takie artykuły i głupie gadanie , racja kto komu broni studiować i posmakowac tego miodu z cudzymi dziećmi.
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
ja tez przeczytałąm ten artykuł ale nie do konca i komenty tez kilka.. i skonczyłam.. jakie prostaki .. takie art. na portalach to czysta prowokacja...

Tylko w mojej rodzinie jest 3 nauczycieli w tym kuzynka po studiach plstycznych uczy takich przedmiotów + angielski i ona po lekacjach to ma tyle roboty papierkowej ze do nocy siedzi cioagle jakies papiery mało tego musi sie do lekcji przygotowywac w domu .. nikt nie widzi że nauczyciel nie pojdzie z marszu i bedzie kombinował z czym i na czym pracowac tylko wszytsko musi w domu szykowac.
bo wszystkim sie wydaje że to praca jak każda inna odbębni swoje 8 godzin i tyle , ale nikt właśnie nie widzi tego co nauczyciele w domu robią i jaką mają odpowiedzialną pracę.
Nie zazdroszczę , ja to bm za żadne pieniądze nie chciała w szkole pracować ,chyba jako woźna co bym mogła jednemu czy drugiemu szmatą przez łeb ździelić
Cytat:
Sara takiego mamy misia

przewczoraj rodzice wracali z 6-cio letnim chłopcem do domu i ten mały przebiegał przez parking, i sąsiad go nie zauważył,cofał i wciągnął go pod koła swojego samochodu, ten chłopiec zmarł na rękach sąsiada w drodze do szpitala. Wczoraj dziadka tego chłopca spotkałam jak chodził po ulicy i krzyczał, że zabili jego wnuka straszne to. [COLOR=Silver]
boże okropne , wystarczy chwila nieuwagi
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
popik,

drcron, straszna tragedia, nie umiem sobie wyobrazić nawet....

fajne te kuchnie

----
z cyklu "moje dziecko powiedziało"-przechodzimy obok trzech kolorowych kontenerow do sortowania i młoda: "mamusiu, baby! duźe!" [w sensie foremki]
I rano: podnosi roletę i krzyczy "dzień" [ sensie-robimy dzień, podnosimy roletę i jest jasno], no to podniosłam roletę a młoda pokazuje na okno i zdziwiona "oo cimno" [6 rano była]

u nas też zimno dziś było, 5 stopni rano....nie lubię, nie lubię

a w ogóle mrówa, linsday, ferrou (zaglądaj pisemnie nie tylko do klubu)gdzie wy som?
dobre widzę że gadane i poczucie humoru po mamusi
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Evitka, ale tobie zadroszcze tego gadania

POP ty biedna zawsze cos na zime sobie zrobisz:-( oby slad nie zostal ;-)
Libra ja u tz zamowilam leginsy do biegania z tchibo.super wygladaja.i cena zachecajaca.

Moj tz byl z chlopcami w sklepie i powiedzial ze wiecej z tym malym nie idzie. Porozrzucal butelki mineralnej. A pani ktora wykladala towar uparcie wozek zabieral.biedna noga blokowala.a jak go wzial na rece zeby nie broil to mu z glowki przywalil i wrzeszczal :-P tak to faceta do sklepu wyslac
Tak? to zaraz zerknę tam do tchibo
teraz lepiej doceni jak Ty chodzisz z dzieckiem na zakupy
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 20:07   #315
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
no nie poznałabym normalnie, SZOK, ale jaki przystojny szok

Stary 2011-10-14, 20:09   #316
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem jestem... Jakoś tak mało czasu i po wakacjach ciężko dojść do siebie
Poza tym ciągle jakieś problemy, tz dalej nie ma pracy, auto ciągle się nam psuje, Michaś 18st różnicę temperatur po powrocie z Hiszpanii przepłacił kaszlem i katarem. Już było ok to dziś znów przemarzł jak nam się auto zepsuło i pewnie od nowa będzie...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 20:09   #317
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Duży kawaler

A wogóle jak patrzę ostatnio na zdjęcia forumowych dzieciaczków to one już takie są duże i MĄDRE niesłychanie. Nie przypominają tych malutkich bębelków po urodzeniu
Stary 2011-10-14, 20:11   #318
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
drcron - to straszne co piszesz

Nas dzisiaj TIR prawie zmiarzdżył, tzn by to uczynił ale Tż uciekł w zjazd dla autobusów w ostatniej chwili. Tak to jest jak idioci patrzą w GPS zamiast na innych użytkowników i znaki drogowe. Ewidentnie facet nie wiedział co robi bo co chwila wymuszał u zmieniał pas. Tż go zjechał na światłach.

Madzia - tak to jest jak samych facetów wyślesz na zakupy
jeżdżą jak wariaci bo myślą że są panami na drodze
przez naszą miejscowość latają tiry z masą bitumiczną bo parę miejscowości dalej drogę robią , to aż się włosy jeżą na głowie przecież nie daj boże im coś na drogę wyskoczy
A zaraz zaczną buraki wozić to juz w ogóle strach się z domu ruszyć
Cytat:
jaki przystojniaczek a jaki podobny do Ciebie
Stary 2011-10-14, 20:12   #319
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
dobre widzę że gadane i poczucie humoru po mamusi
żebys wiedziała, tylko gdyby moje gadulstwo miało realny przekład na nią to by już trzynastozgłoskowcem zasuwała

najfajniejszy jest dla mnie w tym wszystkim ten jej, nazwijmy to, logiczny przepływ myśli

madzia, pokaż czibowe pory

Stary 2011-10-14, 20:14   #320
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
megi jaki on cudny i baaaaaardzo do ciebie podobny syneczek mamusi
Ps. ucałuj zięcia

Cytat:
yeż mnie wkurzają takie artykuły i głupie gadanie , racja kto komu broni studiować i posmakowac tego miodu z cudzymi dziećmi.

bo wszystkim sie wydaje że to praca jak każda inna odbębni swoje 8 godzin i tyle , ale nikt właśnie nie widzi tego co nauczyciele w domu robią i jaką mają odpowiedzialną pracę.
Nie zazdroszczę , ja to bm za żadne pieniądze nie chciała w szkole pracować ,chyba jako woźna co bym mogła jednemu czy drugiemu szmatą przez łeb ździelić
ja psychicznie bym tego nie zniosła ręce mi opadają jak ze swoim Kamilem się użeram, normalnie tłumaczenie miliony razy tego samego a on nic a w szkole co najmniej 25 takich
Szacun dziewczyny, że podjęłyście walkę

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Jestem jestem... Jakoś tak mało czasu i po wakacjach ciężko dojść do siebie
Poza tym ciągle jakieś problemy, tz dalej nie ma pracy, auto ciągle się nam psuje, Michaś 18st różnicę temperatur po powrocie z Hiszpanii przepłacił kaszlem i katarem. Już było ok to dziś znów przemarzł jak nam się auto zepsuło i pewnie od nowa będzie...
biedny mały
Lind w ogóle zimno się zrobiło, dawaj foty na rozgrzanie, ja chyba żadnych nie widziałam
Stary 2011-10-14, 20:19   #321
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Lind ja Wam życzę poprawy tak jak sobie roboty.
Biedny mały oby to tylko katar
Stary 2011-10-14, 20:20   #322
evitka21
Zakorzenienie

minka, a kto to kamil?

Stary 2011-10-14, 20:22   #323
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
żebys wiedziała, tylko gdyby moje gadulstwo miało realny przekład na nią to by już trzynastozgłoskowcem zasuwała

najfajniejszy jest dla mnie w tym wszystkim ten jej, nazwijmy to, logiczny przepływ myśli

madzia, pokaż czibowe pory
hehe mój też ma takie logiczne przypływy myśli doskonale wie co do czego po co i kiedy tyle że bardziej onomatopeją się porozumiewa i ma coś takiego że często mówi tylko pierwszą sylabę wyrazu np. "ko" oznacza kosz na śmieci lub kotłownię zależnie od kontekstu chociaż już na przykład wyraz "ba"(banan) rozbudował do babam i wiele innych podobnych,czyli idziemy do przodu
Stary 2011-10-14, 20:31   #324
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
minka, a kto to kamil?
No właśnie! Kto ?

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Ja właśnie maluję paznokcie przed jutrzejszym weselem Pomalowałam najpierw bezbarwnym ale stwierdziłam że to jak "matka polka" i poprawiłam na krwistą czerwień
Stary 2011-10-14, 20:39   #325
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
minka, a kto to kamil?
Cytat:
No właśnie! Kto ?
w klubie
Stary 2011-10-14, 20:42   #326
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:

Ja właśnie maluję paznokcie przed jutrzejszym weselem Pomalowałam najpierw bezbarwnym ale stwierdziłam że to jak "matka polka" i poprawiłam na krwistą czerwień
Ja jutro tez na weselicho jadę. I też właśnie skończyłam malowac pazurki na krwistą czerwień... a co...
Niestety my trochę daleko bo do Piotrkowa Trybunalskiego. Także o 11 juz wyjazd

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 20:47   #327
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe mój też ma takie logiczne przypływy myśli doskonale wie co do czego po co i kiedy tyle że bardziej onomatopeją się porozumiewa i ma coś takiego że często mówi tylko pierwszą sylabę wyrazu np. "ko" oznacza kosz na śmieci lub kotłownię zależnie od kontekstu chociaż już na przykład wyraz "ba"(banan) rozbudował do babam i wiele innych podobnych,czyli idziemy do przodu
każdy sobie radzi jak umie uśmiałam się

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ja jutro tez na weselicho jadę. I też właśnie skończyłam malowac pazurki na krwistą czerwień... a co...
Cytat:

[/COLOR]Ja właśnie maluję paznokcie przed jutrzejszym weselem Pomalowałam najpierw bezbarwnym ale stwierdziłam że to jak "matka polka" i poprawiłam na krwistą czerwień

też bym se poszła na weselicho
pojadłabym, popiła i potańcowała mi się dopiero w lipcu szykuje no chyba, że wcześniej swoje zrobię
Stary 2011-10-14, 20:47   #328
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
My mamy blisko bo kościól w tej samej dzielnicy a impreza w ościennym mieście. Zawsze szybko do Zosi można przyjechać - zostaje z babcią.
Paznokieć przed chwilą zahaczyłam o majtasy

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2011-10-14 o 20:56
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 20:51   #329
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
My mamy blisko bo kościól w tej samej dzielnicy a impreza w ościennym mieście. Zawsze szybko do Zosi można przyjechać - zostaje z babcią.
Paznokieć przed chwilą zachaczyłam o majtasy
a coś ty robiła
Stary 2011-10-14, 20:57   #330
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Mała zostaje u babci w Toruniu... ciekawe jak się wyśpią biorąc pod uwagę ostatnie ekscesy nocne... boje się bo ona w nocy nie chce nikogo poza mną... już nie raz ją zostawialismy ale spała dobrze a teraz pierwszy raz się naprawdę boję. Będę musiala podrinkować co by nie myslec logicznie...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości