|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że szaleństwo perfum dotyczy nie tylko mnie, to już chyba jakaś choroba dziewczyny, nie sądzicie>? Ja oglądam katalog ciągle, wszędzie
Tak jak i moja połtoraroczna córcia której jak podoba się zapach na perfumowanej stronie to ciągnie noskiem dalej a jak nie to ma rewelacyjną mine, to moj doradca, może wymyślmy ciekawą nazwe na chorobe zamawiania produktów z Avonu? Avonoholizm? Pozdrawiam
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cześć
Właśnie dzwoniłam na avon non stop. Pani powiedziała mi że nie wiadomo kiedy pojawią sie kuferki Anew ale za to systematycznie dostają dostawy suszarek wiec możliwe że mi przyślą z zamówieniem Farby w promocyjnej cenie 25zł za 2szt można kupić w COKach. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Mam suszarkę
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-10-14 o 18:19 |
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ma któraś z was zdjęcia torby męskiej ralf? patrzyłam na katalogowym ale nie ma zdjęć ma ktoś możliwość wrzucenia
??---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- fajnie może też wkońcu ją dostanę z zamówieniem z kat.15
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w swojej kolekcji mam:
Lacoste - Pour Femme Lacoste - Inspiration Diesel - Fuel for life Givenchy - Eaudemoiselle Dior - Miss Dior Cherrie Giorgio Armani - Acqua di Gioia Versace - Crystal Noir Calvin Klein - Forbidden Euphoria Lancome - Midnight Rose A z Avonu mam tylko Incadessence
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
18
![]() Little Red Dress x3 Spotlight Secret Fantasy Treselle Seduction RW Love to the ... Eternal Magic In bloom RW Up to you TTA Far Away Bali Bliss Slip into Outspoken Intense i jakieś 3 inne Davidoff cool water Green Tea Amor amor A jeszcze w 15 kat przyjdzie pełnowymiarowe Intense i TTA
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Pełnowymiarowe Intense używam już z tydzień, dostałam od mojej liderki. Bardzo mi się podoba, bo nie jest super słodki, tylko taki owocowy. A co do trwałości, to ja nie narzekam. Nos się przyzwyczaja do zapachu, ale jeszcze wieczorem czuję go na ubraniu
Na katalogowym efekt mojej nudy, może komuś pomoże |
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie perfum to używam:
Spotlight Pur blanca różowa TTA Diamond TTA Heart TTA Blossom Be kissable Slip into LWD Jakiś zielony w okrągłym opakowaniu butelka mi sie zbiła i przelałam do innej i nie znam nazwyZ ori Volare Famme Fatale Ametyst 3 zapachy (Stalla i Garden z francji) i Kuba różowa dla dziewczyn (prezent) A w kolejce czekają TTA Voyage CHL Nuit i dzisiejszy nabytek Up to You W przeszłości używałam Tressele, LBD i Pur Blanca malyszkicownik Dobra robota ![]()
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-10-14 o 18:54 |
|
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez mariot605 Czas edycji: 2011-10-14 o 19:12 |
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was miała już styczność z nowym kremem do twarzy SOS z AC?
On jest w takim opakowaniu jak krem do rąk
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam zamówienie na wodę Outspoken ze słuchawkami, aż się zdziwiłam Więc moje zamówienie wynosi jakieś te 89zł + 30zł. Ciekawe czy się jeszcze ktoś odezwie bo chociaż do tego 150zł muszę dociągnąć, a sama poza katalogami w sumie nic nie chcę.
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a czy robila ktoras wlaski farbami 7.3 lub 7.0 to sa ciemne blondy czy mozna prosic o jakies opinie opisy i czy kolorki mocno odbiegala od tych na opakowaniu dzieki
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba skuszę się na zestaw z 16...Brawo |
|
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ona nie jest fioletowa tylko taka sliwkowa
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#376 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Brazil Beat (troszkę więcej niż pół ale już tym rzygam) - Passion Dance (prawie cała buteleczka mi została a też już mam dość) - Eternal Magic + Far Away + Rare Gold (ale raczej nie używam bo jest go tyle, że jeszcze mogłabym go sprzedać) + oprócz tego Treselle Mystique, TTA Romantic Voyage i Slip Into... na sprzedaż no i kilka ma mama to czasem też się psiknę (Spotlight, Treselle, Pur Blanca /nie lubię/)I jak wykończę większość to chcę nabyć Outspoken i Secret Fantasy szczególnie Chociaż zastanawiam się teraz nad Secret Fantasy Star. Ma któras z Was? Też jest taka słodka? (bo o to mi chodzi) |
||
|
|
|
#377 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Wooow
napracowałaś się i dziękuję bardzo za cienie,ja o nie prosiłam Cytat:
ooo fajnie że diamentowa fioletowa to śliwka,bo ja lubię fiolety tylko ciepłe czy poza Musso zamawia ktoś z demo 15 tę nową szminkę blask kryształów? jaki odcień?
|
|
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#379 |
|
vel Turkusoowa :)
|
oo fajnie
zrobisz fotkę jakby coś? bo to jeden z 3 odcieni jaki mnie interesuje
|
|
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z wód mam (mało ale kiedyś miałam więcej
)Incandessence Fergie Pur Blanca Blush Teraz czekam na Spotlight i TTA
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tylko 2 wody, których używam, bo nie lubię mieć kilku zapachów napoczętych
![]() w domu mam Outspoken a w akademiku Rare Gold |
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zaczęły mi już spływać zamówienia z 15tki.
Pierwsze 3 klientki i ja i mam 282,50złZastanawiam się czy brać 4x Outspoken Intense bo jeszcze tej co dostałam z Anew nie udało mi się sprzedać. Totalny brak zainteresowania pomimo rozdania katalogów i próbek ![]() Zastanawiam się nad baza przedłużającą trwałość lakieru. Miała któraś? Polecacie?
|
#384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) a w tym roku tą nową w ogóle nie byli zainteresowani, ani jednej osoby zainteresowanej Dziwne, mnie osobiście te Intense bardziej się podobają niż te fioletowe
|
||
|
|
|
#385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisałam już dzisiaj , że wczoraj robiłam zamówienie jeszcze z kat.14 i mam ją na fakturze . Zmieniłam f-rę na elektroniczną po złożeniu zamówienia i dzisiaj miałam podgląd więc jestem pewna na 100%
|
|
|
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Avon: Pur Blanca Treselle uwielbiam Today kocham Perceive Dew TTA Romantic.. Up to you Ori Precious CK in 2 u JPGaultier Fragile Hugo Boss Woman Hugo Boss Orange Ahhh... Hugo Boss Femme KOCHAM! Armani Code Uwielbiam Dolce Gabbana The one Uwielbiam Next Beyonce Ahhhh... Naomi Campbell Nike fusion Uzależniona od perfum... Kocham .. |
|
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kobitki
Mam pytanie choć pewnie już się pojawiło... wybaczcie że nie szukam ale niestety czas mnie nagli a do tego pisze z telefonu i mam nadzieje że któraś z Was mi odpowie.. Czy ja jako lider choć w tym katalogu nie mam spełnionych warunków lidera mogę zamówić te zeszyty i długopisy z przeglądu 48??
|
|
|
|
#390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

Tak jak i moja połtoraroczna córcia której jak podoba się zapach na perfumowanej stronie to ciągnie noskiem dalej a jak nie to ma rewelacyjną mine, to moj doradca, może wymyślmy ciekawą nazwe na chorobe zamawiania produktów z Avonu?

Z ilości kartonów wywnioskowałam że dodali mi suszarkę
butelka mi sie zbiła i przelałam do innej i nie znam nazwy![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

On jest w takim opakowaniu jak krem do rąk

na skórze, muszę sprawdzić na ubraniach
i dziękuję bardzo za cienie,ja o nie prosiłam 
bo to jeden z 3 odcieni jaki mnie interesuje
i mam 282,50zł