Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 20:53   #901
miucciaable
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Jestem mezatka od roku, jestem bardzo mloda i wychowywalam sie z facetami. Mieszkalam dlugo sama z tata i bratem, takze do takiej kobiecej kobiety mi chyba daleko, chociaz jest juz lepiej. Jakos chce i chce bardziej o siebie dbac, ale wiecie jak to jest.....
Stary 2011-10-14, 20:54   #902
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
ramonciu gdy widzialam wczoraj reklame rozmow w toku pomyslalam wlasnie,ze to moze byc twoja mama No przyznam szczerze,ze tv nie pokazala jej w zbyt dobrym swietle,szczegolnie przykre bylo to gdy Drzyzga przeczytala kilka slow od twojej siostry Jednak to twoja mama i ty znasz ja najlepiej,rozumiem,ze nie musi byc wcale taka jak przedstawiono ja w telewizji...

Na biało
No właśnie zle wszystko tam przedstawili. Ta kobieta która miała pod opieka moja mame czyli miała kontakt z nia, przekazywała informacje dla Ewy, i wpytawała sie o sytuacje zabiegu itd . mówiła że Ewa chciała by zrobic mojej siostrze prezent , dac dla niej jakąs zabawkę coś o czym marzy i siosta rzeczywiście chciała tam lalke i kena, ale to wogule tak wyszło że ona nie ma zadnych zabawek bo matka ładuje kase w zabiegi żenada, a to stwierdzenie że siostra ostatnio jaką zabawkę dostała od mamy były buty to juz na pradę żenujące. Jak dzwonili to sie pytali co mama ostatnio z rzeczy kupiła i ona powiedziała ze buty. Ale nie chodziło o zabawke, ona tyle zabawek ile nie które laski na yt kosmetyków. Poprostu zle się z tym czuje bo przedstawiono ja jako egostkę która mysli tylko o swoim brzuchu, a to nie prawda bo nigdy mi czy siostrze niczego nie brakowało. Przepraszam za offa.

Kochane czytam was na biezaca,jednak nie mam weny do pisania Pozdrawaiam was wszystkie
Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
miala krotkie wlosy?? odnioslam te samo zdanie co Ty, te kobiety przedstawiono jak wariatki/puste lalki wyjatkowo nwgatywne wrazenie zrobla na mnie drzyzga, ktora sama przeciez poprawila oczy np. zenada, program tendencyjny i tyle
[QUOTE=julianna-p;29963891]

no właśnie, i mama mówiła że z publiczności na każda z uczestniczek tego odcinka najeżdzano , ale oczywiście to wycieli.
Stary 2011-10-14, 21:00   #903
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Chetnie do Was dolacze . Staram sie jak moge byc piekna, pachnaca i zadbana, ale jeansy, papcie i zbyt duzy t-shirt chyba za czesto sie mnie trzymaja........
Cześć.

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
tak na ich oficjalnej stronce

W rudych włosach
Ech... współczuje, że tak Twoją mamę pokazali. Naprawdę nie w porządku.
Zaraz obejrzę ten odcinek.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:03   #904
miucciaable
Raczkowanie

Staszne chamstwo.... Nie spodziewalam sie tego po tym programie. Ale ciesze sie, ze wiem, bo mozna na to inaczej spojrzec.
Stary 2011-10-14, 21:07   #905
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

oj, a czemu weny nie ma? pewnie zabiegana jesteś? czekamy na ciebie
mam po prostu mase problemow i przez to nie mam weny Moze kiedys zdecyduje sie napisac wszystko na zamknietym,ale teraz jeszcze nie jestem gotowa

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:08   #906
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A ja jakos specjalnie źle nie odebralam tego odcinka chociaz moze dlatego, ze nie ogladalam od poczatku...
nigdy nie wiedzialam o co chodzi ze zlotymi niciami, ale teraz jestem nieco przerazona

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:24   #907
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem mezatka od roku, jestem bardzo mloda i wychowywalam sie z facetami. Mieszkalam dlugo sama z tata i bratem, takze do takiej kobiecej kobiety mi chyba daleko, chociaz jest juz lepiej. Jakos chce i chce bardziej o siebie dbac, ale wiecie jak to jest.....

chęci to pierwszy krok, my pomożemy zrobić ci drugi tylko twój budżet może na tym ucierpieć nieświadomie

ramoncia
oglądnęłam ten odcinek i właściwie nie wiem co mam myśleć, na pewno życzę Twojej mamie żeby znalazła pracę no i więcej samoakceptacji ja na pewno nie obniżyłabym az tak komfortu życia żeby mieć kase na operacje, ale to jest tylko moje zdanie. Tym bardziej że regularnymi ćwiczeniami można byłoby wiele zdziałać i mówię tutaj np o boczkach, udach które Twoja mama chce zoperować. Pójście pod nóż to ostatnia deska ratunku. ale tak jak mówię to jest tylko moje zdanie, nie odbieraj tego źle

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
mam po prostu mase problemow i przez to nie mam weny Moze kiedys zdecyduje sie napisac wszystko na zamknietym,ale teraz jeszcze nie jestem gotowa
no to 3mam kciuki żeby wszystko się poukładało...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:34   #908
ramoncia217
Wtajemniczenie

loluska kobieta która ma fałde skóry na ramionach czy udach, która ma 47 lat jest cieżko ćwiczeniami to sobie zlikwiodowac. Sama ta Pani Lekarz po programie rozmawiała z mama i tak mówiła.
I to nie jest tak że moja mama nie ma teraz z czego życ bo zrobiła operacje i ma pozyczkę do spłaty.
Tak jak mówie wiele zostało wycięte, i teraz moja mama mówi że gdyby wiedziała ze tak ją przedstawią nie wzieła by tam udziału bo to jest poprostu wszystko przekręcone i wycięte słowa .
Mama 10 lat temu była zakfalikowana do darmowej operacji plastycznej w Polanicy, u Prof. Kobuza, jednak potem przyszły kasy chorych i nie otrzymała promesy na zabieg. Widac po tym przykładzie że taka operacja dla niej była wskazana i ze względy zdrowotnych i psychicznych.
Stary 2011-10-14, 21:38   #909
julianna-p
Wtajemniczenie

[QUOTE=ramoncia217;2996434 8]
Cytat:

no właśnie, i mama mówiła że z publiczności na każda z uczestniczek tego odcinka najeżdzano , ale oczywiście to wycieli.

nie da sie ukryc, ze drzyzga przesadzila; program zenujacy, ukazujacy "polska skromnosc" w zderzeniu z "pustymi lalkami". to nie dziennikarstwo, a zenada. po raz kolejny widze jak niski poziom ma ten program. dlatego nie wzielabym udzialu ...

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:43   #910
miucciaable
Raczkowanie

Mnie w ogole wkurzaja te wszechwiedzace baby z widowni.... Kazda wie lepiej...
Stary 2011-10-14, 22:09   #911
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
loluska kobieta która ma fałde skóry na ramionach czy udach, która ma 47 lat jest cieżko ćwiczeniami to sobie zlikwiodowac. Sama ta Pani Lekarz po programie rozmawiała z mama i tak mówiła.
I to nie jest tak że moja mama nie ma teraz z czego życ bo zrobiła operacje i ma pozyczkę do spłaty.
Tak jak mówie wiele zostało wycięte, i teraz moja mama mówi że gdyby wiedziała ze tak ją przedstawią nie wzieła by tam udziału bo to jest poprostu wszystko przekręcone i wycięte słowa .
Mama 10 lat temu była zakfalikowana do darmowej operacji plastycznej w Polanicy, u Prof. Kobuza, jednak potem przyszły kasy chorych i nie otrzymała promesy na zabieg. Widac po tym przykładzie że taka operacja dla niej była wskazana i ze względy zdrowotnych i psychicznych.
No więc pewnie dlatego Twoja mama jak i inne kobiety są inaczej odbierane niż był tego pierwotny cel. Swoja drogą lubiłam nie raz oglądnąć ten program, zwłaszcza te stare odcinki sprzed ok 2 lat, były zdecydowanie bardziej wiarygodne. Teraz robią z ludzi wariatów

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:20   #912
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
niestety, widzialam w sklepie niesieciowym, ot zwykly butik.
Aaale przymierzalam jakis czas temu sweterek w reserved, byl baaardzo milutki ale kurcze, nie sprawdzilam skladu ale mozna bylo pomyslec, ze ma w skladzie kaszmir. Byl czarny, bezowy i granatowy z odpowiednio białymi, czarnymi, bezowymi akcentami, mial malutkie kieszonki i chyba kokardki, wygladal niemal jak ten z h&m http://allegro.pl/hm-sweterek-popiel...861764850.html

Ale ten w reserved chyba nie miał guzików? Bo taki to mam, aż potem sprawdzę skład, ale kaszmiru tam nie było raczej.

I właśnie się zastanawiam czy go zostawić czy nie.

Modal nie wiem co to dokładnie jest, ale coś sztucznego.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:

tutaj taki prosty, ale az 50% kaszmiru i to za 30zl http://allegro.pl/rozpinane-sweterki...867553970.html
Nie wydaje mi się to możliwe, może jest jakiś sztuczny kaszmir, tak jak jest sztuczny jedwab

Niedawno wróciłam, a wrrrr. A teraz muszę jechać na pocztę, byle zdążyć przed północą, żeby była dzisiejsza data nadania :P Tż mnie zawiezie na szczęście, ale i tak kawałek trzeba przejść, bo przez ten remont dworca, żeby objechać kawałek to trzeba milion km zrobić. Dobrze, że jest taka poczta całodobowa

Potem kąpiel, gazetka i do spania, na drinka mam ochotę dziś, ale odpuszczam, żeby się lepiej wyspało.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-10-14 o 22:27
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:22   #913
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ale ten w reserved chyba nie miał guzików? Bo taki to mam, aż potem sprawdzę skład, ale kaszmiru tam nie było raczej.

I właśnie się zastanawiam czy go zostawić czy nie.

Modal nie wiem co to dokładnie jest, ale coś sztucznego.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Nie wydaje mi się to możliwe, może jest jakiś sztuczny kaszmir, tak jak jest sztuczny jedwab
mial guziczki, na pewno nie widze go na stronie reserved, ale przymierzalam go z 3tygodnie temu
Zostawic, a co innego chcesz z nim zrobic? Jak sie dobrze nosi, to po co oddawac

Stary 2011-10-14, 22:26   #914
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:39   #915
ramoncia217
Wtajemniczenie

Właśnie tak jak julianna-p , loluska i miucciaable napisałyście. Samą prawdę. Kiedyś ten program był bardziej powazny. Teraz zamiania sie on w show robiacy z ludzi clownów . Ale szkoda bo przez to na forum rozmów w toku strasznie jada po mojej mamie i mi przykro.
A nie ktore kobiety w zyciu realnym czasami wiecej wydają na jedna pare butów niz moja mamcia na rate pozyczki. A ludzi są zawistni w polsce i wszystkiego sie doczepią i skrytykuja.

Dobra ja juz po spa było:
kąpiel z olejkiem lawendowym
masaz szorstką rękawicą
pożadne balsamowanie ciała
mycie buzki mydłem z nanosrebrem
kremowanie stóp i rak
acefan na buzkę
krem pod oczy z ziaji kozie mleko

i dziś porządnie sie wyspie.
Stary 2011-10-14, 22:48   #916
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie tak jak julianna-p , loluska i miucciaable napisałyście. Samą prawdę. Kiedyś ten program był bardziej powazny. Teraz zamiania sie on w show robiacy z ludzi clownów . Ale szkoda bo przez to na forum rozmów w toku strasznie jada po mojej mamie i mi przykro.
A nie ktore kobiety w zyciu realnym czasami wiecej wydają na jedna pare butów niz moja mamcia na rate pozyczki. A ludzi są zawistni w polsce i wszystkiego sie doczepią i skrytykuja.

.
Racja kiedyś lubiłam RWT ale teraz to już tylko cyrki tam nawet ogladać mi sie nie chce wszystko takie sztuczne

Ech jutro muszę iść do pracy a już myślałam że weekend wolny ale szefowa ma pogrzeb to muszę
Stary 2011-10-14, 22:53   #917
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ramonciu straaasznie Ci współczuję i Twojej Mamie też Pisze to bo nie wiem, nie rozumiem i nie zrozumiem jak można takie dziadostwo odstawiać i tak skrzywdzić kogoś pomówieniem jak nie oszczerstwem

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 23:00   #918
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Racja kiedyś lubiłam RWT ale teraz to już tylko cyrki tam nawet ogladać mi sie nie chce wszystko takie sztuczne

Ech jutro muszę iść do pracy a już myślałam że weekend wolny ale szefowa ma pogrzeb to muszę

Ostatnio byl taki odcinek o chlopakach, co nie moga znalezc dziewczyn. Pokazali ich jakby byli co najmniej ograniczeni umyslowo.... teraz tak mysle, ze to wszystko sprytnie zagrane, zeby statystyczna polka mogla pomyslec "a to glupia baba z rwt, ja jestm lepsza, bo nie robie operacji, nie wierze w duchy itp....." mozna wymieniac i wymieniac. Co mnie zniesmacza od jakiegos roku, ze ci psychologowie, zamiast dawac jakies sensowne rady, dowalaja tym ludziom i pokazuja jakimi debilami sa..... Kasa tylko sie liczy jak widac....

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:

Dobra ja juz po spa było:
kąpiel z olejkiem lawendowym
masaz szorstką rękawicą
pożadne balsamowanie ciała
mycie buzki mydłem z nanosrebrem
kremowanie stóp i rak
acefan na buzkę
krem pod oczy z ziaji kozie mleko

i dziś porządnie sie wyspie.

Nie czytaj tego forum... Nie ma to sensu, a jakcys zazdorsni i zawistni ludzie sie niestety znajda. Wiedz, ze chociaz na Wizazu, ktos jest za Wami

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

[QUOTE=loluska;29964976]chęci to pierwszy krok, my pomożemy zrobić ci drugi tylko twój budżet może na tym ucierpieć nieświadomie

Moj budzet juz cierpi I na jego nieszczescie moj maz nie jest zbyt skapy
Taka sie tylko zagubiona w tym, zeby byc taka 100% kobieta czuje... Znacie to?
Stary 2011-10-14, 23:04   #919
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Tak dzis był odcinek z moja mama, jednak telewizja zrobiła z jej występu jakies show i zupełnie nie wyszło tak jak powinno. Celem programu było zachecić kobiety do zabiegów plastycznych-operacji a wyszło że te kobiety wraz z moją mama nie umieją zyc bez operacji plastycznych. Zmienili kwoty wydane na zabieg, i wogule połowe wycieli z tego co mama mówiła. ehh szkoda że telewizja działa tak jak im na rękę.
a ja mysle, ze RWT, nie moga sobie pozwolic na to. program, jest na faktach, a co za tym idzie, kazda ze stron zna zasady emisji programu. Jezeli tvn zlamal zasady to trzeba podac ich do sadu, szybko kasa sie znajdzie na operacje. nie mowie tego zlosliwie, tylko po to, ze jezeli ktos zniewazy nasza osobe, to nie ma sensu bluzgac w necie na ten program, tylko trzeba dzialac, po co ludzie maja ogladac historie naciagane?
gdzie to ma sens? chamstwo dobrze sie nie sprzedaje, szczegolnie ze ten program ogladaja tez dzieci.

odnosnie sweterkow, podziwiam kogos kto da wiecej za taki zwykly niz 100zl, ja bym nie mogla

kupilam dzis spodnice w bershce taka czarna w paski, z przodu krotsza, lezy tak pieknie tylko przerazil mnie rozmiar, zmiescilam sie spokojnie w 34, gdzie zawsze nosze 36-38. tam jest nizsza rozmiarowka?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-10-14 o 23:05
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 23:06   #920
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a ja mysle, ze RWT, nie moga sobie pozwolic na to. program, jest na faktach, a co za tym idzie, kazda ze stron zna zasady emisji programu. Jezeli tvn zlamal zasady to trzeba podac ich do sadu, szybko kasa sie znajdzie na operacje. nie mowie tego zlosliwie, tylko o to, ze jezeli ktos zniewazy nasza osobe, to nie ma sensu bluzgac w necie na ten program, tylko trzeba dzialac, po co ludzie maja ogladac historie naciagane?
gdzie to ma sens? chamstwo dobrze sie nie sprzedaje, szczegolnie ze ten program ogladaja tez dzieci.

odnosnie sweterkow, podziwiam kogos kto da wiecej za taki zwykly niz 100zl, ja bym nie mogla

kupilam dzis spodnice w bershce taka czarna w paski, z przodu krotsza, lezy tak pieknie tylko przerazil mnie rozmiar, zmiescilam sie spokojnie w 34, gdzie zawsze nosze 36-38. tam jest nizsza rozmiarowka?
ja tez nie

pokaz spodniczke, najlepiej na sobie
dlaczego ja nie nosze spodnic

ok ide się pospamowac troszke

Stary 2011-10-14, 23:12   #921
ParoleParole
Zakorzenienie

Ramoncia olej to. Wiem, że Ci przykro bo pewnie mi też by było. Ale nie warto sie przejmować. Grunt, ze Ty wiesz jaka jest prawda

ja dziś olej na wlosy na noc nałozyłam;p
Stary 2011-10-14, 23:20   #922
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja tez nie

pokaz spodniczke, najlepiej na sobie
dlaczego ja nie nosze spodnic

ok ide się pospamowac troszke
jutro poprosze TZta o zdjecie, bo idziemy na impreze to nie powinien marudzic mysle ja ubrac do marynarki mojej ukochanej(), jak sie nie rozmysle

mialam chrapke juz od dawna na czarna spodnice, bo moja dzinsowa juz wyblakla, a ta...byla inna i taka oryginalna, a TZ mial usmiech od ucha do ucha widzac ja na mnie, to kupilam, taki impuls

dobranoc
Stary 2011-10-14, 23:23   #923
ramoncia217
Wtajemniczenie

E.J dziekuje za wsparcie

caate Wiesz teraz to jest że tak powiem po ptakach. Nic nie można chyba zrobic. W rozmowach przed nagraniem programu było mówione że program bedzie polegał jak wczesniej pisałam zeby zachecic kobiety które się boją operacji plastycznych, to niech robia, niech spełniaja swoje marzenia. A co wyszło to widziałyscie same. Nagranie było w sierpniu, była podpisana umowa i nic nie było że wytna wazne fakty w tej sprawie a mimo to zrobili to.
Emisja w pazdzierniku, i nikt nie powiedział że bedzie to tak przedstawione, że zrobia z tego kompletny cyrk, bo to tak wyszło. I wycięcie dośc waznego szczegółu zmienia całe przesłanie programu.
Stary 2011-10-14, 23:26   #924
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ramoncia nie ma za co, trzymaj się jakoś

Stary 2011-10-15, 00:08   #925
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
a ja mysle, ze RWT, nie moga sobie pozwolic na to. program, jest na faktach, a co za tym idzie, kazda ze stron zna zasady emisji programu. Jezeli tvn zlamal zasady to trzeba podac ich do sadu, szybko kasa sie znajdzie na operacje. nie mowie tego zlosliwie, tylko po to, ze jezeli ktos zniewazy nasza osobe, to nie ma sensu bluzgac w necie na ten program, tylko trzeba dzialac, po co ludzie maja ogladac historie naciagane?

Chyba tak, bo ja normalnie nosze 34, a w bershce ledwo sie mieszcze w 36, takze kupuje 38..... Dziwne to i normalnie sie czlowiek przestraszyc moze, bo mysli, ze przytyl. To samo mam w Pull&Bear. Nosze spodnie 34,36, a tam 38 ledwo sie zapinalam. Normalnie, az sie zaczelam zastanawiac nad sama soba
Stary 2011-10-15, 00:12   #926
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
jutro poprosze TZta o zdjecie, bo idziemy na impreze to nie powinien marudzic mysle ja ubrac do marynarki mojej ukochanej(), jak sie nie rozmysle

mialam chrapke juz od dawna na czarna spodnice, bo moja dzinsowa juz wyblakla, a ta...byla inna i taka oryginalna, a TZ mial usmiech od ucha do ucha widzac ja na mnie, to kupilam, taki impuls

dobranoc
to fajnie, ze trafilas na swoj kroj/ odpowiedni model, i ze jestes zadowolona

--------------

dzisiejsze spa:
*olej,
*mycie wlosow, odzywka trzymana w cieple 15minut,
*lorys b/s na koncowki,
*masaz syrenka,
*balsam ujedrniajacy ,
*balsam brazujacy,
*depilacja,
*mycie buzi zelem micelarnym x2,
*mycie buzi mydłem z nanosrebrem,
*peeling twarzy,
*mietowa maseczka na twarz,
*acnefan punktowo,
*krem pod oczy,
*odżywka na paznokcie,

zaraz bedzie:
pedikur

Stary 2011-10-15, 00:15   #927
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

I Ramoncia jeszcze jedno jak pozwolisz nie czytaj tamtego forum ani komentarzy, bo na pewno piszą to otyłe, brzydkie kaszaloty, które tak piszą z zazdrości a które w głębi gdzieś marzą o takiej operacji dla siebie...

Stary 2011-10-15, 00:42   #928
julianna-p
Wtajemniczenie

ramoncia sytuacja jest na pewno trudna dla Was, dlatego jak mowia Dziewczyny nie czytajcie i nie sluchajcie zadnych komentow, nie warto. prawda jest taka, ze w pl operacje platyczne beda tabu jeszcze ze 100 lat. tu ludziom sprawia dziwna satysfakcje to, ze moga sie smiac z kogos ( niewazne czy z zycia, zwiazku czy wygladu), ale jesli ktos ma odwage do zmian to coz, wtedy pozostaje posmiac sie chociaz z tego...
jak dla mnie ktos kto siedzi na forum po to zeby pojechac po innych jest wyjatkowo zalosny...

caate moim zdaniem w tej sprawie i masz racje i sie mylisz. oczywiscie nie chce Cie urazic, ale owszem mozna starac sie o odszkodowanie, wynajac prawnika itd. niemniej takie stacje maja sztab specow , ktorzy delikwentowi wrecz groza kosztami i konsekwencjami . rzadko kto ma odwage by walczc o swoja prawde z tego programu, chociazby ze wzgledu na koszty procesu itd. prawnik kosztuje, zwlaszcza osobe niezamozna, a tvn ma sztab na stale czyli na pensjach...
fakt jest taki , ze talk show jest programem, ktory "wylapuje" realnych ludzi, a nastepnie podkoloryzowuje ich historie/zachowania by osiagnac lepsze wyniki... nie wiem jak wyglada to w pl od strony finansowej, ale w usa nawet duzo nie placa, wrecz siesznie, a ludzie sie osmieszaja sami nieraz...
dlatego owszem z pewnoscia mozna zglosic swoje roszczenia, ale mysle, ze bedzie to trudna i dosc droga przeprawa

co do RWT jakis czas temu moj przyjaciel leczyl sie z dosc powaznej i wlasnie oszpecajacej choroby. razem z innymi chorymi stworzyl forum i wyobrazcie sobie, ze na to forum wbila jakas babka przedstawiajaca sie jako ekipa RWT i namawiala do udzialu w tm programie... oczywiscie material mial potepic leczenie, ale ze ludzie z forum byli oblookani w tematach sprawdzili co i jak i kazali spadac... dzisiaj zyskalam pewnosc , ze drzyzga to zwyczajnie polski jerry springer

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:59   #929
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
witaj

bardzo mloda tzn?

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Ty caate 38? nie wierzę Zawsze myślałam, że xs/s

A swego czasu w bershce trzeba było kupować większy rozmiar niż się nosi,a teraz odwrotnie, zgłupieć można.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Ja rwt lubiłam, ale to dobrych parę lat temu.

Teraz w ogóle tego nie oglądam, szkoda mi życia na oglądania wymyślonych historii

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 10:04   #930
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
E.J dziekuje za wsparcie

caate Wiesz teraz to jest że tak powiem po ptakach. Nic nie można chyba zrobic. W rozmowach przed nagraniem programu było mówione że program bedzie polegał jak wczesniej pisałam zeby zachecic kobiety które się boją operacji plastycznych, to niech robia, niech spełniaja swoje marzenia. A co wyszło to widziałyscie same. Nagranie było w sierpniu, była podpisana umowa i nic nie było że wytna wazne fakty w tej sprawie a mimo to zrobili to.
Emisja w pazdzierniku, i nikt nie powiedział że bedzie to tak przedstawione, że zrobia z tego kompletny cyrk, bo to tak wyszło. I wycięcie dośc waznego szczegółu zmienia całe przesłanie programu.
sa swiadkowie z nagran, chociazby kobiety ktore wypowiadaly sie obok, nie tylko Twoja mama zostala urazona. o to mi chodzi. wiadomo, jest to przykra i bolesna sprawa, ale nie walczac mozna wpasc w jeszcze wieksze kompleksy. trzymajcie sie

Cytat:
Chyba tak, bo ja normalnie nosze 34, a w bershce ledwo sie mieszcze w 36, takze kupuje 38..... Dziwne to i normalnie sie czlowiek przestraszyc moze, bo mysli, ze przytyl. To samo mam w Pull&Bear. Nosze spodnie 34,36, a tam 38 ledwo sie zapinalam. Normalnie, az sie zaczelam zastanawiac nad sama soba
ale ja mam odwrotnie...
wszedzie kupuje wieksze rozmiary, a tam najmniejsze

Cytat:
ramoncia sytuacja jest na pewno trudna dla Was, dlatego jak mowia Dziewczyny nie czytajcie i nie sluchajcie zadnych komentow, nie warto. prawda jest taka, ze w pl operacje platyczne beda tabu jeszcze ze 100 lat. tu ludziom sprawia dziwna satysfakcje to, ze moga sie smiac z kogos ( niewazne czy z zycia, zwiazku czy wygladu), ale jesli ktos ma odwage do zmian to coz, wtedy pozostaje posmiac sie chociaz z tego...
jak dla mnie ktos kto siedzi na forum po to zeby pojechac po innych jest wyjatkowo zalosny...

caate moim zdaniem w tej sprawie i masz racje i sie mylisz. oczywiscie nie chce Cie urazic, ale owszem mozna starac sie o odszkodowanie, wynajac prawnika itd. niemniej takie stacje maja sztab specow , ktorzy delikwentowi wrecz groza kosztami i konsekwencjami . rzadko kto ma odwage by walczc o swoja prawde z tego programu, chociazby ze wzgledu na koszty procesu itd. prawnik kosztuje, zwlaszcza osobe niezamozna, a tvn ma sztab na stale czyli na pensjach...
fakt jest taki , ze talk show jest programem, ktory "wylapuje" realnych ludzi, a nastepnie podkoloryzowuje ich historie/zachowania by osiagnac lepsze wyniki... nie wiem jak wyglada to w pl od strony finansowej, ale w usa nawet duzo nie placa, wrecz siesznie, a ludzie sie osmieszaja sami nieraz...
dlatego owszem z pewnoscia mozna zglosic swoje roszczenia, ale mysle, ze bedzie to trudna i dosc droga przeprawa

co do RWT jakis czas temu moj przyjaciel leczyl sie z dosc powaznej i wlasnie oszpecajacej choroby. razem z innymi chorymi stworzyl forum i wyobrazcie sobie, ze na to forum wbila jakas babka przedstawiajaca sie jako ekipa RWT i namawiala do udzialu w tm programie... oczywiscie material mial potepic leczenie, ale ze ludzie z forum byli oblookani w tematach sprawdzili co i jak i kazali spadac... dzisiaj zyskalam pewnosc , ze drzyzga to zwyczajnie polski jerry springer
nie urazilas, bo nie masz czym
ludzie nie wygrywaja, bo maja za malo odwagi. dokladnie o to mi chodzi, kazdy z miejsca mysli, ze nie wygra z nimi, ale parafki w prawie sa jednakowe. trzeba miec sile i checi, zeby walczyc, naglosnic sprawe, pojsc do gazety (ja sama tak robilam, ale u mnie to byla nie porownywalna sprawa, jednak wiem ze media konkuruja miedzy soba i najlepiej uderzyc z drugiej strony), nie tylko mama Ramonci jest pokrzywdzona. zapewne wiele osob, podjeloby sie zeznan. no ale ludzie mysla, ze media zdominowaly spolecznosc i nic nie mozna z tym zrobic, tylko zniesc ten los. tym bardziej, ze jak Ramoncia pisze, mama miala miec refundowana operacje, a oni sobie z niej kpili. po prostu ja jestem taka, ze obojetnie co, ale musze zrobic, zeby chociaz moc powiedziec 'probowalam'.

Dzien dobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości