Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 22:10   #3451
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny trochę już późno ale dopiero teraz mam czas aby was nadrobić gaduły

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela dla dziewczyn, które z tym zawodem są związane

Kolejna sprawa to taka, że odebraliśmy dzisiaj nasze obrączki i są po prostu cudowne bo nasze półokrągłe, klasyczne z grawerem.

a focia??
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:10   #3452
Blacky
Zadomowienie

A pokażesz zdjęcia obrączek?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:16   #3453
Brydzia_
Zakorzenienie

widzę że dzisiaj więcej osób ma ciężki dzień...
ja się zaczęłam przygnębiać, naszły mnie myśli ze wyglądam beznadziejnie w sukni :/ że mogłam jej nie kupować, że może wcale mi ta zimna biel nie pasuje
aż mi się płakać chce więc chyba czas iść spać

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:23   #3454
(kicia)
Zakorzenienie

Kochane lecę spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:26   #3455
Blacky
Zadomowienie

Nie martw się - ja jak tylko zdejmuję moją suknię, to zaczynam się zastanawiać czy dobrze wybrałam. Ale jak tylko ją założę, jeszcze zanim Pani mnie zapnie - już wiem, że to ta.

Z salą miałam podobnie - zapłaciłam zaliczkę, wyjechałam na urlop na 2 tygodnie i cały czas myślałam czy parkiet nie jest za mały. Jak tylko wróciłam, pojechałam do sali i okazało się, że parkiet jest idealny, tylko się skurczył w mojej głowie. Psychoza.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dobranoc

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2011-10-14, 22:34   #3456
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ja się zaczęłam przygnębiać, naszły mnie myśli ze wyglądam beznadziejnie w sukni :/ że mogłam jej nie kupować, że może wcale mi ta zimna biel nie pasuje
Ja mam tak samo ale jak ją przymierzałam to zawsze te myśli odchodziły

Cytat:
Dobranoc

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:35   #3457
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje, trzeba isc spac bo juz same glupoty przychodzą do glowy o tej porze ja tez ide lulac dobranoc Siostrzyczki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 22:40   #3458
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
masz racje, trzeba isc spac bo juz same glupoty przychodzą do glowy o tej porze ja tez ide lulac dobranoc Siostrzyczki
Zawsze chciałam mieć siostrę Dobranoc

Stary 2011-10-14, 22:53   #3459
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
A pokażesz zdjęcia obrączek?
Zdjęcie będzie jutro bo muszę kabelek do aparatu znaeźć ale obiecuję na pewno pokażę

Teraz już się żegnam bo jutro trzeba wstać do szkoły kolorowych snów dziewczynki
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 22:55   #3460
Blacky
Zadomowienie

Ja też się zwijam. Jutro co prawda wolne, ale planuję wstępne polowanie na buty i oglądanie dodatków.

Dobrej nocy wszystkim

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2011-10-14, 23:01   #3461
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Ja też się zwijam. Jutro co prawda wolne, ale planuję wstępne polowanie na buty i oglądanie dodatków.

Dobrej nocy wszystkim
Ja mam taki sam zamiar ale czekam na Tz nie odezwał się przez cały dzień co mnie bardzo dziwi :/ zwykle pisze jak wraca do domu z pracy właśnie gdzieś o tej porze ale zwykle dostaje wiadomość o 23 :/ dziewczyny jakiś kiepski był ten piątek :/

Dobranoc kochana kolorowych snów

Stary 2011-10-14, 23:07   #3462
marylka80
Zadomowienie

Dziekuje Wam za wszystkie opinie na temat sukienek Dobrze ze w zdecydowanej wiekszosci podzielacie moje zdanie Eleonora byla cudna do momentu kiedy nie przymierzylam tej drugiej...(zdjecie tego niestety nie oddaje) teraz w Elonorze cos mi brakuje...jakos tak lyso sie czuje..szkoda tylko ze ta druga nie jest z tej samej koronki co Elonora bo wtedy bylabym na 100% usatysfakcjonowana...wiec jak na razie ta pierwsza jest nr jednen, ale musze jeszcze Sweetheart przymierzyc i wtedy dopiero podejme decyzje...

A tak w ogole to przed chwilka dopiero doczytalam ze byla ostra wymiana zdan odnosnie "mnej i bardziej waznych postow"...w sumie to nawet sie ciesz ze ten temet zostal poruszy, bo tez ostatnio rzadziej tu zagladam tylko i wylacznie z tego wzgledu ze nie mam czasu na sledzenie caly dzien waszych wypowiedzi, a wieczorem zwyczajnie wole posiedziec z TZ i obejrzec ciekawy film niz czytac 20 stron ktore i tak w 80% nie sa zwiazane ze slubem...nie neguje tego zeby bylo jasne, bo jesli ktos ma na to czas to dlaczego nie...ale pozniej faktycznie czuje sie jakos lyso, ze nagle mam ochote cos skomentowac albo sie was poradzic w sprawach slubnych i mam wrazenie ze tylko sie odzywam jak cos potrezbuje...nie ukrywam ze byloby zdecydowanie przyjemniej usiasc wieczorem przeczytac 3-5 stron co tam naskrobalyscie i byc na biezaco, ale 20 stron to zdecydowanie za duzo...nie wiem czy pomysl z pogrubionym tekstem wypali, ale mysle ze moznaby rownie dobrze zalaozyc jakis inny watek gdzie omawialybyscie wszelkie inne "wazne sprawy" niekoniecznie zwiazane ze slubem....wtedy kazdy kto bedzie mial wiecej czasu moze pisac co mu na sercu zalezy, a pozostali ktorzy bardziej skupiaja sie na problemach slubnych byliby w watku typowo slubnym tez na biezaco...druga propozycja jest taka, ze moze trzeba PM 2012 podzielic na dwie grupy, np wg daty slubu i wtedy bedzie nas o polowe mniej...i tez bedzie mniej do czytania Albo po prostu przestancie sie bawic w bicie rekordow pisania postow, do 2 w nocy tylko dlatego zeby zaczac juz nowy watek, bo to chyba nie o to chodzi i skupcie sie bardziej na sprawach typowo slubnych
Niom, powiedziala co wiedziala, teraz idzie spac I mimo tej ogromnej ilosci postow ktore plodzicie cieszy sie ze jest wsrod was...i czaasami moze sie w jakiejs sprawie poradzic...

Dobranoc
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 23:10   #3463
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no, naprawdę była,m przerażona, to było tak realistyczne ze wyglądało jakby faktycznie to było już, mimo całego absurdu

Oglądałam dziś intensywnie biżuterię i nic mi się nie podobało oczywiście tzn niektóre komplety mi się podobały ale np były zbyt rozbudowane, a ja chciałam bardzo subtelny. W końcu decyzja padła na:
kolczyki: http://www.pakamera.pl/bizuteria-kry...i-nr473248.htm
bransoletka: http://www.pakamera.pl/inne-slubna-b...a-nr341569.htm

TŻ mi prawdopodobnie na urodziny kupi
Właśnie to jest najgorsze, że te sny są taaaakie realistyczne Ale jaka to ulga, jak się okazuje, że to nieprawda...
Kolczyki śliczne i bransoletka też Niech kupuje

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Wstawiałam Wam wczoraj zdjęcia mojej sali. Jutro idę zobaczyć jak wygląda już przyszykowana na wesele, z rozstawionym wszystkim na stołach itp. Jak będę miała zdjęcia to Wam wstawię.
A poza tym trochę mi smutno, siedzę kolejny wieczór sama, TŻ w pracy. Mam nadzieję, że jutro nie będzie musiał iść i spędzimy trochę czasu razem.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ehh no nie dziwie się dziewczynom, że przystopowały

Dla mnie ogólnie to jest wręcz dziwne bo ja można powiedzieć "pochodzę z" jeszcze bardziej ruchliwego wątku - sigmowego na modzie i tam wątek na tydzień to była normalka i to nie dlatego, że się z kimś ścigałyśmy po prostu było o czym pogadać i nikt nie ucinał dyskusji. Dzięki temu, że gadałyśmy o m.in pierdółkach poznałyśmy się bardzo dobrze, niektóre osoby znam w realu, a nawet z tymi znanymi tylko przez neta zawsze się wspierałyśmy i dalej to robimy. Trochę się czuję ograniczona, skoro od teraz ktoś będzie oceniał merytoryczność i zgodność z tematem moich wypowiedzi aż nie wiem czy mogę tego posta tutaj umieścić

Może komuś się to co napisałam wyda się złośliwe, ale jest mi zwyczajnie w świecie przykro. Mogła być z tego fajna znajomość, która przetrwałaby nawet po ślubach, ale skoro tylko o ślubach powinnyśmy tu rozmawiać - no trudno
Noooooooooo nie i teraz wszystkim jest przykro, każda nagadała swoje i teraz każda będzie smucić??? No weeeeeeeeźcie, lachony, do pionu! Bez smutów mi tu, chyba, że jest powód do płaczu i wszystkie będziemy sobie mogły pochlipać
A powodem na pewno nie powinna być drobna krytyka czy zwrócenie uwagi na drobiazgi, zostało powiedziane, co zostało, każda sobie na pewno przemyślała, co o tym sądzi i każda i tak będzie robiła, co będzie chciała I nikt nikogo nie będzie za to ganił, wszak ten wątek powinien być dla nas po prostu rozrywką, przyjemnością
I co do pogrubionego: TO JEST fajna znajomość (przynajmniej ja bardzo sobie cenię znajomość z każdą z Was i wszystkimi razem) i MOŻE przetrwać po ślubach przy odrobinie dobrych chęci każdej z nas (ja na pewno nie będę chciała tracić z Wami kontaktu).
Także nie nastawiajmy się proszę na podziały, tylko na zjednoczenie - bo jak są podziały, to od razu się smutniej robi.

Cytat:
wstawiam wszystkie te udane i te nie udane jedne mi się podobają bardziej inne mniej pomimo że różnią się tylko szatą graficzną zdobień to każde wygląda inaczej
No więc 2 moje typy, to te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1318618349
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1318618349
Obie wersje są super, tylko czy nie będziecie przycinać tej pierwszej strony do okładki? Bo okładka jest chyba okrągła z przodu, to chyba lepiej by wyglądało, jakby i kartka w środku była okrągła... tak mi się zdaje przynajmniej

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Co do piżamy to szkoda, może inny razem sie uda ale w to już wątpie bo ja kochana to na wiosnę już żonka bedę
A co, jak już będziesz mężatką, to Cię Mąż nie będzie puszczał na babskie spotkania?

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
aaa teściówce się spodobała kieca i już TŻ mi chce ubierać pod kiece to się dopiero zacznie teraz
No widzisz, kiedyś musiał być ten pierwszy raz Super, przynajmniej w tym nie będzie marudzić

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
oglądacie dziewczyny polski program ślubny na TLC?
Teraz leci "nie mów pannie młodej"
Kurcze, przegapiłam ciekawe, czy będzie gdzieś w necie.

Cytat:
Paulinko a może to kwestia tego że on jest poddenerwowany tą sytuacją z praca i dlatego tak powiedział. Ochłońcie i pogadajcie trzymaj się maleńka

Jaka jest idea tego programu na tlc bo trafiłam na końcówkę jak ona na tą suknię narzekała
Też mi się tak wydaje, że był zdenerwowany i tak palnął. pewnie jutro będzie przepraszał Ale Paulinko kochana moja, czemu Ty pokasowałaś swoje posty?? żeby Cię Laski nie zacytowały, to bym nawet nie wiedziała, o co chodzi

kiciu, idea programu jest taka, że wszyyyystko organizuje Pan Młody, a PMka na nic nie ma wpływu i do dnia ślubu nie ma pojęcia nawet jak będzie wyglądała jej suknia

Cytat:
Ty, no bez dołów proszę, suknia na pewno pasuje!

Eh, czy mi się zdaje, czy nie tylko mnie się @ zbliża? Bo może to wszystko po prostu zbiorowy PMS?

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
No cóż, ja po dzisiejszej dawce krytyki i złośliwości skierowanych w moim kierunku na nic nie mam już ochoty. Jest mi zwyczajnie przykro.

arletko, witaj po długiej nieobecności!

marylko, zdecydowanie pierwsza! W drugiej jakoś tak mało biustu masz

Ewusia, śliczne te welony! Aż sama zaczęłam oglądać i najprawdopodobniej będę miała coś takiego: http://moda.allegro.pl/welon-mgielka...865313354.html

Dobra, idę spać. Dobrej nocki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-10-14 o 23:14
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 23:31   #3464
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no bez przesady czytam czasami wątek PM 2011 i u nich też swojego czasu były rozmowy o wszystkim. Były też dwie dziewczyny które odwołały śluby ale i tak się udzielały nie koniecznie w tematyce ślubów. Gdybyśmy miały tylko o ślubnych sprawach gadać w kółko pisalybyśmy o tym samym

No to w tym wątku z odwołanym ślubem jestem ja i zamierzam być ostatnia, amen.

Mi też się cieżko wgryźć w temat, bo przybyło obowiązków, ogarniam TRZY prace, uczelnia, praca licencjacka... Do tego zaczynam dopiero organizację a wy już tu o szczegółach.

Wiem, że ciężko nadrobić kilkadziesiąt stron, ale też nie biczujmy się tu za wątki inne niż ślubne. Przecież się przyjaźnimy i chcemy się dzielić radościami/smutkami/czasem trzeba kciuki potrzymać.

PROPONUJĘ, ŻEBY WAŻNE ŚLUBNE PYTANIE PISAĆ NA WYRAŹNY POGRUBIONY KOLOR. Wtedy każda z nas zobaczy i się wypowie na ten temat, a wypowiedzi luźne, jakieś nie na temat i już nieaktualne opuści.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 23:42   #3465
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Miałam być dopiero po weekendzie, ale nie mogę spać, więc stwierdziłam, że sobie Was poczytam

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
zakochałam się w tym niebieskim muszę sobie kupić
Piękne są wszystkie, ja zamawiam biały, bo już mam kolczyki i to takie dopełnienie biżuterii ślubnej

Ewusia_marchew: http://www.pakamera.pl/bizuteria-sil...e-nr392502.htm

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a bo wiesz ja na wesele chcę taki deser zrobic dlatego pytam
leżę i kwiczę

Cytat:
i już nie musisz się pilnować
Twoja rada jest bezcenna

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hehe jak nie masz z kim porozmawiac to wal do mnie jak coś to wytłumaczę
O NPR? To ja chyba napiszę, bo nie mam o tym pojęcia, a mnie zaintrygowało...

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Aha i kupiłam dziś te emu z biedronki, były karmelowe w moim rozmiarze - są ekstra, choć teraz pewnie pół miasta będzie w takich chodzić
Ja kupiłam tydzień temu w lidlu I moja mamusia też

marylka80: pierwsza! Jest dużo bardziej kobieca

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
No cóż, ja po dzisiejszej dawce krytyki i złośliwości skierowanych w moim kierunku na nic nie mam już ochoty. Jest mi zwyczajnie przykro.
Koffam Cię i się nie smutaj...

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Eh, czy mi się zdaje, czy nie tylko mnie się @ zbliża? Bo może to wszystko po prostu zbiorowy PMS?
Mi też...

Ale ja niektórym z Was zazdroszczę magistra! Ja nadal nie mam pierwszego rozdziału, a ,co najgorsze, obronę będę mieć w lipcu- tydzień lub dwa przed ślubem!

Uwaga, pierdoła o fasolce:
pomyślało mi się dzisiaj, że chyba chcę odstawić tabsy nie po ślubie, ale wcześniej- już tak koło maja i nawet powiedziałam TŻowi, że trudno i w razie czego przeboleję jakoś okres na ślubie, ale będzie zmuszony chodzić ze mną wymieniać tampony Bo zachciało mi się dzidziusia... Dziewczynki, malutkiej, kochanej, pucatej i pięknej po mamusi W pon się zapytam ginekologa ile trzeba odczekać po tabletkach - ja w tych kwestiach jestem zielona

A teraz spadam, już nie zaśmiecam i wracam po weekendzie z TŻcikiem

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2011-10-14 o 23:47
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 07:13   #3466
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Noooooooooo nie i teraz wszystkim jest przykro, każda nagadała swoje i teraz każda będzie smucić??? No weeeeeeeeźcie, lachony, do pionu! Bez smutów mi tu, chyba, że jest powód do płaczu i wszystkie będziemy sobie mogły pochlipać
A powodem na pewno nie powinna być drobna krytyka czy zwrócenie uwagi na drobiazgi, zostało powiedziane, co zostało, każda sobie na pewno przemyślała, co o tym sądzi i każda i tak będzie robiła, co będzie chciała I nikt nikogo nie będzie za to ganił, wszak ten wątek powinien być dla nas po prostu rozrywką, przyjemnością
I co do pogrubionego: TO JEST fajna znajomość (przynajmniej ja bardzo sobie cenię znajomość z każdą z Was i wszystkimi razem) i MOŻE przetrwać po ślubach przy odrobinie dobrych chęci każdej z nas (ja na pewno nie będę chciała tracić z Wami kontaktu).
Także nie nastawiajmy się proszę na podziały, tylko na zjednoczenie - bo jak są podziały, to od razu się smutniej robi.
Ja bardzo chętnie zostanę dłużej, a nie tylko do końca ślubów wszystkich Założymy wątek 'Żonki 2012' Przywiązałam się już bardzo do Was i zawsze ślub będzie mi się kojarzył z wizażowaniem

A teraz smutniejsza wiadomość. Tż wyjeżdża w poniedziałek na 2 tygodnie w delegację na drugi koniec Polski Zostanę sama w mieszkanku i się będę bać przez to. Zawsze jak jestem sama to mam jakieś schizy (za dużo horrorów) Dobrze, że Wy jesteście to mi umilicie wieczory.

No i dzisiaj zostało mi 11 miesięcy do ślubu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 07:20   #3467
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Miałam być dopiero po weekendzie, ale nie mogę spać, więc stwierdziłam, że sobie Was poczytam

Piękne są wszystkie, ja zamawiam biały, bo już mam kolczyki i to takie dopełnienie biżuterii ślubnej

Ewusia_marchew: http://www.pakamera.pl/bizuteria-sil...e-nr392502.htm

leżę i kwiczę

Twoja rada jest bezcenna

O NPR? To ja chyba napiszę, bo nie mam o tym pojęcia, a mnie zaintrygowało...

Ja kupiłam tydzień temu w lidlu I moja mamusia też

marylka80: pierwsza! Jest dużo bardziej kobieca

Koffam Cię i się nie smutaj...

Mi też...

Ale ja niektórym z Was zazdroszczę magistra! Ja nadal nie mam pierwszego rozdziału, a ,co najgorsze, obronę będę mieć w lipcu- tydzień lub dwa przed ślubem!

Uwaga, pierdoła o fasolce:
pomyślało mi się dzisiaj, że chyba chcę odstawić tabsy nie po ślubie, ale wcześniej- już tak koło maja i nawet powiedziałam TŻowi, że trudno i w razie czego przeboleję jakoś okres na ślubie, ale będzie zmuszony chodzić ze mną wymieniać tampony Bo zachciało mi się dzidziusia... Dziewczynki, malutkiej, kochanej, pucatej i pięknej po mamusi W pon się zapytam ginekologa ile trzeba odczekać po tabletkach - ja w tych kwestiach jestem zielona

A teraz spadam, już nie zaśmiecam i wracam po weekendzie z TŻcikiem
tzn z chęcią wytłumaczę te wykresy obserwacji

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
oglądacie dziewczyny polski program ślubny na TLC?
Teraz leci "nie mów pannie młodej"
ja oglądałam, co za laska, nic jej się nie podobało, boszzz... suknie też pozmieniała

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 07:34   #3468
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ze spraw ślubnych:
1. Marylko pierwsza suknia i Ty w tej sukni
2. Zdecydowałam się, że kolorem przewodnim będzie jednak fioletowy

Ze spraw nie ślubnych:
Teść ma dzisiaj urodziny zaraz jadę do domu TŻta bo teściowa poprosiła mnie żebym jej pomogła w przygotowaniach. A TŻ ma zjazd

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 07:53   #3469
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Podwieczorkowy dzien doberek

Juz sie balam ze jak dzis zajrze to zobacze link do kolejnego watku ale na szczescie udalo mi sie jeszcze w starym zalapac

Bylam dzis mierzyc sukienki...i uwaga udalo mi sie ublagac panie zeby zrobic fotki Wiec wam wrzucam...najpierw bylam w jednym salonie przymierzylam chyba z piec, ale ostatnia tylko wchodzi w gre...i tylko jej zdjecia zrobilam...koronka, stylistycznie podobna do tej Cymbeline Eleonore ktora mierzylam jakis czas temu...spodobala mi sie bardzo ale w Elonore bardziej podobala mi sie koronka, dlatego poszlam szybko od razu do drugiego sklepu i przymierzylam jeszcze raz Elonore...zeby od razu na swiezo porownac...no i mam kompletny metlik...obie mi sie podobaja...i tej drugiej tez udalo mi sie zrobic fotke, ale tylko jedna i to nie najlepszej jakosci...bynajmniej zdjecie nie odzwierciedla tego co najwazniejsze czyli jakosci koronki....wrzucam wam obie i ciekawa jestem co powiecie
mi się w 1 podobasz
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 08:11   #3470
Brydzia_
Zakorzenienie

dzięki za słowa otuchy

i zgadzam się z niut wątek to wątek... tworzą go ludzie nie tematy. Jeśli ktoś chce o czymś pisać niech pisze a jeśli ktoś nie ma czasu czytać niech nie czyta
Ja przez pewien czas nie miałam czasu tutaj nadrabiać i tego nie robiłam. Ale to MOJA strata. Do głowy by mi nie przyszło żeby ktoś musiał ograniczać swoje wypowiedzi lub zastanawiać się czy o tym jeszcze może tu napisać czy nie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:26   #3471
Karolina_83
Raczkowanie

marylka80 zdecydowanie bardziej podobasz mi się w sukni nr 2 A tak na marginesie to masz fajny typ urody taki trochę z filmu "Rozważna i romantyczna". Koniecznie musisz mieć rozpuszczone włosy albo tylko jakoś lekko upięte i polne, delikatne kwiaty (pamiętam Twój bukiet który sama robiłaś i bardzo by tu pasował).
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:56   #3472
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja bardzo chętnie zostanę dłużej, a nie tylko do końca ślubów wszystkich Założymy wątek 'Żonki 2012' Przywiązałam się już bardzo do Was i zawsze ślub będzie mi się kojarzył z wizażowaniem

A teraz smutniejsza wiadomość. Tż wyjeżdża w poniedziałek na 2 tygodnie w delegację na drugi koniec Polski Zostanę sama w mieszkanku i się będę bać przez to. Zawsze jak jestem sama to mam jakieś schizy (za dużo horrorów) Dobrze, że Wy jesteście to mi umilicie wieczory.

Oj ja też nie lubiłam zostawać sama a Tż często musiał wyjeżdżać więc zanam to i przesyłam całusy

O tak 11 miesięcy

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ze spraw ślubnych:
1. Marylko pierwsza suknia i Ty w tej sukni
2. Zdecydowałam się, że kolorem przewodnim będzie jednak fioletowy

Ze spraw nie ślubnych:
Teść ma dzisiaj urodziny zaraz jadę do domu TŻta bo teściowa poprosiła mnie żebym jej pomogła w przygotowaniach. A TŻ ma zjazd
Widzę, że jednak fiolet rządzi

Cytat:
dzięki za słowa otuchy

i zgadzam się z niut wątek to wątek... tworzą go ludzie nie tematy. Jeśli ktoś chce o czymś pisać niech pisze a jeśli ktoś nie ma czasu czytać niech nie czyta
Ja przez pewien czas nie miałam czasu tutaj nadrabiać i tego nie robiłam. Ale to MOJA strata. Do głowy by mi nie przyszło żeby ktoś musiał ograniczać swoje wypowiedzi lub zastanawiać się czy o tym jeszcze może tu napisać czy nie

Stary 2011-10-15, 08:56   #3473
ewika19
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Ja niestety też nie jestem w stanie nadrabiać wszystkiego tego co napisałyście. Codziennie jestem w stanie przebywać na necie ok 2 godziny, także choćbym chciała to i tak na większość wypowiedzi nie jestem w stanie odpowiedzieć. Jednak gdy są ważniejsze tematy, widzę, że temat długo się ciągnie także więc i ja odpowiadam ;D

Gdy zamawiałam fotografa, salę i zespół to byłam zachwycona moimi wyborami. Jednak po czasie zaczęłam się zastanawiać, czy ja na pewno dobrze zrobiłam? Jednak wtedy sobie przypominam jaka byłam zachwycona ich ofertami więc wszystkie głupie myśli idą precz .

Dzisiaj niestety idę do szkoły, ale tylko na 5 godzin (albo aż!). To jest właśnie urok studiowania zaocznego... Jutro niestety troszkę gorzej bo w szkole będę od 9:40-19:50 ale na razie staram się o tym nie myśleć
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:59   #3474
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie porządkowo!

Cytat:
dzięki za słowa otuchy

Coraz bardziej zaczyna mi się nie podobać ta rozmowa. A propozycje, żeby się podzielić na dwie części, albo zrobić inny wątek nie dotyczący ślubu mnie wprost zdenerwowały. I co ja mam iść do innego wątku bo mam ślub w październiku?? A może najlepiej rozumiem się z PM z mają przykładowo. (taki przykład tylko). Skoro pewne osoby nie mają ochoty czytać niech nie czytają, a jak mają za dużo to zawsze można sobie znaleźć bloga ślubnego i sobie czyta.
JA nigdy za wiele nie pisałam, ale cenię wasze zdanie i wiele decyzji pomogłyście mi podjąć nie tylko związanych ze ślubem, ale jak widzę takie wypowiedzi jak marylki to tracę ochotę na wszystko co związane z tym forum.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:21   #3475
nena1984
Zakorzenienie

Hej
u Was też taka zgniła pogoda??

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Bo zachciało mi się dzidziusia... Dziewczynki, malutkiej, kochanej, pucatej i pięknej po mamusi W pon się zapytam ginekologa ile trzeba odczekać po tabletkach - ja w tych kwestiach jestem zielona
jak ja też bym chciała dziewczynkę Ostatnio kupowałam prezent, bo koleżanka urodziła własnie taką różową niunię i poprostu zakochałam się w tych wszystkich ciuszkach - są dużo sliczniejsze niż dla chłopczyków

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

nie smutkuj dwa tygodnie szybko zlecą, a żeby się nie bać - naściągaj sobie dużo komedii romantycznych, u mnie zawsze to działa

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
marylka80 zdecydowanie bardziej podobasz mi się w sukni nr 2 A tak na marginesie to masz fajny typ urody taki trochę z filmu "Rozważna i romantyczna".
hehe to samo pomyślałam

Dziewczyny, pokłóciłam się wczoraj z Tżtem i to pierwszy raz w ten sposób, w ogóle wczoraj zachowywał się w stosunku do mnie jak mąż z 20 letnim stażem i taką obojętnością, dawno już nie płakałam, a wczoraj nie mogłam przestać i dziś wyglądam jak zombie

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

acha i miałam napisać o tych musujących kulach do kąpieli z Biedronki - któraś z Was prosiła o relacje. Ja miałam tylko jedną na wypróbowanie i powiem, że była świetna. Zabarwiła mi wodę w wannie na różowo, pięknie pachniała i na skórze zostawiła taką powłokę jak po oliwce - niestety do biedronki mi nie po drodze,ale jak już będę w okolicy, to zakupię tych kulek na zapas. polecam

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:22   #3476
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek
Wczoraj tak z podpierduchy podsunęłam TŻowi różne zdjęcia sukien. Fasony maści wszelakiej i kazałam mu wybrać 5, które mu się najbardziej podobają i po raz kolejny utwierdziłam się w tym, że podobają nam się te same fasony Tylko biedny przerażony pytał: "ale nie ubierzesz takiej szerokiej, wielkiej, prawda? - Nie chcę się o Ciebie potykać"
Cytat:
kochana nawet nie wiesz jak się cieszę jak to przeczytałam kurna ale fajnie by było jakbyśmy ich przekonały w razie czego liczę na Ciebie kocham tę piosenkę

kochana lejesz miód na moje serce i wiem że w realu byśmy się świetnie dogadywały z kicią także i nikt by nas nie przystopował i niech mówią na mnie że jestem terorystką ale będę się dzielić z Wami każdym farmazonem i kocopołem
Farmazony są fajne i ja zdania nie zmienię Jest fajnie, bo jest różnorodnie i lubię to!
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też mi się zrobiło przykro. Tak jak już pisałam jak się komuś nie podoba to nie musi czytać nikt nikogo do tego nie zmusza.A druga sprawa, ocena czy coś możemy określić jako "pierdoły" jest subiektywna. Dla którejś coś może być ważne, a dla innej to mogą być "pierdoły" wiec szanujmy się wzajemnie bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie!
Nic dodać, nic ująć
Cytat:
jestem blondynką ale wydaję mi się że chodzi o wagę jaka może użytkować dany materac tzn Ty + Twój TŻ nie możecie razem ważyć więcej niż 115kg co by nie zniekształcić materaca
Uuuuu, to mojego musiałabym uszczuplić do 55kg. Toć by go widać nie było
Cytat:
aaa teściówce się spodobała kieca i już TŻ mi chce ubierać pod kiece to się dopiero zacznie teraz

ja bym swojego widziała w granatowym gładkim garniturze z fioletowo-zielonym kwiatkiem w butonierce a koszula i krawat ewentualnie musznik w kolorze koszuli
No to super. Teściowa widać ma gust
A o ubranko TŻa się nie martw. Też ją postaw przed faktem dokonanym prezentując już całość

Kiciu mi się najbardziej podobają te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1318618349

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2011-10-15 o 09:23
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:26   #3477
Talaaa87
Zadomowienie

Witam dziewczyny Was w sobotnie i brzydkie przedpołudnie

(kicia) zwszytskie zaproszenia bardzo ładne ale ja bym chyba wybrała motylki

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Zawsze chciałam mieć siostrę Dobranoc
Jak chcesz moge Ci oddac swoja

A co do wczorajszej sytuacji to czytając posty niektórych dziewczyn to odczuwam że to dortyczy mnie bezposrednio.... bo jak tak spojrzałam to ja napisałam w tym wątku najwiecej postów za co bardzo przepraszam i prosze o wybaczenie bo to sie już wiecej nie powtórzy a jak niektórzy myslą że to tylko po to żeby bć na pierwszym miejscu czy jak najszybciej skończyć wątek to sie mylą.... nigy nie traktowałam tego w ten sposób.... jeżeli miałam co do napisania to pisałam, ale widze że to było złe sama sobie daje kare i obiecuje poprawe... bedę się mniej udzielała i bardziej treściwie (bo chyba tu o to najbardziej chodzi)

to by chyba było na tyle.... ide na zakupy i mieszkanie ogarnąć.... ups sory tego tu nie powinno być

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:29   #3478
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny sobotnio u mnie jest taaakie piekne słonko
tyle, że nad ranem był...przymrozek

Widzę,że wczoraj był czarny piątek - same kłótnie i afery - nawet mój TŻ się dziwił, że nie siadam do wizażu

ja wciąż szukam kolczyków (i bransoletki) ślubnych, no i chyba wezmę swarki, ale takie "tęczowe" - crystal ab
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:35   #3479
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za słowa otuchy

zgadzam się z tobą w 100%, sory dziewczyny ale ja was nie mam zamiaru ograniczac jak np pójdę do pracy i nie będę miała czasu żeby was nadrobic nie zakarzę wam pisac z tego powodu, a poprostu to wyszło w ten sposób że mamy pisac mniej po te które mają inne zajęcia itd nie nadążają nadrobic... i teraz już widzę jakieś dziwne teksty, aluzje, jedne piszą mniej drugie piszą mniej i po co wam to? po co to obrażanie się? nena zapodała świetny pomysł i tego się trzymajmy... a po tej całej aferze już widzę że niektóre się wycofały, Maxwelka mówisz że przeczytalaś tu słowa które w ciebie jakoś ugodziły... ja też takie słowa pzeczytałam i co... i dalej się udzielam... mam dośc tych dziwnych aluzji.... tyle w temacie z mojej strony...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-10-15 o 09:38
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 09:38   #3480
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej
u Was też taka zgniła pogoda??

Dziewczyny, pokłóciłam się wczoraj z Tżtem i to pierwszy raz w ten sposób, w ogóle wczoraj zachowywał się w stosunku do mnie jak mąż z 20 letnim stażem i taką obojętnością, dawno już nie płakałam, a wczoraj nie mogłam przestać i dziś wyglądam jak zombie acha i miałam napisać o tych musujących kulach do kąpieli z Biedronki - któraś z Was prosiła o relacje. Ja miałam tylko jedną na wypróbowanie i powiem, że była świetna. Zabarwiła mi wodę w wannie na różowo, pięknie pachniała i na skórze zostawiła taką powłokę jak po oliwce - niestety do biedronki mi nie po drodze,ale jak już będę w okolicy, to zakupię tych kulek na zapas. polecam
U mnie słoneczko świeci, ale zimno. Rano był przymrozek. Ludzie szby w autach skrobali

Jakieś te ostatnie dni są dziwne (może to przez pełnię ). Co chwilę słyszę, że ktoś się z kimś pokłócił, że coś się nie udało i w ogóle strach wychodzić z chaty i się odzywać.

A z Twoim TŻcikiem głowa do góry. Nie smutaj już. Wszystko będzie dobrze

A odnośnie kul do kąpieli. Ja jakiś czas temu zakupiłam z ekstraktem z trawy cytrynowej (nie pamiętam, jakiej firmy ) ale mi strasznie podrażniła skórę. No ale ja z moją alergią, to nie mogę sobie kosmetycznie poszaleć. Raczej muszę się trzymać sprawdzonych rzeczy. A tu mnie podkusiło, bo i zapach piękny i w ogóle no i
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości