|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zadomowienie
|
A pokażesz zdjęcia obrączek?
![]()
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
widzę że dzisiaj więcej osób ma ciężki dzień...
ja się zaczęłam przygnębiać, naszły mnie myśli ze wyglądam beznadziejnie w sukni :/ że mogłam jej nie kupować, że może wcale mi ta zimna biel nie pasuje ![]() aż mi się płakać chce ![]() ![]()
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Kochane lecę spać dobranoc
#3455 |
Zadomowienie
|
Nie martw się - ja jak tylko zdejmuję moją suknię, to zaczynam się zastanawiać czy dobrze wybrałam. Ale jak tylko ją założę, jeszcze zanim Pani mnie zapnie - już wiem, że to ta.
![]() Z salą miałam podobnie - zapłaciłam zaliczkę, wyjechałam na urlop na 2 tygodnie i cały czas myślałam czy parkiet nie jest za mały. Jak tylko wróciłam, pojechałam do sali i okazało się, że parkiet jest idealny, tylko się skurczył w mojej głowie. Psychoza. ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Dobranoc ![]()
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie będzie jutro bo muszę kabelek do aparatu znaeźć ale obiecuję na pewno pokażę
![]() Teraz już się żegnam bo jutro trzeba wstać do szkoły ![]() ![]()
#3460 |
Zadomowienie
|
Ja też się zwijam. Jutro co prawda wolne, ale planuję wstępne polowanie na buty i oglądanie dodatków.
![]() Dobrej nocy wszystkim ![]()
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc kochana kolorowych snów ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam za wszystkie opinie na temat sukienek
![]() ![]() A tak w ogole to przed chwilka dopiero doczytalam ze byla ostra wymiana zdan odnosnie "mnej i bardziej waznych postow"...w sumie to nawet sie ciesz ze ten temet zostal poruszy, bo tez ostatnio rzadziej tu zagladam tylko i wylacznie z tego wzgledu ze nie mam czasu na sledzenie caly dzien waszych wypowiedzi, a wieczorem zwyczajnie wole posiedziec z TZ i obejrzec ciekawy film niz czytac 20 stron ktore i tak w 80% nie sa zwiazane ze slubem...nie neguje tego zeby bylo jasne, bo jesli ktos ma na to czas to dlaczego nie...ale pozniej faktycznie czuje sie jakos lyso, ze nagle mam ochote cos skomentowac albo sie was poradzic w sprawach slubnych i mam wrazenie ze tylko sie odzywam jak cos potrezbuje...nie ukrywam ze byloby zdecydowanie przyjemniej usiasc wieczorem przeczytac 3-5 stron co tam naskrobalyscie i byc na biezaco, ale 20 stron to zdecydowanie za duzo...nie wiem czy pomysl z pogrubionym tekstem wypali, ale mysle ze moznaby rownie dobrze zalaozyc jakis inny watek gdzie omawialybyscie wszelkie inne "wazne sprawy" niekoniecznie zwiazane ze slubem....wtedy kazdy kto bedzie mial wiecej czasu moze pisac co mu na sercu zalezy, a pozostali ktorzy bardziej skupiaja sie na problemach slubnych byliby w watku typowo slubnym tez na biezaco...druga propozycja jest taka, ze moze trzeba PM 2012 podzielic na dwie grupy, np wg daty slubu i wtedy bedzie nas o polowe mniej...i tez bedzie mniej do czytania ![]() ![]() Niom, powiedziala co wiedziala, teraz idzie spac ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kolczyki śliczne i bransoletka też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powodem na pewno nie powinna być drobna krytyka czy zwrócenie uwagi na drobiazgi, zostało powiedziane, co zostało, każda sobie na pewno przemyślała, co o tym sądzi i każda i tak będzie robiła, co będzie chciała ![]() ![]() I co do pogrubionego: TO JEST fajna znajomość (przynajmniej ja bardzo sobie cenię znajomość z każdą z Was i wszystkimi razem) i MOŻE przetrwać po ślubach przy odrobinie dobrych chęci każdej z nas (ja na pewno nie będę chciała tracić z Wami kontaktu). Także nie nastawiajmy się proszę na podziały, tylko na zjednoczenie - bo jak są podziały, to od razu się smutniej robi. Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1318618349 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1318618349 Obie wersje są super, tylko czy nie będziecie przycinać tej pierwszej strony do okładki? Bo okładka jest chyba okrągła z przodu, to chyba lepiej by wyglądało, jakby i kartka w środku była okrągła... tak mi się zdaje przynajmniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kiciu, idea programu jest taka, że wszyyyystko organizuje Pan Młody, a PMka na nic nie ma wpływu i do dnia ślubu nie ma pojęcia nawet jak będzie wyglądała jej suknia ![]() Cytat:
Eh, czy mi się zdaje, czy nie tylko mnie się @ zbliża? Bo może to wszystko po prostu zbiorowy PMS? ![]() Cytat:
![]() arletko, witaj po długiej nieobecności! marylko, zdecydowanie pierwsza! W drugiej jakoś tak mało biustu masz ![]() Ewusia, śliczne te welony! Aż sama zaczęłam oglądać i najprawdopodobniej będę miała coś takiego: http://moda.allegro.pl/welon-mgielka...865313354.html Dobra, idę spać. Dobrej nocki ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-10-14 o 23:14 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to w tym wątku z odwołanym ślubem jestem ja i zamierzam być ostatnia, amen. ![]() Mi też się cieżko wgryźć w temat, bo przybyło obowiązków, ogarniam TRZY prace, uczelnia, praca licencjacka... Do tego zaczynam dopiero organizację a wy już tu o szczegółach. Wiem, że ciężko nadrobić kilkadziesiąt stron, ale też nie biczujmy się tu za wątki inne niż ślubne. Przecież się przyjaźnimy i chcemy się dzielić radościami/smutkami/czasem trzeba kciuki potrzymać. PROPONUJĘ, ŻEBY WAŻNE ŚLUBNE PYTANIE PISAĆ NA WYRAŹNY POGRUBIONY KOLOR. Wtedy każda z nas zobaczy i się wypowie na ten temat, a wypowiedzi luźne, jakieś nie na temat i już nieaktualne opuści. ![]()
![]() |
#3465 | ||||
Zadomowienie
|
Miałam być dopiero po weekendzie, ale nie mogę spać, więc stwierdziłam, że sobie Was poczytam
![]() Piękne są wszystkie, ja zamawiam biały, bo już mam kolczyki i to takie dopełnienie biżuterii ślubnej ![]() Ewusia_marchew: http://www.pakamera.pl/bizuteria-sil...e-nr392502.htm ![]() ![]() ![]() ![]() Twoja rada jest bezcenna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() marylka80: pierwsza! Jest dużo bardziej kobieca ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale ja niektórym z Was zazdroszczę magistra! Ja nadal nie mam pierwszego rozdziału, a ,co najgorsze, obronę będę mieć w lipcu- tydzień lub dwa przed ślubem! Uwaga, pierdoła o fasolce: pomyślało mi się dzisiaj, że chyba chcę odstawić tabsy nie po ślubie, ale wcześniej- już tak koło maja i nawet powiedziałam TŻowi, że trudno i w razie czego przeboleję jakoś okres na ślubie, ale będzie zmuszony chodzić ze mną wymieniać tampony ![]() ![]() ![]() A teraz spadam, już nie zaśmiecam i wracam po weekendzie z TŻcikiem ![]() Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-10-14 o 23:47 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz smutniejsza wiadomość. Tż wyjeżdża w poniedziałek na 2 tygodnie w delegację na drugi koniec Polski ![]() ![]() No i dzisiaj zostało mi 11 miesięcy do ślubu ![]()
![]() |
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ze spraw ślubnych: 1. Marylko pierwsza suknia i Ty w tej sukni ![]() 2. Zdecydowałam się, że kolorem przewodnim będzie jednak fioletowy ![]() Ze spraw nie ślubnych: Teść ma dzisiaj urodziny zaraz jadę do domu TŻta bo teściowa poprosiła mnie żebym jej pomogła w przygotowaniach. A TŻ ma zjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
dzięki za słowa otuchy
![]() i zgadzam się z niut ![]() ![]() ![]() ![]() Ja przez pewien czas nie miałam czasu tutaj nadrabiać i tego nie robiłam. Ale to MOJA strata. Do głowy by mi nie przyszło żeby ktoś musiał ograniczać swoje wypowiedzi lub zastanawiać się czy o tym jeszcze może tu napisać czy nie ![]()
![]() |
#3471 |
Raczkowanie
|
marylka80 zdecydowanie bardziej podobasz mi się w sukni nr 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak 11 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja niestety też nie jestem w stanie nadrabiać wszystkiego tego co napisałyście. Codziennie jestem w stanie przebywać na necie ok 2 godziny, także choćbym chciała to i tak na większość wypowiedzi nie jestem w stanie odpowiedzieć. Jednak gdy są ważniejsze tematy, widzę, że temat długo się ciągnie także więc i ja odpowiadam ;D Gdy zamawiałam fotografa, salę i zespół to byłam zachwycona moimi wyborami. Jednak po czasie zaczęłam się zastanawiać, czy ja na pewno dobrze zrobiłam? Jednak wtedy sobie przypominam jaka byłam zachwycona ich ofertami więc wszystkie głupie myśli idą precz ![]() Dzisiaj niestety idę do szkoły, ale tylko na 5 godzin (albo aż!). To jest właśnie urok studiowania zaocznego... Jutro niestety troszkę gorzej bo w szkole będę od 9:40-19:50 ale na razie staram się o tym nie myśleć ![]()
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie porządkowo!
Cytat:
![]() ![]() Coraz bardziej zaczyna mi się nie podobać ta rozmowa. A propozycje, żeby się podzielić na dwie części, albo zrobić inny wątek nie dotyczący ślubu mnie wprost zdenerwowały. I co ja mam iść do innego wątku bo mam ślub w październiku?? A może najlepiej rozumiem się z PM z mają przykładowo. (taki przykład tylko). Skoro pewne osoby nie mają ochoty czytać niech nie czytają, a jak mają za dużo to zawsze można sobie znaleźć bloga ślubnego i sobie czyta. JA nigdy za wiele nie pisałam, ale cenię wasze zdanie i wiele decyzji pomogłyście mi podjąć nie tylko związanych ze ślubem, ale jak widzę takie wypowiedzi jak marylki to tracę ochotę na wszystko co związane z tym forum.
![]() |
#3475 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u Was też taka zgniła pogoda?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, pokłóciłam się wczoraj z Tżtem i to pierwszy raz w ten sposób, w ogóle wczoraj zachowywał się w stosunku do mnie jak mąż z 20 letnim stażem i taką obojętnością, dawno już nie płakałam, a wczoraj nie mogłam przestać i dziś wyglądam jak zombie ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- acha i miałam napisać o tych musujących kulach do kąpieli z Biedronki - któraś z Was prosiła o relacje. Ja miałam tylko jedną na wypróbowanie i powiem, że była świetna. Zabarwiła mi wodę w wannie na różowo, pięknie pachniała i na skórze zostawiła taką powłokę jak po oliwce - niestety do biedronki mi nie po drodze,ale jak już będę w okolicy, to zakupię tych kulek na zapas. polecam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Wczoraj tak z podpierduchy podsunęłam TŻowi różne zdjęcia sukien. Fasony maści wszelakiej i kazałam mu wybrać 5, które mu się najbardziej podobają i po raz kolejny utwierdziłam się w tym, że podobają nam się te same fasony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A o ubranko TŻa się nie martw. Też ją postaw przed faktem dokonanym prezentując już całość ![]() Kiciu mi się najbardziej podobają te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1318618349 Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-10-15 o 09:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny Was w sobotnie i brzydkie przedpołudnie
![]() (kicia) zwszytskie zaproszenia bardzo ładne ale ja bym chyba wybrała motylki ![]() Jak chcesz moge Ci oddac swoja ![]() A co do wczorajszej sytuacji to czytając posty niektórych dziewczyn to odczuwam że to dortyczy mnie bezposrednio.... bo jak tak spojrzałam to ja napisałam w tym wątku najwiecej postów za co bardzo przepraszam i prosze o wybaczenie bo to sie już wiecej nie powtórzy ![]() ![]() to by chyba było na tyle.... ide na zakupy i mieszkanie ogarnąć.... ups sory tego tu nie powinno być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny sobotnio
![]() ![]() tyle, że nad ranem był...przymrozek ![]() Widzę,że wczoraj był czarny piątek - same kłótnie i afery - nawet mój TŻ się dziwił, że nie siadam do wizażu ![]() ja wciąż szukam kolczyków (i bransoletki) ślubnych, no i chyba wezmę swarki, ale takie "tęczowe" - crystal ab |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-10-15 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakieś te ostatnie dni są dziwne (może to przez pełnię ![]() A z Twoim TŻcikiem głowa do góry. Nie smutaj już. Wszystko będzie dobrze ![]() A odnośnie kul do kąpieli. Ja jakiś czas temu zakupiłam z ekstraktem z trawy cytrynowej (nie pamiętam, jakiej firmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.