|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Spodobał mi się Montale Black Aoud
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Otwórz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2074 | ||
|
Panaroja
|
Zwłaszcza dokładne opisy postępowania farmakologicznego w wypadku wyzwolenia chorób polegających na defekcie metabolicznym były fascynujące , jak i dokładne informacje na temat liczby subpopulacji limfocytów CD4
![]() Cytat:
Gorączka mnie zaczyna łamać , czyżby nadmiar wiedzy o infekcjach tak podziałał nic to , idę do wyra , jutro muszę się powlec na ciąg dalszy wchłaniania mądrości ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
reszta w kostiumikach , sukieneczkach alboczymśtakim
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2075 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- tylko czemu mężczyzny? ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- jak tak obniżo, możesz kupować ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- no
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2077 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2079 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- właśnie
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obecny sie odpala tak w 15 i mi sie wydaje ze t o duzo
|
|
|
#2082 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2083 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nigdy nie jadłam dyni-w zadnej postaci
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie się już dawno podoba
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad2. ad3. i dopsz ![]() sama bym kupiła P. dla jaj ![]() mam uwstecznienie na maxa muszę odtworzyć logo firmy (naszej) bo nigdzie nie mamy zapisanego znaczy zdechło z kompem firmowyma do str. internet. nie mamy kodów (ale tam i tak zebane ) bo tfórca owej, wzioł kase, stronę spaprał i oczywiście nie skończył i się zmył był![]() logo robiłam w b. starym power point-cie (no z 20 lat temu to było ), a teraz nawet nie wiem jak się do tego zabrać ![]() oesu jaka ja jestem stara
|
|
|
#2085 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
mogę podesłać słoiczek marynowanej
|
|
#2087 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2088 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() nawet nie wiedziałam że tak się da
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2089 |
|
Wpisz tu zomzing
|
cała firma nakradłszy i padłszy, earthen glow minerals sie nazywali, mydło ghassoul było boskie, oczyszcz i dema w jednym i nie suszyło
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- ekhem, Ogonie...
|
|
|
|
#2090 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Micielu, doszła paczka - miciodzieło jest takie |
|
|
|
|
#2091 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
siedzialam w wannie i przemysliwałam...i tak se mysle..ku...a alem tych sklepów z kreacjami obleciała w ostatnim roku (no półtora)...ale teraz przynajmniej wiem gdzie mozna cos kupic.....
po czym uświadamiam sobie ze: -sklepu w którym kupiłam bluzke komunijną juz nie ma -sklepu w którym kupiłam sukienke na wesele nr 1 ....juz nie ma -teraz czekam kiedy zlikwidujo sklep od sukienki nr 2 ![]() mialam tez inne przemyslenia np: -kokufa! co ja własciwie potrafie naprawde dobrze robic?! -no chyba tylko.... ![]() oesu..ide spac ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- no ja pirwsza mufilam ![]() wymianka za ogóry kiszone? ![]() Cytat:
ale so ekhem micielu?
|
|
|
#2092 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Polly_ Tańcząca na Zgliszczach Galerii Handlowych. Burzycielka Sklepów. Pani Plajty, Likwidacji i Upadku Interesu. Destruktorka Biznesu. Bogini niosąca Klątfę. Źródło Depresji Gospodarczej i Recesji. Matka Bezrobotnych i Bankrutów. ENTER A jeszcze nic nie piłam.
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale przepraszam-stolarz jeszcze dziala-nawet go poleciłam koleżance
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm kazdy ma inksza cerę - ja np mleczkiem to se mogę zabrudzić ino twarz - nic mnie ono nie oczyszcza - czyli już masz większe pole do popisu, większy wybór oczyszczam mydłami - zelami coraz mniej, micele - powiem tak - zużyłam po kilka butli bioderm onegdaj - czerwona sensitive najlepsza - ale wcale nie oczyszczają lepiej niż seria Ziaji Jaśminowa 50+ z calcium i hialuronem (rzekomo) po prostu za 7 zeta oczyszcza jak za 70 - ja polecam |
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
SKOŃCZYŁAM Skarbiątko!!!
Obrazek ma tytuł "Nie będzie więcej kabanosów"
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
się spociłam
|
|
#2097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- przez leki nanożne? |
||
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2099 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiedziałam
nie, no ja tak bezinteresownie Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2100 |
|
BAN stały
|
Miało być tak pięknie...
ale nie będzie Nie potrafię kłamać Ani udawać Ani zgrywać się ![]() Co mówić dzieciom?! Że jeszcze będzie pięknie?! ![]() Nie będzie... będą rozczłonkowane zwłoki... tylko tyle... i aż tyle ![]() Będą zabawki wyrwane z rąk... puste kołyski... miny przeciwpiechotne... i dobra mina do złej gry... i martwe płody... i mrok... i zło... i brak Boga ![]() --- Idę więc spać, ileż można udawać, że się zna niemiecki? ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

nic to , idę do wyra , jutro muszę się powlec na ciąg dalszy wchłaniania mądrości 

) bo tfórca owej, wzioł kase, stronę spaprał i oczywiście nie skończył

A jeszcze nic nie piłam.