Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-13, 09:18   #991
Inspire
Kuźnia inspiracji

Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)

Wow, ile wiadomości nadrobię wieczorkiem a tymczasem miłego dnia wszystkim

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-13, 09:43   #992
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Wow, ile wiadomości nadrobię wieczorkiem a tymczasem miłego dnia wszystkim
wzajemnie wzajemnie

a ja pisze... mam juz pol strony...
Stary 2011-10-13, 15:20   #993
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
wzajemnie wzajemnie

a ja pisze... mam juz pol strony...

niech to szlag! Miałam posta rzekę i mi sie komp zawiesił! ale doigrasz się dziadu, napiszę, choćbym miała tu zdechnąć...

WYMIANA
Stary 2011-10-13, 15:39   #994
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
okazalo sie jeszcze, ze biedaczek od 2 lat nie umial sie mnie pozbyc bo bal sie, ze sobie cos zrobie a mi w tym czasie mowil, ze zabierze mnie do rodziny swojej jak bedzie mial urlop... ufalam mu a on najzwyczajniej w swiecie sie zachowal jak prostak, wykorzystal moje zaufanie... nie jest dla mnie juz mezczyzna, nie ma jaj ani kultury...
Dla mnie gość nie jest już nawet mężczyzną. spalony jest i tyle.
Cytat:
dzieki dzieki, ja juz po spotkaniu zjadlysmy pizze XXL z Dominium kupilam sobie kolczyki kola i 2 gumki do wlosow
Szaleństwo ja sobie zrobie coś pysznego
Cytat:
zawsze chcialam miec starszego brata
Ja też, ale mam starszą siostrę co tam, cieszę sie z tego, co mam, nie?
Cytat:
to mu napisz by zajal sie ehem <chrzaka> paszczurem
Nie, bo wtedy cały plan ignorowania pójdzie się grzać. Niech zachodzi w głowę, dlaczego go olewam, skoro nie wie idiota.

Cytat:
Napisane przez ssami Pokaż wiadomość
Masz racje Inspire Ciebie sie albo
Mnie sie kocha albo nienawidzi

Cytat:
To on nadal do Ciebie pisze,myslalam,że dał już sobie spokój..
Też tak myślałam. Jeszcze mnie wkurzył przez to. Śpię sobie legalnie, a tu wiertarkę słychać (telefon na gołej pólce). Wstałam, żeby zerknąć od kogo, bo sądziłam, że może to coś ważnego, a okazało się pytaniem "Śpisz?" Miałam odpisać "Przez Ciebie już nie", ale dałam spokój.

Cytat:
Niektorzy poprsotu czasami sa niedojrzali i nic mnie juz nie zdziwi,ja swojemu eksowi kiedy byl po zabiegu rowniez bardzo pomagalam,bylam u niego codziennie po pracy,zmeczona,ale nie narzekalam,bo tylko on sie liczyl,nie potrafil tego docenic,niech zaluje(juz co prawda zaluje ale jak dla mnie za pozno na cokolwiek) Takze Kochana nie on jeden jest zwyklym chamem i prostakiem bez jaj.I glowa do gory i nie przemujemy sie eksami
Właśnie. Teraz mamy prawo przejmować się tylko i wyłącznie SOBĄ

Cytat:
uspokoilam sie, mam teraz mnostwo czasu dla siebie i swoje zachcianki, dni pieknosci i dni paszteta i wiem, ze bedzie OK
po prostu to co napisalam w swoim poprzednim poscie to 'moje rozczarowanie' jego osoba i po prostu nie wiem co trzeba miec w glowie (albo czego nie miec) by tak postapic z osoba ktora nic zlego mu nigdy nie wyrzadzila...
Ja mam dni paszteta :/ taki mi się syf wywalił przy ustach, że strach na mnie patrzeć.
Cóż, mój nauczyciel od historii gdy ktoś stukał czymś w ławkę mówił tak: "Postukaj sobie w głowę i sprawdź, czy taki sam dźwiek wydaje". Pewnie u niego tak jest.

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
.. gdy mój związek się rozpadł pierwszą myślą było: od jak dawna mnie oszukuje? gdybym wtedy nie przeprowadziła z Nim rozmowy (na temat wspólnego mieszkania) pewnie żyłabym nadal w przeświadczeniu, że wszystko jest w porządku.. ciekawe jak długo?!
.. tego nie potrafię zrozumieć..
Ajć, ja też żyłabym w takim przeświadczeniu, gdyby mi cyrków nie odprawiał przed rozstaniem. A bagatelka, oszukał mnie i zdradził. To, że nie umiał się przyznać, tylko zwalił wszystko na mnie to jego sprawa i jego sumienia.

Cytat:
kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos
Uwierz w siebie w całą resztę nie musisz.

Cytat:
i wiem, że kiedyś wróci do Niego to, co zrobił.. i sam się przekona, jak to smakuje..

też bałam się, że nie zaufam nikomu.. ale nie można tak myśleć, nie wkładajmy wszystkich do jednego worka..
Pewnie, że wróci. W końcu złe uczynki są jak bumerang.
O nie, nie wkładajmy! Jest jeden Pan, którego do jednego worka z idiotami nie włożę, o nie!

Cytat:
nie warto sie znizac do ich poziomu. jesli Oni nie wykazuja minimalnej checi kulturalnej rozmowy to nie ma co sie wysilac, nie warto sie kims takim przejmowac i plakac za kims kto Nas tak potraktowal
Jak dla mnie to może w ogóle chęci rozmowy nie wykazywać, bo ja nie wykazuję. A przejmować sie nie przejmuję, bo cóż... mógł mieć wszystko, ale wybrał gówno
Cytat:
pytanie z innej beczki jakich podkladow uzywacie? ja mam True Match Minerals z Loreala, fajny jest ale przy tej pogodzie jakos niefajnie w Nim wygladam. jak sie w lusterku przegladam to mam wrazenie, ze bez podkladu lepiej wygladam, strasznie uwydatnie mi pory i mi sie swieci na twarzy (jakby mnie ktos nawoskowal, o wiem! moja skora w niektorych miejscach wyglada jak cytryna pory widac, swieci sie a sama w sobie tlusta nie jest ) ... musze zmienic ale nie wiem na co
Używam kremu tonujacego Synergen (za pomarańczowy jest dla mnie, także w tym przypadku jestem na nie, ale matu nie można mu odmówić). chciałabym mieć podklad/bazę transparetną Avon MagiX (rzucam link->) ale nie wiem, czy jest w katalogu orientuje się któraś? Bo u mnie wytrzymał calutkie wesele bez poprawek, jednak trzeba liczyć sie z tym, że nie zakryje za dużo.

Cytat:
taki charakter i raczej sie nie zmieni no chyba, ze dostanie porzadnego kopa od zycia - ale i tak nie wiadomo w 100%... pewne zachowania sa po prostu w Nas i nie idzie sie ich wyzbyc (a szkoda)... wydaje mi sie, ze niektorzy Panowie nie mysla czasem o ile prosciej by bylo jakby po prostu chcieli porozmawiac szczerze i zachowali sie po prostu jak czlowiek... wiadomo, ze kazdy popelnia bledy ale na prawde ludzie u mnie zyskuja jak sie umieja przyznac do zlego i rozumieja, ze zle zrobili. uwazam, ze trzeba byc silnym zeby sie do bledu przyznac...
Kochana, oni nie umieją rozmawiać jak ludzie. Po prostu wolą pewne rzeczy zataić lub zwalić na kogoś, zamiast powiedzieć w twarz. Nienawidzę tego!
O, przyznawanie się to bardzo odważna rzecz. Do odważnych świat należy, zatem chyba się zaliczam jakoś do nich

dokladnie, dobrze by bylo wiedziec by juz tych bledow nie popelniac ... ja nie wiem co nie tak zrobilam, moze to nawet i lepiej bo teraz zyje w przeswiadczeniu, ze rzucil mnie bo bylam zbyt za✂✂✂ista dla Niego [/QUOTE]
Dokładnie Przez tą moją za✂✂✂istość to eksio musiał sobie paszczura wziąć mehehe

WYMIANA
Stary 2011-10-13, 16:11   #995
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:

Śpię sobie legalnie, a tu wiertarkę słychać (telefon na gołej pólce). Wstałam, żeby zerknąć od kogo, bo sądziłam, że może to coś ważnego, a okazało się pytaniem "Śpisz?" Miałam odpisać "Przez Ciebie już nie", ale dałam spokój.
Ale zaczepka z jego strony....pffff.... czego on w ogóle chce od Ciebie teraz..?

Cytat:
Ajć, ja też żyłabym w takim przeświadczeniu, gdyby mi cyrków nie odprawiał przed rozstaniem. A bagatelka, oszukał mnie i zdradził. To, że nie umiał się przyznać, tylko zwalił wszystko na mnie to jego sprawa i jego sumienia.
Niestety muszę się przyznać, że tez żyłabym w takim przeświadczeniu. Że niby wielka miłość, wspólne plany, tylko my, zawsze razem... A te wszystkie piękne słówka okazały się jedną wielką ściemą. Zapatrzona w niego, łykałam jego słowa bez zastanowienia wierząc, że skoro tak mówi, to przecież tak jest. Naiwniak ze mnie

Cytat:
Jak dla mnie to może w ogóle chęci rozmowy nie wykazywać, bo ja nie wykazuję. A przejmować sie nie przejmuję, bo cóż... mógł mieć wszystko, ale wybrał gówno
Masz za✂✂✂iste nastawienie!

Cytat:
pytanie z innej beczki jakich podkladow uzywacie? ja mam True Match Minerals z Loreala, fajny jest ale przy tej pogodzie jakos niefajnie w Nim wygladam. jak sie w lusterku przegladam to mam wrazenie, ze bez podkladu lepiej wygladam, strasznie uwydatnie mi pory i mi sie swieci na twarzy (jakby mnie ktos nawoskowal, o wiem! moja skora w niektorych miejscach wyglada jak cytryna pory widac, swieci sie a sama w sobie tlusta nie jest ) ... musze zmienic ale nie wiem na co
Ja używam Manhattan Powder Make up, generalnie polecam, ale trzeba z nim uważać, bo mozna się nabawić niezłej maski na twarzy, jak dla mnie ma chyba zbyt mocne krycie, a kryje dosłownie wszystko. Mam zamiar spróbowac czegoś delikatniejszego, np podkładów mineralnych Lily Lolo

Udanego popołudnia!

"the sky's not the limit"

Martaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-13, 18:14   #996
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Martaa21 Pokaż wiadomość
Ale zaczepka z jego strony....pffff.... czego on w ogóle chce od Ciebie teraz..?
oprócz niego to chyba nikt nie wie.
Cytat:
Niestety muszę się przyznać, że tez żyłabym w takim przeświadczeniu. Że niby wielka miłość, wspólne plany, tylko my, zawsze razem... A te wszystkie piękne słówka okazały się jedną wielką ściemą. Zapatrzona w niego, łykałam jego słowa bez zastanowienia wierząc, że skoro tak mówi, to przecież tak jest. Naiwniak ze mnie
Ze mnie też, ale nauczyłam się jednej zasady: jak gość mówi zawsze razem i takie gadki szmatki, to wiać i to czym prędzej. Poszukiwany gość twardo stąpający po ziemi!
Cytat:
Masz za✂✂✂iste nastawienie!
Dla takiego czegoś nie warto mieć innego nastawienia.
Cytat:
Ja używam Manhattan Powder Make up, generalnie polecam, ale trzeba z nim uważać, bo mozna się nabawić niezłej maski na twarzy, jak dla mnie ma chyba zbyt mocne krycie, a kryje dosłownie wszystko. Mam zamiar spróbowac czegoś delikatniejszego, np podkładów mineralnych Lily Lolo

Udanego popołudnia!
O ten Ci chodzi:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...up.html&next=1
?

WYMIANA
Stary 2011-10-13, 18:30   #997
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie gość nie jest już nawet mężczyzną. spalony jest i tyle.

Cytat:
Szaleństwo ja sobie zrobie coś pysznego
tez bym cos zjadla

Cytat:
Ja też, ale mam starszą siostrę co tam, cieszę sie z tego, co mam, nie?
tez fajnie, mozesz ciuchy pozyczac

Cytat:
Nie, bo wtedy cały plan ignorowania pójdzie się grzać. Niech zachodzi w głowę, dlaczego go olewam, skoro nie wie idiota.
tez fakt

Cytat:
Mnie sie kocha albo nienawidzi
ja sie juz zauroczylam

Cytat:
Też tak myślałam. Jeszcze mnie wkurzył przez to. Śpię sobie legalnie, a tu wiertarkę słychać (telefon na gołej pólce). Wstałam, żeby zerknąć od kogo, bo sądziłam, że może to coś ważnego, a okazało się pytaniem "Śpisz?" Miałam odpisać "Przez Ciebie już nie", ale dałam spokój.
jaki... typ
nie wiem co oni maja w mozgach, ze wypisuja

Cytat:
Ja mam dni paszteta :/ taki mi się syf wywalił przy ustach, że strach na mnie patrzeć.
Cóż, mój nauczyciel od historii gdy ktoś stukał czymś w ławkę mówił tak: "Postukaj sobie w głowę i sprawdź, czy taki sam dźwiek wydaje". Pewnie u niego tak jest.
syf zejdzie a uroda piekna pozostanie

Cytat:
Uwierz w siebie w całą resztę nie musisz.
ale ja wierze, tylko sobie tak gdybam z ciekawosci nie psujac sobie humoru

Cytat:
ma co chcial

Cytat:
Używam kremu tonujacego Synergen (za pomarańczowy jest dla mnie, także w tym przypadku jestem na nie, ale matu nie można mu odmówić). chciałabym mieć podklad/bazę transparetną Avon MagiX (rzucam link->) ale nie wiem, czy jest w katalogu orientuje się któraś? Bo u mnie wytrzymał calutkie wesele bez poprawek, jednak trzeba liczyć sie z tym, że nie zakryje za dużo.
ja tu linku nie widze
chodzi Ci o bezbarwny podklad 'idealna gladkosc'? jak tak to jest za 44 zl

Cytat:
Kochana, oni nie umieją rozmawiać jak ludzie. Po prostu wolą pewne rzeczy zataić lub zwalić na kogoś, zamiast powiedzieć w twarz. Nienawidzę tego!
O, przyznawanie się to bardzo odważna rzecz. Do odważnych świat należy, zatem chyba się zaliczam jakoś do nich
ja tez jestem odwazna

Cytat:
ja mialam EDM i w sumie kolor dobry sobie dobralam ale mialam ten sam efekt co z cytryna, kazdy por widzialam

i wiecie co? napisalam dzis 5 stron ... jutro tez od rana przysiade i bedzie dobrze

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
jaki tam naiwniak, po prostu kochalas a jak sie kocha to sie ufa i nie mysli sie wtdy czy warto czy nie, bo to oczywiste okazal sie po prostu dupkiem i nic nie jest Twoja wina

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
oprócz niego to chyba nikt nie wie.
pala go po glowie

Inspire to ten z 50 strony? http://www.wroc-avon.pl/katalog-152011/

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:

niech to szlag! Miałam posta rzekę i mi sie komp zawiesił! ale doigrasz się dziadu, napiszę, choćbym miała tu zdechnąć...
i sie popisalas ogromniasty jest

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-10-13 o 18:29
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 19:08   #998
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:

tez fajnie, mozesz ciuchy pozyczac
Raczej się różnie ubieramy
Cytat:
ja sie juz zauroczylam
Uważaj, jestem casanovą
Cytat:
jaki... typ
nie wiem co oni maja w mozgach, ze wypisuja
Może trzeba im to odstukać
Cytat:
ja tu linku nie widze
chodzi Ci o bezbarwny podklad 'idealna gladkosc'? jak tak to jest za 44 zl
A bo miałam zlinkować i zapomniałam tak o ten... o matko! Chyba poczekam na promo
Cytat:
i wiecie co? napisalam dzis 5 stron ... jutro tez od rana przysiade i bedzie dobrze
Szaaaał

Cytat:
pala go po glowie
Szkoda pały.
Cytat:
i sie popisalas ogromniasty jest
nom lofciam takie

WYMIANA
Stary 2011-10-13, 19:13   #999
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej się różnie ubieramy
to tusz podbierasz

Cytat:
Uważaj, jestem casanovą
ne wierze Ci

Cytat:
Może trzeba im to odstukać
juz ostrze pale

Cytat:
A bo miałam zlinkować i zapomniałam tak o ten... o matko! Chyba poczekam na promo
no troszke drogi a patrzylas Na Allegro?

Cytat:
Szaaaał
nooo, dumna z siebie jestem

Cytat:
nom lofciam takie
słitaśnie

ide cos zjesc i moze jakis film obejrze
Stary 2011-10-13, 21:52   #1000
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
to tusz podbierasz
Mam swój mehehehe

Cytat:
ne wierze Ci
A chcesz się przekonać?

Cytat:
no troszke drogi a patrzylas Na Allegro?
Ni, rozwalalam makao z takim kimś

Cytat:
ide cos zjesc i moze jakis film obejrze
a ja spać do juterka

WYMIANA
Stary 2011-10-14, 08:05   #1001
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam swój mehehehe
no ale musisz cos pozyczac

Cytat:
A chcesz się przekonać?
tak

Cytat:
a ja spać do juterka
dobranoc i dzien dobry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 08:23   #1002
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
no ale musisz cos pozyczac
No dobra, czasem puder pożyczam, ale to jak do domu wraca
bry bry
chyba dzisiaj już sie spotkam... muszę
a wczoraj trzaskałam makao na kurniku i wdałam się w znajomość z pewnym panem...

WYMIANA
Stary 2011-10-14, 10:25   #1003
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
No dobra, czasem puder pożyczam, ale to jak do domu wraca
bry bry
chyba dzisiaj już sie spotkam... muszę
a wczoraj trzaskałam makao na kurniku i wdałam się w znajomość z pewnym panem...
romantyczne poznanie w kurniku nie no zartuje kazde miejsce jest dobre i mam nadzieje, ze beda z tego dzieci

ja do teraz grac w makao nie umie ale kiedys popieprzalam tez na kurniku ale w chinczyka

wracam do pisania
Stary 2011-10-14, 10:38   #1004
ssami
Raczkowanie

Cytat:
a tym roku chyba sprawie sobie komin
I ja chyba też

Cytat:
wiesz... ja sie jako tao nie przejmuje kiedy mialam z Nim kontakt to szczerze balam sie tego, ze mnie zostawi i zostane sama ale nie taki diabel straszny bylam w strasznym szoku, ze tak dobrze sobie radzilam, uwazam, ze nawet wzorcowo . uspokoilam sie, mam teraz mnostwo czasu dla siebie i swoje zachcianki, dni pieknosci i dni paszteta i wiem, ze bedzie OK
po prostu to co napisalam w swoim poprzednim poscie to 'moje rozczarowanie' jego osoba i po prostu nie wiem co trzeba miec w glowie (albo czego nie miec) by tak postapic z osoba ktora nic zlego mu nigdy nie wyrzadzila...
Chyba wlasnie o ten kontakt chodzi,wtedy Nam sie wydaje,że sobie nie poradzimy,a kiedy kontakt jest 0 jest lepiej duuzo lepiej Czas.. ja tez mam go teraz duzo i ciesze sie z tego powodu,robie co chce,mam ochote chodzic cały dzien w dresach to chodze i juz
Pustke totalna chyba

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade
kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos
Dokładnie,ale ja juz nawet nie chce sie pewnych rzeczy dowiadywac,bo chcialabym,zeby eks dał sobie spokoj,ale on sie uparl,ze bedzie mi zatruwal teraz zycie ..

Cytat:
Napisane przez niquolle
też bałam się, że nie zaufam nikomu.. ale nie można tak myśleć, nie wkładajmy wszystkich do jednego worka..
Pewne jest,że ja juz nie zaufam eksowi,ale innym jesli ktos bedzie w porzadku to jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez =Lady Marmalade
pytanie z innej beczki jakich podkladow uzywacie? ja mam True Match Minerals z Loreala, fajny jest ale przy tej pogodzie jakos niefajnie w Nim wygladam. jak sie w lusterku przegladam to mam wrazenie, ze bez podkladu lepiej wygladam, strasznie uwydatnie mi pory i mi sie swieci na twarzy (jakby mnie ktos nawoskowal, o wiem! moja skora w niektorych miejscach wyglada jak cytryna pory widac, swieci sie a sama w sobie tlusta nie jest ) ... musze
ja obecnie używam podkładu z Gosh i ejst z niego poki zadowolona,ale podklady czesto zmieniam

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade
taki charakter i raczej sie nie zmieni no chyba, ze dostanie porzadnego kopa od zycia - ale i tak nie wiadomo w 100%... pewne zachowania sa po prostu w Nas i nie idzie sie ich wyzbyc (a szkoda)... wydaje mi sie, ze niektorzy Panowie nie mysla czasem o ile prosciej by bylo jakby po prostu chcieli porozmawiac szczerze i zachowali sie po prostu jak czlowiek... wiadomo, ze kazdy popelnia bledy ale na prawde ludzie u mnie zyskuja jak sie umieja przyznac do zlego i rozumieja, ze zle zrobili. uwazam, ze trzeba byc silnym zeby sie do bledu przyznac...
Mysle,że czasami nawet kop od zycia nie zmieni czlowieka,to kwestia wychowania i pewnych zachowan,niektorzy nie potrafia rozmawiac..
To trzeba byc kobieta,żeby byc silnym człowiekiem

Cytat:
Napisane przez Inspire
Chyba najlepsze wyjscie to go ignorowac,bo juz nie wiem czego on od Ciebie moze chciec..

Cytat:
Napisane przez Inspire
Właśnie. Teraz mamy prawo przejmować się tylko i wyłącznie SOBĄ
Zgadzam sie

Uff..udało mi sie troszke nadrobić,reszte nadrobie pozniej,bo Dzieciaki do zabawy mnie juz wołąja,troszke mi czasu teraz brakuje,ale mimo to jest cudownie ze szkrabami
Stary 2011-10-14, 11:23   #1005
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Pewne jest,że ja juz nie zaufam eksowi,ale innym jesli ktos bedzie w porzadku to jak najbardziej

a po co mamy zaufać eksom ??
to rozdział raz na zawsze zamknięty.. ja tam nie lubię zgniłych gruszek! wolę zdecydowanie poszukać nowych

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 11:40   #1006
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
romantyczne poznanie w kurniku nie no zartuje kazde miejsce jest dobre i mam nadzieje, ze beda z tego dzieci
jak przyjedzie do mnie z Białegostoku to z pewnością
Cytat:
ja do teraz grac w makao nie umie ale kiedys popieprzalam tez na kurniku ale w chinczyka
Ja sie niedawno nauczyłam wprawdzie mistrzem nie jestem, ale zdarza mi sie wygrywać czasami
Cytat:
Chyba wlasnie o ten kontakt chodzi,wtedy Nam sie wydaje,że sobie nie poradzimy,a kiedy kontakt jest 0 jest lepiej duuzo lepiej Czas.. ja tez mam go teraz duzo i ciesze sie z tego powodu,robie co chce,mam ochote chodzic cały dzien w dresach to chodze i juz
Pustke totalna chyba
Noooo... nikt przynajmniej nie zrzędzi Ci, że coś mu nie pasuje.

Cytat:
Dokładnie,ale ja juz nawet nie chce sie pewnych rzeczy dowiadywac,bo chcialabym,zeby eks dał sobie spokoj,ale on sie uparl,ze bedzie mi zatruwal teraz zycie ..
Możemy go spałować

Cytat:
No tak, tylko że teraz będzie trudniej z tym zaufaniem, prawda?
Cytat:
Chyba najlepsze wyjscie to go ignorowac,bo juz nie wiem czego on od Ciebie moze chciec..
Ja też. Przecież ma paszczura, to czego mu brak do szczęscia?
Cytat:
Uff..udało mi sie troszke nadrobić,reszte nadrobie pozniej,bo Dzieciaki do zabawy mnie juz wołąja,troszke mi czasu teraz brakuje,ale mimo to jest cudownie ze szkrabami
Dobrze, że nie są ze mną, bo bym je uszkodziła chyba
Cytat:
a po co mamy zaufać eksom ??
to rozdział raz na zawsze zamknięty.. ja tam nie lubię zgniłych gruszek! wolę zdecydowanie poszukać nowych
chyba nie chodziło o to, żeby zaufać eksom, tylko innym męzczyznom.
---------------------------
Robie sobie frytki sprężynki

WYMIANA
Stary 2011-10-14, 11:47   #1007
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
chyba nie chodziło o to, żeby zaufać eksom, tylko innym męzczyznom.

ssami napisała: "Pewne jest,że ja juz nie zaufam eksowi,ale innym jesli ktos bedzie w porzadku to jak najbardziej."

a ja odpowiedziałam na to...

Stary 2011-10-14, 18:57   #1008
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
a co do tego, ze zyczysz mu zle hmmm... kazdy inaczej odreagowywuje. zostalas skrzywdzona i to normalne, ze boli... powiem Ci jeszcze, ze ja tez chce by moj nie tyle cierpial co poczul sie tak jak ja, czul sie olany, zlekcewazony bo moze wtdy by zrozumial, ze zle postepowal i nie przecze, ze chcialabym by chcial do mnie wrocic alenie dlatego by z Nim byc ale dlatego by pokazac, ze nie jest juz dla mnie wazny, ze skrzywdzil mnie na tyle, ze juz mu nie wybacze i nie uwierze
Ja po prostu przez ten cały czas, przez te 3 miesiące, które minęły od rozstania czuję się tak jakoś jakby oszukana, chodzi o to,że ja mu się oddałam cała, dałam mu swoją miłość( choć z perspektywy czasu wiem,że ta miłość nie była taka wielka) , całą siebie, miał wszystko z mojej strony, nigdy niczego mu nie zabroniłam, zawsze byłam przy nim, a on to wszystko tak jakby oddał, nie chciał tego. I to mnie boli, nie to,że już z nim nie jestem bo nawet już nie chciałabym tylko to,że mu się znudziłam. Nie umiem tego tak jasno opisać ale to dziwne uczucia.

A co do białego mam dokładnie to samo.

Mam chyba za dużo czasu bo jakoś zaczęłam rozmyślać

Cytat:
Jasne, że pamiętam o, to ja bym mogła chętnie w nim pogrzebać wydaje mi się, że wirus nie powinien poczynić takich szkód, że trzeba kupic nowy, raczej powinien format (z zerowaniem lub bez) wystarczyć. No ale informatykiem-profesjonalistą nie jestem
No właśnie ja też tak myślałam ale okazało się,że już nie ma sensu w nim grzebać, też miał być zrobiony format z zerowaniem ale nic z tego, i to robił doświadczony informatyk więc chyba wiedział co robi

Cytat:
i wiem, że kiedyś wróci do Niego to, co zrobił.. i sam się przekona, jak to smakuje..
Tak samo sobie powtarzam,że kiedyś wróci do niego to co mi robił.
Stary 2011-10-14, 20:27   #1009
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

jacie ale mi sie nic nie chce

tata tak przylozyl do pieca, ze mam chyba ze 30 stopni w pokoju i mi cieplo a to juz wyczyn bo mi wiecznie zimno bylo

co ja to mialam powiedziec aaa skonczylam drugi rozdzial pisac zajelo mi to 3 dni w nd jade z nim do promotora i trzese portkami

mialam swietna kolecje rybka pieczona, pieczone ziemniaki, na tym eozpuszczony ser i salatka z salaty pekinskiej i pomidorow obzarlam sie jak krol

chyba obejrze jakis film i pojde spac

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
tulipanku nie warto rozmyslac nie zasluguja na to . chyba nie chcesz sie zmarszczek nabawic przez jakiegos buraka pastewnego ?

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
jak przyjedzie do mnie z Białegostoku to z pewnością
na kuniu przyjedzie

Cytat:
Robie sobie frytki sprężynki
daaaaj dawno frytek nie jadlam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 20:35   #1010
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Cały dzień przesiedziałam przy makao... ech, uzależniona jestem :/

Cytat:
No właśnie ja też tak myślałam ale okazało się,że już nie ma sensu w nim grzebać, też miał być zrobiony format z zerowaniem ale nic z tego, i to robił doświadczony informatyk więc chyba wiedział co robi
Szkoda, że mnie nie dałaś albo byś miała kompa jak cacy albo gruchota do wyrzucenia

Cytat:
tata tak przylozyl do pieca, ze mam chyba ze 30 stopni w pokoju i mi cieplo a to juz wyczyn bo mi wiecznie zimno bylo
Ech, dziewczynko... może kocyk?

Cytat:
mialam swietna kolecje rybka pieczona, pieczone ziemniaki, na tym eozpuszczony ser i salatka z salaty pekinskiej i pomidorow obzarlam sie jak krol
Jaaaki szał ja zjadłam kopytka

Cytat:
na kuniu przyjedzie
Taaa...

Cytat:
daaaaj dawno frytek nie jadlam
rzucam

WYMIANA
Stary 2011-10-14, 20:44   #1011
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech, dziewczynko... może kocyk?
ni ni bo mi cieplo jest a to ja nie napisalam, ze mi cieplo?
pisalam, ze mi zawsze zimno ale dzis mi cieplo

Cytat:
rzucam
zimne
Stary 2011-10-14, 21:03   #1012
ssami
Raczkowanie

Cytat:
ssami napisała: "Pewne jest,że ja juz nie zaufam eksowi,ale innym jesli ktos bedzie w porzadku to jak najbardziej."

a ja odpowiedziałam na to...
I o eksa mi chodziło,poniewaz on cały czas dzwoni i pisze,ze sie zmienil,ze jest inny,lepszy etc..ale dla mnie to juz nie ma znaczenia zadnego nie chce go,zniszczył wszystko i dla mnie on juz nic nie znaczy.

Cytat:
Napisane przez Inspire
Możemy go spałować
na niego to poprostu poki co nie ma rady,nawet kompletny brak kontaktu z mojej strony nie pomaga

Cytat:
Napisane przez Inspire
No tak, tylko że teraz będzie trudniej z tym zaufaniem, prawda?
tak,troche napewno,bo jak juz zaufalam M.to i on okazal sie nie w porzadku.

Cytat:
Napisane przez Inspire
Ja też. Przecież ma paszczura, to czego mu brak do szczęscia?
No wlasnie,moze zdal sobie sprawe,że Ciebie.. i paszczura trzyma przy sobie na wszelki wypadek..
Stary 2011-10-14, 23:28   #1013
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
I o eksa mi chodziło,poniewaz on cały czas dzwoni i pisze,ze sie zmienil,ze jest inny,lepszy etc..ale dla mnie to juz nie ma znaczenia zadnego nie chce go,zniszczył wszystko i dla mnie on juz nic nie znaczy.

ta piosenka mi się z tą sytuacją skojarzyła:

http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM&ob=av2e

I learned to live half alive
And now you want me one more time

Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 09:39   #1014
oonaa
Zakorzenienie

witam.

można dołączyć?
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-15, 10:02   #1015
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oonaa Pokaż wiadomość
witam.

można dołączyć?
jasne witam

Ty tez jestes na rozdrozu, co sie stalo ?
Stary 2011-10-15, 10:06   #1016
oonaa
Zakorzenienie

Tak, ale staram się zamknąć ten rozdział. Czasem wychodzi, czasem mniej.. a tak szczerze to w ogóle sobie z tym nie radze. Ale najważniejsze jest nastawienie psychiczne, co więc staram się jakoś żyć Po prostu zakochalam się w kimś nieodpowiednim i nie potrafie ocenić czy on też coś do mnie czuje. Ale przeczuwam, że nie. Wiecie, kobieca intuicja nie zawodzi nigdy.. Chce się jakoś z tym uporać, wierze, że wszystkie sobie damy radę
Stary 2011-10-15, 10:14   #1017
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, ale staram się zamknąć ten rozdział. Czasem wychodzi, czasem mniej.. a tak szczerze to w ogóle sobie z tym nie radze. Ale najważniejsze jest nastawienie psychiczne, co więc staram się jakoś żyć Po prostu zakochalam się w kimś nieodpowiednim i nie potrafie ocenić czy on też coś do mnie czuje. Ale przeczuwam, że nie. Wiecie, kobieca intuicja nie zawodzi nigdy.. Chce się jakoś z tym uporać, wierze, że wszystkie sobie damy radę
jasne najwazniejsze jest dobre nastawienie i chec szczescia chcemy byc szczesliwe i byle kto nie moze nam tego zepsuc ...

a jesli ma sie gorsze chwile i czasem lezka poleci to dobrze, znaczy, ze jestesmy 'ludzkie' i mamy uczucia ... czasem warto dac ujscie emocjom i sie wyplakac
Stary 2011-10-15, 10:18   #1018
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
ni ni bo mi cieplo jest a to ja nie napisalam, ze mi cieplo?
pisalam, ze mi zawsze zimno ale dzis mi cieplo
Ale jutro może być Ci już zimno np. a wtedy kocyk się przyda

Cytat:
Ech... tyle mam na głowie, że już nie ogarniam i nawet nie zastanawiam sie dłużej nad tym, co czytam.
Może kiedys to zrozumie.
Cytat:
na niego to poprostu poki co nie ma rady,nawet kompletny brak kontaktu z mojej strony nie pomaga
Desperat i tyle.

Cytat:
tak,troche napewno,bo jak juz zaufalam M.to i on okazal sie nie w porzadku.
Cóż, żeby trafic na tego odpowiedniego trzeba przejść przez cały tabun tych nieodpowiednich i chyba nie da sie nic na to poradzić.
Cytat:
No wlasnie,moze zdal sobie sprawe,że Ciebie.. i paszczura trzyma przy sobie na wszelki wypadek..
Jeżeli tak, to ma bardzo wielki problem. Mimo wszystko wtedy krzywdzi tą dziewczynę. Jeżeli jej zrobi to samo co mnie, no to chyba podejmę jakieś środki.

Cytat:
witam.

można dołączyć?
można witamy

Cytat:
Może najlepiej porozmawiać o tym po prostu? Nie od razu kawa na ławę, tylko próbować jakoś dyskretnie podpytać. Chyba że to nie pomoże no to pytaj wprost.

WYMIANA
Stary 2011-10-15, 10:21   #1019
oonaa
Zakorzenienie

Cytat:

można witamy

Może najlepiej porozmawiać o tym po prostu? Nie od razu kawa na ławę, tylko próbować jakoś dyskretnie podpytać. Chyba że to nie pomoże no to pytaj wprost.
To wszystko jest skomplikowane, wiesz.. on ma swoją rodzinę. Z resztą wie co ja czuje. Najważniejsze to głowa do góry. Kiedyś musi wyjść słońce
Stary 2011-10-15, 10:29   #1020
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
witam.

można dołączyć?

hej

Cytat:
To wszystko jest skomplikowane, wiesz.. on ma swoją rodzinę. Z resztą wie co ja czuje. Najważniejsze to głowa do góry. Kiedyś musi wyjść słońce
Zawsze wychodzi słońce. Cokolwiek by się nie działo

Odpuszczasz walkę o ten związek?

p.s. u Was też dzisiaj tak pięknie i słonecznie? Dzisiaj obowiązkowo spacer

"the sky's not the limit"

Martaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości