|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Cennika jeszcze nie ma
, czyżby nie będzie
|
|
|
|
#1412 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero 34 szt. zrobią różnicę, bo przekroczysz próg 100 PP w zamówieniu jednostkowym ![]() Cytat:
Jeśli chciałabyś domówić choć jedną sztukę poza to, co masz w oczekujących, to opłaty będą naliczane standardowo ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Poza tym i opłatami na filię, to reszta jest na korzyść Tak czy inaczej, ja tam nigdy nie narzekam. Po prostu oceniam zmiany wymieniając wady i zalety. Skoro nie mam na to wpływu, to to akceptuję. Ewentualnie zawsze mogę zrezygnować jak się nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Będzie... Musi być... Ale widocznie trzeba poczekać
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie. Jak zamawiam na filię to muszę koniecznie odebrać zamówienie w dniu dostawy?
Bo widziałam że za nieodebranie jest kara, ale nie wiem ile trzeba nie odbierać żeby ją płacić.
|
|
|
|
#1414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najpierw znajdź konsultantkę, która będzie chciała być Twoim sponsorem, później proście obydwie o zmianę. Jest jeszcze jedna opcja... wiesz, że wykluczeniem z klubu Ori grozi zakładanie kont osobom, które są tylko iluzorycznie konsultantami. Potem budowanie sobie struktury na "martwych duszach", posługiwanie się nr konsultantów, którzy przestali się udzielać itp, itd. Jak zajmowałam się swoją sprawą, zauważyłam, że to może być wcale nierzadki preceder...niektórym opłaca się wrzucać nawet takie informacje w necie, że jak zapiszesz się przez ich stronę w necie i jak wpiszesz kod, to zostaniesz objęta wspaniałym programem promocyjnym....w rzeczywistości ten kod, to nr konsultanta, który kręci lody za pomocą swojej strony...a ta niesamowita promocja, to po prostu Program Witamy Ori. Jak wygląda współpraca z taką osobą, która zaczyna od zwyczajnego kłamstwa i naciągania, sami możecie się domyślić. Co dziwne....niektóre z tych stron są pozycjonowane wyżej niż oryginalna strona Ori. Staraj się agnesko, co ugrasz, to Twoje... Z drugiej strony, jak wy zapatrujecie się na tego rodzaju praktyki? Nie uważacie, że jest to sprzeczne z wartościami, które przyjęła w swojej misji firma Oriflame?
Edytowane przez margotka80 Czas edycji: 2011-10-15 o 16:49 |
|
|
|
|
#1416 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście jeśli ktoś pyta, to chętnie opowiadam jak wygląda to od strony konsultanta, ale jakoś specjalnie nie zachwalam. Po prostu mówię jak jest ![]() Jedyna sprawa w jakiej oszukiwałam (nie mówiłam całej prawdy) swoje klientki, to rzeczy z PL. Nigdy nie powiedziałam, że mam coś za 1 zł... Zawsze mówiłam, że mogę kupić taniej, ale nie za 1 zł. Bo głupio mi było "wołać" za perfumy 60 zł skoro miałam je za 1 zł. Jeszcze klientka pomyślałaby sobie, że chcę z niej zedrzeć, choć faktycznie i tak perfumy miała taniej niż w promocji...
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, Li O. Właśnie dzięki temu, że najpierw trafiłam na Wasze forum, postanowiłam wstąpić w szeregi Ori. Przyglądałam się Waszym dyskusjom, to od Was dowiedziałam się o korzyściach i mniej świetlanych aspektach bycia konsultantką. Zobaczyłam, że macie zasady i naprawdę chcecie pomóc swoim klientkom...stwierdziłam, że to jest to...interesuję się kosmetykami, lubię je kupować, dlaczego nie pomagać innym w dokonywaniu wyborów i nie dzielić się swoją jakąś tam pasją?Dlatego mimo iż wtedy nie znałam nikogo, zapisałam się przez stronę (oryginalną, żeby nie było). No i natrafiłam na zupełnie innego człowieka.
Szkoda, bo wiele osób w podobnej sytuacji może się zrazić, odejść i postrzegać każdą z nas przez zakrzywiony pryzmat. PS. Li O, to bardzo dobry i pomocny wątek.
|
#1418 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny w poniedzialkowym zamowieniu moge juz wpisac ten kod na eclat damski i dostane w paczce tak
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=just75;29976186]tak
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- To sa prezenty , ktore otrzymuje sie za zebranie 100 pkt w katalogu a teraz 80 pkt
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=solaris1990;2997622 6]
Cytat:
![]() a gdzie te prezenty można obejrzeć ? Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-10-15 o 19:05 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
Wbiłam sobie właśnie zamówienie na poniedziałek i mam 200 pp na dzień dzisiejszy a w poniedziałek z tego zostanie 90pp I pierwszy pułap PL zaliczony a nie powiem że przypadł mi do gustu zestaw nr 2
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Powiedzcie mi która z tych wód: Air, Ice, Fire najbardziej Wam przypadła do gustu? Niestety nie mam próbek tych wód więc chciałabym się o to Was zapytać. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam również Air jest takie świeże i ożywcze, ale nie kupowałam go już. Generalnie jedyne perfumki z Ori, które naprawdę mnie zachwyciły to Urban Lovers i czekam na ich promocję
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak samo - też najbardziej z tej trójki lubię Ice, choć moimi ulubionymi perfumami z Oriflame są Divine.
Słuchajcie, jak to jest z tymi punktami, żeby mieć zniżkę? Trzeba mieć 120 PP ale w dwóch katalogach, by w trzecim mieć zniżkę? Czy wystarczy że np teraz będę mieć 120PP a już w kolejnym mam zniżkę? |
|
|
|
#1427 |
|
Rozeznanie
|
przez 2 katalogi
|
#1428 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O aktualnym PL można dowiedzieć się po zalogowaniu na stronie ori. Zawsze też dostajemy informacje w cokatalogowym newsletterze. W K15 i K16 będzie nowy program:
https://poland.secure.oriflame.com/p...aln_C15-16.pdf Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy było już o tym pisane, ale dzisiaj sie dowiedziałam, że jeśli będziemy chciały mieć zniżkę za progi procentowe ( 3, 6, 9...), to musimy mieć co najmniej 100PP.
|
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Właśnie zapisałam się do Oriflame. Czy oprócz wpisowego muszę ponosić jakieś koszty? I czy jeśli będę miała małe zamówienia wiążą się z tym jakieś niedogodności? Buziaki |
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie na 1 miejscu jest Fire, potem Ice, a na końcu Air.
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
o tak Fire jest nieziemska, nawet mojemu szefowi sie podoba
bardzo ciekawy zapach, nie znam jakiegoś podobnego
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Jakie są kody na próbki perfum i kremów za 1 zł??
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fair do "more more" są bardziej podobne niż do amore amore, ale jak dla mnie wtedy były podobne i do tych i do tych. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

, czyżby nie będzie