|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Nieeeeeeeeeeee?
A ja tak I zrobiłam wczoraj jeszcze dzięki temu aferę o 00.30 TŻ-owi jak wrócił z piwa, bo ja zdążyłam wrócić z imprezy, gdzie musiałam jeszcze godzinę autem wracać, a On wrócił później ode mnie z pubu obok naszego bloku... Wygarnęłam mu, że więcej zainteresowania okazują mi obcy ludzie niż on... Obraził się, odwrócił tyłkiem i poszedł spać
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-10-15 o 19:24 |
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
właśnie widzę, że temat o kozakach ![]() Ja dzisiaj wpadłam do deichmana i kupiłam Aż sama uwierzyć nie mogłam - skórzane za 59zł, przecenione z 219zł. Może nie są nie wiadomo jak piękne, ale mi się bardzo podoba obcas ![]() 2011-10-15 19.36.03.jpg Ale teraz widzę, że muszę też dokupić kurtkę/płaszczyk i koniecznie torebkę. Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-15 o 19:41 |
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zatrzęsienie fałdek i pobiegałam z bratem
Szału nie zrobiłam ale i tak myślałam, że będzie gorzej
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko gotowe, czekamy na gości
![]() Tż dziękuje wszystkim za zyczenia
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrobiłam troszkę - bardzo mi się spodobał sen Najki o zapomnieniu żelek na zlot ![]() pozostałe sny dziewczyn również były zakręcone ![]() dzisiaj prawie 6 godzin miałam wykład o konstytucji i o kodeksie pracy czuje się wypompowana![]() mąż po mnie przyjechał na polibudę i poszliśmy na pizzę ![]() Smerf super, apetycznie tort dla Tż-ta wygląda ![]() muszę też pomyśleć co upiec na urodziny Tż-ta bo już wstępnie zaprosiłam moich rodziców bo od roku u nas nie byli
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, bardzo fajne butki
Mi się podobają.
|
|
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szybko to fakt, ale taka już jest rodzina męża - w 3 dni zrobili tyle, ile ekipa robi w 1,5 tyg. No i jakaś tam oszczędność, bo wszystko to póki co zrobili sami. Dziękuję Cytat:
i nawet ładne Czytałyście kiedyś coś Cobena? Koleżanka mi pożyczyła "nie mów nikomu" i bardzo wciągająca Edytowane przez Claris Czas edycji: 2011-10-15 o 20:11 |
||
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf fajny tort
![]() Zwies super buty za taką cenę! Osz to Ty jeszcze studiujesz? |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię "Marry you" bardzo, jak jestem pijana, to zakładam słuchawki na uszy i skaczę w bieliźnie po sypialni wykrzykując tekst
![]() Claris właśnie się zastanawiałam, czy tylko pracą jesteś zadowolona... przykro mi z powodu mamy, trzymam mocnooooo kciuki Zwies, fajne buty! Przydałyby mi się kozaki w takim kolorze ![]() Chwalę się: http://axunarts.wordpress.com/2011/1...-14-10-2011-r/ zdjęcia z wczorajszego koncertu mojego autorstwa jestem w szoku, że wyszły
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ja przeczytałam wszystkie książki Cobena. Uwielbiam, są w sam raz do poduszki czy na urlop
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Jusia zrobiłaś chyba milion zdjęć! Super! Wcinam pyszny, twardy ser popijając białym winem mniami
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Claris
za mamę i gratuluję postępów z budową Smerf super tort. Podziwiam bo ja nie potrafię piec a tort to już w ogóle czarna magia dla mnie. Dziękuję za kciuki bo pomogły Dałam radę![]() Co do kozaków to mnie się marzą teraz jakieś fajne oficerki ale porządne to niestety kilka stów. |
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle w deichmanie są jakieś wyprzedaże chyba z zeszłej kolekcji, więc myślę, że jeszcze jakieś się znajdą.Fotki całkiem fajne - ja w ogóle strasznie lubię takie piwnice, kiedyś był taki lokal w CK i miło mi tam było ![]() Komórki nie miały zasięgu ![]() I byliśmy dzisiaj na ślubie znajomych, Tż bardzo chciał. |
|
|
|
|
#4484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisałam się na podyplomowe![]() Cytat:
co do cobena wpadła mi w ręce jedna książka i akurat mi nie podeszła... ale fotek nastrzeliłaś, fajne klimatyczne wyszły ![]() Cytat:
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ja uwielbiam Cobena
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
koszmar, spóźnili się 3 godziny a teraz jeszcze bratowa jest w ciąży ://// to dziecko nabawi się fobii społecznych i będzie tak samo wredne i materialistyczne jak ona
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh niby sobota... wyspalam sie... a tu nie ma jeszcze 21 i mi sie taaaakkkk spac chce
i nadal sie kiepsko czuje...wprawdzie lepiej niz rano...ale i tak nie najlepiej...
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam, ale tylko raz
Mam bardzo fajną, miękką skórę, ale nie wiem czy to jej zasługa, czy może kremów BB, azjatyckich masek i peelingów lub nowego kremu, bo ostatnio bardzo zmieniłam pielęgnację cery.Nie uważam, że jesteś za stara Po prostu myślałam, że już skończyłaś edukację Co studiujesz?
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczęłam zarządzanie bhp i audyt bhp
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki kierunek skończyłaś?
|
|
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wow jesteś wspaniała! Niech on już klęka! Nie mogę się doczekać!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam inżynierie środowiska
w sumie pracuje w zawodzie - w ochronie środowiska, ale myślę o zastąpieniu taty jak za rok odejdzie na emeryturę (a jest bhpowcem )
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc!! |
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może znasz mojego TŻta?
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
cieszyć się że rodzicom powiedzieli w progu nie wpuszczając ich do mieszkania a ja dowiedziałam się przypadkiem gdy Gosia powiedziała że nie będzie prosić o podwyżkę w ciąży bo to by było chamskie
a weź, wiem że dzieciak nie jest niczemu winien ale jego ojciec będzie siedział ciągle w pracy a matka jest zimna i rozwiedzie jego tyłek
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Smerfetka, super torcik ![]() Claris, za mamę i super, że już ruszyliście z budową, teraz tylko patrzeć jak domek będzie rósł w oczach ![]() co do Cobena to Nie mów nikomu bylo ok, ale dużo bardziej podobało mi się "Zachowaj spokój"- bardziej mnie wciagnęła ta książka.. ![]() polecam również Infiltratorów D. Morrella jest świetna ![]() no i przedstawiam moją "zastawę"
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
a i w ogóle to ja uwielbiam tę piosenkę, o której Magda mówiła
![]() jakąś taką pozytywną energię ma i fajnie mnie nastraja mimo wszystko :P
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Maja fajny kształt mają te talerze. Muszę się kiedyś zebrać i też zakupić zastawę bo aktualnie mamy każdy talerz z innej parafii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

A ja tak
Wygarnęłam mu, że więcej zainteresowania okazują mi obcy ludzie niż on... Obraził się, odwrócił tyłkiem i poszedł spać 

Fajne 

super! oby wszystko szło po Waszej myśli
właśnie się zastanawiałam, czy tylko pracą jesteś zadowolona... przykro mi z powodu mamy, trzymam mocnooooo kciuki
mniami

13.03.2008
To może znasz mojego TŻta?