Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-16, 11:08   #991
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość

czytałam dzisiaj że aby być zdrowym wystarczy jedna marchewka i jabłko oraz sok z pomarańczy dziennie...
mi marzy się wyciskarka bo mam taką wielką sokowirówkę że na jeden/dwa kubki się nie opłaca tego wyciągać
Ja już patrzę nie mogę na ten świeży sok pomarańczowy, przepita nim jestem jak nie wiem
Ale kupuje gotowe- marcherkowe z marwitu lub ogrodów natury, a pomarańczowe i grejpfrutowe auchanowe ich marki własnej- dużo tańsze niż martwity, tyle że pasteryzowane, ale podobno sam sok, nie na koncentracie.

Ostatnio kocham słodkie napoje niestety- jakieś soki co soku nie widziały itd Może dlatego, że apetyt mi znikł i żywiłabym się tylko tym co płynne- jogurtami i sokami

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:08   #992
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Co tam nowego?
Praca, studia, ciężko z czasem
Staram się dbać o siebie, ale brakuje mi systematyczności
I muszę w końcu zacząć regularnie ćwiczyć
Mimo, że jestem szczupła jestem strasznie "zastana", nierozciągnięta, i wyrzeźbić trochę ciałko też by się przydało
Poza tym poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał, ale na razie boję się tą znajomość rozkręcać, bo miałabym straszne opory, gdyby on miał mnie zobaczyć chociażby w bieliźnie. Muszę najpierw nad sobą porządnie popracować, żebym była idealna
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:11   #993
kobietasukcesu
zawsze mam racje

miucciaable: biała herbata, skrzyp i pokrzywa też są dobre. A zielona herbata w za dużych ilościach odwadnia jak to każda herbata.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Widzialam kilka razy w Mango sweterki z kaszmirem, nie za drogie, sprawdz jesli dalej szukasz

Chwilowo mango u mnie nie było, ale ma się otworzyć za parę dni, ale u nich jest problem, że krótkie mają te sweterki a ja źle w takich wyglądam

Ale dziękuje za info, sprawdzę

<3 <3 <3
Stary 2011-10-16, 11:13   #994
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Moim zdaniem tydzień to za mało, a woda powinna być z dobrą zawartością minerałów i nie pić jej na siłę, bo wtedy jest więcej szkody niż pożytku.

Jak mówiłam na to niestety potrzeba czsu, żeby organizm odżył, kiedyś miałam odwyk od cukru i czułam się mocno fatalnie- ale jak się je tabliczkę czekolady dziennie plus inne rzeczy zamiast innych rzeczy a potem się nagle nie je to wiadomo, że organizm w szoku
Ja w pracy wypijam minimum 2 litry wody dziennie, do tego ze 2 kawy i 3 herbaty. Więc od jutra kawę zastępuję zieloną herbatą, albo jeszcze więcej wody będę pić. Ja po prostu muszę mieć cały czas kubeczek z wodą i bez przerwy popijam małymi łyczkami...
Fast foodów nie jem praktycznie wcale, ale za to ze słodyczmi zdecydowanie przesadzam. 3 tabliczki czekolady + inne słodkości w międzyczasie to takie minimum dzienne dla mnie, a jakiś czas temu wcale nie jadłam słodyczy.
Stary 2011-10-16, 11:39   #995
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dziś ostatni dzień zniżek z avanti, jest -15% na venezie, tyle że tą torebkę którą chce u mnie nie ma, musiałabym się 60 km skoczyć, podróż darmowa bo tż dziś jedzie w tym kierunku, no ale nie wiem czy jeszcze stoi
A najkepsze jest to, że nie mogę odtworzyć jak ona wyglądała

Wczoraj weszłam na chwilkę do krakowskiej, ale tylko się coś napić i przekąsić, ludzi tyle i taki hałas i gorąc, że 10 min się tam wytrzymać nie dało, kolejki do wc kosmiczne, więc wracałam z pełnym pęcherzem, bo jak widzę do czegoś kolejkę to mi się odechciewa, niecierpliwy człowiek jestem

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
P
Poza tym poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał, ale na razie boję się tą znajomość rozkręcać, bo miałabym straszne opory, gdyby on miał mnie zobaczyć chociażby w bieliźnie. Muszę najpierw nad sobą
porządnie popracować, żebym była idealna
Przecież nie od razu musi Cię bez ubrań widzieć

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Fast foodów nie jem praktycznie wcale, ale za to ze słodyczmi zdecydowanie przesadzam. 3 tabliczki czekolady + inne słodkości w międzyczasie to takie minimum dzienne dla mnie, a jakiś czas temu wcale nie jadłam słodyczy.
Oddaj mi swój metabolizm

3 tabliczek to bym nie zjadła, więc widzę że nei jestem największym nałogowcem Ale myślę, że zejście od 3 do zero na dłuższą metę może nie wypalić, ja bym schodziła powoli. Chyba, że masz aż tak silną wolę

<3 <3 <3
Stary 2011-10-16, 11:49   #996
loluska
Zakorzenienie

karolcia198506

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Widzialam kilka razy w Mango sweterki z kaszmirem, nie za drogie, sprawdz jesli dalej szukasz

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Bardzo podoba mi sie taka grzywka jednak mam wrazenie ze pasuje tylko do zdecydowanie prostych wlosow. Sama dawno bym sobie zrobila, gdyby nie to ze wlosy mi faluja...
kobiety mają chyba to do siebie że nawet jak jest dobrze chcą coś zmieniać :P dlatego myślałam o grzywce, juz długi czas za mną chodzi, ale wszyscy mi odradzają więc może i racje mają

Cytat:
loluska: moje włosy jak wyschną same to się falują, a grzywkę miałam i nie wywijała mi się na 2 stronę, ale u każdego jest inaczej,

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Mnie też, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Może dlatego, że naczelne nakręcaczki wątku nie mają czasu na wizaż przez pracę i studia A reszcie się nie chce i czekają tylko, żeby ktoś inny pisał i rozkręcał

I niestety wątki na wizażowych społecznościach mają to do siebie, że w pewnej chwili powoli wygasają

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Co tam nowego?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Moim zdaniem tydzień to za mało, a woda powinna być z dobrą zawartością minerałów i nie pić jej na siłę, bo wtedy jest więcej szkody niż pożytku.

Jak mówiłam na to niestety potrzeba czsu, żeby organizm odżył, kiedyś miałam odwyk od cukru i czułam się mocno fatalnie- ale jak się je tabliczkę czekolady dziennie plus inne rzeczy zamiast innych rzeczy a potem się nagle nie je to wiadomo, że organizm w szoku
ja mam nadzieję że nasz wątek nie wygaśnie, bywało juz chwile że była cisza a później znowu nie dało sie nadrobić bo po tyle stron dziennie

ale fakt, nie ma Czeko, Shadii, Caate rzadziej, to samo Talullah nasza zapracowana, Alessandra miała wrócić i nie wróciła, Party Girl na wyjeździe itd...

Cytat:
Praca, studia, ciężko z czasem
Staram się dbać o siebie, ale brakuje mi systematyczności
I muszę w końcu zacząć regularnie ćwiczyć
Mimo, że jestem szczupła jestem strasznie "zastana", nierozciągnięta, i wyrzeźbić trochę ciałko też by się przydało
Poza tym poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał, ale na razie boję się tą znajomość rozkręcać, bo miałabym straszne opory, gdyby on miał mnie zobaczyć chociażby w bieliźnie. Muszę najpierw nad sobą porządnie popracować, żebym była idealna
no i to jest bardzo dobra motywacja

Dziewczyny dołączam sie do tygodniowego detoksu od jutra i postanawiam

-nie jeść słodyczy
- nie pić alko
-ograniczyć słodzenie herabty
-więcej owoców
-kolacja o max 19

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:06   #997
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

Przecież nie od razu musi Cię bez ubrań widzieć

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Oddaj mi swój metabolizm

3 tabliczek to bym nie zjadła, więc widzę że nei jestem największym nałogowcem Ale myślę, że zejście od 3 do zero na dłuższą metę może nie wypalić, ja bym schodziła powoli. Chyba, że masz aż tak silną wolę
Wiem, ale myślę przyszłościowo. Żebym mogła się z nim spokojnie spotykać muszę nad sobą popracować. Bo będę się źle czuła. Z TŻem byłym byłam ponad 3,5 roku, więc się go nie krępowałam, ale przy tym wiem, że nawet jak będę idealna to będę miała opory...

Słodycze już powoli ograniczam, bo przesadzałam z nimi i to konkretnie
Stary 2011-10-16, 12:13   #998
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry

ja dzisiaj troche leniuchuję
Stary 2011-10-16, 12:21   #999
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ja juz po farbowaniu, odzywce z farby londy, i teraz włosy schną sobie naturalnie.

a mam pytanie czy acefan mozna połozyć na całą twarz?? bo mam pojedyncze wypryski ale kazdy gdzie indziej i chciała bym nałożyc go na całą twarz.
Ja na całą twarz acnefan kładę. Nie wysusza mi skóry, nie podrażnia i sprawia, że rano jest taka gładka i delikatna
Stary 2011-10-16, 12:30   #1000
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja wczoraj przyglądałam się tym nowym podkładom w żelu rimmel'a i chyba się skuszę jeszcze waham się nad catrice photo finish
widzę, że ten rimmel ma swietne opinie moze warto go wyprobwac

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:31   #1001
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Lenka gdzie Ty kupowalaś maski bingo w tesco i gdzie jeszcze
W sklepie "wszystko po 4,5 zł" tym przy Narutowicza, jak się idzie w stronę Krakowskiego to za Viktorią jest
Stary 2011-10-16, 13:58   #1002
dianulaa
Zadomowienie

tak piszecie o tych owockach i warzywach że zwiększacie ilość a ja może i dziwna jestem ale nie nawidzę jeść owoców i warzyw. Mam konkretny wstręt do nich, nawet nie wiem czym spowodowany. Zebym zjadła jabłko to ktoś musi mi go ubrać, pokroić i podać a sama z siebie nie przemogę się żeby go ugryżć i zjeść;/

loluśka ja mialam kiedys taką grzywkę to mówili mi że wyglądam jak Mieszko. . .
Stary 2011-10-16, 13:59   #1003
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

wrocilam z zajec, 5h w parku i rysowanie

zaraz Was nadrobie

dodaje zdjecie spodnicy, zdjecia robila kolezanka wiec sa jakie sa, ale ogolny zarys widac. na zywo nie przeswitywaly mi kolana, to efekt lampy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11459.jpg (28,4 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11462.jpg (44,4 KB, 66 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 14:02   #1004
dianulaa
Zadomowienie

Mam pytanie do dziewczyn z lublina. w tej taniej aptece na narutowicza/ głębokiej jest wszystko tak tanio czy wybrane produkty? Bo np seboradin 14 zł kosztuje, to mega tanio ale np nie chciało by mi sie dla 4 zł stac w kolejce 50 osób ... Więc jak bym miała robić tam zakup to wole sie ubezpieczyć i wiedzieć co i jak :P
Wiem że jestem na detoksie kosmetycznym ale w listopadzie musze pokupić waxy i inne rzeczy do włosów bo już prawie resztka..

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej

zaraz Was nadrobie

dodaje zdjecie spodnicy, zdjecia robila kolezanka wiec sa jakie sa, ale ogolny zarys widac. na zywo nie przeswitywaly mi kolana, to efekt lampy
ale masz zgrabne nogi
Stary 2011-10-16, 14:03   #1005
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hej

zaraz Was nadrobie

bardzo ladna spodnica super wygladalas

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 14:13   #1006
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale myślę przyszłościowo. Żebym mogła się z nim spokojnie spotykać muszę nad sobą popracować. Bo będę się źle czuła. Z TŻem byłym byłam ponad 3,5 roku, więc się go nie krępowałam, ale przy tym wiem, że nawet jak będę idealna to będę miała opory...

Słodycze już powoli ograniczam, bo przesadzałam z nimi i to konkretnie

czemu?

caate
bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
tak piszecie o tych owockach i warzywach że zwiększacie ilość a ja może i dziwna jestem ale nie nawidzę jeść owoców i warzyw. Mam konkretny wstręt do nich, nawet nie wiem czym spowodowany. Zebym zjadła jabłko to ktoś musi mi go ubrać, pokroić i podać a sama z siebie nie przemogę się żeby go ugryżć i zjeść;/

loluśka ja mialam kiedys taką grzywkę to mówili mi że wyglądam jak Mieszko. . .
no to niezłe porównanie a jak twoje włosy? dalej stosujesz metody na podkręcenie struktury?

Stary 2011-10-16, 14:15   #1007
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
czemu?

caate
bardzo fajna

no to niezłe porównanie a jak twoje włosy? dalej stosujesz metody na podkręcenie struktury?
Myję metodą OMO ale nie układam ich w jakieś specjalne loki czy coś w tym stylu. Poprostu pozbyłam się puchu na głowie i siana a moje włosy w zależności od tego jaki mają humor albo są proste, albo falowane albo utworzą się jakieś loczki
Stary 2011-10-16, 14:16   #1008
nieidealna91
Raczkowanie

Dzień dobry
Ja ciągle na podstawie lecę, bo jestem chora i jakoś więcej czasu mnie nie ma w domu jak jestem
Wczoraj umówiłam się z exTŻtem.. i chyba nigdy się tak dobrze z nim nie bawiłam Nie wrócimy do siebie, ale to mój najlepszy przyjaciel i wydaje mi się, że powoli uda nam się pozbyć wszelkich 'namiętnych' uczuć do siebie
Jak się rozstaliśmy to też postanowiłam się odchudzać, wyrzeźbić itp. ale ten wredny człowiek kupił mi czekoladki z Lindta i patrzą na mnie wołając 'zjedz mnie', że nie mogę im się oprzeć Dobrze, że ich tak mało w opakowaniu
Zaraz lecę na spacer, bo mam siły i chcę to wykorzystać.. A wieczorem posiedzę nad włosami. Farbowałam je castingiem i jakieś takie do d.. są ... W dodatku kolor wyszedł całkiem inny niż na opakowaniu. Chyba, żeby mieć idealny blond będę musiała jednak zainwestować we fryzjera.. Ale to za 2-3 miesiące, bo ostatnio sama 3 razy farbowałam i chcę je trochę zregenerować
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 14:17   #1009
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja przed chwilą zmierzyłam włoski i wysżło że maja teraz 39 cm. Ładnie mi rosną

nałozyłam acefan na prawy policzek, mam tam takie podkórne krostki i czuję się z nimi jak pasztet;(
Stary 2011-10-16, 14:59   #1010
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Chetnie do Was dolacze . Staram sie jak moge byc piekna, pachnaca i zadbana, ale jeansy, papcie i zbyt duzy t-shirt chyba za czesto sie mnie trzymaja........
witaj

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Wstawiam moje sh łupy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=29972510&p ostcount=798

Zara nakładam olej na włosy a potem dołożę jakąś maskę
Mam ochotę na ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką chyba zrobię wieczorem
buahhot bransoletka fajna ale fakt 29zł troche dużo ja bym czekała na przecenę
jak zwykle świetne zakupy ale bokserka koronkowa przebija wszystko

Cytat:
bardzo mi się podoba

ale zazdroszczę ci tych Sh

caate
wklejam zdj spódnic czerwona jest bardzo dopasowana z takim wyższym stanem i kolor jest taki krwisty a nie taki jak na zdj, natomiast czarna jest troszkę krótsza ale też fajnie się prezentuje

coraz bardziej myślę o Herome, moja mama nawet mi dziś powiedziała że muszę coś zrobić z paznokciami, są okropne niby kupiłam tą odżywkę z miss sporty ale wątpię żeby sobie poradziła z opłakanym stanem

i cały czas myślę o grzywce, bardzo podoba mi się ta z załącznika jednak ja włosów nie prostuję no i nie wiem sama
boska ta czerwona spódniczka:lo ve:
też podobają mi się proste grzywki, nie raz już miałam ale rzeczywiście jak powietrze jest wilgotne albo nie daj Boże zaczyna padac to grzywka wygląda gorzej niż źle (przynajmniej w moim przypadku) dlatego noszę na bok

Cytat:
hej

zaraz Was nadrobie

fajna

Dzień Dobry!
Udało mi się nadrobic z czego jestem zadowolona Będę starała się byc z Wami na bieżąco
Muszę znowu umyc dzisiaj włoski, bo chcę żeby kolor mi się trochę spłukał bo ciemny wyszedł. Ale i tak dobrze się w takich czuję.

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 15:14   #1011
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
O to fakt, najlepsze są, ale specjalnie po płatki nie pojadę na 2 stronę miasta.
ja sobie ostatnio 2 opakowania kupiłam jak w domu byłam bo bylam i przy okazji a w lbn też mam lidla masakrycznie daleko Ale w grudniu otwieraja nowy kolo mnie
Cytat:
W sklepie "wszystko po 4,5 zł" tym przy Narutowicza, jak się idzie w stronę Krakowskiego to za Viktorią jest
Dzieki muszę sie tam więc przejść
Cytat:
hej

zaraz Was nadrobie

świetna spódnica i nogi masz niesamowite
Cytat:
Mam pytanie do dziewczyn z lublina. w tej taniej aptece na narutowicza/ głębokiej jest wszystko tak tanio czy wybrane produkty? Bo np seboradin 14 zł kosztuje, to mega tanio ale np nie chciało by mi sie dla 4 zł stac w kolejce 50 osób ... Więc jak bym miała robić tam zakup to wole sie ubezpieczyć i wiedzieć co i jak :P
Wiem że jestem na detoksie kosmetycznym ale w listopadzie musze pokupić waxy i inne rzeczy do włosów bo już prawie resztka..
Wiesz co najlepiej idź tam po 19;p apteka jest do 20 i wtedy kolejki nie ma ja zawsze tak chodzę to może 3-5 osób przede mną, ale to zawsze lepiej niż 50;p
Stary 2011-10-16, 15:20   #1012
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
bardzo mi się podoba

ale zazdroszczę ci tych Sh

caate
wklejam zdj spódnic czerwona jest bardzo dopasowana z takim wyższym stanem i kolor jest taki krwisty a nie taki jak na zdj, natomiast czarna jest troszkę krótsza ale też fajnie się prezentuje

coraz bardziej myślę o Herome, moja mama nawet mi dziś powiedziała że muszę coś zrobić z paznokciami, są okropne niby kupiłam tą odżywkę z miss sporty ale wątpię żeby sobie poradziła z opłakanym stanem

i cały czas myślę o grzywce, bardzo podoba mi się ta z załącznika jednak ja włosów nie prostuję no i nie wiem sama
wow, skad ta czerwona?

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Super ta czerwona spódniczka

Cieszę się że zakupy Wam się podobają, coś czuję że będę często kupować w tym nowym sh, taniej niż w tym co pracuję i tyle fajnych rzeczy że szok

Trochę się dziś pospamowałam i zaraz uciekam spać bo jutro do tż
no piekne zakupy i lepiej ze masz obok gdzies ronie dobre zaopatrzenie

dziekuje dziewczyny
szczera opinie
mam pytanie... czy ten kolor jest straszny, brzydki itp?
zdjecia w sloncu, bez lampy. bede wdzieczna za szczera opinie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11499.jpg (140,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11500.jpg (141,4 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11534.jpg (123,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11535-1.jpg (114,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11539.jpg (99,3 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-10-16, 15:48   #1013
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
wow, skad ta czerwona?

no piekne zakupy i lepiej ze masz obok gdzies ronie dobre zaopatrzenie

dziekuje dziewczyny
szczera opinie
kupiłam ją w małym zwykłym sklepiku odzieżowym, ale podobno w croppie były prawie identyczne

co do włosów, nie są ani straszne ani brzydkie, kolor błyszczący i ładny, ale Twoje włosy wolę chyba w wydaniu ciemniejszym

Cytat:
Myję metodą OMO ale nie układam ich w jakieś specjalne loki czy coś w tym stylu. Poprostu pozbyłam się puchu na głowie i siana a moje włosy w zależności od tego jaki mają humor albo są proste, albo falowane albo utworzą się jakieś loczki
ja z tej metody zrezygnowałam po jakiś 5 razach, nie dla moich włosów, oklapniete totalnie, przetłuszczające się i takie nijakie... za to wczoraj bo 24 godzinnym 3maniu babydream i kallosa miałam włosy cudowne

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
witaj

jak zwykle świetne zakupy ale bokserka koronkowa przebija wszystko

boska ta czerwona spódniczka:lo ve:
też podobają mi się proste grzywki, nie raz już miałam ale rzeczywiście jak powietrze jest wilgotne albo nie daj Boże zaczyna padac to grzywka wygląda gorzej niż źle (przynajmniej w moim przypadku) dlatego noszę na bok

fajna

Dzień Dobry!
Udało mi się nadrobic z czego jestem zadowolona Będę starała się byc z Wami na bieżąco
Muszę znowu umyc dzisiaj włoski, bo chcę żeby kolor mi się trochę spłukał bo ciemny wyszedł. Ale i tak dobrze się w takich czuję.
dzięki no właśnie ja chyba musiałabym ją prostować a nie chciałabym niszczyć włosów, ale tak jak mówię poczekam na fryzjera

dziewczyny podpowiedzcie mi co to jest za kolor włosów? w 33
minucie, chodzi mi o tą kobietę Ewe

http://tvnplayer.pl/odcinek,trinny--...1E02,2568.html

Stary 2011-10-16, 15:56   #1014
ramoncia217
Wtajemniczenie

caate mi sie podoba kolor, i wcale on nie jest ani brzydki ani nic w tym stylu. Włosy masz piękne.
Stary 2011-10-16, 15:57   #1015
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
kupiłam ją w małym zwykłym sklepiku odzieżowym, ale podobno w croppie były prawie identyczne

co do włosów, nie są ani straszne ani brzydkie, kolor błyszczący i ładny, ale Twoje włosy wolę chyba w wydaniu ciemniejszym

ja z tej metody zrezygnowałam po jakiś 5 razach, nie dla moich włosów, oklapniete totalnie, przetłuszczające się i takie nijakie... za to wczoraj bo 24 godzinnym 3maniu babydream i kallosa miałam włosy cudowne

dzięki no właśnie ja chyba musiałabym ją prostować a nie chciałabym niszczyć włosów, ale tak jak mówię poczekam na fryzjera

dziekuje za opinie
schodze juz calkowicie do naturalnego koloru, wiec o przyciemnieniu nie ma mowy, bo nie chce juz farbowac, jednak mam watpliwosci i stad moje pytanie
Stary 2011-10-16, 16:13   #1016
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ja z owoców tylko jabłka, za to warzyw pochłaniam mnóstwo... Chociaż ostatnio mniej jadłam tego, ale poprawiam się. I tak do każdej kanapki obowiązkowo sałata i pomidor/papryka/ogórek, do obiadu jakieś surówki, ogólnie staram się jeść jak najwięcej surowych warzyw...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:

-
Na pewno nie wszystko jest tam taniej, niektóre rzeczy tańsze są w APTECE POD RÓŻĄ, tej obok, ale między lipową a chopina jest tania apteka, ale nie umiem Ci wytłumaczyć jak tam trafić, zawsze muszę się nachodzić, żeby ją znaleźć
Stary 2011-10-16, 16:15   #1017
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

a jakie produkty używałas do mycia? JA na początku byłam mega nie zadowolona, leciały mi ze zdwojoną siłą włosy a teraz sie ustabilizowało wszystko, z tym że seboradin u mnie jest na porządku dziennym, myje szamponem pokrzywowym familijnym(chociaz ponoc w tej metodzie używać się go powinno rzadko bo podrażnia skórę) i odżywka hegron do spłukiwania
Stary 2011-10-16, 16:15   #1018
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
czemu?
Mam jakieś opory, sama nie wiem dlaczego. Tak samo jak bardzo się krępuję jak ktoś mnie widzi bez makijażu (nawet rodzice), jedynie przed moim byłym dobrze się bez makijażu czułam, także wiem, że będę miała straszne opory przed tym chłopakiem...
Stary 2011-10-16, 16:20   #1019
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Melduję się z gigantycznym opóźnieniem
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 16:23   #1020
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje dziewczyny
szczera opinie
Bardzo ładny kolor moim zdaniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości