|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
...D. wyjeżdża o 2 w nocy z niedzieli na poniedziałek, czyli w tym tygodniu w sumie będziemy się widzieć ok. 6h.
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jest ktoś w ten piekny sobotni wieczór na wizażu? my wróciliśmy właśnie od T rodziców i mieliśmy spędzić sobie romantyczne wieczór, ale się pokłóciliśmy i każdy zajmuje się sobą ![]() Zastanawiam się coraz poważniej jednak nad ślubem w 2012 roku nie wiem, czy będzie to możliwe ze względu na salę...
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
Sale na 2012 to ciężko znaleźć... ale kto wie - zawsze może sie jakiś termin zwolnić, albo po prostu można wybrać mniej obleganą datę
Mój TŻ dalej w pracy siedzi widujemy sie ostatnio tyle co nic :/ i strasznie nam z tym źle... już kombinuje gdzie by uderzyć, żeby zmienić robotę, bo tego mobbingu nie da się znieść! A to na prawdę nic innego jak dręczenie i wyzyskiwanie pracownika! Lidl jest obozem pracy naszych czasów!! Ale jestem na nich zła Tak mi TŻta męczą! Ja miałam poczytać leki w leczeniu ukł oddechowego, ale oczka mi się przymykają, więc się położę. Gala -czepiasz się wcale nie wygląda jakbyś miała ogon, jest OKej ja póki co zapuszczam włosy i jak podrosną, też będę musiała coś w takim stylu wykombinować...obaczymy Ah i cieszę się, że sukienka została przyjęta z takim entuzjazmem
|
|
#2824 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
wstawać nie wiem jak u Was ale u mnie jest sliczne słoneczko my się powoli na chrzciny zbieramy, które są jakoś tak bardzo nie po drodze miłego dzionka
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!cisza i spokoj tutaj... nie poznaje Was dziewuchy
znow sie posucha na watku zrobila;(u mnie tez sliczne sloneczko, do tego T. wrocil z pracy baaaaardzo wczesnie;D mamy lekki mrozik(ok -5) w kominku napalone, wiec jest cieplutko i przytulnie wlasnie wrocilismy z kotkami ze spacerku Mynia sie najezyla jak dzikus pod wplywem zimna wygladala jak istny pers;D a teraz maja porcje rozgrzewki i lataja po domu jak szalone mam ochote na jakis leciutki warzywny obiad, ale nie mam pomyslu...;( co dzis jecie na obiadek??
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej hejU mnie od rana nie było prądu więc nie pisałam ![]() TŻ na uczelni a ja jadę z rodzicami do dziadków ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf a u nas na razie 16 stopni, hehe ;D Wiem, jestem niedobra Ale też się robi zimniej ![]() A na obiadek jemy makaron (zaskakujące, prawda? ) z tuńczykiem, oliwkami i kaparami Bardzo dobre, ostatnio ulubione danie D. ![]() Wczoraj byliśmy w Wenecji, było bardzo fajnie. Kilka par miało tam sesje ślubne, co ciekawe, większość panien młodych miało czerwone suknie a jedna miała białe spodnie, dziwnie to wyglądało trochę
|
|
|
#2828 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
,przeciez kurde ja juz stara krowa jestem,a w ciaze nie jest tak wcale latwo zajsc jak sie tego chce,tylko jak sie nie ma warunkow ,nie czas na dziecko to wtedy tak ,hop siup i wpadeczka.Zawsze chcialam dwoje dzieci w duzym odstepie czasu ,jak to jest u mnie czy u tz ,zeby nie dwoje naraz wybylo z domu,tylko najpierw jedno a za 10 lat drugie np.ale juz w moim przypadku tak sie nie da zrobic/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Mutny;29984925Wczor aj byliśmy w Wenecji, było bardzo fajnie. Kilka par miało tam sesje ślubne, co ciekawe, większość panien młodych miało czerwone suknie a jedna miała białe spodnie, dziwnie to wyglądało trochę [/QUOTE]Wo Wenecja TZ u mnei dzis nocowal ,wypilismy sobie winko jego roboty i zrobilam bagietki czosnkowej i z pieczarkami i cebulka i serem zoltym druga ( do wyrazonego srodka wlozylam te skladniki podsmazone dla zainteresowanych )
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-16 o 13:42 |
||||||
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno jak będziecie się już starać o dzidziusia, to szybko pójdzie Moja mama urodziła mojego brata jak miała 30 lat, a mnie jak miała 35 ![]() A ja pierwszy raz jadłam kapary na pizzy w Polsce jeszcze Tobie się nie zdarzyło nawet na pizzy? ![]() A Wenecja jest od nas 30 km, także całkiem blisko Ale raczej nie będziemy tam jeździć co tydzień, bo można by było zbankrutować, tam drogo jest ![]() Te bagietki brzmią smakowicie
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie jadlam na nawet w pizzy ,bo zazwyczaj sami komponujemy i pozostajemy pryz tradycyjnych skladnikach
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuchy!
Mutny - do prawdy jesteś okropna! tak się śmiać z tego, że u nas tak zimno! no wiesz - nie ładnie! Ja tam osobiście Wenecji nie lubię, wiem, że wszyscy są zachwyceni "miastem miłości" - dla mnie to tylko sypiący się tynk na wodzie, w której więcej jest chyba jednak moczu i ścieków niż wody morskiej - nie podobało mi się tam :/ Dla mnie o wiele bardziej romantyczny jest np Wiedeń, Marburg(Niemcy) zimą- muszę jeszcze porównać to z Bawarią, bo jeszcze nie byłam a we Włoszech to chyba jednak Rzym.Ciesz się tam tym ciepełkiem! u mnie dziś z rana sąsiad szyby już samochodu drapał, na oczku wodnym - lód! Normalnie - zima idzie z resztą wczoraj już "pachniało" śniegiem Ja byłam w kościele, teraz - po obiadku- czytam troszku farmakologię, a na później moja Mama zaprosiła Mamę TŻta i Jego siostrę (a biedny Tż w pracy i zobaczymy się dopiero... nie wiem kiedy :/- najwcześniej we wtorek - ja kończę o 20 czyli jakoś koło 20:30!!) miłego dnia!
|
|
#2832 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
A co na to TŻ? ![]() Cytat:
Fajnie, że TŻ nocował u Ciebie ![]() Mało spamowania w ten weekend było Ala, where are you? Pewnie podlewa kwiatki Ja spędziłam fajne 2 dni z TŻ, dzisiaj posiedzę trochę z rodziną
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez nie wariuję na punkcie Wenecji, po prostu grzechem jednak by było jej nie odwiedzić A w Rzymie jeszcze nie byłam ![]() Co prawda Marburgu jeszcze nie byłam, ale Niemcy jakoś mi się z romantyzmem nie kojarzą
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj leniowy dzien. a jak mi sie chce spaaaaac
jutro do roboty na 8
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny piona za Niemcy
juz sama nazwa Marburg jest odstraszajaca podejrzewam, ze to tylko zludzenie, ale Niemcy podobnie jak Tobie nie kojarza mi sie w ogole z romantyzmem a za ten szyderczy smiech masz , Ty nie dobra!!!;D ale co tu porownywac, Ty na poludniu, ja totalnie na polnocy juz w prognozach na srode znow mi snieg zapowiadaja![]() kinia masz czas kochana!! moja mama urodzila mnie jak miala 39 lat a roznica wieku miedzy mna a moim najstarszym bratem to uwaga: 14 lat;Dfajnie, ze troche nadrobiliscie czas we dwoje ![]() a ja mialam robic obiad, ale pojechalismy do rodzicow T. i tam zjedlismy darmowy juz zaczelam robic sos przed wyjazdem, no ale dzis juz nie zjemy, skoncze go, wstawie do lodowki, ziemniaki tez wrzuce do lodowy i bedziemy miec obiad na jutro, tym bardziej, ze jutro jedziemy spisac umowe, wiec obiad musi byc szybki no wiec bedzie, bo w wiekszosci juz przygotowany
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam od dziadka
![]() Coś mnie głowa boli ale TŻ wraca z uczelni i na chwilę do mnie zajedzie
|
|
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
na obiad piersi z kurczaka , na deser kupiłam torcik pralinowy.Z tż rozmawiałam i jeszcze dziś będę rozmawiać.pojawi się na chwile w polsce w listopadzie, buuu. Jego wujek sobie zażartował mówiąc,, jestem ciekawy kiedy będziesz mówić do mnie ,,wujku'' . Wow...
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę na "Ugotowanych"
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
byl weekend ale ja go nie odczulam bo co chwile z pracy szefowa dzwonila.. shitowo na maxa
ale za to bratanek P. mnie polubil
|
|
|
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
też oglądam ,,Ugotowanych''
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam ten program...ja też ryb nie znoszę tylko ze wględu na ości
|
|
|
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj dania bez szału były moim zdaniem
![]() Jest też angielska wersja tego programu - "Zapraszam do stołu" na BBC
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny ale tyl faktycznie jakis dziwny ![]() Cytat:
![]() Cos wam dziewoje slabo pisanie szlo
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba musze czesciej rezygnowac z pisania, zebyscie wiekszej wprawy nabraly
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2848 | |||||
|
Zadomowienie
|
widzę że leniłyście się przez weekend przez co miałam mało nadrabiania, ale to dobrze
Cytat:
współczuje Wam dziewczyny tych problemów, a widzę, że spora część je ma ![]() Cytat:
![]() bardzo ładnie ![]() Cytat:
Cytat:
oczywiście wszystko zależy kto ma jaką sytuację w domu, ale u mnie często nie było komu siedzieć z bratem i zostawałam ja ![]() Cytat:
wolny weekend to wolny weekend, no heloł! co za babsztyl poza tym to chyba Twój prywatny telefon? bo chyba nie służbowy? więc nie masz obowiązku go odbierać ![]() położę się na godzinę, bo jestem zmęczona, wrócę później
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-16 o 19:14 |
|||||
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea - napisz cos wiecej o tym 2012
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
tez uwielbiam ugotowanych
tak moniq dzwonila na prywatny, wczoraj i dzisiaj, w ogole weekendu nie mialam. w dodatku zmienili nam godziny pracy i musze wstac jutro o 6 bo bus mam o 6:5o i w pracy bede o 7:30 zamiast o 8. nosz.. naprawde nienawidze tej pracy Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-10-16 o 19:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

nie wiem, czy będzie to możliwe ze względu na salę...
widujemy sie ostatnio tyle co nic :/ i strasznie nam z tym źle... już kombinuje gdzie by uderzyć, żeby zmienić robotę, bo tego mobbingu nie da się znieść! A to na prawdę nic innego jak dręczenie i wyzyskiwanie pracownika! Lidl jest obozem pracy naszych czasów!! Ale jestem na nich zła
wstawać
tayka 
znow sie posucha na watku zrobila;(

a jedna miała białe spodnie, dziwnie to wyglądało trochę 

,przeciez kurde ja juz stara krowa jestem,a w ciaze nie jest tak wcale latwo zajsc jak sie tego chce,tylko jak sie nie ma warunkow ,nie czas na dziecko to wtedy tak ,hop siup i wpadeczka.

, Ty nie dobra!!!;D ale co tu porownywac, Ty na poludniu, ja totalnie na polnocy