|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem po
![]() mam w pokoju wredną muchę która mi lata i bzyczy i od rana nie mogę jej wykurzyć
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. moja szkoła mnie wykończy. Miało być logowanie o 00.00 z piątku na sobotę. Czekałam. Logowanie zaczęło się o 3 w nocy. Jak wstałam miejsce do mojej Pani promotor nie było. Dzwonie do dziekanatu i pytam co mam zrobić. Napisać podanie i po sprawie, Piszę i jadę. Na miejsce mówią mówią mi,że muszę mieć podpisane przez promotora. Patrze,że jest w szpitalu 25 km od mnie od 19. No cóż trzeba jechać. Wróciliśmy z TŻ coś mnie tknęło i wchodzę na strone, a tu,że będzie o 12.45 do 15.30 tam, a była godzinna 13. Więc pożyczyliśmy auto od mojego taty i jedziemy. Czekamy. Idę do niej i mówię jaka jest sprawa. Kobieta w szoku,że jest TYLKO 8 miejsc do niej, a miało być 25 miejsc. Pocieszyła mnie i podpisała i wracamy do domu.
Oglądaliśmy TV. TŻ mówi,że idzie do sklepu. Wraca po 15 minutach z bukiecikiem i mówi,że to aby nie było już stresów dzisiaj. a teraz czas nadrobić.
|
#4594 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() pfffff :P
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tamten z kartki czytał i mało ogarnięty jakoś był ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Godzina "O" się zbliża. Ale mam stresa. |
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Taa
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ja nadrabiam kolejny dzień 4. sezon "Prywatnej Praktyki". Lada chwila będę na bieżąco
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4600 |
|
MBZ♥
|
Med ja Ciebie też i łączę się w bólu pms
Stygmatku w spółczujęCi sytuacji na studiach może faktycznie tak jak radzi Maja trzeba wstrząsnąć starostą i iść wyżej żeby sprawdzić prace Carmi wierszyk czaderski już widzę minę cioćGwizdak bez sensu z tym niegrzaniemu nas grzeją na pół gwizdka ![]() Arrakis cionsza? a z kwatkami to masakra, ja nie lubię, i one mnie teżKasia kciukam za zapisy Justyś mam nadzieję, że uda Wam się spotkać—a twój dół pomogę Ci zakopać jesteś z Lubym na takim fajnym etapie odkrywania siebie, że jeszcze przyjdzie czas na dylematy ślubne Kawka suma sumarum wiadość kiepska, a Kocica poszalała Frezyjko gratulacje dla Koleżanki Hawwa cieszę się że znalazłaś lekarza, któremu ufaszi zobaczyć bijące serduszko-bezcenne Caprioszku a nie ma szans żeby jakaś koleżanka zamieszkała z Tobą? Ja lubiłam mieszkać sama bo byłam sobie panią i władczynią ale rozumiem Cię. serialu nie widziałam Glen to bardzo miłe ze strony teścia Crozee to niezły kręciołek u Ciebie mieszka pod ser duchem Aniołku narzeczeństwo to fajny stan Magda może kogoś poderwiesz ![]() Stef będzie lepiej Osz jak obcinasz Piecha? oj tam każdemu się może zdarzyćNaj to faktycznie wysyp wysypów u Was ze ślubami. Do kominarza bym zadzwoniła bo lubę mieć wszystko odbębnione w związku z kontrolami spółdzielni Maja dobrze, że choroba odpuszcza Zdrowia dla CHorowitek Carmi świetna wiadomość ![]() Gwizdak dobry pomysł z tą lokatą ja mojej chrześnicy co miesiąc wpłacam 50zł-pieniądze dostanie na 18-stkębędzie miała na studia albo na coś innego Kasia tych aptekarzy chyba pokopało Przecież bletki są nie tylko by zapobiegać cionszy, zresztą nie ich interes czemu biorę???i zgadzam się z Gwizdakiem Jeśli chodzi o szczepienie dzieci to nie ogarniam tego-największą orędowniczką tego głupiego trendu jest Eko mama Reni Jusis-masakra, jak czasem słyszę jakie ona daje rady to mam odruch wymiotny np. tampony wielokrotnego użycia Ja jeśli kiedyś będę mamą to obowiązkowe szczepienia zrobię wszystkie-co do reszty będę rozmawiać z pediatrą-nie chciałabym kiedyś wyrzucać sobie, że mogłam coś zrobić i nie zrobiłam Gwizdak bardzo fajny tekst-jeeeeeesssszzzzzzccczzzze eee I takie myśli wydają mi się normalne, ale myslę, że jesteście oboje mądrymi rodzicami i będzie umieli Mrówkę przygotować na bycie starszą siostrą-zazdrości się nie uniknie, grunt to dobrze reagować Carmi miło ze strony mamy Med. Przytulam Ilsa a potrzebujesz tych licówek? Gothko cieszę się, że Ty się cieszysz Majasn też to oglądałam-mój TŻ stwierdził, że cieszy się, że mamy to za sobą i że chybaby nie podołał, zwłaszcza wyborowi sukni Ale macie sny ![]() Smerfetko najlepszego dla TŻ Pony współczuję Karo brak tu Ciebie Frezyjko to prawda-żeby mieć coś porządnego to trzeba wydać fortunę Moja Babcia zawsze powtarzała, że biednego nie stać na kupowanie tanich rzeczy i coś w tym jest Justyś to masaż Ci potrzebny Fotki świetne Gwizdak brawa dla Imprezowiczki Aleks kciukam Claris przytulam Coben to jeden z moich ulubieńców-fajnie pisze-a przy nie mów nikomu popłakałam się na końcu-mi się bardzo podobało:w głębi lasu Zwies ale okazja Ilsa, a może Bratowa zmieni się na lepsze w czasie ciązy?znam taki przypadek ![]() Majasn-piękności i jeszcze taka cena Choji będzie dobrze Carmi i było? ![]() Torebka bombowa Naj fajnie, że się udało porozmawiać o tak drażliwym temacie w kulturalny sposób-u dziadków mojego TŻ by to nie przeszło Justyna zakochańcu ![]() Tosia ja bym to zrobiła na spontanie, bo tak to znajdzie się 1000 wymówek Kasiu cudna niespodzianka A my mieliśmy malowanie wczoraj-przemalowaliśmy kuchnię, właściwie to TŻ przemalował, a ja podziwiałam i potem posprzątaliśmy wspólnie-kocham Go!!!tym bardziej, że wstaliśmy w sobotę i TŻ pyta czy się ucieszę z bajzlu po malowaniu, bo wie, że marzy mi się przemalowanie mojego królestwa.także pojechaliśmy po farby i inne takie i do dzieła ![]() W nagrodę upiekłam Mu tartę gruszkową Tęskniłam za Wami |
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ rozładował się telefon w trakcie rozmowy i nie wiem co chciał powiedzieć wrr. I nie wiem gdzie jest.
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
BYou, my też tęskniłyśmy
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka gratulacje roku od zarczyn
Gwizdak kolejna część jest super z chcęcią czytam każdy Twój wpis .Maja tu buty już średnio wyglądją Gwizdak co do szczepiem zgadam się w 100% gdyby moi rodzice za młody nas nie szczepili na różne rzeczy w tym np. jak mnie na żółtaczkę to dziś może i ja bym musiała się leczyć...i twierdzę, że jednak większość szczepionek jest potrzebna by ochornić nasze dziecko Med tule mocno a twojemu TŻ ostre lanie by się przydało za takie zachowanie !Gwizdak na pewno poradzisz sobię z 2 dzieci i rozłożysz tak miłość na tą dwójkę , że żadne nie odczuję różnicy i jeszcze dużo miłości dla męza zostanie ![]() mama mojej chrześnicy też się bała bardzo o zazdrość dziecka, ciągle małej tłumaczyła ,że jest w ciązy i będzie miała rodzeństwo i malutka tuliła się do brzucha...i może początek był trudny po narodzinach ponieważ mała chciałabyć w tym samym momencie na ręcach jak jej mały braciszek ale z czasem zrozumiała i znajoma w ogóle nie miałą większych problemów z zazdrością gothka dzięki jakoś już lepiej u mnie w pracy , mam mniej stresów i super , że z TŻ Ci się ukłąda naj, carmi,Maya to macie sny Frezi może na allegro znajdziesz coś taniej . Smerf ale pyszności zrobiłaś ! Rain to Ci się mąż trafił kożystaj pói nie zmieni zdania ![]() carmi ten płaszczyk jest super ! Gwizdak brata dla mrówki ! Mała wie kiedy ma się włąsciwie zachować ![]() Aleks ![]() Claris gratulację z budowy , że w końcu coś ruszyło ! i tulę mocno i trzymam za mamę Justyna super zdjęcia ![]() Ilsa może w ciąży dojrzeje maja łał Capri Ty alfonsie ![]() Choji to super powodzenia , zyczę na spotkaniu moi teściowe wybierają się już do nas od 8miesięcy Frezi fajny prezent zdaj później relację z filmu ponieważ zastanawiam się Czy warto na to iść Justyna super , że ciągle się układa u Ciebie i cieszę się , że D rozwiał wszytskie wątpliwości albo chociaż część Tośka powiedz , ze kogoś masz i tyle po co coś ukrywać i ściemniać :P a jak się zapytają kiedy go poznają to wszytsko w swoim czasie Pony ![]() Byou nadrabiając właśnie myślałam o Tobie , że nic nie piszesz a widzę też ostro nadrabiałaś i gratki z malowania ![]() Tak więc witam u mnie ok w pracy coraz lepiej ... już coraz mniej zwracam uwagę na TŻ dzięki czemu już się tak nie rozpraszam i wiem,że w razie kłopotów TŻ gdzieś jest. A w pracy jak mam mały kryzys/ zły moment wystarczy uśmiech TŻ i już mam siły do pracy Wczoraj zostałam wezwana do kierownika szłam do niego w wielkim stresi z myślałmi "✂✂✂✂a już coś zepsułam ? zaraz mnie zwolni " wchodzę , przedstawiam się i pytam o co chodzi a kierownik do mnie " Czy A. może iść z nami na piwo ja tam w stresie sobie szłam a tu kierownik chciał sobie zażartować i mnie zobaczyć W pracy już coraz więcej wiem i coraz więcej rzeczy robię . Ten tydzień wracałam z uśmiechem na twarzy ..praca mnie nie męczy a raczej ciekawi . Na razie jest fajnie A co do TŻ ... jak ja kocham tego człowieka Tak więć ogólnie jest super
|
|
|
|
#4604 |
|
MBZ♥
|
Caprioszku
lovju ![]() Aniołku musiałam nadrobić milion stron ![]() teraz czyta się Ciebie świetnie ![]() oby tak dalej
|
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidze sie pakowac a rozpakowywac jeszcze bardziej... nie strasz.....dzis i wczoraj doszlam do siebie ok 15 dopiero - nie wiem jak dam rade w pracy w przyszlym tyg jesli mi sie nie poprawi ..... jest mi niedobrze i czuje sie jakbym miala zwymiotowac zaraz...... Cytat:
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-10-16 o 16:29 |
||
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
hahha....taki mam zamiar, póki co "zapłacili"3 browarami, paczką fajek i śniadaniem
![]() Fajnie że w pracy lepiej i że Ci się układa z TŻtem
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku dobrze,że w końcu praca jest okej
![]() zamarzam.
|
#4610 |
|
MBZ♥
|
upiekłam spód tarty, posypałam startą gorzką czekoladą, na to gruszki nacięte i wydrążone i polałam ubitą śmietaną z jajkiem, cukrem i olejkiem migdałowym-całość posypałam wiórkami czekoladowymi i do piekarnika
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4613 |
|
MBZ♥
|
zjadłam kawałek
gruszka rozpłwa się w ustach, a ciasto przez czekoladę nie jest za słodkie![]() Caprioszku jak Ty mnie piknie nazywasz
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-16 o 16:55 |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta czekolada...
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis kasia dzięki
capri dobre i to ![]() Byou ale pyszności ! daj cały przepis do książki w klubie z chęcią zrobiłabym taką tartą ![]() Najlepsze jest to , że przez ostatnie dwa dni w pracy non stop biegałam dosłownie ![]() A i jeszcze z 3 tyg pracy i będę znawczynią w sokach i z czystym sercem będę mogła Wam polecić te "zdrowsze" bo to co widzię jak niejedne są robione to masakraaaaa |
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie długo zjem omleta z kalafiorem
![]() TŻ właśnie dzwonił co myślę o pomyśle podziału działki jego rodziców i wizji mieszkania płot w płot z jego rodzicami i budowaniu domu. I w sumie mi pasuję bo jego rodzice nie są typami ludźmi, którzy lubią integrować w nasze życie.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-10-16 o 17:33 |
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
jestem chora
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf ojej
co Ci jest?
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
już mnie coś brało wczoraj a na imprezie się doprawiłam - mam juz 37 i pomału rośnie, gardło boli, nos zatany i kicham ciągle
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

Mama mi wierzyć nie chciała 

a twojemu TŻ ostre lanie by się przydało za takie zachowanie !
szłam do niego w wielkim stresi z myślałmi "✂✂✂✂a już coś zepsułam ? zaraz mnie zwolni " wchodzę , przedstawiam się i pytam o co chodzi a kierownik do mnie 

nie strasz.....
..... jest mi niedobrze i czuje sie jakbym miala zwymiotowac zaraz......