|
|
#2401 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
ale jak opanujesz cały ciąg wykonywanych ćwiczeń możesz sobie ćwiczyć w domu czy gdzie chcesz nigdzie nie chodząc , a jest fajne , bo uelastycznia i rozluźnia ![]() 2. dziękuję )Cytat:
![]() 2.podeszwa na razie chiba nie zamierza pęc , może tak majo po prostu wolałabym , żeby skrzypiały jak porządna skóra ,ale skoro nie chcą , to trudno ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macham z nad monte ( nie negro ani Carlo ino czekoladowego) i inki Aileen - dobra szewska rada na chuopa ![]() Ves - DV mam starą na noc do spania używam, no już wywietrzała, nowej nei znam ale i starą czuć na mnie z bliska przy powiewie wiatru i krótko a co z Angelem? Cashmirem Chopardem Słoniem? te czuć zaiste ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- no przeciez fifty fifty Was nie stać - nie róbcie tego sobie - ja Wam pomogę - akurat na tyle że będzie idealnie ( ja kce 10 ml) tzn kce więcej ale mogiem ino 10 12 w porywach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-16 o 14:20 |
|
|
|
|
#2403 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Spałam 3 godz i jakoś rześka jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno callanetics daje super efekty, znajoma 40+ ćwiczyła z Callan Pinckney i to podobno nawet kolana wyszczupla najbardziej by mi pasowało na siatkówkę pochodzić, przy tym się nawet nie czuje, że się spala, ostatecznie aerobic czy podobne... ![]() Cytat:
a czy po takim zabiegu chuop nie jest od razu "pod pantoflem" ? ![]() nu tak... ![]() zawsze byłam beztaliowa, ale zaraz mi się to z zadkiem zrówna chyba... niestety po drugim didzie trudniej utrzymać płaski brzuch bez mięśni...
|
||
|
|
|
#2406 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra to ja mogę chcieć 30 ml- 35 ml ale z flachą, bo już nie chce odlewki Jeju po ile jest 1 ml RM 4,30-5,50 zł Łoj ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2408 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty!
I ideu odrabiać barowe lekcje |
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
No coś więcej, ile w ile, jak często to uprawiała
Resztę znajdę na necie (chyba ) ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2412 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale tylko i wyłącznie tak? czy to dodatkowa umiejętnośc?
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"jedna godzina callanetics daje organizmowi tyle, co kilka godzin gimnastyki klasycznej lub około 20 godzin uprawiania aerobicu" jak chcesz oryginalny zestaw nagrany przez autorkę, to daj adres na pw. kiedyś obszukałam cały internet, bo to wyszło tylko na vhs i ceny na all bywają abstrakcyjne. Polly jak przekręciłam książkę, to dalej czyta, pisać tradycyjnie też umie. w sumie jakby bez różnicy jej czy pisze poprawnie czy lustrzanym odbiciem... czasem litery są w dobrą stronę tylko kierunek pisma odwrotny... jest zdecydowanie praworęczna. poza tym nowa wychowawczyni po tygodniu potwierdziła, że jest bardzo uzdolniona plastycznie. w przedszkolu często jej prace na konkursy wysyłali... Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-10-16 o 15:24 |
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
dzień lenia mam
|
|
#2415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tym gorzej Cytat:
u mnie całkiem częsty był kac, później jakoś miałam dobry czas i wstawałam rześka wódki nie lubię w smaku ale ostatnio się całkiem dobrze po niej czuję więc to tak jakby lepszy wybór niż piwo Cytat:
ale ogólnie polecamCytat:
Cytat:
![]() Zjadłam tabletkę, przespałam się i wróciłam do żywych TŻ robi obiad Wczoraj byliśmy chwilę w klubie gdzie zespół długopiórów szykował sie do koncertu słyszeliśmy próbę i fajnie grali, szkoda ze cena biletów nie mieściła się w naszym budżecie na ten wypad chociaż jakbyśmy dali na koncert a nie na piwa to przynajmniej bym dziś funkcjonowała od rana Zwłaszcza ze później z braku laku wylądowaliśmy w innej knajpie w sali dla palących
|
|||||
|
|
|
#2416 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaa, w Sopocie cena drinka to ok 20 zł
Ale Mojito było dobre
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz skłonność do bolesnych skurczów i przykurczone z zasiedziałości mięśnie to jogi na początek nie polecam- bo nie będziesz się mogła ruszać po zajęciach. Ja pokurczona nie jestem ale skurczów pozbyć się nie mogłam (mimo zapewnień instruktora, że po jakimś czasie miną) i z jogą się pożegnałam. Pilates jest fajne i znacznie bardziej wysiłkowe niż się zdaje. Też nie polecam na początek. Za to Tai Chi to inna bajka- idealny sport dla leniwych. Rzecz jasna trzeba dobrze dobrać szkołę bo inne są wymagania w spokojnym i harmonijnym taoistycznym Tai Chi nastawionym na korzyści zdrowotne a inne w Tai Chi Chuan, które jest w istocie zmodyfikowaną nieco sztuką walki. Ale jeśli zechcesz popróbować z wspomnianym już nurtem taoistycznym lub Qigong to może być fajna przygoda i sposób na wyjście z "zasiedziałości". Ja czasami jeszcze ćwiczę układy z szkoły Chuan ale jestem zbyt tępogłowa i zamiast cieszyć się pięknem, precyzją i harmonią ruchu narzekam, że to za mało wysiłkowe daję sobie spokój i idę biegać.
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2011-10-16 o 15:58 |
|
|
|
|
#2418 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moja tez potrafi czytac do gory nogami, a pisac lustrzanie ja tez umialam od dziecinstwa
|
|
|
#2420 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja motywację mam, ale ostatnio co jakiś czas odpuszczam. W końcu jak raz na miesiąc zjem pizzę, to świat się nie zawali. I chyba dziś jest ten dzień Boli mnie głowa, ząb i muszę sobie jakoś uprzyjemnić ten dzień ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jo tysz ![]() edit: Pizza nadjedzie za niecałą godzinkę
|
|
#2421 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też mam dzień lenia, ale pranie i zmywanie za mną, teraz mam ochotę na gofry z nowego przepisu
|
|
|
#2422 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co prawda stół mały i jak się nie zwiniesz w kłębek to będziesz wystawać z co najmniej jednej strony, ale da radę ![]() Cytat:
![]() ale ekstra
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niektóre driny niewiele tańsze
Mojito może być, ale nie powala (dosłownie i w przenosśni Cytat:
|
|
|
|
#2424 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Trochę fot z dzisiejszego spaceru. Na przedostatniej drzewko zupełnie jak z obrazka Ju.
DSCF9657.jpg DSCF9695.jpg DSCF9701.jpg DSCF9705.jpg DSCF9709.jpg DSCF9718.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2426 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do jogi: po jednorazowych zajęciach, na które kiedyś z ciekawości mnie zaniosło, dowiedziałam się, że mam naprawdę wiele mięśni potrafiących boleć A wtedy byłam w zdecydowanie lepszej kondycji niż teraz ![]() Więc spokojnie rozważę teraz, czy Tai Chi, czy jednak Qigong, tym bardziej, że kusi mnie praca z energią. Cytat:
![]() W takim kontekście to chyba nie ma się czym przejmować ![]() Cytat:
Hm, znaleźć inne ucho? ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Klamka i Maryja zaglądająca do okna - wymiatają ![]() Masz oko do dostrzegania nieoczywistych ciekawości. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-16 o 17:35 |
||||
|
|
|
#2427 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dokładnie, takie fajne szczególiki, które zawsze przegapiam |
|
|
|
|
#2428 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój leje posadzki ![]() Cytat:
dobry pomysł z tą pizzą się czasem należy coś od życia ![]() Cytat:
Cytat:
pobawiłam się troche w copywritera, a teraz robię sobie wolne
|
|
|
#2429 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobre, ale mam za słabą gofrownicę jak na ten przepis i zostanę przy sprawdzonym. bo te są mało kruche.
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Chociaż osobiście wolę stukające i brzęczące (opinacze tak mają jak nie dopnę sprzączek).
wolałabym , żeby skrzypiały jak porządna skóra ,ale skoro nie chcą , to trudno 

Bo może ja też bym trochę chciała... tylko z czego zapłacę 

Łoj