Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-15, 21:28   #2821
Galadriela87
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

...D. wyjeżdża o 2 w nocy z niedzieli na poniedziałek, czyli w tym tygodniu w sumie będziemy się widzieć ok. 6h.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 22:02   #2822
_kamea_
Zakorzenienie

Witam

Jest ktoś w ten piekny sobotni wieczór na wizażu? my wróciliśmy właśnie od T rodziców i mieliśmy spędzić sobie romantyczne wieczór, ale się pokłóciliśmy i każdy zajmuje się sobą

Zastanawiam się coraz poważniej jednak nad ślubem w 2012 roku nie wiem, czy będzie to możliwe ze względu na salę...
Stary 2011-10-15, 22:20   #2823
Calipso88
Zadomowienie

Sale na 2012 to ciężko znaleźć... ale kto wie - zawsze może sie jakiś termin zwolnić, albo po prostu można wybrać mniej obleganą datę

Mój TŻ dalej w pracy siedzi widujemy sie ostatnio tyle co nic :/ i strasznie nam z tym źle... już kombinuje gdzie by uderzyć, żeby zmienić robotę, bo tego mobbingu nie da się znieść! A to na prawdę nic innego jak dręczenie i wyzyskiwanie pracownika! Lidl jest obozem pracy naszych czasów!! Ale jestem na nich zła Tak mi TŻta męczą!
Ja miałam poczytać leki w leczeniu ukł oddechowego, ale oczka mi się przymykają, więc się położę.

Gala -czepiasz się wcale nie wygląda jakbyś miała ogon, jest OKej ja póki co zapuszczam włosy i jak podrosną, też będę musiała coś w takim stylu wykombinować...obaczymy
Ah i cieszę się, że sukienka została przyjęta z takim entuzjazmem

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 10:08   #2824
tajeczka
Zadomowienie

cześć dziewczynki wstawać nie wiem jak u Was ale u mnie jest sliczne słoneczko my się powoli na chrzciny zbieramy, które są jakoś tak bardzo nie po drodze miłego dzionka
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:05   #2825
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej!!cisza i spokoj tutaj... nie poznaje Was dziewuchy znow sie posucha na watku zrobila;(

u mnie tez sliczne sloneczko, do tego T. wrocil z pracy baaaaardzo wczesnie;D mamy lekki mrozik(ok -5) w kominku napalone, wiec jest cieplutko i przytulnie wlasnie wrocilismy z kotkami ze spacerku Mynia sie najezyla jak dzikus pod wplywem zimna wygladala jak istny pers;D a teraz maja porcje rozgrzewki i lataja po domu jak szalone mam ochote na jakis leciutki warzywny obiad, ale nie mam pomyslu...;( co dzis jecie na obiadek??

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:45   #2826
natasia20
Zakorzenienie

hej hej hej
U mnie od rana nie było prądu więc nie pisałam
TŻ na uczelni a ja jadę z rodzicami do dziadków
Miłego dnia
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:52   #2827
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
u mnie tez sliczne sloneczko, do tego T. wrocil z pracy baaaaardzo wczesnie;D mamy lekki mrozik(ok -5) w kominku napalone, wiec jest cieplutko i przytulnie
co dzis jecie na obiadek??
do pogrubionego:
http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf
a u nas na razie 16 stopni, hehe ;D Wiem, jestem niedobra Ale też się robi zimniej

A na obiadek jemy makaron (zaskakujące, prawda? ) z tuńczykiem, oliwkami i kaparami Bardzo dobre, ostatnio ulubione danie D.

Wczoraj byliśmy w Wenecji, było bardzo fajnie. Kilka par miało tam sesje ślubne, co ciekawe, większość panien młodych miało czerwone suknie a jedna miała białe spodnie, dziwnie to wyglądało trochę

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 13:41   #2828
kinia860
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość

Wczoraj wpadłam tylko na sekundę, teraz też uciekam bo zapowiada się kolejne fajne popołudnie Tylko wam coś opowiem, co się wczoraj wydarzyło:
Jak wracaliśmy z kina mijaliśmy salon sukien ślubnych i TŻ zatrzymał się przy wystawie i powiedział "jak wybierzesz najładniejszą z tych wg mnie, to się z Tobą ożenię " i się cieszy No i tak po kolei analizujemy suknie (było ich chyba 6) no i mówię mu na końcu "nie wybrałabym tej na własny ślub, ale jest najładniejsza z tych tutaj" a on taki uśmiech i mówi "dokładnie to samo pomyślałem moja przyszła żonko " Ahh
Cytat:
no ale 23 lata to chyba jeszcze nie najgorszywiek na wychodzenie za maz
Ale 27 juz tak,bo calych wiekach chodzenia

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość

Po powrocie do domu pokazałam przyszłej szwagierce, jaka suknie by mi się marzyła (posyłałam Wam już, ale gwoli przypomnienia : Mon Cheri http://www.mlodaimoda.pl/suknia-slub...charlotte.html) i była zachwycona
Sliczna jest naprawde,w ogole ladne suknei na tej stronie sa.

Cytat:
ja chyba sobie tez porobie wszelkie badania w lutym jak bede, bo byc moze pod koniec przyszlego roku cos pomyslimy o "kims" moze jakies witaminki bym zaczela brac
Ja tez chce ,przeciez kurde ja juz stara krowa jestem,a w ciaze nie jest tak wcale latwo zajsc jak sie tego chce,tylko jak sie nie ma warunkow ,nie czas na dziecko to wtedy tak ,hop siup i wpadeczka.
Zawsze chcialam dwoje dzieci w duzym odstepie czasu ,jak to jest u mnie czy u tz ,zeby nie dwoje naraz wybylo z domu,tylko najpierw jedno a za 10 lat drugie np.ale juz w moim przypadku tak sie nie da zrobic/

Cytat:
szalone mam ochote na jakis leciutki warzywny obiad, ale nie mam pomyslu...;( co dzis jecie na obiadek??
Rosol ,a drugie zrobilam duszona marchewke z ziemniakami i filet z kurczaka
Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość

A na obiadek jemy makaron (zaskakujące, prawda? ) z tuńczykiem, oliwkami i kaparami Bardzo dobre, ostatnio ulubione danie D.
No no jaki obiad,ja chyba nigdy kaparow nie jadlam

[QUOTE=Mutny;29984925Wczor aj byliśmy w Wenecji, było bardzo fajnie. Kilka par miało tam sesje ślubne, co ciekawe, większość panien młodych miało czerwone suknie a jedna miała białe spodnie, dziwnie to wyglądało trochę [/QUOTE]

Wo Wenecjaromantico ,daleko jets od was??A co do czerwonej sukni to ja tez widziaalm zdjecia na wizazu PM kielceckiej miala slubna suknie taka typowa slubna tylko ,ze czerwona

TZ u mnei dzis nocowal ,wypilismy sobie winko jego roboty i zrobilam bagietki czosnkowej i z pieczarkami i cebulka i serem zoltym druga ( do wyrazonego srodka wlozylam te skladniki podsmazone dla zainteresowanych )

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-10-16 o 13:42
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 13:55   #2829
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Ja tez chce ,przeciez kurde ja juz stara krowa jestem,a w ciaze nie jest tak wcale latwo zajsc jak sie tego chce,tylko jak sie nie ma warunkow ,nie czas na dziecko to wtedy tak ,hop siup i wpadeczka.
Zawsze chcialam dwoje dzieci w duzym odstepie czasu ,jak to jest u mnie czy u tz ,zeby nie dwoje naraz wybylo z domu,tylko najpierw jedno a za 10 lat drugie np.ale juz w moim przypadku tak sie nie da zrobic/

No no jaki obiad,ja chyba nigdy kaparow nie jadlam

Wo Wenecjaromantico ,daleko jets od was??A co do czerwonej sukni to ja tez widziaalm zdjecia na wizazu PM kielceckiej miala slubna suknie taka typowa slubna tylko ,ze czerwona

TZ u mnei dzis nocowal ,wypilismy sobie winko jego roboty i zrobilam bagietki czosnkowej i z pieczarkami i cebulka i serem zoltym druga ( do wyrazonego srodka wlozylam te skladniki podsmazone dla zainteresowanych )
Kinia, nie przesadzaj, nie jesteś taka stara na pewno jak będziecie się już starać o dzidziusia, to szybko pójdzie A co do tego odstępu czasu, no to te 5 lat różnicy pomiędzy dziećmi jeszcze da się zrobić Moja mama urodziła mojego brata jak miała 30 lat, a mnie jak miała 35

A ja pierwszy raz jadłam kapary na pizzy w Polsce jeszcze Tobie się nie zdarzyło nawet na pizzy?

A Wenecja jest od nas 30 km, także całkiem blisko Ale raczej nie będziemy tam jeździć co tydzień, bo można by było zbankrutować, tam drogo jest

Te bagietki brzmią smakowicie

Stary 2011-10-16, 14:32   #2830
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia, nie przesadzaj, nie jesteś taka stara na pewno jak będziecie się już starać o dzidziusia, to szybko pójdzie A co do tego odstępu czasu, no to te 5 lat różnicy pomiędzy dziećmi jeszcze da się zrobić Moja mama urodziła mojego brata jak miała 30 lat, a mnie jak miała 35
A u mnie jest tak: mama urodzila moja siostre w wieku 22 lat ,mojego brata w wieku 26 lat ,a mnie w wieku 33 lat,a u tz tak: pierwszego syna w wieku 22 lat ,drugiego syna w wieku 25 lat ,a trzeciego syna w wieku 38 lat.A teraz bratowa tz w kwietniu urodzila druga corke w wieku tez 38 lat ,a pierwsza wieku 25 lat.No i mnie by odpowiadala taka roznica wieku spora ,bo widze jak to wyglada w naszych rodzinach ,zwlaszcza kiedy mamy tylko po jednym rodzicu.

A nie jadlam na nawet w pizzy ,bo zazwyczaj sami komponujemy i pozostajemy pryz tradycyjnych skladnikach
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 14:37   #2831
Calipso88
Zadomowienie

Hej dziewuchy!

Mutny - do prawdy jesteś okropna! tak się śmiać z tego, że u nas tak zimno! no wiesz - nie ładnie!
Ja tam osobiście Wenecji nie lubię, wiem, że wszyscy są zachwyceni "miastem miłości" - dla mnie to tylko sypiący się tynk na wodzie, w której więcej jest chyba jednak moczu i ścieków niż wody morskiej - nie podobało mi się tam :/ Dla mnie o wiele bardziej romantyczny jest np Wiedeń, Marburg(Niemcy) zimą- muszę jeszcze porównać to z Bawarią, bo jeszcze nie byłam a we Włoszech to chyba jednak Rzym.
Ciesz się tam tym ciepełkiem! u mnie dziś z rana sąsiad szyby już samochodu drapał, na oczku wodnym - lód! Normalnie - zima idzie z resztą wczoraj już "pachniało" śniegiem

Ja byłam w kościele, teraz - po obiadku- czytam troszku farmakologię, a na później moja Mama zaprosiła Mamę TŻta i Jego siostrę (a biedny Tż w pracy i zobaczymy się dopiero... nie wiem kiedy :/- najwcześniej we wtorek - ja kończę o 20 czyli jakoś koło 20:30!!)
miłego dnia!

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 15:33   #2832
aQ01
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Zastanawiam się coraz poważniej jednak nad ślubem w 2012 roku nie wiem, czy będzie to możliwe ze względu na salę...
Warto podzwonic, popytac, a nuż się uda złapac wolny termin A co na to TŻ?

Cytat:
Ale 27 juz tak,bo calych wiekach chodzenia

Co Ty mówisz kochana, 27 lat to też nie późno! W dzisiejszych czasach bardzo normalny wiek na ślub

Fajnie, że TŻ nocował u Ciebie

Mało spamowania w ten weekend było Ala, where are you? Pewnie podlewa kwiatki Ja spędziłam fajne 2 dni z TŻ, dzisiaj posiedzę trochę z rodziną

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 15:58   #2833
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Mutny - do prawdy jesteś okropna! tak się śmiać z tego, że u nas tak zimno! no wiesz - nie ładnie!
Ja tam osobiście Wenecji nie lubię, wiem, że wszyscy są zachwyceni "miastem miłości" - dla mnie to tylko sypiący się tynk na wodzie, w której więcej jest chyba jednak moczu i ścieków niż wody morskiej - nie podobało mi się tam :/ Dla mnie o wiele bardziej romantyczny jest np Wiedeń, Marburg(Niemcy) zimą- muszę jeszcze porównać to z Bawarią, bo jeszcze nie byłam a we Włoszech to chyba jednak Rzym.
Ciesz się tam tym ciepełkiem! u mnie dziś z rana sąsiad szyby już samochodu drapał, na oczku wodnym - lód! Normalnie - zima idzie z resztą wczoraj już "pachniało" śniegiem

No ja tez nie wariuję na punkcie Wenecji, po prostu grzechem jednak by było jej nie odwiedzić A w Rzymie jeszcze nie byłam
Co prawda Marburgu jeszcze nie byłam, ale Niemcy jakoś mi się z romantyzmem nie kojarzą

Stary 2011-10-16, 16:56   #2834
sylvi_86
Zakorzenienie

ale mam dzisiaj leniowy dzien. a jak mi sie chce spaaaaac

jutro do roboty na 8
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 17:03   #2835
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Mutny piona za Niemcy juz sama nazwa Marburg jest odstraszajaca podejrzewam, ze to tylko zludzenie, ale Niemcy podobnie jak Tobie nie kojarza mi sie w ogole z romantyzmem a za ten szyderczy smiech masz , Ty nie dobra!!!;D ale co tu porownywac, Ty na poludniu, ja totalnie na polnocy juz w prognozach na srode znow mi snieg zapowiadaja

kinia masz czas kochana!! moja mama urodzila mnie jak miala 39 lat a roznica wieku miedzy mna a moim najstarszym bratem to uwaga: 14 lat;D
fajnie, ze troche nadrobiliscie czas we dwoje

a ja mialam robic obiad, ale pojechalismy do rodzicow T. i tam zjedlismy darmowy juz zaczelam robic sos przed wyjazdem, no ale dzis juz nie zjemy, skoncze go, wstawie do lodowki, ziemniaki tez wrzuce do lodowy i bedziemy miec obiad na jutro, tym bardziej, ze jutro jedziemy spisac umowe, wiec obiad musi byc szybki no wiec bedzie, bo w wiekszosci juz przygotowany

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 17:05   #2836
natasia20
Zakorzenienie

Ja wróciłam od dziadka
Coś mnie głowa boli ale TŻ wraca z uczelni i na chwilę do mnie zajedzie więc wyjdę do niego trochę się przewietrzę
Stary 2011-10-16, 17:58   #2837
adela50
Wtajemniczenie

na obiad piersi z kurczaka , na deser kupiłam torcik pralinowy.Z tż rozmawiałam i jeszcze dziś będę rozmawiać.pojawi się na chwile w polsce w listopadzie, buuu. Jego wujek sobie zażartował mówiąc,, jestem ciekawy kiedy będziesz mówić do mnie ,,wujku'' . Wow...
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 18:01   #2838
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
na obiad piersi z kurczaka , na deser kupiłam torcik pralinowy.Z tż rozmawiałam i jeszcze dziś będę rozmawiać.pojawi się na chwile w polsce w listopadzie, buuu. Jego wujek sobie zażartował mówiąc,, jestem ciekawy kiedy będziesz mówić do mnie ,,wujku'' . Wow...
No no, wujek nie może doczekac się kiedy dołączysz do rodziny

Idę na "Ugotowanych"

Stary 2011-10-16, 18:35   #2839
sylvi_86
Zakorzenienie

byl weekend ale ja go nie odczulam bo co chwile z pracy szefowa dzwonila.. shitowo na maxa

ale za to bratanek P. mnie polubil
Stary 2011-10-16, 18:43   #2840
adela50
Wtajemniczenie

też oglądam ,,Ugotowanych''
Stary 2011-10-16, 18:44   #2841
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
też oglądam ,,Ugotowanych''
Ja też
fajny jest ten program
Stary 2011-10-16, 19:01   #2842
adela50
Wtajemniczenie

uwielbiam ten program...ja też ryb nie znoszę tylko ze wględu na ości
Stary 2011-10-16, 19:02   #2843
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Ja też
fajny jest ten program
Dzisiaj dania bez szału były moim zdaniem
Jest też angielska wersja tego programu - "Zapraszam do stołu" na BBC

Stary 2011-10-16, 19:03   #2844
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laski

Wczoraj wpadłam tylko na sekundę, teraz też uciekam bo zapowiada się kolejne fajne popołudnie Tylko wam coś opowiem, co się wczoraj wydarzyło:
Jak wracaliśmy z kina mijaliśmy salon sukien ślubnych i TŻ zatrzymał się przy wystawie i powiedział "jak wybierzesz najładniejszą z tych wg mnie, to się z Tobą ożenię " i się cieszy No i tak po kolei analizujemy suknie (było ich chyba 6) no i mówię mu na końcu "nie wybrałabym tej na własny ślub, ale jest najładniejsza z tych tutaj" a on taki uśmiech i mówi "dokładnie to samo pomyślałem moja przyszła żonko " Ahh

Miłego popołudnia kochane
Ale slodkie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
A oto mój bobek:
Fajny ale tyl faktycznie jakis dziwny

Cytat:
do pogrubionego:
http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf
a u nas na razie 16 stopni, hehe ;D Wiem, jestem niedobra Ale też się robi zimniej
fajooowe

Cos wam dziewoje slabo pisanie szlo

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 19:05   #2845
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Cos wam dziewoje slabo pisanie szlo
Jak Ciebie nie ma to słabo idzie
Stary 2011-10-16, 19:08   #2846
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Chyba musze czesciej rezygnowac z pisania, zebyscie wiekszej wprawy nabraly

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-16, 19:09   #2847
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Chyba musze czesciej rezygnowac z pisania, zebyscie wiekszej wprawy nabraly
Lepiej tego nie rób
a tak poważnie ja całymi dniami na uczelni jestem a jak wracam to padam więc mało piszę
Stary 2011-10-16, 19:12   #2848
rudy_moniq
Zadomowienie

widzę że leniłyście się przez weekend przez co miałam mało nadrabiania, ale to dobrze
Cytat:
okres się spóżnia, to opowiem coś.... ja mam 3 miesiąc celibatu, odstawiłam pod koniec lipca tabsy, miałam regularny okres we wrześniu i powienień być kolejny 1 października no i nie ma a dziś 15-sty jest.... a 6lat temu zaczełam brać tabsy, bo sie zdarzało,że ten cały okres gdzieś mi zanikał...robiłam i usg i hormony i wyszło,że mam podwojny stan testosteronu, i przez to teraz chcicę mam prawie,że non stop....brzuch mi nie rośnie,wieć nie jestem w ciąży, bo niby byłby to 3 miesiąc
kurde, tyle czasu brałaś tabsy i nic nie pomogło na wyrównanie, eh
współczuje Wam dziewczyny tych problemów, a widzę, że spora część je ma
Cytat:
"dokładnie to samo pomyślałem moja przyszła żonko "

Cytat:
tylko dla mnie poproszę ramiączka prosto
Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
A oto mój bobek:
bardzo ładnie i co na to TŻ? była niespodzianka?
Cytat:
ja chyba sobie tez porobie wszelkie badania w lutym jak bede, bo byc moze pod koniec przyszlego roku cos pomyslimy o "kims" moze jakies witaminki bym zaczela brac
ooo jak milusio oby wszystko było dobrze że zdrowiem
Cytat:
A u mnie jest tak: mama urodzila moja siostre w wieku 22 lat ,mojego brata w wieku 26 lat ,a mnie w wieku 33 lat,a u tz tak: pierwszego syna w wieku 22 lat ,drugiego syna w wieku 25 lat ,a trzeciego syna w wieku 38 lat.A teraz bratowa tz w kwietniu urodzila druga corke w wieku tez 38 lat ,a pierwsza wieku 25 lat.No i mnie by odpowiadala taka roznica wieku spora ,bo widze jak to wyglada w naszych rodzinach ,zwlaszcza kiedy mamy tylko po jednym rodzicu.

A nie jadlam na nawet w pizzy ,bo zazwyczaj sami komponujemy i pozostajemy pryz tradycyjnych skladnikach
u mnie różnica między mną a bratem jest 8lat i uważam, że to trochę za dużo... może Tobie z perspektywy najmłodszego dziecka podobało się takie rozwiązanie, ale mi z perspektywy najstarszego absolutnie nie oczywiście kocham swojego brata, ale częste niańczenie go zamiast gry w gumę z koleżankami na podwórku było dla mnie jako małego dzieciaka bardzo przykre oczywiście wszystko zależy kto ma jaką sytuację w domu, ale u mnie często nie było komu siedzieć z bratem i zostawałam ja
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
byl weekend ale ja go nie odczulam bo co chwile z pracy szefowa dzwonila.. shitowo na maxa
no kurde, jak to dzwoniła?! ku*wa, co jest?! wolny weekend to wolny weekend, no heloł! co za babsztyl
poza tym to chyba Twój prywatny telefon? bo chyba nie służbowy? więc nie masz obowiązku go odbierać "sory gregory, wyszłam z domu na cały dzień i zostawiłam telefon w pokoju i tyle, nie mogłam odebrać" co za ludzie

położę się na godzinę, bo jestem zmęczona, wrócę później

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-10-16 o 19:14
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 19:12   #2849
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Kamea - napisz cos wiecej o tym 2012

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-10-16, 19:19   #2850
sylvi_86
Zakorzenienie

tez uwielbiam ugotowanych

tak moniq dzwonila na prywatny, wczoraj i dzisiaj, w ogole weekendu nie mialam. w dodatku zmienili nam godziny pracy i musze wstac jutro o 6 bo bus mam o 6:5o i w pracy bede o 7:30 zamiast o 8. nosz.. naprawde nienawidze tej pracy

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2011-10-16 o 19:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości