![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Czyli w kółko?
![]() Callanetics!!! ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2462 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooooooooo ![]() w garniturze biega po lesie zbierajac gałezie szykuje sie na podróż ![]() łoooo ![]() sorki nie wiem czemu ale mi sie redzin chuop zwizualizował ![]()
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Spoo
![]() mi na takie utknięcia na żołądasie zawsze pomagają krople żołądkowe ![]() (tzn. żołądek przestaje boleć i wszystko przetrawia , albo wszystko zwraca i też przestaje boleć ![]() what's the... ![]() mi sir to tylko z Clitoris kojarzy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-16 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę nie czytać dalej - początek jak u Hiczkoka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kam - piękne zdjecia dziś tylko chyba oglądam obrazki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spo, a może miętowej herbaty się napij?
![]() |
#2466 | |
Panaroja
|
Jeżeli robi tak dla hecy , a nie podczas lekcji w szkole , to się nie martw . W takim wypadku to naprawdę o niczym nie świadczy i nie wymaga żadnego leczenia czy cóś . po prostu jedna umiejętność więcej (znaczy dwie) . Jest nawet ogólnopolski klub zrzeszający ludzi piszących lustrzanie , na co dzień piszących normalnie bez żadnych problemów .
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
hej!
hej! heeej sokoły! Na zielonej Ukrainie! ![]() Ona jedna taaam zostaała... ![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ostatnie czego się dziś spodziewałam to śmiech ![]() ![]() jak to nigdy nie wiadomo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Idę spać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pogrubionego, to nimfa chyba nie przewidziała takich komplikacji ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2472 | |
BAN stały
|
No podoba się, podoba... Trudno, żeby miało mi się tu nie podobać. Co ulica, to serduszka w oczach. Trochę żałuję, że nie jestem tu wiosną/latem
![]() ![]() i jeszcze na dodatek w garniaku i pod krawatem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
a pamiętacie TO
1. ![]() 2. a-dresix? ![]() poważnie? mnie stężenia >20% na sam widok już wykręcają ![]() Cytat:
![]() ale nie robi tego celowo tylko naturalnie, wydaje jej się, że tak jest normalnie. z książką wyczaiłam ją dzisiaj. ona jeszcze słabiutko czyta, to chciałam żeby poćwiczyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Łeeeeee, tak se myślę, że nigdy nie byłam na żadnym zlocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
grozi wypollizowaniem
|
ja wodkę przyjmuję bez problemu
![]()
#2476 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.eeee , toż to słabizna i herbatka dla niemowląt ![]() 3. a skoro tak , to rzeczywiście trzeba się zająć , zobaczyć co jest . Bywa , że dziecko uczy się czytać czytając czyjąś książkę czy gazetę do góry nogami (kiedy ktoś inny sobie czyta) , ale lepiej sprawdzić . A z podpisem to może taka licencja artistica jest ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
![]() dopiero jak nieźlem wstawiona, to mogę wypić, żeby mnie nie otrząsało ![]()
#2478 |
Zakorzenienie
|
mnie nie
![]() ![]() Chociaż i tak najbardziej lubię piwo ![]() Ale na diecie unikam alko w jakiejkolwiek postaci.
#2479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wchodziło dopsz... ![]()
![]() |
#2481 |
Panaroja
|
![]() ![]() ![]() Mnie się nawet spiryt udało wypić ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-16 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
![]() ja jak jestem mocno w stanie, to mi się robi drewniany jęzor nieczuły na smaki, a wtedy potrafię czystą z gwinta ![]()
#2483 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() przy okazji, tak mi się przypomniało - czy ja Ci wysłałam na maila te wrześniowe zdjęcia z Łazienek? czy jednak zapomniałam? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Brzmi trochę jak grypa żołądkowa ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() Mi się zwizualizowała wiewiórka Flo. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. mi też bo myślałam, że to zwykła wódka. Tośmy się ze znajomymi schlali niechcący i robiliśmy potem balony z prezerwatyw chichocząc obłąkańczo kiedy odfrunęły i utknęły pod sufitem. A rzecz działa się w II kl. liceum na wagarach u mnie w domu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() liceum i prezerwatywy? ![]()
![]() |
#2488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi też. Co zostało skomentowane przez kumpla "ty zobacz, ona to pije jak wodę" ![]() ![]() Ale to dawno było ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2489 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. zrobiłam to świadomie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Edit : dopiero załapałam , że o spiryt chodzi ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-10-16 o 20:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
tak, że utknęłam w łazience u koleżanki, a jak w końcu przyszła po mnie, to jej otworzyłam z tekstem "dzwoniłam do ciebie!"
a telefon w pokoju leżał... ![]() Cytat:
![]() to mi przypomniało, jak raz się nawaliliśmy i poszliśmy do samochodu do brata kolezanki pogadać, a raczej pobełkotać. I znalazł jakąś plasticzaną flaszkę w schowku i nam daje i mówi, "ale nie wiem, co to jest - może być woda, a może być spiryt". Siedziało nas tam z 8 osób różnej płci, ale nikt nie miał odwagi spróbować co to. To Maja wzięła flaszkie, pociągnęła z gwinta i mówi "może być, ale chyba woda..." A reszta powąchała i stwierdzili, że to alko i już od samego wąchania im nosy wykrzywiało ![]() do dzisiaj nie wiem, czy to wódka czy co inszego było ![]() ![]() jesteś hardkorem! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-16 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.