|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
![]() a wszystkie blondynki podziwiam, bo wg mnie to trudny kolor i jeszcze bardziej narazony na zniszczenia, ale pamietajmy - geny robia swoje, a rozsadek w pielegnacji dalsza czesc ![]() Cytat:
ladna byla, blondynka ![]() Cytat:
![]() dziekuje, no niestety czesto mi to ludzie uswiadamiaja ![]() Cytat:
siedziala za mna 4h
|
|
#1052 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wróciłam jakiś czas temu, zrobiłam już pranie, umyłam się i wypiłam piwko ![]() byłam w Bydgoszczy, Toruniu, Brzezinach i spotkałam się z kumplem z Mogilna. ogólnie dużo, jak na wyjazd 2-dniowy w tym ok. 12-13 godzin spędziłam w aucie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
caate, jak wrażenia po tej diamentowej? wiem, że masz wymagające paznokcie i ciekawi mnie to, jak zareagowały na tą odżywkę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#1055 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
ja tez, nie znosze nawet lekkiego "aromatu" fajek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pamietaj, ze wiekszosc facetow ma calkiem sporo mankamentow ![]() Cytat:
, moge cos doradzicCytat:
Cytat:
![]() a ja wlasnie wrocilam do domu. jak na kogos z grypa spedzilam wyjsciowy weekend ( wczoraj wrocilam przed 3 ). moja zakupy dzisiaj torebka w tk maxie przeceniona z 387 na 143, zakochalam sie nie moglam wyjsc bez niej , druga pokochalam w NY. znowu przekorczylam budzetdzisiaj moze wreszcie bedzie czas na spa , co do detoksu chetnie, chociaz nie wiem czy wytrzymam
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
||||||
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem sama co myslec ![]() dziekuje wow, jaki ambitny week
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
Lenka po prostu nie jesteś na to gotowa..
Sama nie dawno to przerabiałam, wiec nie wymagaj od siebie za wiele.![]() caate super spódniczka, dzisiaj byłam w bershce i szukałam jaka to mogła być, ale nie znalazłam.. Dziewczyny marzy mi się kobaltowa mini... Widziałyście gdzieś? ![]() Dzisiaj sobie kupiła swetrosukienke w NY i sukienke basic z H&M..
|
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
To link do zdjecia, swiatli mnie zrudzialo i przepraszam za otwarta szafe
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=114037
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja pospamowałam i zarz lecę do wyrka. Dziś była akcja mega nawilzanie.
![]() Dziewczyny czy acefan wysusza Wam takie poskurne krostki?? Bo ja mam na prawym policzku, takie maleńkie, nie widac ich normalnie ale ja je czuje i mnie strasznie to wkurza. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
ale masz śliczne włoski
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Caate wredne babsko
i tyle.A swoją droga ja nawet gdyby ktoś miał różowo zielone włosy nie powiedziałabym mu co o tym sądze ![]() A ja sobie przeglądam doz;p i robię liste zakupów xD ehh szkoda, że dopiero w na początku listopada bedę miała kasę, żeby zamówić ale tak mi brakuję tego kupowania kosmetyków, ze masakra. No ale coź w tym miesiącu ważniejsze rzeczy są niż kosmetyki ![]() Jedynie jutro po antyperspirant muszę się przejść bo mi się kończy i znowu nie wiem jaki kupić;p bo luubie zmieniac;p
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Ta maść to acnefan, nie acefan. Tam chyba nie ma co wysuszyć, skoro są pod skórą. U mnie nie ze wszystkimi gulami tego typu jest w stanie sobie poradzić.
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sliczne wloski, ale syf w sypialni ![]() Jak moglabym sciac wlosy? ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Dziecinstwo mi sie przypomnialo, jak mi mama takie kupowala
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się wydawało że to acefan, zle spojzałam na ten krem , bo to raczej krem jest.
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska na te Twoje zyczenia zamieszczone w albumie, ale po pierwsze niefotogeniczna, po drugie zdjecie z oprawkami kocimi robione na 15 minut przed wyjazdem wiec ogolnie bez make upu
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie odebrałam tego złośliwie. Przeczytałam 2 pierwsze litery i resztę se strzeliłam na szybkiego i napisałam. Na kwc czytałam że wyciąga te podskurne gule, nie wiem ja już 3 dzień na nie smaruje i chyba nic się z nimi nie dzieje.. Idę spać, dobranoc
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1068 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A Twoje włosy są piękne i takie błyszczące To wszystko wyjaśnia tak się wpatrywała w Twoje włosy że ich blask ją oślepił ![]() Cytat:
![]() Niedawno wróciłam od tż byliśmy w biedronce i kupiła sobie podróby Emu brazowe i dwie pary rajstop 40den po 4,99zł |
|||||
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Jakie długie i proste chciałabym takie
![]() Niedawno wróciłam od tż byliśmy w biedronce i kupiła sobie podróby Emu brazowe i dwie pary rajstop 40den po 4,99zł[/QUOTE] Dziekuje, czasem robia mi niespodzianke i rano mam 5 fal i 3 loki Ostatnio moj maz pyta "kiedy zakrecilas wlosy?" haha
|
#1070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1071 | ||||||
|
zawsze mam racje
|
Ja nie umiem spać głodna, dzisiaj po północy zaszłam do kuchni na 2 jajka i bułkę
Tylko muszę jeść bardziej białkowe kolacje, a nie węgle. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Jakbym czekała na idealne ciało to mnie = wieczny celibat ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
Ja np lubie słoiczki dla dzieci jabłkowe Ale niektórych może ta papka brzydzić.Może Ci podawano warzywa i owoce w złej formie i to stąd, np moja babcia sałatę kroi nożem zamiast rwać i jest gorzka, fasolę daję miękką jak dla kogoś bez zębów i normalnie można mieć uraz ![]() Z warzyw lubię zestawy typu ''warzywa na patelnie'' usmażone, bo takie gotowane warzywa np na parze są bez smaku w większośći. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() Z rodzicami to mnie zszokowałaś powiem Ci szczerze. U mnie z tżtem była sprawa prosta, znaliśmy się już wcześniej, więc mnie widział różnie ''piękną'' ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- caate: wydaje mi się, że mamy taki sam naturalny kolor Ja swojego niestety nie lubię, bo jakoś mi do reszty nie pasuje.A kiedyś miałam inny naturalny, chyba cieplejszy. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Może inni mają inną cerę, ja po swojej ostrzegam.
|
|
#1072 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do odżywki 8w1 mam ją i jestem zadowolona. Paznokcie przestały mi się rozdwajać, łamać, wygładziły się, ogólnie w końcu byłabym zadowolona z moich paznokci, gdyby nie okropne skórki przy nich z którymi nie mogę sobie poradzić ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Niby wiem, że nie powinnam go słuchać i zwracać uwagę na to co mówi, ale z drugiej strony jego słowa działają jakoś na podświadomość ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Na moim pisze, że to krem, chociaż ja na to maść mówię |
||||
|
|
|
#1073 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mnie pomógł na odsuwanie zmiękczacz do skórek w pisaku z essence. Bo u stóp także sobie poradzić nie mogłam, zresztą moje stopy to jest ciągła i wieczna masakra
|
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A przez mojego byłego to ja nawet nad jezioro potrafiłam jechać w pełnym makijażu. No ale takie teksty jak powyżej + czasem powiedzenie, że inne dziewczyny bez makijażu wyglądają normalne, a ja inaczej (czyli bardzo źle) potrafią z czasem bardzo wpływać na psychikę... |
|
|
|
|
#1075 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Chcę iść na peeling, myślę nad jedną z tych 3 rzeczy: -mikrodermabrazja -jet peel -peeling kawitacyjny Pisało gdzieś, że nie można na peelingi chodzić po kuracji retinoidami. A retinoidy po peelingu mogą być?
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A sam taki mister świata z niego był? ![]() A teraz coś smiesznego o moim, umie zauważyć inny kolor cienia na powiekach, ale i tak jest chyba ślepy, idziemy sobie po górach kiedyś, ja pierwsza, podchodzi do mnie i mówi: właśnie zauważyłem, że jesteś szersza w pupie niż w ramionach. Cóż za odkrycie Ogólnie myślę jakim jestem typem figury, gruszka odpada chyba, bo biust mam jednak, a gruszki mają małe zwykle, klepsydrą też chyba nie. Idę się kąpać i zjeść w końcu, bo zamiast od razu, to najpierw do maila pracowego i na wizaż. Chyba muszę podchodzić do kompa dopiero po kąpieli i śniadaniu ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A moczysz w oliwie, smarujesz oliwką bądź tłustym kremem?
|
|
#1078 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, przeciez w sklepach fryzjerskich za okolo 15zl mozna kupic swietne zapachowe oliwki, ktore na pewno pomogapiszecie o klubie, jak sie dostac do Waszego klubu??;]
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2011-10-17 o 11:41 |
||
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Ja już umyłam włoski Joanna rzepą i nałożyłam waxa, potem zmyje i serum na końcówki .
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

niby kupiłam tą odżywkę z miss sporty ale wątpię żeby sobie poradziła z opłakanym stanem 

i tyle.