|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
patiuszka chudziutka jestes
nie masz z czego sie odchudzac a brzuszek ajjj tez taki chce
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Witajcie
, podczytuję Was już od jakiegoś czasu i planuję od jutra zacząć się w końcu normalnie odżywiać. Nie albo nie jeść nic żeby potem się obżerać jak to mam w zwyczaju, tylko w końcu jeść 5 normalnych posiłków. Ważę 59,5 kg przy wzroście 165. Na początek chcę dobić do 54 kg.
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
hejka, ja wlasnie sie zastanawiam gdzie spedzic sylwestra w tym roku, chcialabym w zakopanem ale widze ze ceny dosc wysokie, a wy dziewczyny jakie macie plany?
|
#4654 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój biust waha się co pare miesięcy od rozmiaru 75 A do 75 C, jakieś hormonalne wahania i to niezależnie od @. Nawet na tym chudszym zdjęciu miałam biust nieco pełniejszy niż przy 60 kg Kiedy biegam i ćwiczę nie straszę tak wystającymi obojczykami, tylko dekolt ładnie mi się wypełnia od góry, niestety jak nie ćwiczę to klatka chuderlawa Ja niedobrze się czułam z wagą 60, przeszkadzały mi boczki i z profilu brzuch był bardzo wystający Poza tym widać było początki cellulitu wtedy...---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Już się nie będę odchudzać, widzę, lepiej na zdjęciach niż na żywo, że mi wystarczy Popracuję nad mięśniami rąk i klatki, bo same biusty moje dwa rosną lub maleją z sobie tylko wiadomych przyczyn Aktualnie im się przyjrzałam i są w fazie swej "pełności" chociaż jestem już po @. Zresztą w mojej szufladzie staniki o rozmiarze C częściej są w użyciu ostatnio niż pozostałe, ale wymiary w obwodzie mi trochę spadły Więc myślę, że to plecy schudły skoro miseczka nie
|
|
#4655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
oo widzę dużo nie naskrobałyście, no ale dziś sobota więc wiadomo jak to jest
Ja też dzisiaj cały dzień poza domem. Najpierw u siostry siedziałam do 19 a potem u moich rodziców do 21. A teraz oglądałam film na TVN - "Znów mam 17 lat". Oglądałam już go kiedyś na HBO ale tak mi się spodobał, że musiałam obejrzeć drugi raz. Świetny jest!!! Muszę jeszcze dzisiaj aukcje na allegro wystawić siostrze a tak mi jakoś zimno, że chętnie bym do wanny wskoczyła teraz, tylko problem w tym, że jak z niej wyjdę to już mi się nie będzie chciało nic przy kompie robić a obiecałam siostrze, że dziś to zrobię.... No ale idę najpierw jednak do wanny bo tak mi zimno, że nie jestem w stanie o niczym innym myśleć! Jak wyjdę to poodpisuję Wam ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- Cytat:
No ale jakie Ty masz długieeeeeeee uda!!! No no no rzeczywiście widać, że masz te 180 cm wzrostu I faktycznie na drugim zdjęciu dużo lepiej. Pewnie w szpilkach musisz nieziemsko wyglądać z tymi długimi nogami!!! Pozazdrościć tylko Co do stroju to będę szczera... kiepsko na Tobie leży psuje Ci cały urok twojego pięknego ciała. Majteczki przede wszystkim po bokach z cienkimi paseczkami powinny być i leżeć nisko na biodrach stanik z Push-upem Na przyszły rok kup sobie taki to sama zobaczysz różnicę ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
A jeśli nie uda Ci się wygrać w sądzie, to będziesz musiała ponieść koszty sądowe? ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
a po dzieciach ile mam rzeczy..... nie mam gdzie tego chować już.---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
Dobrze, że postanowiłaś się zdrowiej odzywiać - sama zobaczysz po sobie że będziesz się dużo lepiej czuła. Zimą ciężko się chudnie bo dużo w domu się siedzi ale jeśli się chce to można więc życzę Ci powodzenia i wytrwałości Pisz nam codziennie jak Ci idzie ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
a szkoda.
|
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do stroju to mam taki stanik push-up, majteczki sobie sprawię z paseczkami zgodnie z Twoją radą Mnie się nie podoba brzuch, boczki i talia przy 60 kg, poza tym uda takie galaretowate Teraz wyglądam troszkę inaczej, bo tamto 56 kg było sprzed wakacji, a teraz chudnąc troszkę ćwiczyłam
|
|
#4657 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
a do wystawienia mam jeszcze trochę bucików po braciszku, jakieś ubranka jego... ile roboty zjem śniadanie i chyba do tego siądę.
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny i ja się melduję że żyję
w piątek miałam rocznicę z Tż, równy rok minął odkąd jesteśmy razem. nie sądziłam że da się ze mną tyle wytrzymać szczerze mówiąc dałam mu w prezencie zegarek (sam wybierał, bo nie chciałam żeby bransoleta była za duża albo za mała), album z naszymi zdjęciami i taki zeszyt-dziennik. opisywałam w nim od lipca dni, moje uczucia, pisałam co mnie w nim denerwowało i co rozczulało. pomyślałam że mu się spodoba i nie pomyliłam się, jak czytał pierwszą stronę to aż się popłakał i powiedział że nie dostał nigdy piękniejszego prezentu. wczoraj pojechaliśmy do Olsztyna do kina i na zakupy, ale nic nie znalazłam bo ceny tam jak z kosmosu, nie stać mnie niestety. więc jutro pójdę i w swoim mieście poszukam jakiegoś swetra i butów. a Giganci ze stali bardzo mi się podobali, aż sama próbowałam rękoma ciosy wymierzać tak się wkręciłam dla tych co lubią takie filmy (monia) - polecam! ![]() dziś wstałam o 10, zjadłam na śniadanie smażoną szynkę na chlebie i tak myślę czy by nie skusić się na hot doga na Orlenie bo wczoraj jadłam na Statoil i takie pyszne były nie chce mi się uczyć strasznie, nie wiem czy się zmuszę dziś pójdę później z Tż na spacer z moim psem i pokarmimy kaczki miłego dnia kochane
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2011-10-16 o 11:05 |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobrek
![]() Ja już po śniadanku, wstałam dziś po 11. W nocy poszłam spać o 2 a o 5 wstał mój synek. Zrobiłam mu picie, i poszedł dalej spać. Wiecie co ja mam jakieś nienormalne sny ostatnio..... śni mi się że mój mniejszy synek prawie umiera... ostatnio mi się śniło że się utopił w jeziorze ale wyciągnęłam go z wody i zrobiłam sztuczne oddychanie i udało się go uratować, bo serduszko znów zaczęło bić a on wypluł całą wodę z siebie. Dziś mi się śniło że wypadł z okna z 3 piętra.... Zbiegłam na dół i jeszcze żył choć był nieprzytomny. Pamiętam, że krzyczałam aby ktoś wezwał karetkę i czekaliśmy na nią strasznie długo bo wszystkie ambulanse były zajęte. Wiem, że wsiedliśmy do swojego auta i chcieliśmy jechać do szpitala ale co było dalej to nie pamiętam... Dlaczego mi się takie rzeczy śnią??? Przecież to chore!!! Idę się ubierać, malować i jadę o 14 do mojej kuzynki na kawkę i ciasto także do wieczora mnie nie będzie na forum.
|
#4660 |
|
amor vincit omnia
|
monia takie sny mają podłoże w podświadomym lęku .. możesz nawet nie zdawać sobie sprawy, ze teraz gdy męża nie ma obok to czujesz podwójny strach o dzieci... jesteś ich Mamą, osoba która kocha je najbardziej na świecie
|
|
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratulację z okazji rocznicy a jednak da się z Tobą tyle wytrzymać!! Nie jesteś taka zła jak o sobie myślisz ![]() Bardzo fajny prezent mu zrobiłaś i kupiłaś Na pewno musiał się cieszyć A pogoda dziś cudowna!!! Masz rację - trzeba iść na spacer Film na dniach ściągnę z internetu i obejrzę sobie, na pewno jest fajny skoro polecasz ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
#4662 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
ale dziś już musiałam, nie mogę tego przekładać, bo przeprowadzka coraz blizej... zimowe ciuszki wszystkie oddałam dla potrzebujących, bo te zimowe są najbardziej potrzebne zawsze... wolę oddać je za darmo komuś, komu się przydadzą niż sprzedać za grosze |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co Twój mąż na to, że walczysz w sądzie z jego rodziną? On nie mógł tego sam załatwić jakoś? Porozmawiać z rodzicami? No bo skoro obiecali Wam te mieszkanie to dlaczego się wycofali? No to czekamy na foteczkę na pewno super wyglądasz
|
|
#4664 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Dołączam się do Was, zaczynam od jutra ![]() Chcę zgubić 10kg, jakoś do połowy stycznia. Mam nadzieję, że mi się uda, bo już nie mogę patrzeć na te moje boczki Obecnie ważę prawie 70kg przy 173cm. Pozdrawiam!
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4667 |
|
amor vincit omnia
|
monia to normalne, że się boisz, zwłaszcza teraz gdy Dzieciaczki są tylko pod twoją opieką... czas będzie płynął, Maluchy będą dorastały, z każdym dniem będą samodzielniejsze, bardziej ostrożne, a Ty będziesz z czasem bardziej spokojniejsza o nie
|
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoje swetry czy długie spodnie też wrzuciłam do worka i muszę zawieźć do Opieki. Jeszcze dorzucę pewnie sporo rzeczy po dzieciach. Ja na allegro wystawiam takie droższe ubrania i w świetnym stanie. Jak coś sprzedam to kupuję dzieciom nowe ubrania za te pieniążki W tym tygodniu wezmę się za to bo muszę dzieciom buty na zimę kupić, spodnie jakieś ocieplane i młodszemu nową kurtkę. Tak więc jeśli coś sprzedam to będę miała więcej pieniędzy na te nowe rzeczy dla dzieci i będe mogła kupić jakieś gatunkowo lepsze ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
i kciuki trzymamy Do stycznia sporo czasu więc powinno się udać jeśli diety będziesz się mocno trzymała
|
|
#4669 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
wiec często turami wystawiam---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Gewichtsverlust witaj
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne ciężko będzie mu zeznawać przeciwko własnym rodzicom....O ile w ogóle będzie zeznawał. Jemu to po prostu pewnie nie przeszkadza, że mieszkanie jest na jego rodziców. Ciężka sytuacja, ale obawiam się, że możesz przegrać bo nie można kogoś zmusić żeby przepisał swoje mieszkanie tymbardziej, że nie ustaliliście tego na piśmie. Remont zrobiłaś dobrowolnie i to była Twoja decyzja. A u radcy prawnego byłaś z tym? Mam nadzieję że wszystko się ułoży ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Ja juz musze uciekać, kuzynka dzwoniła i pytała kiedy będę Wrócę wieczorkiem to poodpisuję Wam buziaki, miłego dnia laseczki ![]() ![]() : idzcie na spacer póki pogoda piękna!!!!!
|
|
#4671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam prawnika, mówi, że szanse są, ale małe. Ja nie chcę ich zmuszać do przepisania mieszkania, tylko moja mama chce odzyskać poniesione koszta i niech oni sobie w cholerę zatrzymają to wszystko co jest w tym mieszkaniu i do niego specjalnie było dopasowane.
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Jadę dzisiaj do Warszawy na dwa dni i obiecałam sobie, że nie tknę żanych drinków, a pozwolę sobie tylko na kawę z coffee heaven w ramach rozpusty
![]() A co do facetów to ja się boję jak to będzie z moim kiedy sie przeprowadzi do Polski na stałe. Póki co mieszka w usa i się kontaktujemy przez skype dzięki czemu mam święty spokój ![]()
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
hej może ktoś poprawić mój jadłopsis ,bo na moje coś nie pasi z ilością.
I kasza manna na mleku 1 kromka białelgo II jabłko III obiad rosół makaron marchewki gotowane duża ilość surówki udko niestety ze skórką ![]() Iv jabłecznik malutki kawałeczek jabłko garść rodzynek V sałatka warzywna i z majonezem +jabłko+ 1 kromka białego WIem,że skórka jest nie wskazana kurczaka i majonez,ale nie mogłam inaczej to pokazuje moją motywacje no cóz stało się.
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kasza manna na mleku + owoce/np mrożone jagody czy truskawki/ II jabłko III IV (bo to właściwie chyba 2 posiłki były) obiad rosół makaron marchewki gotowane duża ilość surówki + mięso gotowane w rosole (dużo zdrowsze!) Iv jabłecznik malutki kawałeczek garść rodzynek V tutaj powinno być zupełnie coś innego.. |
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
hejka dziewczynki, ja niedawno wrocilam ze spacerku 3 godzinnego znad morza ale zmarzlam ze hej, zjadlam 2 serki wiejskie bo dzisiaj cos malo kalorii by wyszlo a teraz jest ok
dolaczam moja fotke sprzed kilku godzin znad morza
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Dorisek ale ślicznie masz nad tym morzem
Z chęcią bym też sobie pospacerowała i popodziwiała takie widoki
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
A taki jadłospis szykuje go na jutro
I owsianka 4 łyżki płatków 2 otrębów 2 roddzynek szklanka mleka II jabłko III omlet z warzywami IV obiad udko surówka odpuszcze sobie rosó i makaron może jeszcze gotowana marchewka V marchewka +jabłko VI twaróg + 1 kromka białego pieczywa lub zamiast tego twaróg+warzywa
|
#4678 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tak na poważnie to skoro obawiasz się co to będzie jak on wróci do Polski na stałe to po co Ci w ogóle taki facet ? Nie lepiej poszukać innego? ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
nad morzem to zawsze zimny wiatr wieje i skoro u mnie jest taka kosta że szok to nad morzem pewnie gorzej. No ale spacerek fajny miałaś No i jaka fajna foteczka!!! Nawet piesek się załapał ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
3. rosół na obiad moim zdaniem podczas diety się nie nadaje, udko ok ale skórka NIE!!! 5. Jabłko na kolację? Sałatka z majonezem?? takich rzeczy nie jemy na kolację. Zresztą Sweetish bardzo dobrze Ci napisała. ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Dziękuję, że mi uświadomiłaś skąd się biorą te chore sny ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
#4679 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za ocenkę
![]() Tak postarm się poprawić myślałam,że rosół można.Pytałam się na jedym wątku i stwierdziły,że można :| A ten drugi jadłospis? tak planuje jak mam szkołę.Wracam o 16:00 ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- okej dzięki za ocenki ![]() A na śniadanie czasem za mało nie jem? bo porównywałam mój jadłospis do innych i dziewczyny na śniadanie o wile więcej jadają.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

nie masz z czego sie odchudzac

Mój biust waha się co pare miesięcy od rozmiaru 75 A do 75 C, jakieś hormonalne wahania i to niezależnie od @. Nawet na tym chudszym zdjęciu miałam biust nieco pełniejszy niż przy 60 kg
Kiedy biegam i ćwiczę nie straszę tak wystającymi obojczykami, tylko dekolt ładnie mi się wypełnia od góry, niestety jak nie ćwiczę to klatka chuderlawa
Ja niedobrze się czułam z wagą 60, przeszkadzały mi boczki i z profilu brzuch był bardzo wystający
Aktualnie im się przyjrzałam i są w fazie swej "pełności" chociaż jestem już po @. Zresztą w mojej szufladzie staniki o rozmiarze C częściej są w użyciu ostatnio niż pozostałe, ale wymiary w obwodzie mi trochę spadły
a po dzieciach ile mam rzeczy..... nie mam gdzie tego chować już.
a do wystawienia mam jeszcze trochę bucików po braciszku, jakieś ubranka jego... ile roboty 

ale dziś już musiałam, nie mogę tego przekładać, bo przeprowadzka coraz blizej... zimowe ciuszki wszystkie oddałam dla potrzebujących, bo te zimowe są najbardziej potrzebne zawsze... wolę oddać je za darmo komuś, komu się przydadzą niż sprzedać za grosze