|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
cześć kochane mamusie
![]() wracam do świata żywych ![]() ![]() muszę się pochwalić że zakupiłam dla tuptusia mega pakę na allegro ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3992 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
pierwsza
![]() czesc mamuski ![]() te do ktorych nie przemawiaja 2 kola podba sie wozek to jest tez dost w opcji 4 kola ![]() nie spalam pol nocy;/ bleee ide na sniadanko ![]()
#3994 |
Zakorzenienie
|
Czesc mamuski
![]() Ja dzis leze cały dzien bo w nocy miałam mega bol brzucha i dzis sie nie nadwyręzam ![]() ![]() milego dnia ![]() edit. Dzis zaczynam 23 tydzień, czyli 6 miesiąc ![]() ![]() Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-10-17 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | ||||||
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki!
Cytat:
Fajnie, że odwiedziłaś Agatka, napewno było jej bardzo przyjemnie ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Mam dwa ochraniacze, bo kupiłam dwa komplety pościeli i przy każdym był ochraniacz. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-10-17 o 08:39 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Rozeznanie
|
Hej ! mój Tż też pojechał w delegację o 3 rano, wiec miałam nocną 3 godzinną przerwę w spaniu, ale na szczęście zasnęłam i obudziłam się przed chwilą. Nie czuję się najlepiej. Nienawidzę przerywać nocy, a wszystko dopiero przede mną heh
![]() Za mną już dwie kanapki z nutellą i szklanka ciepłego kakao ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
#3997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zadomowienie
|
dziewczynki czuje jakby wracaly pierwsze tyg ciazy...
znowu mi caly czas niedobrze, muli mnie i taka slaba sie czuje;( w domu burdel zakupow brak;/ a ja nie mam mocy i nawet jak leze to chce mi sie ![]() ![]()
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie jest włochaty
![]() ![]() Cytat:
![]() Renatka, to Uska kupila trzykołowego kosmitę ![]() Cytat:
Nikotynka, to nieciekawie z tym pessarem :/ Faktycznie stres ![]() Spodenki fajne ![]() Cytat:
![]() Instruktor albo roztargniony, albo mu nie zależy, albo robi to na zlość :/ Współczuję Wam, TZ towi pewnie też ciężko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Wy to macie nosa do takich okazji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja też sie jakoś dzisiaj nie czuję najlepiej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zadomowienie
|
Agawo wlochaty w tym wozku to bedzie Igor bo mam taka nie milosierna zgage;(
i ciagle chce mi sie pic, ale po wodzie i herbacie mi nie dobrze;( po soku zgaga;( i co tu pic??
#4005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Tak to podobno jest, że ostatni trymestr jest podobny do pierwszego. Nie przejmuj się dziś zakupami ani bałaganem. Jak nie masz siły nic robić to leż i odpoczywaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś piękna pogoda, więc piorę pościel ![]() ![]() Ponawiam moje pytanie: Co mogę podarować synkom znajomej (1 rok i 3 latka) w podziękowaniu za kilka rzeczy z wyprawki (m. in. wanienka)? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zadomowienie
|
troszkę mnie nie było spędziłam weekend u teściów -ci dalej nic a nic nie kupili bobaskowi ale jestem zła moi rodzice to zakupy przyciągają reklamówkami! a oni dalej nic
![]() zaczynamy dziś 24tc ![]() ![]() ![]()
#4008 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Magda, gratuluje coroni ![]() Haniula, dobrze, ze jestes zpowrotem ![]() ![]() Bybella, super, ze odwiedzilas Agatka i ze ze zdrowkiem lepiej ![]() MMonia trzymaj się i duuuuzo zdróweczka ![]() Czubasku super, że wesele się udało i foteczki śliczne!!! Pearl ![]() Pościel Ja mam 2 komplety pościeli po córci, i 3 prześcieradełka, wystarczyło ze spokojem ![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o prezenty to rozumiem, ze to mają być jakies drobiazgi? proponowałabym dla 3 latka jakaś książeczkę z naklejkami, może z jakimiś postaciami bajek, np z bobem budowniczym, spidermenem, kubusiem puchatkiem czy może psem clifforedem, albo taki zwykłe http://www.petlaczasu.pl/akademia-3latka/b00017444 a dla roczniaka tez bym proponowała jakaś książeczke, ale w twardej oprawie z twardymi kartkami, przynajmniej chłopaki nie będą sobie zazdrościć jak dostana podobne rzeczy ![]() albo jednemu i drugiemu cymbałki, czy bębenek ale to moze się rodzicom nie spodobać.... ![]() gratuluję udanych zakupków laseczki ![]() ide zrobić sobie kawkę zbożową-ostatnio mam na nią fazę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sie dowiedziala ze jestem w szpitalu to zadzwonila, co mnie strasznie zdziwilo ale nie zapytala co sie stalo, jak sie czuje tylko zaczela gadac o sobie ze ja tez choroba zlapala i półpasiec dostała ![]() Egoistka, mieszka 300m od nas a widziala sie z nami ostatnio 2 miesiace temu, ani telefonu ani nic. wrr nie lubie jej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że dla TZta to przykre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi dzisiaj się też chce pić,ale woda mi jakoś nie podchodzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
A poprawiło się coś jego zachowanie czy niekoniecznie?
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Wtajemniczenie
|
Agawoo było ok.. przez kilka tygodni jako tako, a przez 3 ostatnie dni nie pojawił się u mnie ani na 5 minut. Wczoraj była niedziela, obiecał, że przyjdzie, a skończyl gdzie? W barze , z kumplem , ktory ma dwojke dziecki, zonę , zgrywa kochanego ojca, a tak na prawde to idiota nie z tej ziemi. Nie byłabym aż tak zła gdyby mi wprost powiedział, że nie przyjdzie, ale ciągle pisał, że juz idzie, ze zaraz będzie , az w ogole przestał się odzywac.
A dzis jak to zwykle bywa po takich sytuacjach przyszedł z samego rana i zachowywal się jakby nic się nie stało... ehh. |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Przyczajenie
|
![]()
hej hej dziewczyny
![]() jeszcze się nie udzielałam na tym forum ale chyba najwyższy czas zacząć ![]() W sobotę kupiliśmy wózeczek dla naszej kruszynki ( jutro zaczynamy 28 tc -ach jak ten czas zleciał ![]() ![]() http://www.agnespoznan.pl/sklep.html...-%20Jazz%20J17') Mieszkamy w Poznaniu i polecili go nam nasi przyjaciele, generalnie cena nas zszokowała, bo jest bardzo niska, a tych wózków nigdzie nie ma oprócz właśnie sklepu Agnes w Poznaniu. W ogóle się nie promują. Gondola ze spacerówką kosztuje 1099 pln, w tym jest torba, moskitiera, ochraniacze na nóżki; fotelik do kompletu kosztuje 200 pln a przy płatności gotówką dostaje się gratis kocyk lub parasolkę pod kolor-do wyboru. Gdyby nie te wózki kupilibyśmy X-Landera - podobne funkcje i wygląd, jednak KAPS3 JAZZ ma dodatkowo łożyskowane koła przednie, jest lżejszy po złożeniu, ma amortyzatory-sprężynki, no i cena jest przyjemniejsza ![]() U mnie jest trochę podobnie, ale w drugą stronę - tzn teście kupują ciuszki, dali na wózek, natomiast moja mama nie kwapi się do tego. Troszkę ją rozumiem, bo nie ma kasy, nie pracuje itd. Powiedziała, ze będzie kupować jak sie dziecko urodzi. Trochę to dla mnie przykre, bo już dwa razy straciłam ciąże..i odbieram to tak, jakby nie wierzyla, ze tym razem sie uda...No ale to pewnie tylko moje głupie myślenie. Jestem szczęśliwa, że moją kruszynka, mimo diety cukrzycowej ( tydzien temu sie dowiedziałam) jest baaardzo aktywna. Muszę ograniczyć chodzenie, bo bardzo twardnieje mi brzuch po spacerach, zakupach... czy też tak macie?? Teraz do ginka idę 2 listopada. miłego dzionka życzę wam wszystkim i waszym cudom w brzuszkach ![]()
#4015 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
albo kawka inka z dużą ilością mleczka ![]() Zośka w kulki sobie leci ten twój tż.... ![]() Kropeczka a tak myśle, o tych prezentach, jakoś tak nie czuje się usatysfakcjonawana z tym co ci napisałam wcześniej ![]() ![]() ![]() a może po jakimś ciuszku -np. bluzeczka z samochodem albo po małym zestawie klocków lego duplo-choc to juz troszkę większy wydatek , albo puzzle dla starszego ok 30-40 części albo cos takiego: http://allegro.pl/loko-abc-puzzle-2-...872214069.html a dla młodszego jakieś duże 2-3-4 częsciowe np. http://allegro.pl/pierwsze-puzzle-ba...875313974.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że się w końcu oapmięta ![]() Cześć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- dobry ![]() MissZuzia, skoro mebelki już skręcone to dawaj fotkę. Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-10-17 o 11:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej, hej, Mamuchy i Brzuchy
Melduje,ze Agatek miala dzisiaj z samego rana glukoze i.... przeszla!!! tzn nie bylo pawika. Zatkala nosa, wpuscila sobie soku z cytryny i dala rade ![]() Cytat:
![]() ale Tobie jecze i jecze... przepraszam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
eee tam, nie bedziemy wnikac w szczegoly ![]() wazne, ze masz rozwiazanie ![]() Zoska, ale Ty masz tego tzta, ja pierdziu... Chyba bym brala nogi za pas i zostawila go w pi.zdu, bo i tak robi wiecej szkod niz dobrego... Haniula, przykro mi,ze masz taka tesciowa ![]() ![]() Mijus, kazdego dnia chodzi za mna ten utwor Gotye, jak wlaczam tojke ![]() Codziennie pije sok z dwoch wyciskanych pomaranczy, a gdzies mi sie obilo o uszy, ze niby trzeba uwazac na cytrusy w ciazy. Slyszala moze ktoras? Dzisiaj powinien byc Dexter na iitv, ale na razie cisza ![]()
![]() |
#4020 |
Raczkowanie
|
Cześć
nie dam rady na razie nadrobić, zajrzałam tylko podzielić się z wami kilkoma informacjami. - Zabieg sie udał i tata wychodzi dziś ze szpitala, właśnie zaraz po niego jadę - tak jak sie odgrażałam ruszyłam wczoraj na kurtkowe łowy, oczywiście nic nie kupiłam ![]() - Byłam dziś u lekarza i niestety luteinka i nospa forte przez najbliższe dwa tygodnie. Zapowiedział też że Wszystkich Świętych to mam sobie odpuścić. Ogólnie powiedział, że nie jest najgorzej, nie wiem co miał na myśli, ale wszystkie wyniki bardzo dobre ![]() Jadę po tatę, wieczorem będę czytała, coście wymalowały na tylu stronach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.