|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
mialas zamair nei ejsc slodyczy GUPIA a żelki to co
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
hej
od poníedIałku awansowalam z dziewczyny na.... konkubine:-D i nie mam jeszcze neta podlaczonego. wpadlam tylko na net w telefonie bo sie stesknilam;-)
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi coś takiego wyłazi właśnie po pokrzywie i po wszelkiego rodzaju maseczkach - z wyjątkiem Ziaji anty-stres, po czym jestem w szoku, bo pomogła zamiast zaszkodzić.
|
|
|
#4774 |
|
MBZ♥
|
Carmi spróbuj
mojej już nie ma smakowała nam bardzo![]() kurcze i teraz mam stresa bo Ty jesteś tak dobrą Kucharką ![]() Justyś to świetny sen ![]() Crozee słodko z tą czkawką ale pewnie na dłuższą metę to niezbyt komfortowe?Osz ja też często przysypiam jak oglądamy i się nie chcę do tego przyznać wtedy TŻ mnie przepytuje z tego co się działo no i :dupa: zawsze wychodzi na jaw
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję!!!! |
|
|
|
|
#4776 |
|
MBZ♥
|
Peach teraz mam nadzieję na Twój kolejny awans
![]() Kawka co to za fachowcy ![]() uwaga będę malować paznokcie, wczoraj malowałam chyba z godzinę i się poddałam. co chwilę się gdzieś dotknęłam więc robię drugie podejście
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś śliczna i urocza lepiej?
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego ja się otwarcie przyznaje, że spałam mąż już przyzwyczajony
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, dobrze że wszystko z Tobą ok
![]() Piczko ![]() Czeeeeeeeeść
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wyjazd do rodziców = brak diety, - impreza integracyjna =brak diety, - kolacja wczoraj z TŻ-em po raz 3-ci w tej samej nowej karczmie = brak diety,- zlot = brak diety Ale oczywiście nie z mojej winy ten brak diety, tylko z winy kusicieli ![]() A ja chyba nigdy nie jadłam żadnego ciasta z gruszkami BYou mogę wpaść? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chyba coś przeoczyłam... Gratulacje! I jak się z tym czujesz? ![]() Cytat:
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Capri, łozap?
|
|
|
|
#4782 |
|
MBZ♥
|
cześć Caprioszku
![]() Magda przyjdź, przyjdź = brak diety
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
masakryczny jedt ten net na tel wiec nie bede cytowac. w ogole probowalam kilkakrotnie cos napisac i dopiero teraz sie udalo... carmi dziekuje:-* byou niedtety pudeleczko lezy w szafce, ostatnio odkrylam sprzatajac i ukladajac rzeczy
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i na razie spadam, bo TŻ zabiera komputer
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
o, a Wy co?
no siema, siema wszystkim![]() Cytat:
![]() zajrzałaś?
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, usypiam na siedząco
![]() Zaspaliśmy i zamiast na 7:30, byłam o 8:10. Ale weekend bardzo udany. Koncert Pidżamy fajny, zabrakło mi "welwetowych swetrów", no i nie było "Twojej generacji" + imieniny babci i cioci + 30 kumpeli z LO + wizyta u rodziców. Ogólnie intensywnie. A jutro z rana na delegację. Wyśpię się w hotelu ![]() Cytat:
![]() Magda, dobrze, że nic się nie stało w tym autobusie Peach, super. Bycie konkubiną jest fajne ![]() Co do diety, to ja też znowu powinnam być. Od dziś się zapisuje ponownie na aerobik, mam dość bycia "mięciutka"
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
zjadłam śniadanie i do 13 mam wolne.Magda dobrze,że nic Ci się nie stało.
|
#4792 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pochwalę, że kupiłam sobie w końcu porządne buty na aerobik, tylko śmiać mi się chce, bo masywne na mojej wielkiej stopie sie wydają, a do tego są szerokie z przodu, no ale to buty do ćwiczeń, więc zamienilam design na wygodę i ochronę stawów. Do chodzenia mam zwykłe adidasy, które zgrabniej wyglądają.
Zaszalałam też z kolorem ![]() Dziś będę w nich pierwszy raz na aerobiku ćwiczyć
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi co do stosowania diety staram sei ograniczac cukry proste
![]() ale mam wrazenie ze za malo wody pije i oglnie obwody sie zmneijszaja ale Waga stoi w miejscu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, faaaajne!
![]() A ja dzisiaj jadę na spinning, 5.11., 10.11. i 16.11. mam peeling i masaż wyszczuplająco-antycellulitowy, w międzyczasie wizytę u dermatologa, oczyszczanie skóry u kosmetyczki... Wzięłam się za siebie ![]() Nie pochwaliłam się Wam, jaką miałam noc. Otóż w mojej sypialni zamieszkała mysz. Hades strasznie niuchał, nie wiedziałam, o co mu chodzi. Już śpimy prawie i słyszę szuranie. Wróciłam od TZa po 1:00, więc do 3:00 mama robiła polowanie u mnie przy otwartym balkonie, a ja szczękałam zębami na łóżku, bo się boję myszy tak z zaskoczenia pies szalał i też ją niuchał i gonił. W końcu przetrzepałyśmy wszystko łącznie z meblami i jej nie znalazłyśmy. Mama uznała, że uciekła przez balkon, ja byłam pewna, że nie, bo nic nie widziałam, a nie wychodziła też z sypialni drzwiami. No ale ok, idę spać. I znowu - cisza, już usypiam, a tu koło mojej głowy, na podłodze słyszę szemranie opakowania z chusteczek. I takie tup tup tup. Zaświeciłam światło, a ta se defiluje przez pokój, nie mam pojęcia, gdzie była schowana no i polazłam za nią i chcę ją wypłoszyć... a jej tam nie ma. Chyba wynalazła jakieś tajne przejście. W✂✂✂✂iłam się, wzięłam kołdrę i poduszkę i poszłam do biurowego pokoiku na moją sofkę 120 cm, zwinęłam się w kulkę i próbuję usnąć. Pies otworzył sobie drzwi i władował się do mnie, więc się gnietliśmy we dwójkę na tej sofce, on w pionie chrapał, bo inaczej się nie zmieścił, DO BUDZIKA nie zmrużyłam oka, ergo - nie spałam dzisiaj wcale ale czuję się nad wyraz dobrze, oprócz tego, że mnie oko troszkę piecze ale złapałam nerwa i dzisiaj jadę po łapki, nie mam już litości, nie będę przez jaśnie pannę zarywać kolejnej nocy
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba do cateringu na dół
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba nie zasnęła wiedząc, że mam mysz w mieszkaniu
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Magda dobrze, że nic poważnego nic Ci się nie stało ![]() Crozee fajnie , że już czujesz bardziej dziecko ciekawe jakie to uczucie jak ma czkawkęPeach zajrzałaś do środka ?A ja sobie ciągle czekam za telefonem od TŻ aby dowiedzieć się czy muszę iść dziś do pracy czy nie ! Jeśli będę musiała iść to na 16 do 24 ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Justyna To miałaś przygodę Ja tak miałam z inwazją koników polnych/szarańczy . W nocy coś mi fruwa po pokoju myślę komar ale chwila ciszy i coś gra .... myślę no masakraaaa ! Wstałam zapalam światło a tam konik polny gigant z 15 cm miał to była jakaś 2-3 w nocy , więc poszła tatę obudzić żeby mnie wybawił przed tym robalem Drugi raz to samo byłam taka w✂✂✂✂iona wzięłam poduszkę i poszłam do drugiego pokoju spać ( przy okazji rano mamę wystraszyłam bo myślała, że ktoś się włamał do domu ) a za trzecim razem sama się pozbyłam robala i kupiłam sobie moskitierę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Ale jestem na diecie
PEwnie na zlocie i tak nie wytrzymam i złamię moje postanowienie o niejedzeniu słodyczy :/

mi coś takiego wyłazi właśnie po pokrzywie i po wszelkiego rodzaju maseczkach - z wyjątkiem Ziaji anty-stres, po czym jestem w szoku, bo pomogła zamiast zaszkodzić.
wtedy TŻ mnie przepytuje z tego co się działo

BYou mogę wpaść?