|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gossip Girl - styl, moda i.. plotki cz.3
Cytat:
|
|
#1892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie mu tak powiedziała żeby nie chciał po fakcie zrobic testów na ojcostwo, bo wtedy by sie wydało że to jego ![]() np. w koncowych scenach zwiastuna sa sylwetki B i D , niestety twarze zastawił jakis tam baner ;D ale too raczej oni
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Ktos wie co to za piosenka w momencie kiedy dziewczyny wychodzą na wybieg i prezentuja suknie?
Już mam http://www.youtube.com/watch?v=OecxgutB1rg
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-10-15 o 19:32 |
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie fryzura Dana podoba
Mnie kręcą albo całkiem łysi albo właśnie z takim "artystycznym nieładem" - takie zboczenie ![]() Mam wielka nadzieje, ze dziecko jest Chucka. W ogole jedyne atrakcyjne w tym ksieciu jest to, ze....... jest ksieciem Nudny taki jak flaki z olejem wymieszane z innymi flakami z olejem. A przynajmniej Chuck sie w koncu przelamal emocjonalnie i moze jakos ruszy do przodu. Byle nie znowu do tych roznych panienek, bo ile mozna Dobrze, ze dostał pieska Mysle, ze wybaczy Blair klamstwo, bo po pierwsze ja kocha i sam ja wrzucil do ramiona Louis, a po drugie, sam nie jest ani lepszy, ani swietszy. A tak wyrownaja rachunki i moze im to pomoze w koncu byc normalnie razem. Mam nadzieje, ze nie poroni. No chyba, ze rozwiaza to tak, ze poroni i to rozdzieli ich z Louisem i przez to wroci do Chucka, ale mam nadzieje, ze to nie bedzie w ten sposob. Mam tez nadzieje, ze ksiazka Dana naprawde zawiera jakas rewelacje, ktora nami wstrzasnie, inaczej ten caly watek okaze sie bez sensu. A ta babka, co sie klei do Nate'a (moim zdaniem bezczelnie go wykorzystuje, nie tylko seksualnie - bo tu akurat Nate nigdy nie ma nic przeciwko, wiec nie ma mowy o wykorzystywaniu , ale ogolnie) jakos strasznie mnie irytuje. Ale chcialabym miec w jej wieku taka figure .
Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2011-10-16 o 09:51 |
|
|
|
#1895 | |
|
siedzę i myślę
|
Muszę dołączyć
Jestem wielką fanką Sereny i jej stylu... urody Blake zresztą też Cytat:
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2011-10-16 o 12:05 |
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
fakt, glos ma paskudny
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie uwielbiam jej akcent
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie, nie
Jak oglądam bez napisów, to nie mogę zrozumieć co ona w ogóle mówi, więc pewnie przez to mam do niej uraz Kurdę, chcę już następny odcinek, strasznie jestem ciekawa książki Dana.
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie miałam kiedyś okazje poznać pewnego księcia...długa historia , chyba napisze książkę w kazdym razie to chyba cecha książęca ![]() w ogóle czytałam że spaaaada oglądalność Gossip Girl ...nie chce zeby to byl ostatni sezon
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ja tez
ona jest wgl za✂✂✂ista ![]() co do Dana, to Penn wg mnie jest super przystojnym chlopakiem, ale ta fryzura i cala osoba lonely boy'a robia z nia taką pierdołe... wgl tez zauwazylam, ze Blair ma teraz o wiele naturalniejsze fryzury niz wczesniej, tamte sie bardziej nadawały dla narzeczonej ksiecia.. |
|
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie chce żeby to był ostatni sezon, ale jeśli się ułoży wszystko ładnie i gładko - Chair z dzieckiem, albo Dair(niedajboże) to następny sezon to będą flaki z olejem... Niestety. Ja wiem i rozumiem, że pomysły się wyczerpują, no ale kurczę, takich scenarzystów mają (podobno superdobrych) i nie dadzą sobie rady z Nowojorską elitą? :P |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1905 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłam gdzies na necie dane z oglądalnościa kazdego odcinka kadego sezonu ... i z sezonu na sezon, z odcinka na odcinek, ogladalnosc spada (pomiedzy pierwsza a piatą serią spadła o trzykrotnie co na skale milionową okazuje sie całkiem sporą liczbaa
) ![]() ______________________ pojedz do szwedzkiego miasteczka Karlstad - tam nietrudno go spotkać jest podobno średnio raz na miesiąc ![]() ![]() a na dodatek mój tata pracował dla jego rodziny ( nie majacej nic do gadania w sprawie tronu , bo to jakas piata woda po kisielu [ale jednak wciaz rodzina ]) więc stwierdziłąm ze muszą mnie z nim zapoznać ![]() nawet całkiem przystojny (Karol Filip się zwie ) ale nie mialam tyle szczescia co Blair zeby go uwieść jednak po tych nowych odcinkach GG chce tam pojechać znowu ( o ile kogoś sobie nie znalazł i zerwał ze swoją byłą, bo chyba miał , generalnie ciezko mi zrozumiec szwedzki angielski , wiec nie jestem pewna co mowil i czy mnie rozumiał ;( )
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie jesli maja dalej gwalcic ten swietny serial, watkami takimi jak ciaza Blair niech go lepiej zakoncza i dobrze sie zapiszą w pamieci widzow
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście to tylko takie gadanie, sama w to nie wierzę
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Przeciez ta ciaza to chyba jedyny normalny dorosly watek w serialu. Ile moze byc intryg rodem z liceum, skoro bohaterowie juz nie sa nastolatkami?
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
i co z tego ze nie są w liceum, jak są doroslymi ludzmi to chyba wiedzą co to gumka czy tabletki a nie...
robi sie z tego tasiemiec i tyle, nie dosc ze kazdy sie przegrzmocil juz z kazdym (no, oprocz Sereny i Chucka chyba), to teraz ta ciąża z facetem z ktorym spała raz, jak dla mnie mega naciągane i nie taka jest konwencja serialu, że mamy oglądać wesołe rodzinki i małe dzieci, tylko bogactwo, zabawe, seks i intrygi. |
|
|
|
#1911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Konwencja serialu konwencja, ale dorosli ludzie nie moga wciaz zyc jak dzieci, a jak mamy w serialu seks, to normalne, ze z tego moga byc dzieci, bo seks to nie tylko zabawa. W wykonaniu Blair laczy sie to i z bogactwem, i z intrygami, i jest zabawne. To pozostale watki sa mega naciagane, jak usilowanie zrobienia czegos sensownego z Selena czy Natem, ze juz o tym watku z ksiazka nie wspomne. Tak to juz jest z serialami o nastolatkach, o ile jeszcze trzymaja sie kupy, gdy bohaterowie sa w szkole sredniej, tak juz jest problem, co z nimi zrobic, gdy ta szkole skoncza.
Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2011-10-17 o 12:30 |
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
no i wlasnie, z ostatnim akapitem Twojej wypowiedzi sie najbardziej zgadzam, dlatego jesli nie mają dobrych pomysłów, powinni to po prostu zakończyć.
a co do zabezpieczania sie w tym serialu ten temat raczej nie istnieje, raz bylo coś o tym, że Serena bierze tabletki a Blair nie (wtedy jak juz kiedys Serena kupowala jej test ciążowy) wiec mozemy co najwyzej snuć przypuszczenia jak to tam bylo :p tez bez przesady oni nie żyli i nie żyją jak dzieci. Zresztą te 20-25 lat, to są jeszcze jednak bardzo mlode osoby. Dla mnie 20-21 lat to jest moment w ktorym dopiero sie zaczyna bawić, imprezować zyc bez jakiejs tam duzej wiezi z rodzicami, ale tam bylo tak od początku więc raczej nie ma sie co tu zmienić. I nie ma co ukrywać, że te intrygi licealne, które Blair kręciła, ze swoimi podwladnymi, plotkara o tym donosila, byly o wiele bardziej trzymające w napięciu niz to co sie teraz dzieje. Edytowane przez kaja2301 Czas edycji: 2011-10-17 o 12:41 |
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem wielką fanką tego serialu, więc nie może mnie tu zabraknąc
|
#1914 |
|
BAN stały
|
Jest na wizażu wątek o stylu Sereny ? ;>
O Blair widziałam , a S nie ;/ |
|
|
|
#1915 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zreszta Chuck tez sie nie zdziwilCytat:
Trzy lata chodzenia na osiemnastki Okres studiow byl juz powazniejszy, zaczely sie obowiazki, odpowiedzialnosc, pracowalam i studiowalam, na imprezy nie bylo tyle czasu, zreszta praktycznie cala moja paczka porozjezdzala sie po calym swiecie. Tak czy owak co tam moje imprezy w porownaniu z zyciem na Upper East Side ![]() Cytat:
|
|
#1916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
@trawa_morska
widzisz a u mnie dopiero w maturalnej sie zaczelo krecic, jezu rok w ktorym mialam mature byl najlepszy w moim zyciu ![]() poza tym, wlasnie zero zdziwienia, Blair też jakby to po niej splynelo, nie podoba mi się to. Nie mowie, zeby rozpaczała, czy coś, ale w koncu to dziecko, powazna zmiana w zyciu. |
|
|
|
#1918 |
|
BAN stały
|
Właśnie obejrzałam najnowszy odcinek,bez napisów,ale nie mogłam się powstrzymać
![]() Na biało : Odcinek momentami nudny wręcz.Można było się spodziewać jak zareagują wszyscy na tą książkę Dana.Lilly jak zawsze piękna , nie mogę się na nią napatrzeć,Blair jakoś mizernie wyglądała albo mi się wydawało Chuck na spacerze z psem ![]() Ciekawa jestem czy Dan się zgodzi na ekranizację książki Charlie znowu namiesza,nie lubię jej,wolałabym,że Jenny wróciła.
|
|
|
|
#1919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa! Uważam, że wczorajszy odcinek był najlepszy ze wszystkich z tego sezonu! Poprzednie były jakieś dziwne, nienaturalne... Gorzej zagrane, kiepskie sceny... A ten był mistrzowski - dialogi, zdjęcia, muzyka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

.

Kurdę, chcę już następny odcinek, strasznie jestem ciekawa książki Dana.
miałam kiedyś okazje poznać pewnego księcia...długa historia , chyba napisze książkę