|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Witam dziewczyny.
Kilka wątków temu zaczynałam przygodę z Dukanem. To było dokładnie 17 lipca. Ważyłam 74 kg ![]() ![]() (paskudne chipsy) no i dzisiaj po porannym ważeniu jest 59,4kg. Co wy na to? Jestem w bardzo dobrej formie, cukier mam dobry, teraz mam zamiar się wybrać na badania krwi i się upewnić czy cała reszta jest ok. Mam 162cm wzrostu i nie wiem czy już nie przestać schodzić z wagi... Ale wiecie co, nie mogę za dużo cm zjechać z łydek. Nadal mam takie umięśnione. No ale co tam. 4 rozmiary w dół Co wy o mojej walce myślicie? Pozdrawiam i trzymajcie się diety, bo naprawdę warto
|
|
|
|
#2582 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja przy 69kg (163cm) nosiłam 42, a przy 59kg 38. Także zeszłam 2 rozmiary w dół. Ale się cieszę, że waga znowu spada. Dieta znowu działa
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem Twoja waga jest ok ale jak możesz wrzuć fotkę co by proporcje zobaczyć bo może te łydki to tylko Twoja wyobraźnia ![]() Kochani ja wkrótce do domu będę testować ten żółty ser 3% - moje kochanie dostało go w Almie właśnie i już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
Moim celem jest 52kg ale musze mieć wiele samozaparcia. Daje sobie jeszcze 2 miesiące na faze II i zobaczymy co z tego będzie
|
|
|
|
#2585 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() klaski:![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() Doktorek dal nam druga szanse i teraz tego nie spieprzymy ![]()
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Witam
ojej Wy tu piszecie o mega spadkach, a ja dopiero kończę pierwszy tydzień. Wynik -2,4 kg. Wiem, że im dalej tym będzie trudniej, ale gram do grama i jakoś tam będzie mnie mniej . Podczas tego tygodnie zdażył mi się jeden grzeszek w postaci 5 herbatników .Stwierdziłam, że jak rozpoczynam walkę z kilogramami , to zawsze pojawia się ktoś , kto niby z dobrego serca , podsuwa jakieś słodkości.... też tak macie?Miłego weekendu
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o co chodzi z tym cukrem tak dokładnie, ale znajoma była na dukanie i ma właśnie problemy z wysokim cukrem teraz ![]() Cytat:
Dzisiaj spałam u Tż-ta, więc rano nie miałam okazji się zważyć. Ale mój brzuch jest tragiczny i muszę o niego zawalczyc
|
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2589 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Idę się zaraz ważyć. Jestem po kawce i już na nogach (aż dziwne, że o tej porze w ndz). Zapowiada się ładna pogoda, a do dzisiaj jest wstęp do zoo we Wrocławiu za 3zł, także pewnie się wybiorę ![]() Aha - i niebardzo rozumiem reklamę na dole na forum (jak się zjeżdża w dół strony, pod "zasadami wysyłania wiadomości"). Goła d..upa oblepiona piaskiem, a reklama "na tej diecie chudną" Nie kumam.Miłego dnia! Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-10-16 o 09:11 |
|
|
|
#2591 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() muszę do Was częściej zaglądać bo mi dużo wiary w siebie dajecie ![]() Muszę po prostu mniej żreć i więcej się ruszać i postanowiłam że od przyszłego tygodnia będę chodzić 2 lub 3 razy na siłownie na 2-3 godz. i mam nadzieje że jakiś efekty będą ![]() ![]() ![]() powrót ja 2 fazę jest dla mnie jeszcze trudny... ale może kiedyś ... Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
mówili że odpuściłam i teraz przybyło mi i to sporo i wygląda jak pączek a dupę mam jak szafę ![]() Również nakupowałam sobie tyle fajnych ciuszków zwłaszcza bluzek i jak je teraz ubrać jak wyglądam jakbym była w 3 miesiącu ciąży taki bemben wielki ![]() Żal tych wydanych pieniędzy na ubrania ... WIĘC WIĘCEJ RUCHU I WIĘCEJ WARZYW ... urodziny mam w listopadzie i tak z 5 kg mnie jakbym zrzuciła to by było super ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki!!!! ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Zapisałam się na Prawko na razie mam 4 wykłady zaliczone i nic więcej ... a myślałam że może coś już pojeżdżę ... ale muszę poczekać...Dziś tak zimno w Krakowie że coś strasznego ... jutro z rana jadę pociągiem do Poznania 8 godz.A tak to się dziś przeziębiłam i katar mi leci z nosa jak ciurkiem woda z kranu... a na jutro trzeba być zdrową
|
|
#2592 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
))CO tu tak cichooo???? :rol leyes:---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- http://facet.interia.pl/zadbany-mezc...u,1708131,7533 a macie pocieszajacy artykul
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie witajcie
Nie bylo mnie dzisiaj bo mielismy urodziny...ogolnie bez komentarza...jak zawsze. TZ sie chwalil mna ![]() slodziak moj ale ktos mi musial humor spindolic bo byla kobita(byla szwagierka TZ) co tez na dukanie byla i wyglada jak kosciotrup spadla chyba ze 30 kilo i mowi e twoje 25 to nic i tak jestes gruba dupa No ale nic...trzeba sie przyzwyczaic.Od jutra wpadamy na 3 faze...
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
ZAKOCHAŁAM SIĘ..... NO PO PROSTU ZAKOCHAŁAM SIĘ....
wybaczcie dziewczyny ale musiałam to napisać bo było to silniejsze ode mnie... |
|
|
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki dzis przeszlam na 2 faze.. czy mozna jesc parowki z indyka?? pierwszy tydzien za mna.. jeszcze sie nie wazyłam..
|
#2596 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak sobie myslę, że do dukana z dni PW dodać dwie kromki chlebka wieloziarnistego i mamy dietę idealną Ja mogę się tak odżywiać na dłuższą metę....![]() Trochę mnie niepokoi, że tu tak pusto... Ajjjj tam, wróci Emilia i będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2597 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
To jest mój pierwszy raz na forum, ale juz od dawna chciałam się dołączyć do Was... tylko jakoś odwagi nie miałam... Dukałam już 2 razy ale zawsze coś mi musiało przeszkodzić…. Później miałam rok samych problemów… śmierć bliskiej osoby… moja depresja… chcę się wziąć a garść! Zawsze byłam najgrubsza… W sumie uważam, że chyba mi się jakaś wada produkcyjna wkradła bo mam dwie siostry i tylko ja zawsze byłam grubsza i tylko ja mam trądzik także to może potwierdzać moją wersje Ale zaczynam walkę! Z trądzikiem walczę od kilku miesięcy i jest już powoli lepiej, a WOJNĘ z wagą zaczynam od teraz! Już ostatecznie! Chcę w końcu zaakceptować samą siebie, nie chcę już więcej wstydzić się spojrzeń ludzi i odbicia w lustrze. Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie bo po prostu brzydzę się samej siebie… To jest takie uczucie, że najchętniej chciałabym zniknąć…
|
|
#2599 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Diii Jak Wam weekend minął?? Ja spędziłem całe dwa dni w szkole. W sumie, to nudno było. I niestety wypadł mi zjazd przed 1 listopada, więc nici z wyjazdu w moje rodzinne strony. Nie będę się widział z moimi wariatami do grudnia a to będzie pół roku z dala od ludzi, z którymi spędziłem kawał swojego życia ![]() Jakiś czas temu postanowiłem upiec chleb razowy na zakwasie. Dlatego przez chyba tydzień, albo i więcej hodowałem sobie zakwas. I wczoraj przyszła pora, aby go wykorzystać. Dlatego z połowy zrobiłem chleb razowy. Taki prawdziwy, bez żadnych ulepszaczy, spulchniaczy itp., itd. I dziś zjadłem na śniadanko. Wiem już, że trzeba go troszkę dłużej trzymać w piecyku, ale jego smak, zapach... Ja ogólnie zawsze zbyt krytycznie do siebie podchodzę (ta moja cholernie niska samoocena), ale ten chlebek wyszedł REWELACYJNIE ![]() Z reszta na pewno Emilka potwierdzi, jak wróci i skosztuje A bałem się, że wyjdzie jakiś szmelc z tego, gdy rzuciłem spojrzenie na mąkę razową, w której jakieś łupinki i nie zmielone do końca ziarno było ![]() To byłoby na teraz tyle. Pora spadać do obozu, ale szefów NIE MA I nie będzie do końca miesiąca Ciepłe buziaczki na chłodno rozpoczynający się dzionek I dla Diiii |
|
|
|
#2600 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczęłam brac tabletki na 2 fazie i tyle ile schudłam tyle mi wrócilo ale to zależy od tego czy lekarz dobierze Ci dobre pigułki no i od organizmu. Jedne tyją drugie nie więc ciężko jest mi stwierdzic czy Tobie coś przybedzie.
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie. A co tu taka cisza?? No i zaczelam 3 faze, zobaczymy jak pojdzie. Dzisiaj na obiad piers z kurczaka i odrobina makaronu. Zaraz zabieram sie za cwiczenia. A popoludniu na zakupy i bede robic sernik.
|
#2602 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama napisalas,ze'chuda jak kosciotrup'- Ty przynajmniej jestes ladna babka )A z drugiej str to bezczelna jakas...pewnie zal jej dupe sciska ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- \ Cytat:
:brzy dal:Sa za tluste,maja rozne dodatki skrobiopodobne,nawet te z indyka nawet kolo indyka nie siedzialy ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() k laski:
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buahahahah ![]() I dziekuje za komplementy
|
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:cmok :
a E.mnie ![]() ![]() ![]() : pala:![]() ![]() :p ala:![]() ![]() :pa la:![]() ![]() :pal a:![]() ![]() :pala :![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez po pigulach tylam blyskawicznie, mimo zapewnien lekarzy- zbrodniarzy
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny u mnie czarna rozpacz, pobłądziłam strasznie ostatnimi czasy, nie wiem już co robić i wracam na Dukana. Zwracam się do Was z pytaniem- czy jak I fazę robiłam w styczniu to mam ją powtórzyć? Bo do niedawna byłam przekonana, że nie ale ostatnio tu wyczytałam, że dziewczyny powtarzają i już nie wiem
![]() A swoją droga to czytam ten Wasz wątek od pewnego czasu i widzę, że różnie to bywa na tym Dukanie, raz się chudnie, później się tyje, później się wraca na dietę a czasem udaje się ładnie wagę trzymać.... Ah, nie jest lekko
|
|
|
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do diety, to jest skuteczna, pod warunkiem, ze dokladnie sie ja stosuje. Teoretycznie jest to 100% wykonalne i w praktyce tez sie sprawdzi ![]() Trzeba tylko sie nastawic na diete i juz, bez zadnych ustepstw ))Przygotowac sie teoretycznie, coby bledow nie popelniac, obkupic sie w proteiny i otreby oraz wode no i kombinowac potrawy, jesc, ruszac sie i chudnac ![]()
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny z dnia na dzien mam mniej checi na wchodzenie na wizaz, ja nie wiem co tym dziewczyna dolega, cokolwiek nie napiszesz rzucaja sie na Ciebie ze szponami!!! Ehhh...
|
#2609 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie tu!!!!!!!! Oczywiscie ze nie tu!!! Hieny sie rzucaja na mnie na watku bo mam faceta starszego o 19 lat.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Co wy o mojej walce myślicie? Pozdrawiam i trzymajcie się diety, bo naprawdę warto 

Moim zdaniem Twoja waga jest ok ale jak możesz wrzuć fotkę co by proporcje zobaczyć bo może te łydki to tylko Twoja wyobraźnia 
drże o każdy dzień. Dostałam plamień i mam leżec plackiem
klaski:

.

ten ich dietetyk to dobry cwaniak, my wiemy jak mozemy kombinowac sami, a oni nie, i teoretycznie moznaby bylo samemu jadlospis wymyslic, ale slowo dietetyka jest swiete...

a to będzie pół roku z dala od ludzi, z którymi spędziłem kawał swojego życia