Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-15, 11:23   #2581
lelkkaa
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Witam dziewczyny.

Kilka wątków temu zaczynałam przygodę z Dukanem. To było dokładnie 17 lipca. Ważyłam 74 kg (paskudne chipsy) no i dzisiaj po porannym ważeniu jest 59,4kg. Co wy na to? Jestem w bardzo dobrej formie, cukier mam dobry, teraz mam zamiar się wybrać na badania krwi i się upewnić czy cała reszta jest ok. Mam 162cm wzrostu i nie wiem czy już nie przestać schodzić z wagi... Ale wiecie co, nie mogę za dużo cm zjechać z łydek. Nadal mam takie umięśnione. No ale co tam. 4 rozmiary w dół Co wy o mojej walce myślicie? Pozdrawiam i trzymajcie się diety, bo naprawdę warto
lelkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 11:41   #2582
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez lelkkaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.

Kilka wątków temu zaczynałam przygodę z Dukanem. To było dokładnie 17 lipca. Ważyłam 74 kg (paskudne chipsy) no i dzisiaj po porannym ważeniu jest 59,4kg. Co wy na to? Jestem w bardzo dobrej formie, cukier mam dobry, teraz mam zamiar się wybrać na badania krwi i się upewnić czy cała reszta jest ok. Mam 162cm wzrostu i nie wiem czy już nie przestać schodzić z wagi... Ale wiecie co, nie mogę za dużo cm zjechać z łydek. Nadal mam takie umięśnione. No ale co tam. 4 rozmiary w dół Co wy o mojej walce myślicie? Pozdrawiam i trzymajcie się diety, bo naprawdę warto
To gratuluję.
Ja przy 69kg (163cm) nosiłam 42, a przy 59kg 38. Także zeszłam 2 rozmiary w dół.

Ale się cieszę, że waga znowu spada. Dieta znowu działa
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 11:45   #2583
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny.

Gratuluję nowej wagi Moim zdaniem Twoja waga jest ok ale jak możesz wrzuć fotkę co by proporcje zobaczyć bo może te łydki to tylko Twoja wyobraźnia

Kochani ja wkrótce do domu będę testować ten żółty ser 3% - moje kochanie dostało go w Almie właśnie i już się nie mogę doczekać
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 11:47   #2584
lelkkaa
Raczkowanie

Moim celem jest 52kg ale musze mieć wiele samozaparcia. Daje sobie jeszcze 2 miesiące na faze II i zobaczymy co z tego będzie
lelkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 14:04   #2585
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Radość z mojej 8tygodniowej ciązy zmieniła sie w niepokój drże o każdy dzień. Dostałam plamień i mam leżec plackiem
kochanie jestesmy z Wami!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Witam dziewczyny.

REWELACJA!!!!! klaski:

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
To gratuluję.
Ja przy 69kg (163cm) nosiłam 42, a przy 59kg 38. Także zeszłam 2 rozmiary w dół.

Ale się cieszę, że waga znowu spada. Dieta znowu działa
Za✂✂✂iscie
Doktorek dal nam druga szanse i teraz tego nie spieprzymy
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 14:42   #2586
JeannyGd
Raczkowanie

Witam ojej Wy tu piszecie o mega spadkach, a ja dopiero kończę pierwszy tydzień. Wynik -2,4 kg. Wiem, że im dalej tym będzie trudniej, ale gram do grama i jakoś tam będzie mnie mniej . Podczas tego tygodnie zdażył mi się jeden grzeszek w postaci 5 herbatników.
Stwierdziłam, że jak rozpoczynam walkę z kilogramami , to zawsze pojawia się ktoś , kto niby z dobrego serca , podsuwa jakieś słodkości.... też tak macie?Miłego weekendu
Icel- 85kg (3 m-ce)

-
JeannyGd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 16:45   #2587
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Sreberko kochane- na co musimy uwazac w naszej diecie zeby sie nie nabawic tego cukru<? jest na to rada?
Mi sie wydaje, ze ja mam xylitol we krwii

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Sreberko
Jestes wzorem do nasladowania.
Moja siostra ze szwagrem tez sa na diecie, na ktorej byli w maju. Fakt, schudli, ale im wrocilo momentalnie.
To byla dieta, ktorej menu codziennie mieli ukladane przez dieteyka, musieli wszystko odwazac na wadze, co do grama, stale godziny, codziennie co innego a dania byly z kosmosu, i nie mogli zmieniac, co gorsza,placili za te'jadlospisy;
Ktos dobra kase trzepie od ludzi.
I teraz sa znowu na diecie, oczywiscie dla nich dukan bee,bo przeczytali naglowek w gazecie, ze dukan powoduje raka, niewazne...
Ale wiem, ze oni sie odchudzaja od imprezy do imprezy, od wyjazdu do wyjazdu, i to chyba jest gorsze, a do tego dieta, za ktora sie placi...cos nie halo...ten ich dietetyk to dobry cwaniak, my wiemy jak mozemy kombinowac sami, a oni nie, i teoretycznie moznaby bylo samemu jadlospis wymyslic, ale slowo dietetyka jest swiete...ale to ich wybor. Tylko, ze oni chodza glodni

Kiedys nawet siostra skarzyla sie na to, ze juz ich to wkurza, bo takie wymyslne dania im kaze jesc, typu piers z indyka w prazonych migdalach i brokul jakistam z czymstam, w sumie nie zle, ale czekac na mail z jadlospisem, nie jesc tego co samemu by sie chcialo, jednak my tu mamy lepiej
Di Ja wzorem? Dziękuję za tą opinię, dodałaś mi skrzydeł
Nie wiem o co chodzi z tym cukrem tak dokładnie, ale znajoma była na dukanie i ma właśnie problemy z wysokim cukrem teraz

Cytat:
Radość z mojej 8tygodniowej ciązy zmieniła sie w niepokój drże o każdy dzień. Dostałam plamień i mam leżec plackiem
leż kochana i dbaj o siebie, ja wierzę ze wszystko będzie dobrze i ty też musisz wierzyc tak mocno, bo wiara czyni cuda

Dzisiaj spałam u Tż-ta, więc rano nie miałam okazji się zważyć. Ale mój brzuch jest tragiczny i muszę o niego zawalczyc chociaż zakwasy mam nieziemskie
Stary 2011-10-15, 20:07   #2588
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JeannyGd Pokaż wiadomość
Witam ojej Wy tu piszecie o mega spadkach, a ja dopiero kończę pierwszy tydzień. Wynik -2,4 kg. Wiem, że im dalej tym będzie trudniej, ale gram do grama i jakoś tam będzie mnie mniej . Podczas tego tygodnie zdażył mi się jeden grzeszek w postaci 5 herbatników.
Stwierdziłam, że jak rozpoczynam walkę z kilogramami , to zawsze pojawia się ktoś , kto niby z dobrego serca , podsuwa jakieś słodkości.... też tak macie?Miłego weekendu
A my takim ktosiom mowimy nie

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-15, 23:29   #2589
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
zawsze znajdie się ktoś "miły" i sobie w duchu myśli, że nie dotrwasz i się złamiesz. nie dajmy się dziewczyny
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 09:10   #2590
Fenris
Czekam na Ragnarok

Idę się zaraz ważyć. Jestem po kawce i już na nogach (aż dziwne, że o tej porze w ndz).
Zapowiada się ładna pogoda, a do dzisiaj jest wstęp do zoo we Wrocławiu za 3zł, także pewnie się wybiorę

Aha - i niebardzo rozumiem reklamę na dole na forum (jak się zjeżdża w dół strony, pod "zasadami wysyłania wiadomości"). Goła d..upa oblepiona piaskiem, a reklama "na tej diecie chudną" Nie kumam.

Miłego dnia!

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-10-16 o 09:11
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 20:22   #2591
ania230
Zakorzenienie

cześć Kochane
muszę do Was częściej zaglądać bo mi dużo wiary w siebie dajecie
Muszę po prostu mniej żreć i więcej się ruszać i postanowiłam że od przyszłego tygodnia będę chodzić 2 lub 3 razy na siłownie na 2-3 godz. i mam nadzieje że jakiś efekty będą
powrót ja 2 fazę jest dla mnie jeszcze trudny... ale może kiedyś ...

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość

Aneczko zaglądaj częściej po troszku cię rozumiem bo ja też trochę przybrałam, ale nie ma tragedii rozumiem cię też w tym z powrót na drugą fazę stał sie wręcz nierealny Może MŻ-WR? Bo u mnie tak to teraz mniej więcej wygląda może dołoże proto, ale muszę mieć jakies nowe pomysły co jeść w tym dniu bo na to co jadłam dotychczas już nie mogę patrzeć

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Aniu - a od kogo takie rzeczy słyszysz? Mi by było bardzo przykro. Ja też zerwałam z dietą jakiś czas temu, próbowałam kilka razy wrócić i nie dałam rady. Ostatecznie wróciłam 3.10 i jest ok, trzymam się i mam cel i mobilizację. Do urodzin w grudniu chcę schudnąć ok 7kg, a do sylwestra 10kg Przestałam mieścić się w spodnie, bluzki, a kasy nie mam, także żeby móc chodzić w rozmiarze M/38, którego nakupowałam sporo, muszę trochę zrzucić. Względy ekonomiczne
Fenris od paru osób bardzo mi bliskich usłyszałam mówili że odpuściłam i teraz przybyło mi i to sporo i wygląda jak pączek a dupę mam jak szafę
Również nakupowałam sobie tyle fajnych ciuszków zwłaszcza bluzek i jak je teraz ubrać jak wyglądam jakbym była w 3 miesiącu ciąży taki bemben wielki
Żal tych wydanych pieniędzy na ubrania ... WIĘC WIĘCEJ RUCHU I WIĘCEJ WARZYW ...

urodziny mam w listopadzie i tak z 5 kg mnie jakbym zrzuciła to by było super

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Odpoczywaj a na pewno będzie dobrze
Trzymam kciuki!!!!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Zapisałam się na Prawko na razie mam 4 wykłady zaliczone i nic więcej ... a myślałam że może coś już pojeżdżę ... ale muszę poczekać...

Dziś tak zimno w Krakowie że coś strasznego ... jutro z rana jadę pociągiem do Poznania 8 godz.... masacra... na taką długa podróż wezmę sobie testy i podręcznik oraz jakąś fajną książkę do poczytania ..

A tak to się dziś przeziębiłam i katar mi leci z nosa jak ciurkiem woda z kranu... a na jutro trzeba być zdrową

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 21:33   #2592
d666666
Wtajemniczenie

Hej))
CO tu tak cichooo????:rol leyes:

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

http://facet.interia.pl/zadbany-mezc...u,1708131,7533

a macie pocieszajacy artykul

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-16, 22:11   #2593
paulinika
Zakorzenienie

Witajcie witajcie Nie bylo mnie dzisiaj bo mielismy urodziny...ogolnie bez komentarza...jak zawsze. TZ sie chwalil mna slodziak moj ale ktos mi musial humor spindolic bo byla kobita(byla szwagierka TZ) co tez na dukanie byla i wyglada jak kosciotrup spadla chyba ze 30 kilo i mowi e twoje 25 to nic i tak jestes gruba dupa No ale nic...trzeba sie przyzwyczaic.
Od jutra wpadamy na 3 faze...
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 22:19   #2594
1988anna
Raczkowanie

ZAKOCHAŁAM SIĘ..... NO PO PROSTU ZAKOCHAŁAM SIĘ....
wybaczcie dziewczyny ale musiałam to napisać bo było to silniejsze ode mnie...
1988anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 22:49   #2595
martus336
Raczkowanie

dziewczynki dzis przeszlam na 2 faze.. czy mozna jesc parowki z indyka?? pierwszy tydzien za mna.. jeszcze sie nie wazyłam..

Uwielbiam koty
martus336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 23:01   #2596
JeannyGd
Raczkowanie

Cytat:
Hej))
CO tu tak cichooo????:rol leyes:

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

http://facet.interia.pl/zadbany-mezc...u,1708131,7533

a macie pocieszajacy artykul
Rzeczywiście pozytywny artykuł Tak sobie myslę, że do dukana z dni PW dodać dwie kromki chlebka wieloziarnistego i mamy dietę idealną Ja mogę się tak odżywiać na dłuższą metę....
Trochę mnie niepokoi, że tu tak pusto... Ajjjj tam, wróci Emilia i będzie ok

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez 1988anna Pokaż wiadomość
No i bardzo dobrze !! Gratulacje Zakochanie to wielki "kop" do odchudzania
Icel- 85kg (3 m-ce)

-
JeannyGd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 23:23   #2597
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
klask i:
Stary 2011-10-17, 03:39   #2598
Noely
Raczkowanie

Witajcie!

To jest mój pierwszy raz na forum, ale juz od dawna chciałam się dołączyć do Was... tylko jakoś odwagi nie miałam...
Dukałam już 2 razy ale zawsze coś mi musiało przeszkodzić…. Później miałam rok samych problemów… śmierć bliskiej osoby… moja depresja… chcę się wziąć a garść!
Zawsze byłam najgrubsza… W sumie uważam, że chyba mi się jakaś wada produkcyjna wkradła bo mam dwie siostry i tylko ja zawsze byłam grubsza i tylko ja mam trądzik także to może potwierdzać moją wersje Ale zaczynam walkę! Z trądzikiem walczę od kilku miesięcy i jest już powoli lepiej, a WOJNĘ z wagą zaczynam od teraz! Już ostatecznie! Chcę w końcu zaakceptować samą siebie, nie chcę już więcej wstydzić się spojrzeń ludzi i odbicia w lustrze. Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie bo po prostu brzydzę się samej siebie… To jest takie uczucie, że najchętniej chciałabym zniknąć…
Stary 2011-10-17, 07:12   #2599
moose1979
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczynki
Diii
Jak Wam weekend minął?? Ja spędziłem całe dwa dni w szkole. W sumie, to nudno było. I niestety wypadł mi zjazd przed 1 listopada, więc nici z wyjazdu w moje rodzinne strony. Nie będę się widział z moimi wariatami do grudnia a to będzie pół roku z dala od ludzi, z którymi spędziłem kawał swojego życia
Jakiś czas temu postanowiłem upiec chleb razowy na zakwasie. Dlatego przez chyba tydzień, albo i więcej hodowałem sobie zakwas. I wczoraj przyszła pora, aby go wykorzystać. Dlatego z połowy zrobiłem chleb razowy. Taki prawdziwy, bez żadnych ulepszaczy, spulchniaczy itp., itd.
I dziś zjadłem na śniadanko. Wiem już, że trzeba go troszkę dłużej trzymać w piecyku, ale jego smak, zapach... Ja ogólnie zawsze zbyt krytycznie do siebie podchodzę (ta moja cholernie niska samoocena), ale ten chlebek wyszedł REWELACYJNIE
Z reszta na pewno Emilka potwierdzi, jak wróci i skosztuje A bałem się, że wyjdzie jakiś szmelc z tego, gdy rzuciłem spojrzenie na mąkę razową, w której jakieś łupinki i nie zmielone do końca ziarno było
To byłoby na teraz tyle. Pora spadać do obozu, ale szefów NIE MA
I nie będzie do końca miesiąca
Ciepłe buziaczki na chłodno rozpoczynający się dzionek
I dla Diiii
Stary 2011-10-17, 10:52   #2600
kasia252524
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja ma jeszcze pytanie.Czy któraś z Was bierze pigułki anty?Mam zamiar zacząć a słyszałam różne plotki na temat połączenia ich z dietą Dukana.Nie wiem czy to tylko plotki czy jakaś prawda w tym jest.
Ja zaczęłam brac tabletki na 2 fazie i tyle ile schudłam tyle mi wrócilo ale to zależy od tego czy lekarz dobierze Ci dobre pigułki no i od organizmu. Jedne tyją drugie nie więc ciężko jest mi stwierdzic czy Tobie coś przybedzie.
Stary 2011-10-17, 12:14   #2601
paulinika
Zakorzenienie

Witajcie. A co tu taka cisza?? No i zaczelam 3 faze, zobaczymy jak pojdzie. Dzisiaj na obiad piers z kurczaka i odrobina makaronu. Zaraz zabieram sie za cwiczenia. A popoludniu na zakupy i bede robic sernik.
Stary 2011-10-17, 12:53   #2602
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Witajcie witajcie Nie bylo mnie dzisiaj bo mielismy urodziny...ogolnie bez komentarza...jak zawsze. TZ sie chwalil mna slodziak moj ale ktos mi musial humor spindolic bo byla kobita(byla szwagierka TZ) co tez na dukanie byla i wyglada jak kosciotrup spadla chyba ze 30 kilo i mowi e twoje 25 to nic i tak jestes gruba dupa No ale nic...trzeba sie przyzwyczaic.
Od jutra wpadamy na 3 faze...
Nie przejmuj sie i rob swoje
sama napisalas,ze'chuda jak kosciotrup'- Ty przynajmniej jestes ladna babka)
A z drugiej str to bezczelna jakas...pewnie zal jej dupe sciska

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
i........................ .......... no opowiadaj,opowiadaj:prosi :

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

\
Cytat:
Napisane przez martus336 Pokaż wiadomość
dziewczynki dzis przeszlam na 2 faze.. czy mozna jesc parowki z indyka?? pierwszy tydzien za mna.. jeszcze sie nie wazyłam..
wszelkie parowki to zuoooo, to zmielone psy z budami i kurze skory oraz pomielone tluste lapy rzeznika z wlosami i paznokciami:brzy dal:

Sa za tluste,maja rozne dodatki skrobiopodobne,nawet te z indyka nawet kolo indyka nie siedzialy

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Rzeczywiście pozytywny artykuł Tak sobie myslę, że do dukana z dni PW dodać dwie kromki chlebka wieloziarnistego i mamy dietę idealną Ja mogę się tak odżywiać na dłuższą metę....
Trochę mnie niepokoi, że tu tak pusto... Ajjjj tam, wróci Emilia i będzie ok

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

No i bardzo dobrze !! Gratulacje Zakochanie to wielki "kop" do odchudzania
Ja bym sie mogla odzywiac takjak na 3 fazie- owoce, skrobia,uczty, chleb,seri pw- czego tu jeszcze chciec

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Witajcie!

To jest mój pierwszy raz na forum, ale juz od dawna chciałam się dołączyć do Was... tylko jakoś odwagi nie miałam...
Dukałam już 2 razy ale zawsze coś mi musiało przeszkodzić…. Później miałam rok samych problemów… śmierć bliskiej osoby… moja depresja… chcę się wziąć a garść!
Zawsze byłam najgrubsza… W sumie uważam, że chyba mi się jakaś wada produkcyjna wkradła bo mam dwie siostry i tylko ja zawsze byłam grubsza i tylko ja mam trądzik także to może potwierdzać moją wersje Ale zaczynam walkę! Z trądzikiem walczę od kilku miesięcy i jest już powoli lepiej, a WOJNĘ z wagą zaczynam od teraz! Już ostatecznie! Chcę w końcu zaakceptować samą siebie, nie chcę już więcej wstydzić się spojrzeń ludzi i odbicia w lustrze. Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie bo po prostu brzydzę się samej siebie… To jest takie uczucie, że najchętniej chciałabym zniknąć…
Damy radek laski:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 12:54   #2603
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj sie i rob swoje
sama napisalas,ze'chuda jak kosciotrup'- Ty przynajmniej jestes ladna babka)
A z drugiej str to bezczelna jakas...pewnie zal jej dupe sciska:
Zebys wiedziala ze zlosliwa ale wiem czemu to byla szwagierka mojego TZ i dupe im sciska ze ze mna ma corke i bierze slub buahahahah
I dziekuje za komplementy
Stary 2011-10-17, 12:55   #2604
d666666
Wtajemniczenie

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:cmok : : cmok::c mok::cm o:

a E.mnie : pala::p ala::pa la::pal a::pala :

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 12:57   #2605
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia252524 Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam brac tabletki na 2 fazie i tyle ile schudłam tyle mi wrócilo ale to zależy od tego czy lekarz dobierze Ci dobre pigułki no i od organizmu. Jedne tyją drugie nie więc ciężko jest mi stwierdzic czy Tobie coś przybedzie.
Trzeba umiejetnie dobierac lekarzy- ale jak

Ja tez po pigulach tylam blyskawicznie, mimo zapewnien lekarzy- zbrodniarzy

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 13:55   #2606
malutka20068
Zadomowienie

Hej dziewczyny u mnie czarna rozpacz, pobłądziłam strasznie ostatnimi czasy, nie wiem już co robić i wracam na Dukana. Zwracam się do Was z pytaniem- czy jak I fazę robiłam w styczniu to mam ją powtórzyć? Bo do niedawna byłam przekonana, że nie ale ostatnio tu wyczytałam, że dziewczyny powtarzają i już nie wiem

A swoją droga to czytam ten Wasz wątek od pewnego czasu i widzę, że różnie to bywa na tym Dukanie, raz się chudnie, później się tyje, później się wraca na dietę a czasem udaje się ładnie wagę trzymać.... Ah, nie jest lekko
malutka20068 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:09   #2607
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka20068 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny u mnie czarna rozpacz, pobłądziłam strasznie ostatnimi czasy, nie wiem już co robić i wracam na Dukana. Zwracam się do Was z pytaniem- czy jak I fazę robiłam w styczniu to mam ją powtórzyć? Bo do niedawna byłam przekonana, że nie ale ostatnio tu wyczytałam, że dziewczyny powtarzają i już nie wiem

A swoją droga to czytam ten Wasz wątek od pewnego czasu i widzę, że różnie to bywa na tym Dukanie, raz się chudnie, później się tyje, później się wraca na dietę a czasem udaje się ładnie wagę trzymać.... Ah, nie jest lekko
Mysle, ze U mozesz w tym przypadku
A co do diety, to jest skuteczna, pod warunkiem, ze dokladnie sie ja stosuje.
Teoretycznie jest to 100% wykonalne i w praktyce tez sie sprawdzi
Trzeba tylko sie nastawic na diete i juz, bez zadnych ustepstw))
Przygotowac sie teoretycznie, coby bledow nie popelniac, obkupic sie w proteiny i otreby oraz wode no i kombinowac potrawy, jesc, ruszac sie i chudnac

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 14:12   #2608
paulinika
Zakorzenienie

Wiecie dziewczyny z dnia na dzien mam mniej checi na wchodzenie na wizaz, ja nie wiem co tym dziewczyna dolega, cokolwiek nie napiszesz rzucaja sie na Ciebie ze szponami!!! Ehhh...
Stary 2011-10-17, 14:35   #2609
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny z dnia na dzien mam mniej checi na wchodzenie na wizaz, ja nie wiem co tym dziewczyna dolega, cokolwiek nie napiszesz rzucaja sie na Ciebie ze szponami!!! Ehhh...
ale chyba nie u nas na wątku??
Stary 2011-10-17, 14:37   #2610
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ale chyba nie u nas na wątku??
Nie nie tu!!!!!!!! Oczywiscie ze nie tu!!! Hieny sie rzucaja na mnie na watku bo mam faceta starszego o 19 lat.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości