Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe ploty 3 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 11:41   #3841
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
no mało dlatego ja jeszcze kupiłam album na zdjęcia wg mnie takich nigdy nie za dużo

bo jeżeli nie ciuszki i nie zabawki to już nie wiem co
ja poczatkowo planowałam kupić Biblię dla dzieci (Tobie taki pomysł pewnie się nie spodoba ) ale w końcu to chrzest Tylko że jak zobaczyłam tą książeczkę to wybrałam ją

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

no właśnie taka opcja jeśli mąż na to pójdzie byłaby ok
E tam! Wczoraj z własnej nieprzymuszonej woli poszłam do kościoła ale się tylko zdenerwowałam bo mamy nowego wikarego i w gadce zakrawa na Natanka
Biblia też fajny pomysł.... grunt to sklecić wszystko jakoś w fajną całość

Motylku fajne są te foteliki mąż z kumplami szefowi taki kupili kiedy urodziło mu się drugie dziecko No ale Oni już mają tego typu rzeczy po Oli

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:48   #3842
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo

juz nawet takie sklepy powstają
http://prezentynachrzest.com/?gclid=...FUcj3godOSMcLQ

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:52   #3843
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Srebrny smoczek
Poszperam może coś znajdę tam jeszcze, dzięki

Stary 2011-10-17, 11:54   #3844
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Wczoraj spędziłam miły wieczór z mężem. Oglądaliśmy komedie romantyczną i tak sobie porozmawialiśmy fajnie. Przed filmem godzinę zastanawiałam się nad latino solo. Mąż cierpliwy. Po filmiku był podwójny seksik. A dziś rano tak sam od siebie zrobił jajecznicę.
to super

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
hmm czy fajny nie wiem, ja taki dałam i koleżanka była ucieszona

kupiłam album na zdjęcia + taki właśnie albumik http://www.edycja.pl/produkty/ksiazk...nstwa-z-czapka
gdzie się wkleja jakieś zdjęcia rodziców i dzieciątka oczywiście, pierwsze zdjęcie usg i np. odrysowuje się stópkę i rączkę dziecka, wpisuje daty pierwszego uśmiechu, pierwszych kroczków itd. Mi się to strasznie spodobało

do tego kupiłam jeszcze sukieneczkę i taki obrazek mały z aniołkiem
ten albumik jest super
Napisane przez evelineau
skad wiedzialas przeciez tak to ukrywam

No co? Ty też chcesz dokuczyć
kocham Zakopane

Ja też. A szczególnie Tatry uwielbiam ponad wszystko (oprócz psinki)

Cytat:
Napisane przez evelineau
eee tam wydaje Ci sie

Nie brzmi zbyt przekonywująco
nie chodzilo mi o dokuczenie a zdziwilam sie ze to widzisz

hej wam

evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:57   #3845
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
to super

ten albumik jest super
Napisane przez evelineau
skad wiedzialas przeciez tak to ukrywam

No co? Ty też chcesz dokuczyć
kocham Zakopane

Ja też. A szczególnie Tatry uwielbiam ponad wszystko (oprócz psinki)

Cytat:
Napisane przez evelineau
eee tam wydaje Ci sie

Nie brzmi zbyt przekonywująco
nie chodzilo mi o dokuczenie a zdziwilam sie ze to widzisz

hej wam

Czeeść

Stary 2011-10-17, 11:59   #3846
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość

hej wam

cześć

Arni no to na pewno uda Ci się coś sklecić w całość
ja więcej pomysłów nie mam

muszę uciekać paa

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-10-17 o 12:11
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:20   #3847
agusiowata
Zakorzenienie

My od teściowej dostaliśmy na ślub m.in. taką księgę rytuał rodzinny. Myślę, że bardziej na chrzest się nada, cóż teściowa się pośpieszyła. Tam jest opisane m.in. święta, jak ładnie wytłumaczyć, opowiadać dzieciom.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Fajne są maty edukacyjne, dla takiego maleństwa.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

http://allegro.pl/mata-edukacyjna-gr...856244993.html
np taka, jest dużo rodzai, zależy ile chcecie przeznaczyć na taki prezent. Wydaje mi się, że to jest świetny prezent, bo nadaje się od chwili narodzin.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:21   #3848
evelineau
Zakorzenienie

zmykam, mam goscia
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:28   #3849
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
My od teściowej dostaliśmy na ślub m.in. taką księgę rytuał rodzinny. Myślę, że bardziej na chrzest się nada, cóż teściowa się pośpieszyła. Tam jest opisane m.in. święta, jak ładnie wytłumaczyć, opowiadać dzieciom.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Fajne są maty edukacyjne, dla takiego maleństwa.
No sa fajne, ale Oni mają bardzo dużo takich rzeczy, bo Oli nie miała lalek czy grzechotek, tylko bardziej edukacyjne zabawki

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Hmmm powiem Wam że z Oli to nie było problemu Nie dość że jako chrzestny, to jeszcze 1 dziecko, więc wiele było potrzebne a nie mieli, poza tym, każdy się liczył że kiedyś będzie kolejne, więc porządne rzeczy zostaną...
Póki co chyba na ten album sie zdecyduję i muszę wymyślić coś do tego, tak żeby było do ok 200zł w sumie

Stary 2011-10-17, 12:52   #3850
agusiowata
Zakorzenienie

Ja bym nie kupiła srebrny smoczek, chyba dla arystokraty

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Aniołki srebrne mi się podobają

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Arnama a co powiesz o małych kolczykach złotych?

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Zamówiliśmy dziś listwy i kasetony. Udało nam się znaleźć taniej przez przypadek.
Stary 2011-10-17, 12:55   #3851
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
O super jestes kochana i am nadziję ze przekazesz mi je osobiscie

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

NO
Oli jeśli to w tą niedzielę a tak napisałaś to ja odpadam mam gości urodzinowych.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Ja znów muszę się wytłumaczyć nie mam dla was za dużo czasu więc wybaczcie
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 12:59   #3852
agusiowata
Zakorzenienie

Fajnie by było z Wami się spotkać. Najlepiej jednak jak wszystkie będziemy, albo przynajmniej większość.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Dziewczyny skąd jesteście?
Stary 2011-10-17, 13:21   #3853
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie kupiła srebrny smoczek, chyba dla arystokraty

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Aniołki srebrne mi się podobają

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Arnama a co powiesz o małych kolczykach złotych?

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Zamówiliśmy dziś listwy i kasetony. Udało nam się znaleźć taniej przez przypadek.

Wiesz co? też mi przypadły do gustu srebrne aniołki na obrazku, więc zaczęłam szukać na all i znalazłam takie coś:
http://images45.fotosik.pl/356/4feb91290cf4dc8cmed.jpg
Do tego tabliczka z grawerem: "Niech w śród życia zawiłych dróg, przy Twoim boku Anioł Stróż będzie, a w sercu Twoim prawda i Bóg" i coś w stylu: "Na pamiątkę chrztu świętego ciocia ... i wujek.... "
I do tego ten album co Eff wkleiła, tylko czy tam jest miejsce na własne fotografi? bo trochę mi sie nie podoba to, że są tam fotki jakichś obcych dzieci... wiem że szwagierka może na to dziwnie spojrzeć
Chyba że poszukam jeszcze czegoś takiego bez zdjęć

Stary 2011-10-17, 13:26   #3854
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Wiesz co? też mi przypadły do gustu srebrne aniołki na obrazku, więc zaczęłam szukać na all i znalazłam takie coś:
http://images45.fotosik.pl/356/4feb91290cf4dc8cmed.jpg
Do tego tabliczka z grawerem: "Niech w śród życia zawiłych dróg, przy Twoim boku Anioł Stróż będzie, a w sercu Twoim prawda i Bóg" i coś w stylu: "Na pamiątkę chrztu świętego ciocia ... i wujek.... "
I do tego ten album co Eff wkleiła, tylko czy tam jest miejsce na własne fotografi? bo trochę mi sie nie podoba to, że są tam fotki jakichś obcych dzieci... wiem że szwagierka może na to dziwnie spojrzeć
Chyba że poszukam jeszcze czegoś takiego bez zdjęć
Świetny pomysł. Z tego co zrozumiałam, to jest tam miejsce na zdjęcia i inne rzeczy.
Stary 2011-10-17, 13:38   #3855
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Świetny pomysł. Z tego co zrozumiałam, to jest tam miejsce na zdjęcia i inne rzeczy.
Jest, znalazłam na all dodatkowe fotogrfie tego albumu http://allegro.pl/sliczny-pamietnik-...871583782.html

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Jest, znalazłam na all dodatkowe fotogrfie tego albumu http://allegro.pl/sliczny-pamietnik-...871583782.html
W zasadzie w linku od Eff było już mnóstwo zdjęć tego albumu dopiero teraz się kapłam

Stary 2011-10-17, 13:40   #3856
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------
Bardzo fajny dodatek do prezenty na chrzciny. Obrazek z aniołkiem z takim albumem, to idealny prezent. (Na drugie dziecko, które w zasadzie wszystko ma)
Stary 2011-10-17, 14:02   #3857
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajny dodatek do prezenty na chrzciny. Obrazek z aniołkiem z takim albumem, to idealny prezent. (Na drugie dziecko, które w zasadzie wszystko ma)
Taki typowo pamiątkowy, sentymentalny Oni są bardzo wierzący, więc w sam raz choć to taki prezent i do tańca i do różańca
Kurcze ale już widzę że będzie problem z tym maleństwem na każde kolejne urodzinki.... jeszcze coś dla Olivi muszę znaleźć, bo w końcu "wujek dolar" przyjeżdża z "hameryki" (szwagierka tak ochrzciła mego mężnego jak pierwszy raz przyjechaliśmy do Olivii )

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Hmmm może coś takiego dla Olivi: http://www.kidsiaki.pl/Granna_Domino_Kolory-497.html albo jakieś puzzle dla dzieci 2 letnich

Stary 2011-10-17, 14:02   #3858
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Taki typowo pamiątkowy, sentymentalny Oni są bardzo wierzący, więc w sam raz choć to taki prezent i do tańca i do różańca
Kurcze ale już widzę że będzie problem z tym maleństwem na każde kolejne urodzinki.... jeszcze coś dla Olivi muszę znaleźć, bo w końcu "wujek dolar" przyjeżdża z "hameryki" (szwagierka tak ochrzciła mego mężnego jak pierwszy raz przyjechaliśmy do Olivii )

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
NO tak o Olivii nie możecie zapomnieć.
Stary 2011-10-17, 14:04   #3859
arnama
Zakorzenienie

Fajne też to: http://www.kidsiaki.pl/Smily_Play_Ze...lski-1088.html ale to można wykorzystać na urodzinki i na więcej lat niż 2

Stary 2011-10-17, 14:07   #3860
agusiowata
Zakorzenienie

Arnama może tak delikatnie wypytajcie rodziców Olivii, by nie popełnić gafy i nie kupić coś co już ma.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Fajne też to: http://www.kidsiaki.pl/Smily_Play_Ze...lski-1088.html ale to można wykorzystać na urodzinki i na więcej lat niż 2
To mi się bardzo podoba

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Ja w rodzinie najbliższe nie mam jeszcze dzieci i nie mam komu kupować prezenty. Teraz jest tego pełno, tylko mieć pieniądze i kupować.
Stary 2011-10-17, 14:10   #3861
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Arnama może tak delikatnie wypytajcie rodziców Olivii, by nie popełnić gafy i nie kupić coś co już ma.
Mniej więcej wiem co już ma... Ona nie ma nie wiadomo jak dużo zabawek, raczej mniej, a ulubione. Wiem ze stawiają na Jej rozwój intelektualny, z resztą Ona sama chętniej bawi się książeczką niż lalką
musimy podobnie traktować obie dziewczynki nie wypada jednej dać prezent a druga by nic nie dostała. Nawet jak święto jest jednej z nich, to druga powinna dostać mniejszy prezent. Jak jechaliśmy by 1 raz zobaczyć Sonię kupiliśmy dla Niej skarpetki z przyczepionymi grzechotkami i coś w stylu grzechotki do rączki, czy gryzaczka- juz nie pamiętam to Oli kupiliśmy podobne skarpetki, tyle że większe, antypoślizgowe od spodu i jakieś spineczki do włosów

Stary 2011-10-17, 14:13   #3862
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Mniej więcej wiem co już ma... Ona nie ma nie wiadomo jak dużo zabawek, raczej mniej, a ulubione. Wiem ze stawiają na Jej rozwój intelektualny, z resztą Ona sama chętniej bawi się książeczką niż lalką
musimy podobnie traktować obie dziewczynki nie wypada jednej dać prezent a druga by nic nie dostała. Nawet jak święto jest jednej z nich, to druga powinna dostać mniejszy prezent. Jak jechaliśmy by 1 raz zobaczyć Sonię kupiliśmy dla Niej skarpetki z przyczepionymi grzechotkami i coś w stylu grzechotki do rączki, czy gryzaczka- juz nie pamiętam to Oli kupiliśmy podobne skarpetki, tyle że większe, antypoślizgowe od spodu i jakieś spineczki do włosów
No jasne, tym bardziej, że mąż jest chrzestnym.
Stary 2011-10-17, 14:22   #3863
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

To mi się bardzo podoba

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Ja w rodzinie najbliższe nie mam jeszcze dzieci i nie mam komu kupować prezenty. Teraz jest tego pełno, tylko mieć pieniądze i kupować.
Ja właśnie uwielbiam kupować dla takich małych dzieci Jak by One były w PL na co dzień to chyba bym zbankrutowała bo co jestem w jakieś drogerii, czy np sklepie z ubraniami, zawsze coś mi wpadnie w oko i od razu myślami bięgnę do jednej lub drugiej tej mojej 10 letniej kuzynce tak samo lubię kupować, tyle że Ona ma dosłownie wszystko: od zabawek po rowerki czy rolki, ale tu znów wiem, że jakaś bizuteria zawsze będzie trafionym prezentem, bo Ona uwielbia się stroić z resztą w zeszłym roku miała całą listę prezentów, w stylu: ZuZu Pet że rodzina oczy otwierała co to jest a ja magiczny wujek google i wyszukiwałam

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Mąż nie mysli o takich rzeczach.... by kupić jakąś pierdołkę... ja tak nawet nie chcę wiedzieć co będzie jak mój brat dorobi sie własnych dzieci

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Własnie usłyszałam od klientki że mam pięknie brwi zrobione

Stary 2011-10-17, 14:24   #3864
motylek1007
Zakorzenienie

ja nie lubie kupować prezentów. Chrześniak na szczęscie chce ode mnie tylko kase - co mi pasuje a tak dla maluchów to nie wiem co jest fajne, co nie, co godne polecenia itp.
Wolę isć do zoologa

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:26   #3865
agusiowata
Zakorzenienie

Ja z kuzynostwem mam słaby kontakt. Większość rodziny mieszka daleko, poza tym jest za duża, dlatego jakoś ciężko nam się zgrać. Na uroczystości rodzinne raczej nie zjeżdżamy się całą rodziną. Raczej tylko mniejsze dzieci jak już.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Arnama to ładny komplement dostałaś. Byłaś może u kosmetyczki? Ja lubię oglądać takie dziecięce pierdółki. Jestem tylko lekko przerażona ile to kosztuje.
Stary 2011-10-17, 14:35   #3866
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z kuzynostwem mam słaby kontakt. Większość rodziny mieszka daleko, poza tym jest za duża, dlatego jakoś ciężko nam się zgrać. Na uroczystości rodzinne raczej nie zjeżdżamy się całą rodziną. Raczej tylko mniejsze dzieci jak już.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Arnama to ładny komplement dostałaś. Byłaś może u kosmetyczki? Ja lubię oglądać takie dziecięce pierdółki. Jestem tylko lekko przerażona ile to kosztuje.
Coś Ty sama sobie brwi robię, ale żeby było śmieszniej powiem że właśnie sa już zarośnięte i trzeba pomyśleć o regulacji i hennie, teraz mam kredką podratowane a tu taki komplement jeszcze się mnie pytała gdzie robiłam i czy to henna czy co? ja że zwykła kredka

No ceny są nie złe, ale czasem coś fajnego można spotkać, np w lecie napotkałam komplecik spodenki z bluzeczką na ramiączkach, za coś koło 20zł tylko nie wiedziałam ile dokładnie Oli mierzy, więc bałam się by było dobre

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Wysyłam mężowi linki czy moze to być, to bym od razu kupiła (mogę mieć problem ze znalezieniem tego jeszcze raz, a linki mam na kompie w pracy) a ten na to że może jakiś złoty medalik

W ogóle ma zostać w pracy do 20 dzisiaj

Stary 2011-10-17, 14:41   #3867
agusiowata
Zakorzenienie

złote medaliki nie są za tanie

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Mnie bardziej podoba się pomysł z tym obrazkiem. Złoty medalik szybko nie będzie nosić.
Stary 2011-10-17, 14:48   #3868
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
złote medaliki nie są za tanie

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Mnie bardziej podoba się pomysł z tym obrazkiem. Złoty medalik szybko nie będzie nosić.
Złoty medalik to taki oklepany prezent. Teraz nie będzie nosić, kiedyś może być już nie modny, lub może nie być w jej guście Obrazek jest bardziej uniwersalny wg mnie
Z resztą ja patrzę na to tak: co ja bym chciała dostać dla swojego dziecka na chrzest. Bardziej cieszył by mnie taki obrazek z ładną dedykacją, niż medalik Powiedziałam jednak mężowi że możemy kupić co chce
Przynajmniej w kwestii zabawek dla Oliwi mamy jedno zdanie

Stary 2011-10-17, 15:06   #3869
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Złoty medalik to taki oklepany prezent. Teraz nie będzie nosić, kiedyś może być już nie modny, lub może nie być w jej guście Obrazek jest bardziej uniwersalny wg mnie
Z resztą ja patrzę na to tak: co ja bym chciała dostać dla swojego dziecka na chrzest. Bardziej cieszył by mnie taki obrazek z ładną dedykacją, niż medalik Powiedziałam jednak mężowi że możemy kupić co chce
Przynajmniej w kwestii zabawek dla Oliwi mamy jedno zdanie
Jestem tego samego zdania. Przekaż tak mężowi. Faceci się nie znają. Przynajmniej mój mąż.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Mąż zrobił jedną półkę na buty, obiecał jeszcze jedną.
Stary 2011-10-17, 15:09   #3870
Karinio
Zakorzenienie

hej

Podczytuje,ale weny jakoś dzisiaj nie mam. :/
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości