![]() |
#2641 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
coraz bliżej święta... ![]() Cytat:
![]() ![]() ja go nie znaju ![]() Nie wiem, czy już odczytałaś pw dzięks za przesyłkę ![]() Od razu spróbowałam przelać do małego atomka po próbce, skutkiem czego cały mój pokój teraz wali jak spleśniały grobowiec ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-17 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2643 | ||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 - czego młodzież ma nie czytać? Mam tak samo z wyjątkiem odkurzania - bez tego można max 2 dni, potem się człowiek potyka o kocią sierść ![]() ![]() Może dlatego, że rok się kończy? ![]() Już za dwa tygodnie... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
ziuty trzy
Majek najlepsze mydliny z szarego mydła, mocne takie ![]()
![]() |
#2645 | ||
Nindżopesz
|
Nic nie mówię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bacha uwielbiam, na epoki nie zwracam uwagi, interesują mnie raczej smutne, rzewne a także podniośle "kościelne" klimaty. Nie trawię natomiast skocznych melodyjek. Włączyłam właśnie Kunst der Fuge w polecanym przez Ciebie wykonaniu ![]() Z muzyki współczesnej mile widziane połączenie instrumentów smyczkowych z rockiem/metalem tj. gitary, perkusja, coś w typie Ankh, Jelonka, Apocalyptiki, D. Garreta... ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- A bo Spoo mi wytyka, że propaguję pro-ana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
![]() Bo tak jest ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko raz w tyg. w pokojach dywany przelecę odkurzaczem tam i tak prawie nikogo nigdy nie ma, a na co dzień wystarczy tylko kuchnię/korytarz itp zamieść szczotą dzięks ![]() ni mam szarego, ale zwykłe w kostce A jak toto ma działać, bo nigdy nie słyszałam o takim moczeniu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-17 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo się ciesze, Majuś ![]()
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Ju, Aileenn, dziękuję Wam za wsparcie
![]() Wepchnę się na ten koncert choćbym miała wydrzeć pani bilety z gardła. Redhaired Witch jeśli lubisz "kościelne" nastroje to może chorały albo pieśni ze średniowiecza rodem takie jak TU albo TU? Połączenie rzewności zaś, wiolonczeli i Bacha to suity na wiolonczelę solo w wykonaniu Mischy Maisky'ego albo absolutnie niezwykłego Andrzeja Bauera. A rzewności i skrzypiec- kaprysy Paganiniego. Zespołów zaś, które wymieniłaś zupełnie nie znam.
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2011-10-17 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
To i ja proszę o wsparcie- czekałam 2 tyg na koniec aukcji Nocturnes Carona, wczoraj był koniec po północy, a ja oglądałam South Park i przegapiłam
![]() Na szczęście nie było ofert kupna, ale napisalam do babki, ze chciałabym kupić i od wczoraj nie ma odpowiedzi... ![]() A to jeden z moich najmojszych zapachów ![]()
#2651 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mam nadzieję, że odpisze, może jest w pracy bez dostępu do sieci a może sprawdza pocztę raz dziennie, wieczorem. A Nocturnes piękne jest, będziesz wspaniale pachnieć ![]()
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak dobrze, że nie wyrzucam papierów, tylko chomikuję folię bąbelkową ![]() edit: o dzięki Ci, jakie śliczności! ![]() nic z tego nie znam jeszcze ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-17 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bond no9 Silver Factory jest ![]() kadzidlano-żywiczny i śliczny jeszcze raz dziękuję Ju ![]()
![]() |
#2656 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym poczytałam tak z ciekawości i jednak jest tak ze w zagrożeniu życia, kiedy nie ma czasu na oznaczenie mogą poszukać/zapytać bliskich o grupę krwi, więc jednak może ta wiedza być przydatna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() może jednak lekarz? ![]() Cytat:
![]() nie mam kota (jeszcze) ani dida (też jeszcze) ani kwiatów (tych nie będę mieć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja juz ostatnio omawiam ze znajomymi potencjalnego Sylwestra, więc spoko, też już czuję kończący sie rok ![]() Cytat:
![]() ja zauważyłam, ale gdzieś mi sie nie zacytowało ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 razy w życiu napisali jej w laboratorium Rh-, a w próbie wyszło , że ma + To jej lekarz potem powiedział, że chyba jakieś bardzo słabe te antygeny w młodości miała, że ich nie wykazywało... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-17 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sprzedająca jest z Wizażu- może tu uderzyć? Cytat:
Ale ze mnie matoł ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisze na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od siebie polecam chociaż mam wątpliwości czy przypadną Ci do gustu: Apocalyptica - http://www.youtube.com/watch?v=zdnD8660_W0 Jelonek - http://www.youtube.com/watch?v=9W0wNQCeowo Garrett - http://www.youtube.com/watch?v=Z7oPHkqzPqA Ankh - http://www.youtube.com/watch?v=qcQwbRZJlec i jeszcze: Lucia Micarelli - http://www.youtube.com/watch?v=knMrQGHRJ7s Vanessę Mae zapewne znasz - http://www.youtube.com/watch?v=Hg8Fa_EUQqY |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się nie wal głową w ścianę ![]() to ja wpadłam na listonosza jak z domu wychodziłam, więc tylko szybko odebrałam paczkę, rozerwałam papiery i zobaczyłam, czy flaszka jest cała i zdrowa, a potem musiałam lecieć i zostawiłam wszystko w rozgardiaszu na łóżku ![]() ![]() Zrobiłam sobie czerwoną herbatę. Po czym ciepłam w nią miodu i syropu z malin - bałdzo dietetycznie... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-17 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przetrwąłam dziecko - reszta to już pikuś z zamkniętymi oczami i an kacu dam radę ( choć nie mam ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Macham umordowany wizytami u lekarza z babcia ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |||
BAN stały
|
Cytat:
zatem ziuty ![]() a jak tam Gucia postępy w mówieniu? ![]() Cytat:
![]() może przed koncertem jeszcze będzie można kupić? Cytat:
![]() też to znam ![]() ![]() Z hajlajtów wolnego poniedziałku: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() mam oba i nie widze podobienstwa..ale wonderood tez mi soc przypomina,ale nie wiem co ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2666 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
#2668 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. nie znacie się, imbir jest bardzo dobry do przegryzienia pomiędzy suszarkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i jeszcze chciałam powiedzieć, że po ponad 2 tygodniach tutaj spadają mi wszystkie spodnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.