|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogrubione
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Nindżopesz
|
Ależ ja się tylko uśmiecham
![]() Cytat:
2. i dalej. Hm, trądsetterka ze mnie żadna więc może niech dziewczyny coś doradzą. Może jakiś geometryczny wisior byłby najlepszy - ale tego nie stworzę niestety. Drewna tyż się nie podejmę bo piły ni mom Mogę natomiast zorganizować okrągławy plaster agatu (naturalnie okrągławy bo idealnego raczej nie dorwę) o przekroju yyy z 7 cm one mają. Nawet mam fioletowy na stanie. Rzemyk raczej i tak nie bo strój brzmi aligancko. Może łańcuszek? Srebrny, złoty (w przenośni), grubszy, cieńszy, z kuralikami nawleczonymi... Agat może być sam, może być z podwieszką.Ładnie byłoby oprawić go w cynę ale jakoś mi to nie idzie Nie wiem czy taki goły, surowy Cię zadowoli? Nietrudne, niedługo i niedrogo tylko trzeba by wizję skrystalizować A, i muszę sprawdzić czy dam radę zrobić w tym agacie dziurkę swoimi wiertłami. |
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie dziś W powiedział "Moja Ty ulubiona żoneczko porządnicka" I tak jak pomyslałam, to chyba sekretem tego, że się nie męczę, jest: że jak coś zrobię, nawet małego, to od razu siadam do kompa - żadna czynność sprzątająca nie trwa u mnie długooraz nie sprzatam dlatego, że się tego oczekuje (choć oczekuje) tylko ot tak sobie I nigdy, ale to przenigdy nie myslę i nie mówię "Dziś muszę posprzątać"- tylko trochę się pokręcę i potem czas na przyjemności
|
|
#2798 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() co do redzi-to ja jom podziwiam od dawna-głónie dlatego ze co pomysli to zrobi i wdrozy natychmiast . a ja jak mam cos zamiar zrobic, to wprowadzenie tego w czyn zajmuje mi nieraz kilka lat ![]() a red-hop siup i juz ![]() -jedzienmy do finlandi-hop-i redzia pisze do nas stamtąd ![]() -zmieniamy mieszkania-hop i jezd ![]() -robimy dida-siup i juz zadidowana -chce robic bizu-to sie biore i robie -no i niezapomniane- wieczorem wkleja zdjencie "fajna zaba so nie?" a rano wkleja zdjencie "paczcie juz wisi u mnie "
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest aligancka kieca okrągławy tak - bo idealnego nie cza srebrny - też w przenośni przenośnia wymiata lubię goły surowy - ale chyba chciąlabym poszaleć z cyną - podwieszka to blat do którego kamor jest przyklejon? to jestem na tak - kcem bardzo |
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to myślę, że ona tę żabę już miała na stanie i tylko chciała wybadać naszą opinię
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba Islandii... (a spróbowałaby na Finów beze mnie... ![]() )Ideu spać
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam taki stan bo ja do niego dążę i dążę i nienadążam - podoba misie takie życie - konkrety |
|
|
|
|
#2803 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jam niecierpliwa jest.2. a tak, to było piękne |
||
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie moze być piękne - sprzątanie też - wszystko ot tak jest zgoła inne - lżejsze ![]() carpe diem zatem - karpia dziś jem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- |
|
|
|
|
#2805 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mogę z cyną pokombinować, najwyżej odpadnie w trakcie robienia i będzie bez cyny w punkcie wyjścia. Konkretnie to byłaby taka oprawa http://www.prototyp.pl/uploads/item_...709bd06e92.png tylko zwizualizuj sobie fioletowego okrąglaka. Tylko, że... ni mam srebrnej patyny, jedynie czarną - wtedy i łańcuszek wypadałoby podczernić. A co lepsze nie mogę znaleźć srebrnejani nawet złotej tylko miedziane, ciemnobrązowe. Natomiast bez patyny wolę nie ryzykować bo podobno cyna brzydko się utlenia czy coś tam. Podwieszka - miałam na myśli coś wiszącego u dołu np. jakaś przezroczysta łezka, mały owalny szklany kamyk, te sprawy. Blatami do przyklejania kamora nie dysponuję
|
|
|
|
|
#2806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
aaa, tak? -->
i pomyśleć że kamena ma zgryza że jej uśmiech nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę takie jak w linku dasie? ![]() bez podwieszek bo dla mnie to 2 w 1 - albo łezka albo kamyk - taki ze mnie minimalista ale jak coś na kształt ( oval jak najbardzij, i ten turkus) linka masz dasz radę to ja nawet poczekam na to oesu jaki łon piękny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 22:49 |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. troszku mnie zdziwiłyście bo mi się zdawało, że większość ludzi działa jak ja. Ma plan, którego nie boi się wdrożyć albo ma na to kasę więc wdraża. Oczywiście mam też wiele innych planów ale a) wiem, że nic z tego nie będzie więc nie ma o czym pisać b) boję się c) nie stać mnie. |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2810 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ten kolor chyba rzadki ale może dorwę, poszukam. Najpóźniej w weekend wywiercę dziury w tym fioletowym okrągłym i pokażę Ci efekty - bo szczerze to mam wątpliwości wielkie co do swych lutowniczych zdolności A potem będziemy się zastanawiać czy fiolet czy turkus i jaki kształt
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja kazdy plan kóry mam przemyśliwuję az do momentu w którym sie rozmysle ja np "robie" bizu od jakis 2 lat....a np witraże to "robie" od conajmniej 12stu i zadnego nie zrobiłam tak samo kupuję rower, zaluzje , remontuję kuchnie , jadę do egiptu ![]() i do rzymu tesz i dida tesz własciwie "robie" od jakiegos roku conajmniej, ale robie tak zeby nie było ![]() beznadziejna jestem pod tym względem i mam trgo swiadomość ![]() na szczescie TZ jest troche lepszy i często mnie sposobem "bierze"
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
turkus też daje czadu sorki za zdominowanie wątku bedziemy porozumiewać się mailowo dalej wybacz mój eeee niekumacizm ale ja niebiżuteryjna i jesli coś lubię to kamory i drewno - a moze i lubię coś jeszcze ale nie znam tego bom niebiżuteryjna dzieks |
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Coś bym porobił
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2814 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czytawszy fejsika pytanie mam:
w jaki sposób dziecko odmładza kobietę? w ogole nie rozumię tego zdania
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w tę stronę nie mam przeginki - ja mam tak że robię wszystko co chcę jesli mnie tylko stać - od razu - a że nie stac to tylko po temu Redzia nie czuje mojego oddechu na plecach w wyścigu po wszystko ![]() lubię wdrażanie i lubię spijanie pianki z czegoś - na drodze stoi jako i Red - strach i piniondz - wyłącznie i w różnych proporcjach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 23:03 |
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może chodzi o te ciumkające mamuśki, co się zachowują, jakby je nieco w rozwoju cofnęło?
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Wg kościoła ma jedną jedyną żonę i to nie jestem ja
![]() Ale wg ogółu tak nie jest i ma wybór ulubionej Chyba coś pokręciłam, ale rozumiecie? ![]() Gdyż- kupiłam- Nocturnesy!!!!! Oraz byłam w perfumeriach, wysępiłam 4 próbki i chcę: DV, Champs El. (tylko niech mi ktoś powie edt czy edp), Brit edt (uwielbiam skrycie od 2 lat)Nie chcę natomiast czarnej coco- okropnie się w niej czułam- myslałam, że bedzie pasować do moich długich, czarnych włosów i złożonej osobowości, ale nie
|
#2819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
ad 2 no cusz
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie jest taka pudrowa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

no cusz