Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 22:01   #4111
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kindziulindzia ponizej wklejam cos co moze byc skutkiem ubocznym po nocy w takich butach i pejczach
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:17   #4112
halunia86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Może którejś się przyda
Dzieki wielkie, w jakim programie je projektujesz? jesli wolno zapytac
Cytat:
ja ogladam.. masakra wolalabym umrzec..

aporopos kolorowych butow: Jakis miesiac temu rozmiawialam z kolezanką - tez PM2012 na temat butow, Ona sie mnie pyta czy juz mam, a ja na to, ze nie, ale raczej bede miala taneczne i moze kolorowe, a Ona": Co? kolorowe??" i taka mina jakby to bylo nie wiadomo co.. tydzien temu znowu z nia gadam i mowi: "wiesz co? kupilam buty! czerwone!! "
Ja mam dwie wizje na swoj wyglad i jedna z nich to zielone szpili i dodatki i mam gdzies co ludzie powiedza ja tego dnia chce podobac sie tylko TŻowi i sama sobie, a druga wersja to styl vintage
Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
kochane co uważacie o łabędziach z origami jako wystrój na stoły np. przy serwetkach??

mamy szanse je zrobić sami....
Świetny pomysl- babcia mojej kumpeli takie robi 60 zl za parke, tez chcialam na poczatku sie skusic ale teraz poluje na http://allegro.pl/161-slodki-duet-ca...863717162.html
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

co do zdjęcia: zależy od gustów
Cytat:
a moj dalej nie chce kamery... kolejna proba przekonania go do tego nieudana. nie chce mi sie juz tego slubu
da sie jeszcze przekonac zobaczysz
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa
Ślub bierzemy 28.07.2012 r., mamy już salę, kościół, orkiestrę, kamerzystę i fotografa. Powoli idziemy do przodu
A teraz zmykam prędko na nauki przedmałżeńskie.
Witaj i milego planowania
Cytat:
Dziewczyny która najlepsza
6
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Fotka jest ze strony sklepu. Na mojej kończynie zaprezentuję, jak dorwę aparat
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:18   #4113
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość
Dzieki wielkie, w jakim programie je projektujesz? jesli wolno zapytac

Ja mam dwie wizje na swoj wyglad i jedna z nich to zielone szpili i dodatki i mam gdzies co ludzie powiedza ja tego dnia chce podobac sie tylko TŻowi i sama sobie, a druga wersja to styl vintage

da sie jeszcze przekonac zobaczysz

Witaj i milego planowania

6

Używam painta i wszystko na necie szukam

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:22   #4114
malwus20
Wtajemniczenie

Może tym razem ta propozycja na pierwszy taniec będzie przeze mnie trafiona, co myślicie?? ----> http://karolinkaaa1495.wrzuta.pl/aud...elny___ja_i_ty
Stary 2011-10-17, 22:23   #4115
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzięki za link Ale nie ma tam niestety tej, którą chciałam Wam pokazać, a ta ostatnia to już z innej filmy.

Dobrej nocki dziewczyny
Jutro z rana idę do księdza załatwić nam godzinę Ciężka przeprawa z nim będzie, bo on robi śluby na 11, a my chcemy na 12.30.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:25   #4116
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
to akurat nie są głupoty tylko poważne sprawy, nie ty jedna masz ten problem mój tż też sie mało włącza do organizacji ale on poprostu nie ma czasu ani sie na tym nie zna Wszystko ja mu pokazuje i chętnie ogląda. my z kolei mielismy największy problem z piosenka na pierwszy taniec bo żada mu sie nie podobała a jak on juz coś znalazł to ręce mi opadały
W końcu stanęło na neutralnej piosence, Volver - z tobą mam sen )

Tak więc rób swoje i się nie przejmuj a niebawem sam zapyta co z tym a co z tamtym a ty mu pokażesz i powiesz "Kochany ale teraz już za późno na wybrzydzanie trzeba było sie interesować wcześniej xD "
Swoje robić będę, ale po nowym roku to go zagonię do roboty. Nie ma że boli i za karę pójdzie do księdza upewnić się że Nas wpisał do kalendarza na 2012 bo jak ja bym miała pójść tam jeszcze raz i trafić na tego samego księdza, któremu 3 albo 4 razy tłumaczyłam o co chodzi bo jakiś przygłuchawy był to mnie po prostu tam coś trafi, trzasnę drzwiami i zwyczajnie wyjdę

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
rozumiem Cię, bo mój TŻ też jest uparty i ja jestem uparta wiec czasami ciężko jest drugiej stronie coś przeforsować... ale walcz o jego uwagę w weselnych sprawach, bo to ważna sprawa
No to tak jak u Nas, choć ja jestem bardziej uparta i jak już coś postanowię to nie ma siły na to i nawet jego upór przegrywa wtedy z moim, więc albo dojdziemy do porozumienia albo
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja mam tak samo jak Ty

jak pisałam wyżej to moj dopiero od stycznia moze zacznie zwracac uwage na to co ja mowie o slubie

ja sobie stworzylam taki organizer slubny- wrzycam tam w koszulkach wsio co mi sie podoba, inspiracje itp wydrukowane z neta

nawet zdjecia z sesji plenerowych zeby podpatrzec ;D

i on nie zwraca na to uwagi
ja mam specjalny zeszyt, lekko już wyeksploatowany ale to świadczy tylko o tym jak intensywnie z niego korzystam i co chwilę wzbogaca się w nowe informacje, pomysły, zdjęcia

A już za 12 godzin Salony Wrocławskie ołłł jeeeee

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:28   #4117
halunia86
Raczkowanie

DZieki za podpowiedz
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:30   #4118
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzięki za link Ale nie ma tam niestety tej, którą chciałam Wam pokazać, a ta ostatnia to już z innej filmy.

Dobrej nocki dziewczyny
Jutro z rana idę do księdza załatwić nam godzinę Ciężka przeprawa z nim będzie, bo on robi śluby na 11, a my chcemy na 12.30.
żeby Wam się udało zaklepać tę wygodniejszą dla Was godzinę.
Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość

ja mam specjalny zeszyt, lekko już wyeksploatowany ale to świadczy tylko o tym jak intensywnie z niego korzystam i co chwilę wzbogaca się w nowe informacje, pomysły, zdjęcia

A już za 12 godzin Salony Wrocławskie ołłł jeeeee
Czekam niecierpliwie na relację. Co, gdzie, jak i gdzie warto uderzyć
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:48   #4119
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Przymiarka.Jak już wyżej wspomniałam- byłam dzisiaj w jednym salonie. I powiem Wam, że ofertę promocyjna mają super. Za suknie z wieszaka 1000zł obniżki (w cenie przeróbki i czyszczenie). Ale niestety suknia, która mi się najbardziej podobała była w bieli, a mnie się marzy coś ciemniejszego i cieplejszego. I pamiętacie jak Wam pisałam, że moje siostry chcą mi wybić "inne" odcienie niż biel z głowy... tak więc w salonie była tez moja młodsza siostra i stwierdziła, że w tym cremie/ champagne jest mi świetne i nawet lepiej niż w śnieżnobiałym (chociaż w bieli tez bardzo dobrze) Ha!
I co najśmieszniejsze- przymierzałam falbanki i bardzo podobały się mojej siostrze, no mnie nawet też
Fajnie, że wizyta w salonie Ci się udała Mi też najbardziej podoba się pierwsza, choć druga też niczego sobie Ale pierwszej bardziej podoba mi się materiał, taki delikatny, pasowałby do Ciebie
Nam blondynkom właśnie dobrze jest i w śnieżnej i w ecru i w sumie w każdym odcieniu, jak przymierzałam, to każdy z nich właściwie mógłby być. Ale jednak ja stawiam na śnieżną biel

Cytat:
ale ja nie zamierzam sie poddawac bede dalej probowala Go przekonac
ooo, no to super! To walcz Kochana, do ostatniej kropli łez Wiesz, bo napisałaś tego poprzedniego posta już taka zrezygnowana, że bałam się Cię zachęcać do walki, żeby Ci przykro nie było... Ale widać masz ducha, tak więc teraz już w Ciebie nie zwątpię i 3mam mocno !

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć PMki, pamiętacie mnie jeszcze?

Widziałam kłótnię na wątku. Przyznam, że ja też sobie odpuściłam, bo pomimo, że spędzam całe dnie w pracy przy komputerze i jestem cały czas online, to niestety na wizaż czasu nie miałam, a tempo było zabójcze. Ale rozumiem, że większość z Was ma tyle czasu, żeby tu codziennie być niemalże od rana do wieczora i skrupulatnie wszystko planować pomiędzy pogaduszkami na inne tematy Ja mam tego czasu mniej.

Któraś z Was, chyba gosiulka, pytała się ostatnio co mamy pozałatwiane, a więc wymienię i naszą listę:

1. Kościół
2. Nauki przedmałżeńskie
3. Sala
4. Kamerzysta + fotograf
5. DJ+wodzirej
6. Wstępną umowę na szycie mojej sukni
7. Wstępnie wybraną cukiernię, w której zamówimy ciasta
8. Wstępnie wybraną cukiernię, w której zamówimy tort - musimy jeszcze zamówić na próbę, bo Mężyk-To-Be jadł stamtąd już dwa razy tort w pracy i się nachwalić nie mógł ;-)
9. Wybraną fryzjerkę i wstępnie fryzurę
10. Wybrany utwór i układ na pierwszy taniec
11. Wybraną formę podziękowań/prezencików dla gości
12. Wybrany sklep, w którym będę zamawiać buty i wstępnie model
13. Wstępny zarys menu
14. Wstępnie auto

( o proszę, nawet sporo tego wyszło )

W tym roku chcemy jeszcze:

1. Sprawdzić w kancelarii parafialnej czy nas przepisali do kalendarza na 2012 (zamawialiśmy termin w 2012)
2. Wybrać się na rozmowę z właścicielem sali
3. Poprosić świadków o świadkowanie
4. Nakręcić nasze videozaproszenie (mamy już wybrany podkład muzyczny)
Kurcze Kochana, jak tak wymieniasz, to naprawdę sporo już macie... To w zasadzie rzeczywiście nie musicie się z niczym spieszyć. A jak tam idzie wykańczanie domku?
My cały czas w zawieszeniu przez szkołę TŻta (Jego promotor jest największym debilem, jakiego widział świat. Wyobraź sobie, że do tej pory ANI RAZU nie przeczytał Jego pracy, chociaż Ł. dawał Mu już Ją poprawianą na różne sposoby chyba z 10 razy. A ten za każdym razem, że on nie ma czasu czytać, że se przejrzał i że trzeba poprawić ). Ale jak tylko się obroni... To i my zaczniemy układ, i my się rozejrzymy za muzą na pierwszy taniec, i my kurcze musimy wybrać w końcu cukiernię (swoją drogą, kiedy planujecie zamawiać ciasta i torty?). W końcu na poważnie weźmiemy się za projekty zaproszeń, ja może wreszcie znajdę miejsce, w którym będzie szyła się moja suknia i może w końcu uda mi się zdecydować, jakie buty mam wziąć Ale to wszystko dopiero po Jego obronie, a ostatnio powoli przestaję wierzyć, że to kiedykolwiek się skończy.... I jeszcze te nauki gdzieś trzeba zrobić w międzyczasie....

Rany, ale się ze mnie wylało, aż sorki

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i mam chyba już swoją fryzurę. W sobotę byliśmy na weselu u znajomych i poszłam po raz pierwszy do innej fryzjerki niż ta moja. Zdałam się na nią bo poszłam oczywiście ze swoją wizją a p.Milena zaczęła mi przedstawiać swoją no i stwierdziłam niech robi jak uważa.
W tą sobotę też mamy wesele i byłam zapisana do innej fryzjerki ale się wypisałam i ponownie zapisałam do tej p. Mileny i będę chciała taka samą fryzurę tylko żeby wszystkie włosy były podpięte.
Już też wiem, że będę miała tort taki sam jak ci nasi znajomi bo był pyszny. Na mszy grał kolega na fletni pana (będzie grał też u nas), były też skrzypce.
Jeżeli chodzi o samo wesele to było bardzo sympatycznie, było niewiele osób, jedzenie pyszne, fajny DJ. Fajny zrobił prezent, który własnoręcznie wykonał nasz kolega.
Fotki żebyście wiedziały o czym pisze
Pierwsza fotka to tył oczywiście z warkoczem
Foto nr2 cała ja w eleganckich ciapach
Foto nr3 też cała ale po wesele z podpiętą fryzurą
Ostatnia fotka to prezent - ziemia zrobiona z łańcucha rowerowego pomalowanego na zielono, łodyżki to szprychy a sam kwiat to pomalowane mniejsze i większe zębatki.
PS. Jutro idę pierwszy raz mierzyć suknię i mam jakiegoś takie stresa jak przed egzaminem.
O Lasencja, ale pięknie wyglądasz! Ty masz te włosiska takie fajne gęste, tak fajnie u Ciebie ten warkoczyk wygląda... Ja też tak chcę
Naprawdę świetny look, a teraz chcesz sobie wszystko do góry dać? że nic zwisać nie będzie?

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
CO DO TEGO PLAGIATU:

żenada. To tak, jakby zabronić robić komuś robić zdjęcia na starówce, albo zdjęcia pod Zygmuntem, bo ja takie mam to ty już nie. Parze się podobało zdjęcie, to takie kazali sobie zrobić. po za tym zdjęcia są tylko na użytek młodych, nie są komercyjne...
Też tak uważam, chociaż tu niby ten drugi też to zdjęcie w swoich ulotkach dawał. No ale na Boga, jeśli ktoś robi zdjęcie i daje je w gazecie, bo jest z niego dumny, to jak może się nie spodziewać, że komuś się ono spodoba i będzie chciał podobne? po prostu dziwni są ludzie, naprawdę.

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Oj, a mnie coś rozkłada. Był u mnie TŻ oglądaliśmy mecz, wypiłam pół piwka i dostałam strasznego kataru. Z każdą chwilą czuję się gorzej. Wezmę na noc jakieś proszki, może mi przejdzie.
zdrowiej, mi się choróbsko właśnie kończy, ale ciężko było... Mam nadzieję, że Ty się przed tym uchronisz.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Może tym razem ta propozycja na pierwszy taniec będzie przeze mnie trafiona, co myślicie?? ----> http://karolinkaaa1495.wrzuta.pl/aud...elny___ja_i_ty
Szczerze, to wolę tę piosenkę w oryginale

Cytat:
Nie daj się, walcz o swoje! Powodzenia

I dobrej nocki Wam wszystkim, bo idę spać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:57   #4120
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Szczerze, to wolę tę piosenkę w oryginale
A to nie jest oryginał bo ja słuchałam innej wersji tylko że krótszej?
Stary 2011-10-17, 23:03   #4121
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dziewczyny co powiecie o takich zawieszkach tylko szczerze mówcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8c1.jpg (21,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8c105.jpg (26,7 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:05
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:04   #4122
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Czy ja o czymś nie wiem Tenebrosa?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
imponująca lista

Tenebroska ma wybrane wstępnie miejsce gdzie będzie szyć suknię, ale jeszcze nie wybrała jaką suknię uszyje

Malwus, Ewusia
już Ci trochę wyjaśniła. To taka stara sprawa. W czerwcu kupiłam na grouponie kupon dający 1000zł zniżki na szycie u sukni jednej z lubelskich stylistek i podpisałam z nią wstępną umowę, żeby mogła zaklepać dla mnie termin. Jednak w przeciągu kilku miesięcy odmieniło mi się trochę podejście do wyboru sukni i jednak wolałabym najpierw zobaczyć ją w całości, a dopiero potem się decydować. Dlatego szukam w salonach, a ten groupon ewentualnie wykorzystam na coś innego, bo są na nim jeszcze zniżki, m.in. na biżuterię, makijaż, fryzjerkę czy stylizację ślubną.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witaj zapracowana kobieto Cieszę się z Tobą, że Ci zleconka wpływają. U mnie ostatnio jakaś cisza w eterze Dobrze, że jest etat, bo inaczej byłoby kiepsko.
Witam, witam I Tobie życzę dużo zleconek!

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
patrze to przy tobie jestem w ciemnej dupie:P
E tam, po prostu pozałatwiasz wszystko w mniejszych odstępach czasu niż ja i niedługo też będziesz mieć tyle załatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Powiem CI że dosayć duzo macie złatwione
Jakoś tak spontanicznie co jakiś czas coś się wybrało lub załatwiło i jest. Teraz nie mam co robić :P

Cytat:
tenebrosko za załatwione sprawy ja się nie będę przyznawać ile mam co by was nie załamywać
Kicia, Ty to w ogóle jesteś na maksa do przodu, ale będziesz miała jeszcze teraz na głowie studia, sesję, egzaminy itp. A ja mam już "tylko" pracę, więc część rzeczy spokojnie mogę pozałatwiać na wiosnę

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Tenebroska - pozwoliłam sobie porównać Twoją listę i powiem Ci, że my nie mamy wybranego układu, prezentów i podziękowań. Jedyną mam "przewagę" w postaci sukni. ale masz rację - trzeba podejść na chłodno, jeszcze ponad 8 miesięcy

Nena
, dasz ze wszystkim radę, zwłaszcza że masz chyba na co dzień troszkę więcej wolnego czasu niż ja. Wnoszę to po tym, że częściej gościsz na wizażu niż ja A to już pomysł Por Una Cabeza na pierwszy taniec upadł całkowicie? Wiem, że z kwartetem były jakieś problemy, ale może ktoś inny by Wam zagrał?

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i mam chyba już swoją fryzurę. W sobotę byliśmy na weselu u znajomych i poszłam po raz pierwszy do innej fryzjerki niż ta moja. Zdałam się na nią bo poszłam oczywiście ze swoją wizją a p.Milena zaczęła mi przedstawiać swoją no i stwierdziłam niech robi jak uważa.
W tą sobotę też mamy wesele i byłam zapisana do innej fryzjerki ale się wypisałam i ponownie zapisałam do tej p. Mileny i będę chciała taka samą fryzurę tylko żeby wszystkie włosy były podpięte.
Już też wiem, że będę miała tort taki sam jak ci nasi znajomi bo był pyszny. Na mszy grał kolega na fletni pana (będzie grał też u nas), były też skrzypce.
Fryzura naprawdę super! Sama będę miała coś podobnego - też luźne upięcie na bok
A fletnia pana... Będziecie mieli piękną oprawę Mszy! A mogłabyś mi podać na priv jakieś namiary na tego fletnistę? Może sama się nad taką oprawą zastanowię...

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:11
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:08   #4123
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
A więc pierwsza: obrączki tak troche kiepsko wyglądają a czcionka super możesz zdradzić jaka to ??

Za to druga jest super i proponuje dac zamiast "i" K & E i będzie cudna

A drukowałaś już je ??

Stary 2011-10-17, 23:09   #4124
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Kicia, Ty to w ogóle jesteś na maksa do przodu, ale będzie miała jeszcze teraz na głowie studia, sesję, egzaminy itp. A ja mam już "tylko" pracę, więc część rzeczy spokojnie mogę pozałatwiać na wiosnę
co fakt to fakt pomimo że dopiero 3 tyg roku akademickiego a już ledwo znajduję czas na naukę i nadrabianie zajęć... tylko piątki mam wolne więc narazie tylko to co przez neta mogę załatwić to załatwiam

no i zaproszenia robię między czasie

a jutro jedziemy z TŻ spotkać się z jego chrzestną.... oj bardzo lubię tą kobietę nagadać się z reguły nie możemy pomimo że ona swoje lata ma to jest super babka z niej

Stary 2011-10-17, 23:12   #4125
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
A więc pierwsza: obrączki tak troche kiepsko wyglądają a czcionka super możesz zdradzić jaka to ??

Za to druga jest super i proponuje dac zamiast "i" K & E i będzie cudna

A drukowałaś już je ??
To takie na próbę jeszcze nie drukowałam bo drukarka się zbuntowała i nie działa Tylko że nie będzie K i E tylko całe imiona . Jak chcesz to podaj mi email to ci wyśle bo nie wiem jaka to
Stary 2011-10-17, 23:12   #4126
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Fajne tylko ja bym zrobiła jakoś żeby to serduszko było całe albo narysować mniejsze takie cos jak w załączniku wzór 1 (tak na szybko robione i przepraszam za jakość.... a w tym drugim juz bym nie dawała tego małego rysunku jak są gołąbki.... ale to tylko moje zdanie...

edit: zapomniałam dodać tego zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 8c1051afe809db6egen zmiana.GIF (25,4 KB, 21 załadowań)

Pani Mgr

Edytowane przez Talaaa87
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:14
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:16   #4127
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
To takie na próbę jeszcze nie drukowałam bo drukarka się zbuntowała i nie działa Tylko że nie będzie K i E tylko całe imiona . Jak chcesz to podaj mi email to ci wyśle bo nie wiem jaka to
Cytat:
Fajne tylko ja bym zrobiła jakoś żeby to serduszko było całe albo narysować mniejsze takie cos jak w załączniku wzór 1 (tak na szybko robione i przepraszam za jakość.... a w tym drugim juz bym nie dawała tego małego rysunku jak są gołąbki.... ale to tylko moje zdanie...

Bo ja jak je drukowałam to wyglądają troche gorzej niż w kompie :/

I widać piksele co brzydko wygląda :/

Stary 2011-10-17, 23:18   #4128
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

musisz znaleźć grafikę lepszej jakości

ja też na początku jak szukałam to miałąm poblem bo widać było piksele teraz szukam tylko obrazków minimum 350 na 350 pikseli

Stary 2011-10-17, 23:21   #4129
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Własnie na na środku chciałam zrobić dziurkę i przewlec tasiemkę także takie serduszko to odpada. Każda uwagę przyjmuję i też właśnie myślałam czy nie za dużo tych obrazków

Cytat:

Ale gdzie te piksele widać ta tych obrazkach co już są
Stary 2011-10-17, 23:24   #4130
__Paulinka__
Zakorzenienie

Chatko TY we mnie zwątpilas?? mam czas do kwietnia zeby Go przekonac (bo kamerzysta to ojciec naszego fotografa), choc On powiedzial, ze zgadza sie na wszystko tylko nie na kamere bo sie bedzie stresowal. I zaden argument nie dociera, dlatego tamten post byl taki smutasny, bo mi normalnie czasami rece opadają

oki, slysze, ze juz wychodzi TZcik z lazienki to ide lulac i sie poprzytulac dobrej nocki!!

aha!! Karolinko fryzurka bardzo Ci pasuje! jednak ja zostawilabym te "zwisające" wlosy fajnie tak
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:26   #4131
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie na na środku chciałam zrobić dziurkę i przewlec tasiemkę także takie serduszko to odpada. Każda uwagę przyjmuję i też właśnie myślałam czy nie za dużo tych obrazków

Ale gdzie te piksele widać ta tych obrazkach co już są
Jutro wydrukuje te Twoje i zobaczymy czy też tak jest. Widać je po wydrukowaniu

Zobacz jak mi wyszło A i I nic nie zmieniałam tylko dodałam napis i wyszło tak jakby brakowało tuszu :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rudfji.jpg (136,5 KB, 40 załadowań)

Stary 2011-10-17, 23:29   #4132
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Zobacz jak mi wyszło A i I nic nie zmieniałam tylko dodałam napis i wyszło tak jakby brakowało tuszu :/
A o to ci chodzi to ja mogę bez tego obrazka i będzie dobrze
A czym te kropki robiłaś
Stary 2011-10-17, 23:30   #4133
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
A o to ci chodzi to ja mogę bez tego obrazka i będzie dobrze
A czym te kropki robiłaś
Zwykłym fioletowym długopisem i na to żelowym srebrnym świecącym

Dziękuje za czcionke

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:32
Stary 2011-10-17, 23:31   #4134
Kessi_86
Wtajemniczenie

zubi89 a ty ślubujesz w październiku czy we wrześniu bo w podpisie masz wrzesień a na zawieszkach październik
Stary 2011-10-17, 23:33   #4135
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

radziła bym robić jak już to w wordzie a nie w paincie jak już używasz standardowych programów

Stary 2011-10-17, 23:35   #4136
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
zubi89 a ty ślubujesz w październiku czy we wrześniu bo w podpisie masz wrzesień a na zawieszkach październik
Hehe no ładnie już tyle się nadrukowałam i nie zauważyłam wrzesień oczywiście W październiku miał wrócić mój Tż i chyba to mi w głowie zostało

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
radziła bym robić jak już to w wordzie a nie w paincie jak już używasz standardowych programów
Masz racje, że też nie pomyślałam dziękuje

Stary 2011-10-17, 23:40   #4137
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Hehe no ładnie już tyle się nadrukowałam i nie zauważyłam wrzesień oczywiście W październiku miał wrócić mój Tż i chyba to mi w głowie zostało

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Masz racje, że też nie pomyślałam dziękuje
A mi w wordzie nie wychodzi
Stary 2011-10-17, 23:43   #4138
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
A mi w wordzie nie wychodzi

a co nie wychodzi może pomożemy

Stary 2011-10-17, 23:48   #4139
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
a co nie wychodzi może pomożemy
no bo mam szablon i on się nie otwiera w Wordzie, w paintcie się otwiera to go kopiuje do worda ale nie mogę napisać nic aż wstyd się przyznać chyba dla mnie zaskaplikowane
Stary 2011-10-17, 23:52   #4140
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
no bo mam szablon i on się nie otwiera w Wordzie, w paintcie się otwiera to go kopiuje do worda ale nie mogę napisać nic aż wstyd się przyznać chyba dla mnie zaskaplikowane
Ja robie tak, że pierw w wordzie pisze tekst a pozniej pod spodem wkleja szablon kilkam na niego prawym i wybieram : zawijanie tekstu: za tekstem i wtedy łatwo można ustawić obrazek tam gdzie jest tekst

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości