|
|
#2821 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() czuję sie zaskoczona tym stwierdzeniam tak samo jakby mi ktos powiedział ze ogórki ładnie śpiewają ![]()
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I znacznie więcej rzeczy mnie śmieszy- to przez to, że stawiam się często na miejscu Gucia, chcąc Go zrozumieć Ale też i trochę zgłupiałam
|
|
#2823 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z Czarnej się wyleczyłam i DV pokochałam - stykamy się? Szanzelize - jednak (jeszcze) nie natomiast zachwyciłam się na sobie samej przez przypadek Amarige tylko nie wiem którym na bank bo aj fogle w te rejony nie wchodziłam - psiknęłam w Superfarmie z ciekawości - i na którymś sklepie obejrząłam się za pięknie pachnącą kobietą - a to byłam ja Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 23:14 |
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2827 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-a ja mam drazliwe pytanie
-co zamierzasz z robotą? bo chyba laba sie juz konczy? ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- nikt do mnie nie pisze nigdzie ![]() buuuuu taki lajf
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Ogonku a gdzie chciałabyś żeby Ci pisali
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam się poczułam starsza... ale teraz mi to mija o dziwo ![]() w sumi wiesi mi to... wuj ich wie co majo na myśli, ale niktóe strasznie sie odmładzajo, tzn rozmanażajo ![]() e mi odpadło
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2831 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Potem zobaczymy jak z kasą będzie... Oprócz powrotu planów jest kilka ale narazie przemilczę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A link mam w podpisie ale tam agatów jeszcze nie ma bo nie ruszone. Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. ![]()
|
||||||
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
a to co z rzutnika to była szara maź a pono mam tylko -o,5 nie widziałam nawet liter to była mgła ![]() ) luzik - ja się kcę inspirnąć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 23:33 |
||
|
|
|
#2833 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2834 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
dziekoooooolwiek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad1.aaaa..na wychowawczym jestes? ad2-muf muf! -wiem! bedzie następne! , dałabys rade
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
ja kce bliźniaaaaaaaaaakiiiiiiii iiiiiiii! jaaaaaaaaa
kce zrobić to raz zapierdalać raz i potem mieć szlus - nie widzieć juz nigdy na oczy pieluch majtków kupków nic - oraz poczucie że nie zrobialm jedynaka, ino że jest ich dwóch, dwie, dwoje "mission acomplished" - ja zawsze wolałam raz a dobrze jak na studiach po co jeździć na kilka godz w cały weekend - jak można od świtu do nocy i mieć cały next day wolny |
|
|
|
#2837 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tia, to jeden z planów, przejrzałaś mnie Powrót na trochę, wykorzystanie urlopu, zajście, zwolnienie, urodzenie, macierzyński etc. w międzyczasie kombinacje nad działalnością jeśli nie biżuteryjną to typu kupić-sprzedać albo nie wiem... Ewentualnie inne plany to sabotaż względem TŻta (drogie żłobki, za późno na państwowy) i przedłużenie wychowawczego. Jest jeszcze szansa, że dadzą do mnie innego działu, który mi się tak spodoba, że nie będę zwiewać.
|
|
|
|
|
#2838 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Dbrnoc
Ziut
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
status związku - coś o mnie
http://www.kwejk.pl/obrazek/578088 branoc
|
#2841 |
|
Nindżopesz
|
Polly, kto wie czy nie
![]() Ale znalazłam tekst na forum: "zebys nie wygladala jak stereotypowy metal ktory siedzi caly dzien w domu, ubiera sie w czarne zbyt luzne koszulki i ma dlugie zaniedbane wlosy" - cała ja
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kiepskie ![]() wiem ze tak myśleć trudno nie jest - ale nawet Ci się nie śniło jakie historie się ludziom trafiajo - szczenście w partnerstwie ludzie znajdują we wszelakim wieku i okolicznościach - na to akurat reguł nie ma - trafi Cię znienacka być mejbi |
|
|
|
|
#2843 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
wes nie strasz ![]() Cytat:
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie dnia:
Dlaczego Royal Muska pachnie na mnie jak kwas solny?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt mnie nie chce Nawet metalowcy na trasie (tylko odprowadzili mnie do samochodu ![]() a nie wyżera dziury?
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak- na plus- ciągle ją czuję Co ważne, W nic nie mówi I nie wiem, czy mi się przywidziało, bo jednak ładne to jest. Może jutro wzmocnię dawkę i zobaczę. albo nie- dziś to zrobię- na spacerze z psami ![]() Wczoraj przeszło obok mnie trzech Chińczyków (naprawdę), niby wszystko w porzadku, ale byli bardzo wysocy Jeszcze wzięlam próbkę Jimmy Choo, który też mnie kręci strasznie A Brit przypomina mi czasy, kiedy nie uzywałam perfum, tylko fioletowego dezodorantu Missy kochałam go!I chociaż czasy były takie sobie, to jednak uwielbienie dla tego własnie rodzaju słodyczy mi zostało Natomiast Champs zawsze mi się podobało- bo kocham mimozę i tu nie mam żadnych zastrzeżeń- i mydło jest Cytat:
Bo coraz mi się to głupsze wydaje Z powodu wieku ![]() Byśmy adoptowali, ale jesteśmy za starzy ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Bo miałaś zajęcia z grafiki warsztatowej ![]() Mnie też coś w nim przeszkadza- zachwyt tylko przez 20 min. ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Rejcz, co do Amarige- bardzo lubię obie wersje, ale one są szalenie rózne i ważne, co Ci się podobało- czy to, że był miły, czy to, ze intensywny i z pazurem (klasyk)
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acz z głowy burdel to przy okazji też kcę mieć - ale najważniejszy priorytet - niech mają się razem perfumowo- na mojej DV cynamon musiał tak wyparować z wiekiem że jako współskładnik nie boli mię - powtórzę się kocham w jedzeniu i piciu - nie znoszę pachnieć cynamonem - w DV nie pachne nim Jimmy Choo - noł łej dla mnie Szanzelize = mydło i mimoza - tłumaczą moją niemojość nie no szystko jasne poza Chińczykami ale musiałaś mieć minę - widzieli?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-18 o 00:39 |
|
|
|
|
#2848 |
|
Nindżopesz
|
Jakiś szał na to, czym pachnie?
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na bank nie wąchałam dwóch - nie mam porównania co miłe co pazur w tym wydaniu niuchło mi o łał babka z klasą, ale młodo i nowoczesnie = tzn klasyka ale bez starosci - taki słodki Chloe - tzn nie podobne zapachowo ale klasowo, wymiarowo, kategoriowo - po niuchu poczułam że mija mnie świetnie ubrana, intrygująco pachnąca kobitka z uśmiechem an ustach - to mogło być to miłe ale nie wiem czy Mariage ( to ten milszy?) no nie wiem co ja psikłam - obiecuję zrobić porównanie - ale musi być tak ze psik i godz latania i psik dugiego i znów polatanie szczerze pragnę wierzyć że to był klasyk to by był szok w trampkach dla mnei samej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

no cusz

Potem zobaczymy jak z kasą będzie... Oprócz powrotu planów jest kilka ale narazie przemilczę 

nie widziałam nawet liter to była mgła 
ale musiałaś mieć minę - widzieli?