Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 22:36   #3841
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

dla tych, które tu jeszcze są... zostawiłam wiadomość w klubie i powoli będę się wypisywać z tego wątku...

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 22:54   #3842
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
podobały mi się m.in takie jak w załączniku, a spodobały mi się podobne jak te z linku http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,185 (tylko że to bylo białe złoto a jak w środku jest takie jakby wgłębienie to w nim było żółte złoto - nie wiem czy zrozumiale to napisałam i te są z Apartu). Jak leżały na tacce to wyglądały przeciętnie, ale za to na dłoni super . Bym podrzuciła linki, ale niestety Jubirex nie ma katalogu online
mi sie podobaja właśnie takie jak te załącznika i też ładnie na naszych dłoniach wyglądają

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Witaj

Nawet nie tyle to humor, co sposób przesłania. Jego filmy sa przepełnione symboliką. A Dzień Świra to już w ogóle.

My planujemy po ślubie jechać za granicę i zarobić na nasz domek. Nie chcemy też żadnych kredytów. Ja będę panią żona i inzynier on ma licencjata i może uda nam się w zawodach pracować. Myślimy, że tak max 5 lat i będziemy na swoim Potem chcemy wrócić ale z jakims zapleczem finansowym, żeby coś własnego otworzyć

A póki co gramy w kaskadę ostatnio puściłam za 2zł - wygraliśmy 8zł --> za te 8zł puściliśmy 4 kupony - wygraliśmy 33zł ;D 1 liczby nam zabrakło do 1000zł ;D a 2 do 250 000 Trzeba grać Jakbym tak miała 150tys. nawet to pierwsze co to tę działkę, do której teraz wzdycham, byśmy kupili i na wesele i lokata

Witam Was dziewczynki po weekendzie Ja dziś uczelnie odbębniłam oczywiście szybko. Jak zwykle zajęć połowy nie było, a jak były to po 40 minut trwały - standard i za to kocham mój leniwy wydział No i pochwalę się ! Wybrałam temat pracy inżynierskiej
a co to ta kaskada

wpadłam, nadrobiłam te kilka postów i uciekam spać
jeszcze chwilę poczytam przed snem. W piątek skończyłam czytac "Pamiętnik" Sparksa a teraz zaczynam "Anioł stróż" też jego
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:05   #3843
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
dla tych, które tu jeszcze są... zostawiłam wiadomość w klubie i powoli będę się wypisywać z tego wątku...

Przemyśl sobie jeszcze wszystko, porozmawiajcie, ale tak jak pisałam w klubie, pewne rzeczy w związku, który ma przetrwac i dawac oparcie po prostu powinny byc.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:09   #3844
Linaewen
Zakorzenienie

Malinko, gratuluję pracy

Mi właśnie odpowiada poczucie humoru Koterskiego, w tym filmie praktycznie non stop się śmiałam-bo jak to zwykle u pana K. o każdym z mojego otoczenia coś jest. I o mnie samej też. A do tego filozoficzne wstawki czy symbolika, a do tego panowanie nad słowem i dźwiękiem-dla mnie wrażenie jak zawsze niezapomniane.

No, to ja dzisiaj po pierwszym dniu już, trochę stresu było, zaliczyłam stłuczone piwo, już czuję, że mi się robią zakwasy w tyłku-ile ja się nachodziłam to głowa mała. Jutro ma być spokojniej, a środa wolna....
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:24   #3845
aleksmaslanka
Raczkowanie

Ufff, wreszcie nadrobiłam, czytałam te 20 str dłuuugo..
I tak:
Zazdroszczę tym PMkom planownia wymarzonego domu. To wspaniałe że macie takie możiwości.

malinka9191 - masz rację. Naciesz sie TŻtem. Mysle że rodzice \wkrótce zrozumieją. A jak nie to i tak w koncu im przejdzie.

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
cześć piękne

No wie cmusze sie z wami czymś podzielić

DOSTAŁAM PRACE!!!!!!!!!!!!!

Jestem przeszczęśliwa!!!

Oczywiście praca nie jest wymarzona, ale najważniejsze, ze jest! hihi

Będę pracować na pakowni wędlin
Praca na dwie zmiany, wiecej sie dowiem jak zrobe badania lekarskie. Później jade se umówić na badania i jak tylko je zrobie to do pracy

Najgorsze w tym jest to, że jak jest duże zapotrzebowanie to nawet sobota i niedziela do pracy, no ale oczywiście to za odwójną stawkę
gratulacje

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Ktora z was byla w kinie na "Baby są jakieś inne" Bo wybieram sie z Tż w przyszly weekend i nie wiem czy warto
jesli lubisz raczej dialogi to mozesz iść, bo nie ma własciwie nic poza tym. Rzeczywiscie cała fabuła to rozmowa prowadzona przez 2 gosci jadacych samochodem. ;p

Cytat:
nie rozumiem
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Malinko, gratuluję pracy

Mi właśnie odpowiada poczucie humoru Koterskiego, w tym filmie praktycznie non stop się śmiałam-bo jak to zwykle u pana K. o każdym z mojego otoczenia coś jest. I o mnie samej też. A do tego filozoficzne wstawki czy symbolika, a do tego panowanie nad słowem i dźwiękiem-dla mnie wrażenie jak zawsze niezapomniane.

No, to ja dzisiaj po pierwszym dniu już, trochę stresu było, zaliczyłam stłuczone piwo, już czuję, że mi się robią zakwasy w tyłku-ile ja się nachodziłam to głowa mała. Jutro ma być spokojniej, a środa wolna....
mnie też podobają sie jego filmy. W dniu świra super pokazuje Polska rzeczywistość (zwłaszcza scena gdzie rozrywają politycy flage z której leci krew - to uderza w moją duzą wrazliwosc patriotyczna) a przy tym jest to zabawne,.

A wszyscy jestesmy Chrystusami, smutne ale również poruszajace. Jak powiedziałas - dzwiek i wszystko takie inne niz w pozostałych filmach.

paskudas - witaj

ciekawe czy jestescie jeszcze, czy znowu po nadrobieniu wszystkiego sama zostałam

Edytowane przez aleksmaslanka
Czas edycji: 2011-10-17 o 23:47
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 23:32   #3846
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paskudas Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona?
My planujemy na wakacje 2013 data dokładna nie wyznaczona jeszcze ale w ciągu najbliższych kilku dni kwestia pewnie się rozwiąże
Witaj

Malinko, gratuluję pracy!!!!!!!!!!!!!! nie doczytałam o tym wcześniej to co? ?
Stary 2011-10-17, 23:50   #3847
dudusiu
Wtajemniczenie

a ja się kładę spać, bo już na oczy nie widzę, takie mam podpuchnięte i głowa mnie strasznie boli... dobranoc

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 07:48   #3848
dastin
Zakorzenienie

Dzień dobryJa już w pracy. Wpadłam tylko na chwilę. Dudusiu przeczytałam wszystko ale odpiszę Ci jak wrócę z pracyMoże nie wszystko stracone

Miłego dnia dziewczynki

ps.ale mnie gardło drapie
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 07:52   #3849
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Ja też bym nie chciała sprzątać, ale ja soie np. dawałam czas do końca października, żeby szukać i wybrzydzać [nie sprzątanie-bo nogi, nie call-center-bo nienawidzę telefonów do obcych ludzi, nie hostessy-bo nogi, nie duże markety-bo nie, nie na producję-bo nogi i bo nie], jakbym nie znalazła to leciałabym gdziekolwiek. Bo wybrzydzanie wybrzydzaniem, ale po pierwsze od czegoś trzeba zacząć, po drugie-bezrobocie jest, a oferty pracy są.
Może nie są jakieś zawrotne sumy, jakbym musiała się z tego sama utrzymać to bym rady nie dała, ale sobie na studia, na wesele i na przyjemności coś poodkładam.
No w sumie to nikt do takiej pracy dla przyjemności nie idzie nie?

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Namówiłam mamę W czwartek albo w piątek robimy tournee po Salonach sukien
Zazdroszczę ja pewnie pójdę dopiero w przyszłym roku

Cytat:
Napisane przez Niusia22 Pokaż wiadomość
A moj Tz wracal dzis z bratem z gieldy i jakis koles do nich sie wyprul i Tż dostal 2 razy nozem
no wiecie wy co??? wrocilam niedawno ze szpitala, trzesa mi sie nogi tak ze zaraz mi laptop zleci,
O w mordę bez kitu, teraz to już strach jest gdzieś wyjść...

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Mój mi ma bluzkę kupić i też nie będę musiała mu płacić miłością francuską Chociaż tak sobie żartowaliśmy
Dobra dobra żartowaliście

Cytat:
Jak nie miłością francuską to jaką płaciłaś??
Promocja była

Cytat:
DOSTAŁAM PRACE!!!!!!!!!!!!!

Jestem przeszczęśliwa!!!
Gratuluje!! I bardzo się ciesze!! i cieszę się też z przyjazdu Twojego TŻ (cytowanie mi ucięło )

Cytat:
no ja tez szukam pracy... od lutego;/ Teraz staram sie o prace ankieterki (przeprowadzanie ankiet) - 5 pytan = 1zł za wypelniona ankiete..;;/ ale zawsze cos.. chocby 30-40 ankiet dziennie..
a nie myślałaś, żeby się zapisać do agencji pracy albo jakiegoś pośrednictwa pracy? każdego przyjmują i kwestia dni, kiedy dostajesz pracę. Wiadomo nie są to cuda, bo praca na kasie, promocje itp itd, ale jeśli nie robi Ci różnicy to czemu by nie spróbować?

Cytat:
Hej dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona?
My planujemy na wakacje 2013 data dokładna nie wyznaczona jeszcze ale w ciągu najbliższych kilku dni kwestia pewnie się rozwiąże
Witam nową PM

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
jeszcze chwilę poczytam przed snem. W piątek skończyłam czytac "Pamiętnik" Sparksa a teraz zaczynam "Anioł stróż" też jego
Super jest Anioł Stróż jeszcze podobało mi się Noce w Rodanthe, Na ratunek i Na zakręcie

Cytat:
Czyli nie było tak źle? pierwsze 3 dni są ciężkie, a potem już kwestia przyzwyczajenia

Cześć Kochane
W końcu nadrobiłam Wczoraj stałam 3 godziny w kolejce, żeby złożyć wniosek o stypendium... potem miałam 6 h przerwy, więc poszłam z kolegą na piwo, a wyszły 3 jak poszliśmy na zajęcia to się okazało, że wszyscy są nawaleni prawie tak jak my, aż prowadzący się śmiał, że następnym razem on też pije
Dziś idę do pracy na popołudnie, a tak mi się nie chce jeszcze bardziej niż zawsze
Ok, biorę się za śniadanie
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 08:36   #3850
aga512152
Rozeznanie

Witam dziewczyny
w końcu wrociłam do wrocławia po południu wrzucę zdjęcia domku tylko TŻ musi pomóc jest już cuuudownyaahhhh!! jestem taka szczęśliwa

Pogoda jak zwykle do bani! wiem że lepiej nie będzie...

Malinka gratuluje pracy!!!!

a teraz zabieram się za nadrabianie

anuleczek19 na ankietach można naprawdę bardzo dobrze wyjść moja koleżanka zaczynała od 1000zł na m-c a teraz wyciąga nawet 2500tys.... ale to jak robi ankiety na zlecenie np. dla magistrów czy licencjatów...

Witam Nową PMkę

Niusia22 jejku to strasznie co przytrafiło się Twojemu TŻ dużo zdrowia!

dudusiu super tytuł

malinka super że TŻ przyjedzie na święta
Lin gratuluję pracy a powiedz bo chyba przegapilam już pracujesz?? edit. doczytała
Miłego dnia

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-10-18 o 09:12
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 08:40   #3851
anuleczek19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość

a nie myślałaś, żeby się zapisać do agencji pracy albo jakiegoś pośrednictwa pracy? każdego przyjmują i kwestia dni, kiedy dostajesz pracę. Wiadomo nie są to cuda, bo praca na kasie, promocje itp itd, ale jeśli nie robi Ci różnicy to czemu by nie spróbować?

Kochana od lutego jestem tam zapisana i nic, zadnej propozycji ani z agencji ani z PUP. Jak juz sa oferty to mechanik, lakiernik itp.. dla kobiet u mnie w mieście nie ma!! albo doświadczenie min 1 rok. A skąd mam go wziąść?? Jak sama sobie nie znajde to nie bedzie nic/ Byłam juz na promocjach, inwentaryzacjach itd. ale to sa marne grosze.. ;/

Witam nowa Pm-ke

Wstałam z okropnym bólem głowy ;(

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 09:06   #3852
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Hej hej hej

Chyba jednak z wami zostanę niby są terminy na 2012 rok, ale chyba jednak nie dalibyśmy rady z przygotowaniem - tzn bardziej chodzi tu o mnie, bo nawet nie mam kiedy zrobić tych nauk przedmałżeńskich - pracuję i w tygodniu i weekendy, więc naprawdę nie mam kiedy, zresztą jak inne sprawy związane z organizacją wesela
Tak więc raczej ten 2012 nie wypali...

Ale w szoku jestem jak szybko mi odpisali z sal (praktycznie na wszystkie maile jakie wysłałam) - wczoraj pisałam, dzisiaj rano miałam już odpowiedzi
Biją się o klientów- to dobrze będzie w czym wybierać

Cytat:
mi sie podobaja właśnie takie jak te załącznika i też ładnie na naszych dłoniach wyglądają

a co to ta kaskada

Właśnie- co to za gra??

Cytat:
Kochana od lutego jestem tam zapisana i nic, zadnej propozycji ani z agencji ani z PUP. Jak juz sa oferty to mechanik, lakiernik itp.. dla kobiet u mnie w mieście nie ma!! albo doświadczenie min 1 rok. A skąd mam go wziąść?? Jak sama sobie nie znajde to nie bedzie nic/ Byłam juz na promocjach, inwentaryzacjach itd. ale to sa marne grosze.. ;/

Witam nowa Pm-ke

Tak to jest, że kobiety to zawsze pokrzywdzone
Stary 2011-10-18, 09:06   #3853
201609062115
Konto usunięte

Cytat:

Kurcze to straszna kicha... u nas takie agencje to biją się o pracownika, bo im takowych brakuje...
Stary 2011-10-18, 09:17   #3854
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:

Cześć Kochane
W końcu nadrobiłam Wczoraj stałam 3 godziny w kolejce, żeby złożyć wniosek o stypendium... potem miałam 6 h przerwy, więc poszłam z kolegą na piwo, a wyszły 3 jak poszliśmy na zajęcia to się okazało, że wszyscy są nawaleni prawie tak jak my, aż prowadzący się śmiał, że następnym razem on też pije
Dziś idę do pracy na popołudnie, a tak mi się nie chce jeszcze bardziej niż zawsze
Ok, biorę się za śniadanie
LOL, ale śmiesznie. Nie wiem czy u mnie z wykładowcą by to przeszło... Ale moze kieys bedzie okazja się przekonac
Witam wszytskie śliczne narzeczone
buziaki na poczatek dnia
BTW. Tez mie sie strasznie nie chce isc na uczelnie
Stary 2011-10-18, 09:22   #3855
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Super jest Anioł Stróż jeszcze podobało mi się Noce w Rodanthe, Na ratunek i Na zakręcie
Noce w Rodanthe widziałam w kinie i wczoraj sie dowiedziałam że to na podstawie jego powieści

Hej piękne Znów sie obudziłam w bólem głowy, mam już tego dość Wypiłam kawę i jest lepiej, ale strasznie to męczące.
Idę z tą moja przyjaciółką na obronę dziś, żeby jej potowarzyszyć W porę się za obronę wzięła, no ale I ona sie jeszcze na studia wybiera, ciekawa jestem strasznie czy ją przyjmą.

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
LOL, ale śmiesznie. Nie wiem czy u mnie z wykładowcą by to przeszło... Ale moze kieys bedzie okazja się przekonac
Witam wszytskie śliczne narzeczone
buziaki na poczatek dnia
BTW. Tez mie sie strasznie nie chce isc na uczelnie
a ja bym tak poszła....
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 09:23   #3856
tajeczka
Zadomowienie

cześć dziewczyny ja właśnie zaczełam 1 dzień diety.... nie mogę jeść nic dobrego.... miłego dnia

P.S co to jest ten klub?
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 09:50   #3857
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze to straszna kicha... u nas takie agencje to biją się o pracownika, bo im takowych brakuje...
Gdzie takie niebo?
Stary 2011-10-18, 09:51   #3858
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry .Nadrobiłam zaległości i zaraz trzeba kawę zrobić żeby mnie ożywiła

paskudas
, witam nową PM-kę

Cytat:
Słuchajcie dziewczyny wie może któras czy prawdą jest, że jeśli znajde sobie sama prace do pół roku po zarejestrowaniu jako osoba bezrobotna, to czy przysługuje mi jakis dodatek?
Bo coś mi się obiło o uszy.
tak na pewno przysluguje Ci jakaś kasa z urzędu, ale nie wiem na jakich zasadach (tzn w ile czasu musisz sama znaleźć sama pracę). Najlepiej byłoby sie przejśc lub zadzwonić do nich

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
DobranocNie gniewaj się już na tż-ta
jak przekroczył próg to przestałam się na niego gniewać, bo miał taką smutną minę

Cytat:
ps. ale tu tempo rozmów kurcze dziewczyny szok
u nas zwykle to "tempo" co jest teraz to wcale nie jest tempo. Zobaczysz jak się rozkręcimy jak będzie po 1 dniu trzeba 10 stron nadrabiać

Cytat:
Ale w szoku jestem jak szybko mi odpisali z sal (praktycznie na wszystkie maile jakie wysłałam) - wczoraj pisałam, dzisiaj rano miałam już odpowiedzi
wow, zdziwiłaś mnie . Mi swego czasu potrafili odpisywać po kilku tygodniach a inni wcale

Cytat:
kochana jeszcze nic nie jest przesądzone . Ale pamiętaj że zawsze już będziesz Nasza i Nas się nie pozbędziesz ze swojego życia

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja właśnie zaczełam 1 dzień diety.... nie mogę jeść nic dobrego.... miłego dnia

P.S co to jest ten klub?
to miejsce dla stałych wizażanek z Naszego wątku . Na którego członkostwo trzeba zasłużyć m.in. stałym udzielaniem się, określonym czasem pobytu na wątku (długim czasem )..

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2011-10-18 o 09:52
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 09:55   #3859
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
U nas też by nie przeszło, gdyby nie to, że gość jest rok od nas starszy

Cytat:
Noce w Rodanthe widziałam w kinie i wczoraj sie dowiedziałam że to na podstawie jego powieści
Bo właśnie sporo jego książek doczekało się ekranizacji, a niewiele osób wie, że to na podstawie jego książek

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
P.S co to jest ten klub?
Powiedzmy, że taka prywatna część tego forum tam piszemy różne osobiste rzeczy itp jak pobędziesz z nami dłużej to też tam zostaniesz zaproszona

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Gdzie takie niebo?
Niebem bym tego nie nazwała, ale Kraków
Stary 2011-10-18, 10:02   #3860
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
U nas też by nie przeszło, gdyby nie to, że gość jest rok od nas starszy

Bo właśnie sporo jego książek doczekało się ekranizacji, a niewiele osób wie, że to na podstawie jego książek

Powiedzmy, że taka prywatna część tego forum tam piszemy różne osobiste rzeczy itp jak pobędziesz z nami dłużej to też tam zostaniesz zaproszona

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Niebem bym tego nie nazwała, ale Kraków
super że masz takiego młodego wykładowce, ale czy to oznacza że jestes na 5 roku, skoro tylko rok starszy? A na jakiej uczelni studiujesz, bo napisąłaś ze jestes z Krakowa, tak jak ja ;p

Edytowane przez aleksmaslanka
Czas edycji: 2011-10-18 o 10:04
Stary 2011-10-18, 10:22   #3861
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

w ogóle wczoraj kupiłam już http://www.justbaby.pl/odcisk-bobasa...-gipsowej.html i zastanawiam się czy zamiast ciuszków dla małej np nie kupić maty edukacyjnej . Przeprowadzam sondę
Stary 2011-10-18, 10:30   #3862
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
super że masz takiego młodego wykładowce, ale czy to oznacza że jestes na 5 roku, skoro tylko rok starszy? A na jakiej uczelni studiujesz, bo napisąłaś ze jestes z Krakowa, tak jak ja ;p
Tak na 5 na UP

Cytat:
w ogóle wczoraj kupiłam już http://www.justbaby.pl/odcisk-bobasa...-gipsowej.html i zastanawiam się czy zamiast ciuszków dla małej np nie kupić maty edukacyjnej . Przeprowadzam sondę
Super ten odcisk a co do maty to mogę Ci doradzić tyle, że ja też chciałam naszej małej kupić matę, ale te maty podobno się nie sprawdzają - za to kupiłam jej coś takiego:
http://www.edziecko.pl/zakupy/5,7938...wlaka.html?i=6
i to jest o tyle lepsze, że mate możesz rozłożyć na podłodze, ewentualnie na rozłożonym łóżku a to bratowa wkładała małej do łóżeczka i przed zaśnięciem się tym bawiła i w sumie mogła jej to położyć wszędzie tam, gdzie kładła małą
Stary 2011-10-18, 10:36   #3863
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Super ten odcisk a co do maty to mogę Ci doradzić tyle, że ja też chciałam naszej małej kupić matę, ale te maty podobno się nie sprawdzają - za to kupiłam jej coś takiego:
http://www.edziecko.pl/zakupy/5,7938...wlaka.html?i=6
i to jest o tyle lepsze, że mate możesz rozłożyć na podłodze, ewentualnie na rozłożonym łóżku a to bratowa wkładała małej do łóżeczka i przed zaśnięciem się tym bawiła i w sumie mogła jej to położyć wszędzie tam, gdzie kładła małą
no o macie czytałam że jedne dziewczyny mówią że to hit a inne że się nie sprawdziło i dlatego zapytałam Was o zdanie . Trzeba to przeanalizować. Chociaż nie powiem jak przeglądałam allegro to takie pałąki nie wzbudzały u mnie zainteresowania

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2011-10-18 o 10:39
Stary 2011-10-18, 10:51   #3864
andzia1989r
Zakorzenienie

Mam dziś dzień pt: gotuję, sprzątam, prasuję i robię domowe przetwory...

I mi się nie chce... no ale jak mus to mus:/
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 10:58   #3865
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość

kto Cię zmusił?
Stary 2011-10-18, 10:59   #3866
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Jakie fajne super
Stary 2011-10-18, 11:14   #3867
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
no o macie czytałam że jedne dziewczyny mówią że to hit a inne że się nie sprawdziło i dlatego zapytałam Was o zdanie . Trzeba to przeanalizować. Chociaż nie powiem jak przeglądałam allegro to takie pałąki nie wzbudzały u mnie zainteresowania
No bo nie są takie śliczne jak te maty co niektóre

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość

Chcesz się zamienić?
Stary 2011-10-18, 11:39   #3868
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
No bo nie są takie śliczne jak te maty co niektóre
to fakt

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

w ogóle to co tu tak cicho?
Stary 2011-10-18, 11:57   #3869
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
nie masz na co narzekać jest tyle osób, które chciałyby być na Twoim miejscu, np. ja

Ja też

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Nie mam zielonego pojęcia ale mam nadzieję, że trafisz jakąś fajną pracę, bo ciężkie czasy

ps. ale tu tempo rozmów kurcze dziewczyny szok

U nas w styczniu będzie 5 lat jak jesteśmy razem

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Ale tu miło u Was ja też jeszcze na nogach
Tak skromnie mówiąc to u Nas zawsze jest miło

Cytat:
Hej hej hej

Chyba jednak z wami zostanę niby są terminy na 2012 rok, ale chyba jednak nie dalibyśmy rady z przygotowaniem - tzn bardziej chodzi tu o mnie, bo nawet nie mam kiedy zrobić tych nauk przedmałżeńskich - pracuję i w tygodniu i weekendy, więc naprawdę nie mam kiedy, zresztą jak inne sprawy związane z organizacją wesela
Tak więc raczej ten 2012 nie wypali...

Fajnie, ze znami zostaniesz szkoda, ze nie zdąrzycie z przygotowaniami no ale nawet jakby Wam wypaliło w 2012 to przeciez możesz z Nami być

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 11:58   #3870
tajeczka
Zadomowienie

my sobie jednak z Tżtem zrobiliśmy wolne i nie poszliśmy na zajęcia gramy w strasznie wciągającą grę i jakoś tak wyszło, że sie nie zebraliśmy i tak bedziemy musieli na miasto jechać zrobić różne xerówki na zajęcia i ja muszę do dziadków jechać po zapas dietowego jedzenia
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości