![]() |
#1381 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
DYGOTKA a może mała szaleje jak śpisz? bo nasz ma stałe pory aktywności: z samego rana, potem cały dzień spokój i dopiero wieczorem. Zwykle śpię od 22ej, w niedzielę poszłam o 24ej i walił po bebechach do 2-ej. Niewykluczone, że Twoja mała też jest sówką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zadomowienie
|
Dygotka sprobuj possac kostke lodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do aktywnosci to ona ma 15lat i jest na etapie "lansowania sie" po miescie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Aniolina ja mam podkladke z Ikei za 19,99zł pod lapka i sprawdza sie swietnie. W lozku lapka trzymam na udach na tej podkladce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
Kurcze od wczoraj cały czas mam skurcze brzucha. Nospa nie pomaga, jedyne co przynosi ulgę to ciepły prysznic. Skurcze są tak co 30-40 minut, a potem nikną na 2-3 godziny i znowu. Więc chyba to nic groźnego ![]() Darusia ... strasznie mi przykro. Też mnie tak kiedyś wykorzystali w pracy... niestety ludzie są straszni Co do płci, to my jak będziemy mieć chłopczyka, to jak "6 w totolotka". Mąż ma same powolne, żeńskie plemniczki ![]() ![]() ![]() Idę kończyć pakować torbę do szpitala i popakuję w reklamówki rzeczy jakie mąż będzie mi dowoził każdego dnia. Po tych skurczach już zaczęliśmy się stresować ![]() ![]() ![]() ![]()
#1385 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=goldika;30017619]Mops jej sie z wygladu podoba
![]() ![]() A co do aktywnosci to ona ma 15lat i jest na etapie "lansowania sie" po miescie ![]() ![]() ![]() sposoby na podryw nie znają granic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Wiatm, widze ze wam tez sie nie bardzo podobal reportaz. Jakos tak sie sknczyl i nie wiadomo o co im chodzilo zbynio
![]() Cytat:
![]() i druga sprawa: skoro ona nie pracuje skad miala pieniadze na tyle zabiegow in vitro?? glam ja mialam 100, a za jakis czas 98-99, tez mysle, ze to przez obnizony brzuch, albo przez ulozenie mlodego. Bahamadia witaj w klubie slomianych wdow ![]() goldi ![]() ![]() Olusia ![]() kurcze mnie dzisiaj tez obudzil skurcza jakos nad ranem i stwierdzilam, ze nie rodze w nocy jakby co, piernicze- ja sie musze wyspac ![]() ![]() Darusia jestem w szoku ![]() ![]() my mielismy rok temu swieta z takim mopsiakiem (a teraz bydle takie uroslo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -ma Pani skurcze? -nieee, tylko brzuch mi twardnieje -czyli ma Pani skurcze -nieee. brzuch mi twardniejen a jakies 30sekund -jak brzuch robi sie twardy tzn ze jest skurcz macicy, inaczej nie bylby twardy - ![]() -a regularne te skurcze? -nieee... czasami tylko mi brzuch twardnieje. Muffinko slodkie psisko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
Elf-dziś w nocy troche kopała,ale ja też nie spałam-jeszcze ją dręczyłam i pukałam w brzuch,zeby choc trochę poczuc jak kopie
![]() mol_aa- zimne na nia działa ![]()
#1390 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam fajny podpis u jednej z Wizazanek
![]() Bo każdy facet jest jak burak cukrowy. Słodki... ale to nadal burak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobre ![]() tzn. że mam jeden wielki skurcz, bo od tygodnia mój brzul jest jak skalniak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Muffinko
Jak to dobrze mieć w kimś osobę która Cię rozumie ![]() Mój jak wpadnie w wir pracy to go widzę, ale pół h na dobę ![]() Wczoraj, że zrobił sobie wolne, byam cały dzień w szoku ![]() Przynajmniej obiad zrobił ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() O Matko, będzie to moim mottem życiowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
no prosze jak cie zaskoczyl
![]() jutro umowilam sie z kolezanka na kawke, wiec zawsze to jakos weselej bedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
ANIOLINA 10 dni przed terminem to ja Ci wróżę już z bobasem będziesz a nie w podróży do rodziców.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
A tak na marginesie mój tż to straszny burak jest
![]() Chciałam się pobzykać chociaż na koniec ciąży, bo później póług i wiadomo, różnie z chęciami bywa, a on ta to: "Żabciu zwariowałaś, w takiej wysokiej ciąży, przecież to niebezpieczne..." Poza tym jestem jakaś durna, bo w sumie nie zależy mi na tym czy ur w dzień czy w nocy, ale ogarneła mnie panika, czy mi dziecka nie podmienią i żebym nie trafiła na porodówkę z tłustymi herrami .... |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Wtajemniczenie
|
2 godziny i tyle zescie naskrobaly
![]() ![]() Byl to faktycznie kawalek czopa,wszystko miekkie,nisko,skurcze sa,ale nieregularne.Jak beda regularne lub takie,jakby mi sie kupke chcialo (slowka pani doktor ![]() Pytalam,na kiedy mniej wiecej rozwiazanie szacuje,powiedziala,ze zalezy wlasnie od tych skurczy,bo rownie dobrze moga zaniknac.Czyli konkretnie nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio mówię tżowi- tylko weż zdjęcie 3d żebym potem porównała czy to nasz syn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zadomowienie
|
Ależ pędzicie - dosłownie tylko przejrzałam.
goldika dobrze, ze nie masz paciora. Te z bym chciała zobaczyć minę kobiet jak Twój tż wchodził do gina ![]() OlusiaS z niecierpliwością czekam na wieści Cytat:
karolinka u nas tez spontan i też chłopak, ale to chyba tylko teoria. Kolejne postaramy się zaplanować, ale i tak wówczas wolałabym dziewczynkę - no chyba że mi sie odmieni muffinka słodka psinka Strasznie mi się nudziło, bo tż odsypiał noc w pracy. Teraz jest już na nogach to się w końcu wezmę za jakąś robotę. Postaram się zaglądnąć jak znów do pracy pojedzie. Miłego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zadomowienie
|
Goldika to skurcz czy tylko twardy brzuch??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj na poczatku nie chcial sie pobzykac... a teraz stwierdzil, ze chce korzystac poki nie jestem w pologu. No i 2 noce z rzedu baraszkujemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zadomowienie
|
Olusia czyzbys byla nastepna do rozpakowania???
![]() Bahamadia tez sobie tak wkrecam, ostatnio sobie wkrecilam, ze co bedzie jak zaczne rodzic, a tu nogi nie ogolone??? ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Goldika jak ja Wam zazdroszcze, mi tak libido skoczylo do gory, ze tza to bym wzrokiem przeleciala, a tu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
macie przepisy na jakies fajne koktajle z blenderka czy cos??
wczoraj na rocznice mama kupila nam mikser z blenderem zelmera, bardzo fajny, ale nie bardzo mam co zrobic a chce wyprobowac zeby gwarancje podbic.
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
zabij mnie ale nadal do konca tego nie rozumiem
![]() ![]() Olusia fajnie, ze wszystko ok. Dowiedzialas sie oczywiscie super konkretnych rzeczy - moze urodzic albo i nie ![]() Elfie padlam ![]() A moj maluszek ciagle sie wierci ![]() Na ostatnim usg wiercil sie strasznie, po czym zasnal na 4minuty... i znowu wiercenie. Wiec ciezko bylo ginowi wymierzyc wszystko. Obawiam sie, ze po porodzie tez bedzie zasypial tylko na kilka minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Wtajemniczenie
|
No zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zadomowienie
|
Goldika nasz junior na ostatnim usg ciamkal cos, ginka sie smiala, ze szykuje szczeke do cyca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Darusia ja uwielbiam najzwyklejszy koktajl truskawkowy. Mrozone truskawki + jogurt naturalny. Jezeli mikser da rade z mrozonymi truskawkami to znaczy, ze ok z nim
![]() Mola super... teraz tez bede myslec o nieogolonych nogach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaaa,musze spisac jakis numer z klubu.Ide zerknac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- wrrrr zla jestem... dolar w gore poszedl a chcialam kremik zamowic ![]() ktoras zna sie na kursach i umie przewidziec czy spadnie kurs dolara w najblizszym tygodniu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jaka ulga, że to nie tylko ja jestem taka durna ![]() Kamień z serca ![]() Poza tym, z goleniem będę się starać robić to regularnie, wiadomo trójkącika 2 tyg przed odstawie (była o tym już mowa) Właśnie obciełam i spiłowałam pazurki u nóżek - wyczyn niemiłosierny, no ale wstydu nie będzie jak bym miała kogoś podrapać będąc na pilocie ![]() ![]() Wracaąc do bzykania, chciałam od niego to wymusić bo bardzo bym chciała ur jeszcze w Październiku, bo tak robić dziecku 18tkę np 01.11. troszkę smutnie by było ![]() Chyba go zgwałcę ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.