Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-18, 18:29   #691
malutka84
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6

Ale mnie ten penek normalnie podniecil! Hehe A Ty Majeczka kryjesz takie skarby i nic na wymienke nie masz! Oj Ty Ty
Stary 2011-10-18, 18:29   #692
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Malutka i Katniewojt- dziewczyny dopiero teraz dostałam paczkę Wyśle Wam jutro z rana wszystko poleconym priorytetem i na czwartek najpóźniej piątek powinno do Was dotrzeć Przepraszam, że tak wyszło, ale nie wiedziałam ze tak późno dostanę
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:30   #693
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
co do ks,to masz zupełną rację...ci młodzi zwłaszcza są jacyś bardziej ludzcy,ci starsi to nie bardzo...a tak naprawdę,ten zaprzyjaźniony ks.mi powiedział że celibat to jest inaczej bezżeństwo a nie niemożność spania z kobietami oczywiście spanie z laskami to jest grzech,ale każdy sobie tłumaczy że życie w celibacie znaczy życie bez seksu,a tu nie

jejku myślałam że nikt nie zechce moich rzeczy a tu nie mogę nadążyć z wiadomościami na privie
No ale celibat to także brak seksu, bo seks bez ślubu to grzech a oni się ożenić nie mogą a to, że się prowadzą inaczej niż powinni to już inna historia

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
A tak zmienie temat

Co myślicie o facetach i ich przysłowiowych "jaskiniach" ? wiecie o co mi chodzi ? myślicie ze to normalne że każdy facet czasem chce pobyć sam ?
Mnie się wydaję, że tak oni czasem chcą sobie pograć na konsoli, poćwiczyć czy tam porobić co lubią. Kobiety też tak mają np. chcemy w spokoju pomalować pazury, poleżeć w wannie
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:32   #694
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ok laski, zaproszenia na nk poszły
już zaakceptowałam. zdjęcia super

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Kocham łososia... Moglabym jeść każdego dnia
ja codziennie jem pstrąga
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:35   #695
musso4
Zakorzenienie

idę kąpać dzieciaka, a później sama popływam może zajrzę jeszcze, nie wiem , bo jak tż dopadnie do kompa, to nie odejdzie a router znowu pożyczył koledze i nie mogę nadawać z telefonu tamten kolega jełop, nie umie sobie neta ustawić na swoim routerze
Stary 2011-10-18, 18:36   #696
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
A tak zmienie temat

Co myślicie o facetach i ich przysłowiowych "jaskiniach" ? wiecie o co mi chodzi ? myślicie ze to normalne że każdy facet czasem chce pobyć sam ?
tak,myślę że każdy facet potrzebuje czasem,jeśli to za często to podejrzane ale czasem kady potrzebuje,i kobietki i faceci,odpocząć od wszystkiego i mieć święty spokój

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ale mnie ten penek normalnie podniecil! Hehe A Ty Majeczka kryjesz takie skarby i nic na wymienke nie masz! Oj Ty Ty
hehe cieszę się dostałam się do koperty i włożyłam serducho,ale się koperta ciut naderwała więc zakleję taśmą bezbarwną
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:37   #697
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Malutka i Katniewojt- dziewczyny dopiero teraz dostałam paczkę Wyśle Wam jutro z rana wszystko poleconym priorytetem i na czwartek najpóźniej piątek powinno do Was dotrzeć Przepraszam, że tak wyszło, ale nie wiedziałam ze tak późno dostanę
Fajowo, to w czwartek, piątek wypatruje dreczyciela Dziekuje Ci bardzo!!!! Napisz mi na priv ile mam przelac!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 18:39   #698
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
My ostatnio swiezego kupujemy 2 razy w tygodniu minimum... pyszna ryba
Stary 2011-10-18, 18:39   #699
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
A tak zmienie temat

U mnie nie ma czegoś takiego tzn u nas jest tak, ze jest czas na wspólne zajęcia i czas na swoje. Gdy ja siedzie sobie tutaj Tż gra lub idzie na trening. Poza praca i treningami jesteśmy skazani na przebywanie w tym samym pokoju nawet jak sie posprzeczamy o coś

No ja to dziś mialam miesistego dorsza

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-10-18 o 18:44
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:43   #700
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

jak byliśmy narzeczeństwem - i nie mieszkaliśmy razem to często jak to baba dopowiadałam sobie ze ooo coś się dzieje nie tak że moze już mnie nie kocha , ma mnie dość kiedy mówił że dzisiaj chce sobie dychnąć od wszystkiego i pobyć w domu sam .

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:46   #701
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
jak byliśmy narzeczeństwem - i nie mieszkaliśmy razem to często jak to baba dopowiadałam sobie ze ooo coś się dzieje nie tak że moze już mnie nie kocha , ma mnie dość kiedy mówił że dzisiaj chce sobie dychnąć od wszystkiego i pobyć w domu sam .
Ja kiedys tez tak myslalam, ale teraz jak mieszkamy razem to lubie czasem pobyc sama. Wtedy spokojnie siedze z Wami, a w druga strone, moze sobie poczytac o autkach, obejrzec top geara czy inne nieciekawe rzeczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 18:50   #702
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
my moze staroswieckie małzenstwo bo razem juz 24 lata, ale od pocztku byly wspolne imprezy ale i takie ze albo ja sama albo mąż szedł sam zalezy od towarzystwa, i tak jest nadal, nie zawsze chodzimy czy jezdzimy razem, to chyba kwestia zaufania, bo jak wspominalam nie widzialam Go od wrzesnia a mimo to jak dzwoni i pyta co slychac a mam akurat goscia / kolega z pracy/ to mu mowie i jest Ok
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:50   #703
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja kiedys tez tak myslalam, ale teraz jak mieszkamy razem to lubie czasem pobyc sama. Wtedy spokojnie siedze z Wami, a w druga strone, moze sobie poczytac o autkach, obejrzec top geara czy inne nieciekawe rzeczy
ale też nie kumam co w nas babach siedzi że umiemy sobie wszystko tak przeonaczyć w głowie ze wychodzi nam wszystko na Nie - z jednego głupiego zdania "kochanie chciałbym dzisiaj pobyć sam" potrafimy dopowiedzieć sobie sto innych rzeczy

Maleństwo moje
Stary 2011-10-18, 18:51   #704
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
nie urażając nikogo - dla mnie biżuteria z avonu jest tandetna - mało kiedy mają coś super odlotowego .
no to dobra whisky

Tu się nie zgodzę, jest i badziewie i rózne fajne rzeczy. Akurat avonowej bizuteri takiej z przed lat mam mnóstwo i trzyma się lepiej niż nie jeden srebrny gadżet.

Cytat:
o kurka! nie no ja mam torebek chyba z 5, butów trochę więcej, nie liczyłam ale może coś ponad 10... ale... 30?! szok
Torebek mam z 15 chyba a butów na swoje usprawiedliwienie dodam, że ostatnio 5 par wyrzuciłam.

Cytat:
Jezusie nazarejski jak jutro znowu zobacze 9 stron do nadrobienia to trzasnę klapą od laptopa i nie wrócę!!
Skąd Ty masz 65 w talii? ale Ci dobrze....ja mam 70 a w doopie 94,w małych to nawet nie mówię

No i mnie przejrzałyście powiem Wam coś w sekrecie choć wydaje mi się że już wam pisałam tylko nikt się nie zainteresował to że przyciągam panów w czerni prawdopodobnie bierze się stąd,że...ja też mam do nich słabość od 17 roku życia mi się podobają księża w jednym podkochiwałam się całe 5 lat potem jeszcze było kilka drobnych zauroczeń,jedno poważniejsze ale ale to nie ma związku z Camelkiem! on nie jest w moim typie po prostu pewnie w kościele rozsiewam k-u-r-w-i-k-i z oczu i przyciągnęło to Camelka
No i Wieczorek spodobał mi się właśnie przez serial "Plebania"

No,to cytujemy dalej

ja też głównie i częściej Dove,to naj naj dezodorant,latem w sprayu,a tak to w sztyfcie,jeszcze kulkę wypróbuję obecnie odmieniłam na właśnie LSS o zapachu orchidei,też jest dobry

Serdecznie dziękuję Kochana i podziękowania dla Taty nie pogniewasz jak wyślę Ci jutro? własnie spakowałam i zaadresowałam,ale cosik źle się czuję i nie wiem czy wyjdę dziś z domu...

normalnie buchnęłam śmiechem
oo coś w tym stylu mam upatrzoną na all,ale Wam nie pokażę bo mi wykupicie a najpierw ja sobie muszę tylko że dopiero za 3 tyg.więc nie wiem czy jeszcze będą

przyszła moja cafe au lait idę zrobić i fotkę cyknę jaki ma kolor
coś mi się zdaje że jego też mogłam znać, co?

Cytat:
Kurczę miałam problem z cytowaniem,wyskakiwało mi że "błędny wątek" no wiecie co

No jasne że bym nie wytrzymała po urlopie 40 stron nadrobilam,to teraz 10 nie nadrobię? ale dobra ta kawka,uspokoiłam się troche bo serducho mi dziś coś kołacze i troszkę mi słabo moze z miłości

wielbłądzik....wcvzoraj napisał że zazdrości mojemu chłopakowi takiej dziewczyny ja więc wypytałam go,czy był kiedyś zakochany...ale nie jako nastolatek,tylko jako ks.i on mi na to,że jako kleryk był zauroczony krótkotrwale,a teraz na chwilę obecną podoba mu się pewna kobieta ale nie może jej o tym powiedzieć bo by ją skrzywdził chyba to nie o mnie,cooo?

fuuu jak wy mozecie lubić Nutellę?

Miałam Skarbie ale już poszła w świat,na szczęście udało mi się jej pozbyć dziś pachnę moim ukochanym Avonowym FAD

częstuję cafe au lait:
no raczej tak...

Cytat:
o kurczę już zamawia z 15? to teraz nic nie wezmę...myślałam że to później trochę będzie i narazie nie mam kasy ale dziękuję...
wysłałam jej smsa, czy tylko raz będzie zamawiać. jak odpisze dam znać

Cytat:
Wymianka

Kolacyjka az zgłodniałam,zaraz sobie sałatki nałożę

co do ks,to masz zupełną rację...ci młodzi zwłaszcza są jacyś bardziej ludzcy,ci starsi to nie bardzo...a tak naprawdę,ten zaprzyjaźniony ks.mi powiedział że celibat to jest inaczej bezżeństwo a nie niemożność spania z kobietami oczywiście spanie z laskami to jest grzech,ale każdy sobie tłumaczy że życie w celibacie znaczy życie bez seksu,a tu nie

jejku myślałam że nikt nie zechce moich rzeczy a tu nie mogę nadążyć z wiadomościami na privie
ale oni nie ślubują celibatu tylko czystość, a skoro grzechem jest nawet myślenie o kimś w pewnych kategoriach- to...

Cytat:
A tak zmienie temat

Powiem tak, normalne jest dla mnie to że mój TŻ ma swoich znajomych, znajome w których towarzystwie lubi przebywać, normalne jest to że ma swoje hobby (gra w piłkę)-wybywa na treningi mecze ( teraz po tej kontuzji na razie oglądanie meczy mu zostało), natomiast jakby mi powiedział ulotnij się albo ulatniam się bo chce pobyć sam dzień, dwa może parę dni to bym mu powiedziała - spier****dalaj. Poważnie. W podchody już się bawiłam - jako dziecko.

Cytat:
już zaakceptowałam. zdjęcia super
a ja sama musiałam Oji szukać bo mnie olała

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-10-18 o 18:55
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:51   #705
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
ale też nie kumam co w nas babach siedzi że umiemy sobie wszystko tak przeonaczyć w głowie ze wychodzi nam wszystko na Nie - z jednego głupiego zdania "kochanie chciałbym dzisiaj pobyć sam" potrafimy dopowiedzieć sobie sto innych rzeczy
Takie juz jestesmy... wyjatkowe
Stary 2011-10-18, 18:54   #706
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
U mnie nie ma czegoś takiego tzn u nas jest tak, ze jest czas na wspólne zajęcia i czas na swoje. Gdy ja siedzie sobie tutaj Tż gra lub idzie na trening. Poza praca i treningami jesteśmy skazani na przebywanie w tym samym pokoju nawet jak sie posprzeczamy o coś

No ja to dziś mialam miesistego dorsza
a ja mimo tego że ponoć jest taka niezdrowa to uwielbiam PANGE

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

Powiem tak, normalne jest dla mnie to że mój TŻ ma swoich znajomych, znajome w których towarzystwie lubi przebywać, normalne jest to że ma swoje hobby (gra w piłkę)-wybywa na treningi mecze ( teraz po tej kontuzji na razie oglądanie meczy mu zostało), natomiast jakby mi powiedział ulotnij się albo ulatniam się bo chce pobyć sam dzień, dwa może parę dni to bym mu powiedziała - spierdalaj. Poważnie. W podchody już się bawiłam - jako dziecko.

znaczy się mu też chodziło o to że w pracy non stop ludzie , po całym tyg - zwyczajnie chcial sobie siąść przed kompem i pograć bez nikogo - wiec to chyba nie jest takie zle ? nie ? czy się myle ? ja sama nie wiem zresztą do tej pory nie umie skumać męskiej samotni

dobra śledzie w sosie śmietankowym zjedzone - czas na deser berliso x 2 jedno truskawkowe drugie wiśniowe miam

Maleństwo moje
Stary 2011-10-18, 18:55   #707
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

znaczy się mu też chodziło o to że w pracy non stop ludzie , po całym tyg - zwyczajnie chcial sobie siąść przed kompem i pograć bez nikogo - wiec to chyba nie jest takie zle ? nie ? czy się myle ? ja sama nie wiem zresztą do tej pory nie umie skumać męskiej samotni
Ninawidze pangi
Stary 2011-10-18, 18:55   #708
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
sorki ale nie mam czegos takiego, ale tez moj mi nie mowi ze chce byc sam i znika na dzien czy dwa, mowi np, jade do XXX , to ja na to pa i koniec, ale i w druga strone jest imprezka z pracy to tez nie musze sie pytac tylko mowie ide tam i tam, czy jade spotkac sie z dziewczynami z internatu i luz
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:56   #709
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dla mnie za szybko lecicie wymiękam zanim doczytam zaległości to muszę juz coś innego robić

Cytat:
ooo a właśnie może ktoraś z Was ma taką gwiazdkę na wymiankę?
a ja ją chyba widziałam w katalogu 17stym

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:56   #710
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
zdrówka życze, ja jeszcze gonie ostatkiem juz sił, ale w piatek mamy imprezke z okazji Dnia Edukacji, wiec warto by pojsc, a w sobote jade do pszczyny na urodziny mojej przyjaciólki mieszkalysmy razem w internacie, poznałyśmy sie 30 lat temu , kawał czasu, mieszkałysmy w trójke i wszytkie 3 utrzymujemy kontakty przyjacielskie do dzisiaj, jak sie spotykamy to jest super, wspomnienia, zdjecia gadamy do rana, też wiele rzeczy do dzisiaj nie umieja mi wybaczyc, np, że nie dawalam im odpisac zadania z matematyki
Dzięki.
Super takie spotkania po latach: matki, żony i kochanki....

Cytat:
zdróweczka
Dzięki wielkie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
współczuję choroby, ale chociaż z nami posiedzisz
fakt, ale ostatnią godzinę to leżałam plackiem

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Znowu mi vectra padła
Dokiu, kuruj się Ja niestety jako studentka nie mam prawa, żeby chorować Wykładowcy nie uznają zwolnień lekarskich
to dobra ta vectra czy do kitu?? bo myślałam o zakupie tego w tym miesiącu, gdyż z radiówką też mam problemy

a fakt, z chorowaniem na studiach też przekichane, z ciążą zresztą też- żadnych luzów miałam jedynie zwolnienie z laborek bo tam był kobalt, ale za to potem w sumie 2 lata w plecy bo rok dziekanki i nadrobienie tego czego nie mogłam zrobić w ciąży i co nakładało mi się z planem wyższego roku.. taka cena macierzyństwa na studiach

Cytat:
Zdrowiej !!! i przychodź tu często

Nie,serce pen-drive,takie z diamencikami,użyłam parę razy ale w sumie mi nie potrzebne zrobiłam kilka rzeczy na wymiankę,a następnym poście pokażę tylko pomniejszę fotki

No Camelek taki zagubiony,ale wiecie co,pisałam Wam że przyjaźniłam się z pewnym ks.,przez net wiele godzin przegadaliśmy,i on mi wyjaśnił że każdy ksiądz przeżywa zauroczenie prędzej czy później...bo jest samotny,i potrzebuje nawet popatrzeć,pomyśleć o kobiecie niekoniecznie ją podrywając czy uwodząc...po prostu takie zauroczenia nawet niespełnione dają im szczęście
Dzięki, postaram się

Moje serce z diamencikami załatwiła oczywiście córka w gimnazjum- tak się tym bawiła że poluzowała się końcówka i ją zgubiła- teraz jest nie serduszko a "pupa" wysadzana diamentami... może komuś została ta zatyczka - to bym na coś wymieniła

z księżami masz rację, że zauroczenia im potrzebne, aczkolwiek nie umiem się z tym jakoś pogodzić osobiście więc sama księży unikam
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:56   #711
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ninawidze pangi
nikt w mojej rodzinie jej nie trawi ale że jestem cudownym ewenementem wiec ją ubóstwiam

Maleństwo moje
Stary 2011-10-18, 18:59   #712
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

a niech se siedzi i gra, niech se będzie w swoim świecie, tu nie mam nic przeciwko, ale Ty się nie zamienisz w Niewidzialną Kobitkę, nie?
Tak jak napisałam- swoje hobby, swoje towarzystwo- rozumiem, ale hasło pobyć sam na dzień, dwa kilka- to już nie.
Stary 2011-10-18, 18:59   #713
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
nikt w mojej rodzinie jej nie trawi ale że jestem cudownym ewenementem wiec ją ubóstwiam
Dlatego do nas pasujesz! Jestes jak kazda z nas ewidentnym ewenementem i wybrykiem natury
Stary 2011-10-18, 19:01   #714
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
a niech se siedzi i gra, niech se będzie w swoim świecie, tu nie mam nic przeciwko, ale Ty się nie zamienisz w Niewidzialną Kobitkę, nie?
Tak jak napisałam- swoje hobby, swoje towarzystwo- rozumiem, ale hasło pobyć sam na dzień, dwa kilka- to już nie.
no nie zmieniałam się , zawsze mi za przeproszeniem tyłek lizał wcześniej jak chciał chwile osamotnienia ale też nie było tak że się w ciągu tego dnia nie odzywał

ale chodzi mi też później o takie głupie babskie myślenie - oczywiście mówie za siebie

Maleństwo moje
Stary 2011-10-18, 19:01   #715
malutka84
Zakorzenienie

Ok dziewczynki, do zobaczenia jutro ok 12
Uciekam do pracy. Papapapa!!!!
Stary 2011-10-18, 19:03   #716
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Dlatego do nas pasujesz! Jestes jak kazda z nas ewidentnym ewenementem i wybrykiem natury
oooooo ale cudownie to ujęłaś

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Ok dziewczynki, do zobaczenia jutro ok 12
Uciekam do pracy. Papapapa!!!!
mimo wszystko spokojnej pracy

Maleństwo moje
Stary 2011-10-18, 19:06   #717
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:

dobra śledzie w sosie śmietankowym zjedzone - czas na deser berliso x 2 jedno truskawkowe drugie wiśniowe miam
Tez uwielbialam pange, ale raz strulam sie nia w restauracji i mam uraz

Tż nigdy wprost nie powiedział, ze chce byc sam jak gra na kompie to od czasu do czasu powie "chodź zobacz jaki fajny strój ma ten koleś" lub coś w tym stylu, coś tam innego tez powie. Np. teraz siedzimy w odległych kątach pokoju każdy przy swoim urządzeniu i co jakiś czas nawolujemy sie typu "kotek" albo "nyu". Wiem, śmiesznie to brzmi

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 19:06   #718
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
ja to bym tak nie wytrzymała jestem taka przylepa że szok a Krzysiek bardzo mnie tuli i jest uczuciowy nie ma dnia żeby nie było kocham Cię i często mi mówi że jest szczęśliwy i jak jestem ważna dla niego (i to tak sam z siebie)
Ja co chwilę się tulę i domagam buziaków

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja polecam ten co jest w netto z naturalsa: ogórek i melon- dla mnie jest super, nie ma alkoholu i zapach - obłędny Na pewno sobie kupie kilka sztuk na zapas
Ja często go biorę bo jest tani i fajny, teraz też go zamawiam

Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
nie no co chwile to nie, bez przesady aż tak to ja też bym nie zniosła no i on by nie dał rady ale mam tyle ile potrzebuje
Mój raz na jakiś czas robi mi taki dzień dobroci i czułości ale rzadko to się zdarza Przynajmniej bardziej to doceniam

Cytat:
są takie specjalne co nie zostawiają białych plam. jak się naniesie nie za dużo to się nie roluje. ja całe życie używam w sztyfcie. w kulce nie lubię, bo się tak kleją
Ja bardziej wolę sztyfty ale skoro w avonie mam taniej to biorę kulki, szkoda, że nie mają antyperspirantów w sztyfcie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
http://esentia.pl/Dermacol_Makeup_Ma..._30_p38921.htm
Poczytaj sobie. Ja mam odcień 210 i jest jaśniejszy od naszego nudziaka z matującego. Jak używasz n.beige to polecam kolor 221. Na zdjęciach niby bardzo ciemny jest, ale miałam próbkę i jest bardzo fajny.
Fajne to, przydało by się na zimę coś mocno kryjącego. Mówisz, że 221 polecasz? Ja bym chciała taki naturalny ale nie za jasny, np. cream antystresowy jest taki akurad, możę ciut jasny. Można to dostać w jakiejś drogerii czy tylko przez internet?

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam problem : potrzebuję pomysłu na prezent na 25 urodziny chłopaka... Nie wiem co wymyślić...
Ja mojemu koszule kupuje bo on nie lubi tak się ubierać a ja uwielbiam facetów w koszulach no i prezent musi ubrać czasem

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
fajnie ci a ja nic nie będę miała tzn. do naturalsów nie mam zamiaru dobijać, a reszta za wysokie progi
Ja mam akurat 200, naturalsa wezmę ale dalej nie dobijam...

..A.. Nasz wielki dzień - 23.08.2014r.
Proszę Cię, mów mi jak najczęściej, że jesteś... że zawsze już będziesz...
xmajtajx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 19:07   #719
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
my moze staroswieckie małzenstwo bo razem juz 24 lata, ale od pocztku byly wspolne imprezy ale i takie ze albo ja sama albo mąż szedł sam zalezy od towarzystwa, i tak jest nadal, nie zawsze chodzimy czy jezdzimy razem, to chyba kwestia zaufania, bo jak wspominalam nie widzialam Go od wrzesnia a mimo to jak dzwoni i pyta co slychac a mam akurat goscia / kolega z pracy/ to mu mowie i jest Ok
to super,ja też podobnie mam z tżem,choć nie mieszkamy razem,ale np.będąc gdzieś,na weselu np.nie jest tak że bawimy się tylko ze sobą,często muszę go szukać bo siedzi przy innym stoliku ja też bym nie zniosła jakby tuptał za mną non stop jak piesek lubimy być razem,ale czasem trzeba wyjśc gdzieś bez drugiej połówki

Cytat:
Skarbuś Ty jestes pewnie bardziej podejrzliwa bo miałaś kiedyś powody...

Cytat:
coś mi się zdaje że jego też mogłam znać, co?
Noo,może...dawno temu był na parafii hehe,do 1998 roku był ale kompletnie nie zwracał na mnie uwagi a ja wzdychałam i spacerowałam z przyjaciółką pod oknami plebaniiaaa i walentynkę mu posłałam raz

Cytat:
Ja z rybek to lubię karpia dorsza, i nad morzem mi smakowała kargulena a jeszcze jest taka jedna podobna bardzo w smaku do karpia...chyba tilapia ale nie jestem pewna

zajadam się winogronami

ooo właśnie dostałam prawie poemat na temat moich oczu
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 19:08   #720
despa
Zakorzenienie

GG do despa

[
Cytat:
no nie zmieniałam się , zawsze mi za przeproszeniem tyłek lizał wcześniej jak chciał chwile osamotnienia ale też nie było tak że się w ciągu tego dnia nie odzywał

ale chodzi mi też później o takie głupie babskie myślenie - oczywiście mówie za siebie
Dlatego zawsze twierdziłam, że zazdrość jest "głupia" bo pozwala nam wkręcać różne historie i filmy.

Kiedys tez tłumaczyłam koleżance, która się wsciekałs że siedzi sama w domu a jej chłop na treningu albo na meczu. I to jest tak: wiesz gdzie jest, wiesz z kim jest i z kim gra, nie pije, nie zdradza i dba o kondycję.To chyba dobrze.

Ja generalnie nie jestem zwolenniczka związku w którym jest się ze sobą 24 h na dobę, każdy musi mieć swoja przestrzeń, swoją możliwość rozwoju swoje hobby. I każda absolutnie każda kobieta powinna być twarda i samodzielna- po to że gdyby nie daj Boże coś się w życiu stało i zostałaby sama to .żeby sobie mogła poradzić.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości