|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=33773 Zawsze jak go widze w naszym watku, to mam wrazenie, ze Paris sie u nas odezwala
|
|
|
|
|
#14372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14373 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale Wy postów produkujecie...czlowieka nie ma na forum 12 godzin i ma 4 strony postow do nadrobienia
![]() Cytat:
![]() jak bedziesz miec zamowionko to daj znac, bo jak ich nadal ma nie byc to musze cos innego dla klientek wymymyslic na upominek never mind każdy moze sie pomylicCytat:
i dziewczyny odpowiedziały Ci, że nie...[/quote] pytałas juz o to a ja mam takie pytanie: czy ktoras z Was coś wie na temat dostępności tego słodkiego rozowego kopleciku dla dziewczynek ella ballerina (czapka plus szalik)czy one beda przychodzic, bo juz w tej chwili mam 6 zamówien na ten komplet i nie chce swiecic pozniej oczami przez avon
|
||
|
|
|
#14374 |
|
Zakorzenienie
|
Witam własnie nie napisalam ze jak byłam w biurze to widzialam ten kaplecik szalik + czapka ten co jest w katalogu 12
kolorek ma zielonkawy a pozatym czapka(przynajmniej ta co widzialam w biurze) jest okropnie duza nie wiem dlaczego ....... a ja chcialam tak tylko napisać ze jutro wyjerzdzam i wracam w niedziele wiec nie produkujcie za duzo ![]()
|
#14375 |
|
Raczkowanie
|
nie liczyłabym na to ja zrobiłam 2 zam z 12 kat i mi napisali na FA przepraszamy, produkcja zakończona, prosimy nie zamawiac.
|
#14376 |
|
Wtajemniczenie
|
zielonkawy?! miał być rózowy...
|
|
|
|
#14377 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14378 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3001041]Majula napisała o komplecie dla kobit, który był w k12
Ten, o który Tobie chodzi to różowy [/QUOTE]Aha o matko![]() ![]() ale ja jestem zdolna
|
|
|
|
#14379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
olewają mnie Ale to nic zamówie w następnej paczce bedzie liczyło sie do nowego zamówienia , to może mi przyślą. Może przez to, ze czekałam tyle zamówień na ten atomize, to autoamtycznie komputer wklepuje na FA, że produkcja zakończona, bo co wicznie mieli by mi pisać, że doślą w kolejnym zamówieniu
|
|
#14381 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki po dość dłuższej przerwie... choroba.
Więc mam pytanko dot. kompleciku różowego czapeczka i szaliczek, czy któraś z Was widziała go albo już ma? Czy jest mięciutki? Czy czapeczka jest duża czy dokładnie przylega do główki? Jeżeli macie to bardzo proszę o fotki. |
|
|
|
#14382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() edit: skoro któras z was napisala ze sa probki tej szminki, to ja je na pewno mam! mysle ze jutro uda mi sie porobic jakies foto i zalaczyc tutaj... a chodzi Ci o jakis konkretny kolor??? |
|
|
|
|
#14383 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie avonomaniaczki
czekam z niecierpliwością na podgląd faktury za zamówienie w II z kat.12-ciekawi mnie co tym razem będzie w brakach(oby było ich jak najmniej) |
|
|
|
#14384 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkich
ale zimno na dworze, brr
|
|
|
|
#14385 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam te próbki, oto foto 6 przejrzystych odcieni...
![]() w rzeczywistości wychodzą one dużo bardziej przejrzyste, na ustach nie sa tak mocno widoczne... |
|
|
|
#14386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() proszę mi w takim razie wytłumaczyć czym kieruje się Avon rozdzielając zamówienia dlacz ego jedni dostają a drudzy nie coraz bardziej zaczyna mnie to wkurzać no, nie...jednak była...bo takiejjednej przysłali <---- możesz czuć się wyróżnionamonaliza bardzo prosze daj znać czy Ci ten atomizer przyjdzie albo nie przyjdze i z jakim komentarzem ![]() ![]() ![]() ja i tak do nich około 9 skrobne maila w sprawie tych atomizerków i tej kuracji parafinowej, czy będzie cały komplet Cytat:
) 16 listopada, bo wtedy mam dostawę z K13, a wcześniej nie będe ich widziec niestety, bo w kiecach nie ma COKu, a do krakowa dopiero okolo 15 listopada sie wybieram (uroki 5 roku studiow![]() ![]() ), takze tez przylaczam sie do prosby odnosnie opisania wyglądau tego kompleciku |
||||
|
|
|
#14387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam i trzymajciw sie ciepło bo zima chyba zawitała
|
|
#14388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozatym kokartka na czapce w katalogu ma odcień jasny a w coku miała ciemny róż
|
|
#14389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Podoba mi się kolor Sheer Rose
|
|
#14390 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#14392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zamawiałam atomizer już w 11-produkcja opóźniona, 12-produkcja opoźniona. Zobaczymy jak będzieteraz (złożyłam an drugi termina 12).
Ale ciekawi mnie jedna, jak może być ZAKOŃCZONA, skoro to jest NOWA oferta logo ![]() Jeśli chodzi o Avon to nic mnie już chyba nie zdziwi |
|
|
|
#14393 |
|
Zakorzenienie
|
O jest jeszcze śmieszniej.
W 1 terminie 12 zamawiałam szal walentynkowy z netto. Nie dostałam-produkcja opóźniona prosimy nie zamawiać. Ale mówię sobie, nie odpuszczę...zamówiłam jeszcze raz na drugi termina...i proszę JEST w podglądzie faktury ![]() Atomizera nadal brak Kurrrde no...na nim też mi w sumie zależy, bo dostałam kiedyś od kumpeli taką małą odżywkę do włosów z Kerastese...i kurde nie mam jak jej rozpylac na włosy...mam taką big pompkę jakby od perfum, ale to jestza duże i cholernie niewygodne |
|
|
|
#14394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale faktem jest że dużo koientek które zamówiło atomizer stwirdziło że to bubel-może dlatego zakończyli produkcję?
|
|
|
|
|
#14396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie jest zbyt jaskrawy? Bo dotychczas rozowe kolory, jakie kupowalam w Avonie byly strasznie żarówiaste i nienaturalne ![]() A ten Sheer Mauve to jest ciemny fiolet? Czy taki bardziej naturalny? O ile fiolet moze byc naturalny
|
|
|
|
|
#14397 |
|
Wtajemniczenie
|
Czapka chyba byłaby dobra-zmierz główkę chrześnicy-scarlet pisała wcześniej o wymiarach. Szaliczek może być trochę krótki
|
|
|
|
#14398 |
|
Zakorzenienie
|
hm, czyli musze rozejrzec się za czyms innym na upominek
|
|
|
|
#14399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ale z drugiej strony, od kiedy interesuje ich, że coś jest bublem...liczy się precież sprzedaż
|
|
|
|
|
#14400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry, ze się wcinam, ale jestem podekstcytowana otrzymaniem mojego szala walentynkowego i tak czytam Twojeg posta...i sobie myślę, jak krótki...przeciez ona ma ze 2 metry
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

ale cicho bo zaraz nas okrzyczą

dlacz ego jedni dostają a drudzy nie
sorry, ze się wcinam, ale jestem podekstcytowana otrzymaniem mojego szala walentynkowego i tak czytam Twojeg posta...i sobie myślę, jak krótki...przeciez ona ma ze 2 metry