|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6
Kochanie ja uważam, zresztą już Ci to mówiłam że ustawiłaś swojego Tomasza na wręcz za✂✂✂istym piedestale, zrobiłaś mu wręcz pomnik za życia- Tomaszek to, Tomaszek tamto, po Tomaszka musisz jechać, Tomaszka musisz dopingować, Tomaszkowi musisz pracę załatwić. Gość przyzwyczaił się do twojego wręcz uwielbienia do wszystkiego co robi, do tego że wszystko dla niego zrobisz nawet kosztem siebie. Bo jest cały czas dla Ciebie najważniejszy- ważniejszy nawet niż Twoje zdrowie, czy samopoczucie (przepraszam jeśli zaboli). Ty go łapiesz na zdradzie, on odwraca kota ogonem i jeszcze pyskuje. Coś mu się nie podoba, po prostu sobie idzie i robi jakby był sam, jakbyś się nie liczyła. Kocha Cię?- być może tak- ale siebie i swoją wygodę kocha bardziej. To on teraz powinien być oparciem, podporą, powinien Cie wspierać-a co robi? Popatrz nawet na ta ostatni.a sytuację, krzywdzi Cie idzie w ✂✂✂✂u, zostawia Ci e samą- z myslami z prawie obłędem po czym wraca i co? Ty go przyjmujesz i NIE MUSI sie nawet wysilać żeby Cię do tego przekonać. Wiem rodzina jest ważna- ale na Boga Rescue- nie kosztem Twoim i jego piedestału. Tak samo jak kiedyś pisałaś o tej dupie, że jej dokuczasz...Pisałaś o takich laskach i wiesz co... Powiem ci taką rzecz raz w życiu byłam zdradzona i raz w życiu byłam ta trzecią. I nie jest to przyjemne w żadnej sytuacji. I uwierz mi nie wiesz co czuje ta trzecia, jakie głupoty potrafi jej wmówić facet, jak bardzo chce się wierzyć. Zakładasz że zawsze laska jest winna- gówno prawda- to zawsze facet jest winny, ZAWSZE- bo to on wie z kim jest i gdzie powinno być jego miejsce. Wyrzuciłam to z siebie. UFF |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz 1000 % racje , nigdy to JAnie tupłam nóżką ani nie pokazałam mu jak mnie traktuje . Szło już to dawno zauważyć , bo na początku kiedy nie był mnie pewien nieznał moich zachowań , starał się nie było mowy o innych kobietach czy zostawieniu problemu . Ale z momentem kiedy stałam się uległa , zaczełam jego zachowania tłumić w sobie - zaczeło się , a teraz kiedy chce się postawić - jest zapóźno bo zawsze wina jest po mojej stronie i koniec .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-10-18 o 20:58 |
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój też przy mnie ma wszystko co chce. Leży do góry dupą a ja latam, robię herbatki, piwko przynoszę, przyrządzam smakołyki, urwałam kontakty z kolegami żeby nie czuł się zazdrosny, kiedy chce sexu to ma a ja mam problemy z kręgosłupem i jak czasem poproszę o masaż to on jest zmęczony... Jest z niego flirciarz i nawet przy mnie potrafi się za dupami oglądać, na wspólnej imprezie zostawić mnie samą by potańczyć z inną... Kiedyś była nawet poważniejsza sytuacja ale nie chce mi się teraz o tym pisać bo to boli Dlatego teraz stałam się taka ostrożna i podejrzliwa a mimo to nadal mam ten "piedestał". Resscue, nie wiem co mamy począć by żyło nam się lepiej i w 100% zaufaniu by wiadomość "idę spać" była odebrana jak faktycznie idę spać a nie "idę się łajdaczyć bo ty mi nie wystarczasz"
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wam dziewczyny nie dziwię raz stracone zaufanie nigdy nie zostanie odbudowane w 100%, podejrzenia i domysły pozostna
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś byłam całkiem inna . każdy mój były facet praktycznie był pod moje dyktando , wejść mi na głowe apfff w życiu. Tomasz jest takim pierwszym facetem który zrobił ze mnie gówno a nie babe .
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DziękujęMalutka - nie widziałam Twojej odpowiedzi... #644 Dokiu, nigdy przed tem nie miała problemów z vectrą ![]() A piesek nie jest na wymiankę ![]() Bogi, buciki kupiłam w tanim sklepie, który nazywa się "kiermasz obuwia", to prywatny mały sklepik. Dałam za nie 49zł A koleżanka kupowała 2-3 tygodnie temu i dała 80![]() Dziękuję za pochwały dotyczące sweterka
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chcę za dużo na niego gadać bo to dobry, kochający facet ale czasem to "wywyższanie", że to on pracuje a ja nic nie robię mnie irytuje
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czas na malowanie pazurków - pfu pfu odpukać ale takie twarde mi się zrobiły jak nigdy
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-10-18 o 21:08 |
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, nie piszmy już o tym
I nie denerwuj się Maleńka Jesteśmy w podobnym wieku, może z czasem to pełne zaufanie powróci a i my staniemy się bardziej stanowcze ![]() To co powieta babiszony?
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo się boisz, że Cię zostawi dlatego pozwolisz mu na wszystko, kosztem własnych uczuć. I napisałam Ci wiem jak to jest- naprawdę wiem. Może byłam młodsza od Ciebie ale zakochana tak samo, mój facet- z którym mieliśmy plany zdradził mnie z moja koleżanką, czułam się jak ostatnie gówno, jak nic nie warta osoba, jak szmata rzucona w kat- tez w pierwszej kolejności obwiniałam Ją - ale wiesz co zrobiłyśmy kilka konfrontacji- i wyszło szydło z wora. Wiesz ze mimo to chciałam mu wybaczyć? Myślisz że zapomniałam- nie- pamietałam- tyle nocy nie przespanych, nakręconych filmów. I wiesz co olśniło mnie- ✂✂✂✂a nie jestem kulawa, garbata ani zezowata jestem mądrą wartościową dziewczyną a zastanawiam się nad jakimś fagasem, który nie potrafił mnie docenić... |
|
|
|
|
#768 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Resscue mam wielką nadzieję ze Tomek nie wywinie Ci już żadnego numeru,ale szczerze,to się nie zdziwię...a jak dasz mu jeszcze kolejną szansę to osobiście dostaniesz ode mnie po doopie Nie mogę znieść że taka fajna silna laska ma takiego faceta wrrrrchyba muszę się zrelaksować,zrobię sobie maseczkę na mą piękną starą twarz
|
||
|
|
|
#769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że taki pomysł z taką "izolatką" dla niego i kumpli to super pomysł, ma chłopak trochę prywatności, nie bałagani Ci w domu a wiadomo jak to chłopy z kumplami My nie mieszkamy jeszcze razem więc takich planów na razie nie mamy ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Przecież Ty gówniarko dopiero 18 skończyłaś to jaka stara
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide do wanny, z lawendowym planet spa
![]() Do potem |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie wywialo
a poszłam na chwile do sklepu. Pada, zimno i łeb urywa, brrr
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-10-18 o 21:32 |
|
|
|
|
#773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale popołudnia za to mają być ładne do 1 listopada, niby
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
przeczytałam tylko ostatnią stronę
Despa Twoje dzisiejsze słowa skierowane do dziewczyn przyczyniły się, że zostajesz moim Mentorem
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego "saloon" ma jakieś 25m2, umeblowany w pełni, na święta stanie tam jeszcze tv +xbox z kinectem. Tam Ola robi urodziny swe, a teraz będą jeszcze tam grać- nie będą mi tu trzęść meblami na piętrze bo podłogi drewniane od podskoków jednak rezonują. Nie ma tam tylko żadnych dywanów bo terakota leży to i łatwiej sprzatnąć a okno też spore- to i przez okna można uciekać do ogrodu. Jak wraca z nocki to zawsze tam idzie spać, bo tam rolety na oknach ciemne wiec można dobrze zaciemnić a i latem nie jest duszno, a poza tym jest cicho bo nie słychać hałasów z góry.. stąd i tekst małego "tata śpi w piwnicy" jest dla dziecka normalnością ale dla innych ludzi mega-dziwactwem. Dodam też że nie sprzątam jego łazienki - tylko czasem zagladnę i powiem aby posprzątał - i sam sprząta ... jak mi dobrze z tym teraz... ojjj....
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-10-18 o 21:32 |
|
|
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka chyba się dowartościowuje mówiąc sobie, że jest stara
wybacz ale musiałam to napisać
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam sporą piwnicę, metraż taki sam jak mieszkania na parterze i piętrze, jakby były fundusze to może kiedyś też coś by się z tym zrobiło, bo po co taka duża piwnica Wiadomo, dla małego to było normalne bo powiedział jak jest naprawdę ale bez szczegółów a dla obcych mogło by się to wydać dziwne, chłopa z domu wygoniła, biedak nie ma gdzie mieszkać, takie są te baby terazKochane idę na Przepis na życie, nie rozpędzać się za dużo bo chcę z wami pisać a nie tylko czytać
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
despa - dziękuje ci za każde słowo
![]() no pazurki pomalowane na blady róż zanim się człowiek zdecyduje na jakiś kolor to wieki mijają
|
#780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A niech by tylko ktoś przytaknął to by się dostało
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Mój też przy mnie ma wszystko co chce. Leży do góry dupą a ja latam, robię herbatki, piwko przynoszę, przyrządzam smakołyki, urwałam kontakty z kolegami żeby nie czuł się zazdrosny, kiedy chce sexu to ma a ja mam problemy z kręgosłupem i jak czasem poproszę o masaż to on jest zmęczony... Jest z niego flirciarz i nawet przy mnie potrafi się za dupami oglądać, na wspólnej imprezie zostawić mnie samą by potańczyć z inną... Kiedyś była nawet poważniejsza sytuacja ale nie chce mi się teraz o tym pisać bo to boli 

Wyśle Wam jutro z rana wszystko poleconym priorytetem i na czwartek najpóźniej piątek powinno do Was dotrzeć
Dziękuję

A koleżanka kupowała 2-3 tygodnie temu i dała 80

Nie mogę znieść że taka fajna silna laska ma takiego faceta wrrrr