|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
W jakich dawkach? Malinowego,nie będę brała,bo mam swój ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- sklep.polskaroza.eu/product.php?id_product=39 jak się nie otworzy,to wpisz sobie bo nie wiem,co jest grane
|
|
|
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), nam zaleciła nefrolog.*** Przed chwilą przyszedł z pracy mój Małż, ja tu pisałam, On sobie obiad nakładał (mamy spaghetti). Zjadł obiad, siedzi i nagle mówi: "Kurczę, jakiś dziwny ten obiad", patrzę na Niego groźnie, ten myśli, myśli i mówi: "Zapomniałem sobie nałożyć makaronu", zjadł tylko sos ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
, mam już
|
|
|
#3393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli właśnie Wy miałyście wskazanie od lekarza już zgłupiałam ![]() |
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam,że taki nawet jest ,u siebie w aptekach wszędzie widzę te konserwanty z herbapolu ![]() Przemawia za mną ta Polska Róża,tylko nic już nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Powiedz mi tylko jeszcze jaki okres czasu podajesz i na ile robisz przerwę?Na ile mi starczy taka butelka,bo nie wiem czy brać jedną,czy dwie
|
||
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://elixirzdrowia.pl/produkt/153...sok-z-zurawin/ tylko ja mniej placilam niz tu
|
|
#3397 |
|
Ola-Unhola
|
Nie zagladam, o maluję przedpokój ![]() czeko, cieszę się, że z Werką lepiej sylko, bidulo Cass, to są odpowiedniki/zamienniki. Zwał jak zwał. Dla mnie t jedno i to samo Jest jeszcze Elofen.Piję kawkę i zaraz drugą warstwę maznę ![]() Tylko małego pędzla do wykończeń nie mam i musze czekać aż Małż z Bartkiem po szkole podjadą do praktikera. Miłego
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karolinko, już miałam Cię zapytać jakiś czas temu, ale ciągle jakoś zapominam ![]() jak Ty sobie radzisz - bardzo się bałaś czy poradzisz sobie z samodzielnym mieszkaniem...
|
|
|
#3399 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się też tak wydawało. Ale to tak zawsze o psach mówili... Cytat:
Cytat:
Posmarkałam się aż ze śmiechu ![]() Ja po wizycie. Wszystko w porządku jest. Gim powiedział że mogę czuć się słabo bo i ciśnienie mam też dość niskie. Za 2 tyg idę na ostatnią wizytę i zadecyduje w który dzień dokładnie będzie rozwiązanie. Narazie podane mam 3 wstępne daty: 4,7,9 listopad.... Aż mi się dziwnie zrobiło jak już wiem kiedy koniec.... |
|||
|
|
|
#3400 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylam u fotografa
dzieci "w miare" ladnie pozowaly, zrobilismy duzo fotek, nie moglam sie zdecydowac i wzielam dwie i mam dylemat, ktore drukowac a moze jakos polaczyc za godzinke mam je dostac na maila potem jak juz zdjecia ogladalismy to Marci dal taki popis,ze koniec szalal, biegal, wrzeszczal, plakal, wyrywal sie, az mu klapsa dalam ![]() strasznie sie zachowywal chyba wiecej sama nie bede jezdzic nigdzie z dwojka dzieci
|
|
#3401 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Cytat:
ale potem miałam do siebie pretensje że tak szybko odpuściłam, było mi bardzo z tym źle...mąz mi mówił żebym sie nie przejmowała, że juz lepiej że nie karmię bo nie mógł juz patzrec jak Zuzia płacze, jak ja rycze... Cytat:
ja miałam ost pulneo, chyba 2 raz, i u nas się sprawdził, brała 4 dni 3 x dziennie po 4 ml Cytat:
Kasia ![]()
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
jazda na maxa
![]() a do tego smaki przed chwilą zjadłam kapustę kiszoną, zresztą podjadam ją od rana i przegryzałam ją takimi żelkami, piankowymi truskawkowymi trzymajcie jutro kciuki o 19... jedziemy na usg genetyczne ![]() Cytat:
*** a miałam wcześniej napisać do Kat że życzę powodzenia i trzymam za szybką akcje ![]() moja koleżanka we czwartek skończy 42 tc... Była już w poniedziałek w szpitalu z torbą ale ją zbadali i powiedzieli, że nic a nic się nie dzieje i że ma przyjechać we czwartek, bo na porodówce i tak miejsc nie ma... Podobno szok co się działo, tak dziewczyny rodziły. Koleżanka mówiła, że przyjechała dziewczyna ze skurczami co 7 minut, ale miała rozwarcie na jeden palec i kazali jej jechać do domu i przyjechać za 2-3 godziny
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-10-18 o 18:43 |
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, ciesze sie, ze Wercia juz lepiej Sylko, zdrowiej Miramej, Kuba slicznie mowi Svi, pokazesz pozniej zdjecia?
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() *** Kubuś był u fryzjera, teraz wygląda jak rekrut
|
|
|
#3405 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żeby specyfiki podziałały![]() nie udało się w haiemie promocji już brak nic mi się nie podobało jedynie jedna kurtka w reserved ale 104 a Zu współpracować nie chciała![]() P&P z Poznania się wywodzi pamiętam jak były dwa sklepy a teraz pół PolskiCytat:
Farbę wykorzystujesz? ![]() ![]() Cytat:
napiszę zaraz w klubie, ok?Cytat:
Ja to bym była przerażona znając datę...w tym jedym wypadku chyba wolę słodką niewiedzę ![]() ![]() poka poka ![]() Cytat:
Poka ![]() Ada za wizytę
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze Wam miałam mówić jaki numer
![]() W Reserved widziałam fajny komplet z Hello Kitty...czapkę + szalik + rękawiczki za 39...później weszliśmy po kilka rzeczy do Carrefoura, patrzę a tam ten sam idealnie komplet, ta sama metka za 24 ![]() W tym samym Carrefourze kupiłam komplet majtki + podkoszulka z Hello Kitty za 12,99 zł...weszłam później do 5 10 15 a tam ten sam kompet (identyko z tymi samymi metkami) za 29,99 ![]() Wszyscy biorą od tego samego dostawcy ale swój narzut dają
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro
|
|
|
#3408 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wrzuce na fejsa
narazie probuje je sciagnac z maila a net mi tak muli, ze idzie godzine
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nie
myślę czy jutro do Rodziców nie jechać i koło nich nie zobaczyć, bo szkoda mi takiej promocji W week widziałam że we Wrocku była akcja, ale pomyślałam że może wczoraj się skończyła![]() Okejo ![]() Ola napisałam w klubie...zapraszam i wszystkie które mają ochotę do mnie wpaść![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-18 o 20:51 |
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do Marioli, Svinecki i Kasi. Sugerujecie, że lepiej wziąć dachowca niż kota z pseudohodowli, czyli Waszym zdaniem kot z pseudohodowli nie zasługuje na kochanie? Jest gorszy od dachowca i lepiej od razu takiego odrzucić? Kochać tylko rasowe, piękne koty? Znów mam problem z nianią
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3412 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
to w ogole nie o to chodzi kazde zwierze zasluguje na milosc ale kupujac od pseudohodowcow napedzamy im biznes a oni go szerza pozniej wiele zwierzat laduje w schroniskach, czesto niesprzedane sa wyrzucane albo zabijane ![]() i to sie nie zmieni dopoki ludzie beda kupowac takie zwierzeta
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z jednej strony napędza się ludziom biznes a z drugiej strony te koty też chcą być kochane. |
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3415 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny wrzucilam oba zdjecia na fejsa
doradzcie ktore wybrac ![]() czy moze zlaczyc dwa i druknac? aha i beda w sepii na plotnie
|
|
#3416 |
|
Ola-Unhola
|
Ja tylko na moment, bo sprzatam po malowaniu (tak Karo, wykorzystałam jesień nobilesa do przedpokoju - jest super
Kasia napisała, ze nie odpala kompa,spaceruje, czop powoli odchodzi i 3cm rozwarcia. Na bieżąco bedzie informowała Iwonka, musze zrestartować kompa, bo gg się zacięło. Postaram się jeszcze zajrzeć
|
#3417 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem,czy umiałabym bawić się w malarza Cytat:
w ciąży było tak samo.Zaciskam już dzisiaj odezwij się po Cytat:
zdecydowałam się na ten żurawinowy i ten Vital C Racja ![]() A na tym swoim,jak długą masz datę ważności ![]() Też czekam,żeby zobaczyć ![]() Cytat:
Zu od razu wiedziała,że 104 będzie za duża ![]() ![]() A u mnie brak ![]() Cytat:
najpierw pasowałoby oblukać wszystkie sklepy,a dopiero potem uderzyć na zakupy Co tam?
|
||||||
|
|
|
#3418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale trzymam cały czas Dobranoc |
||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja już idę. Jutro odezwę się, postaram się w dzień bo wolne mam.
Sylko, muszę szukać nowej bo Zuzia i córka niani nie dogadują się. Nie chcą się bawić, szarpią się i krzyczą na siebie. Córka niani wtedy zalewa się łzami i chce cały dzień siedzieć u Niej na rękach. A jak zapuka Małż rano do drzwi to ta Mała od razu woła, żeby Mama schowała Jej zabawki bo Zuzia Jej zabierze. Nie ma sensu, żeby męczyły się wszystkie Opiekunki potrzebuję do końca grudnia, no tak do połowy powiedzmy. Później Zuzia idzie do przedszkola. Teraz nie mogą bo nie skończyła 2,5 roku i boją się kontroli z kuratorium. Idę już, dobranoc ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Ola, przekaż Kasi, że ja również trzymam kciuki i czekam na relację z niecierpliwością
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

, na butelce jest napisane, żeby po otwarciu przechowywać w lodówce, nie ma określonego czasu, w jakim należy zużyć już zaczęty sok, więc myślę, że tu ma być do terminu ważności. Ja mam pierwszą butlę jeszcze, ale Kubuś przez chwilę miał przerwę, z jakiś miesiąc może.
W jakich dawkach?
Malinowego,nie będę brała,bo mam swój 
bo nie wiem,co jest grane

), nam zaleciła nefrolog.
, mam już 

, zdrowiej
, ubrałam ciepło, no i pojeździł 

NIE LUBIĘ TROLLI
myślę czy jutro do Rodziców nie jechać i koło nich nie zobaczyć, bo szkoda mi takiej promocji