|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
|
|
|
#14402 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14403 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej a na ofercie netto pisze, że 190 + 15cm frędzli!!! |
|
|
|
|
#14406 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze piszecie o tym kompleciku i napisałam w poprzednim poście, że jak to przeczytałam to mi się skojarzyłoz tym szlaikiem z netto i rozbawiło mnie, że za krótki (taka już zimowa głupawka) Nie zrozumiałyśmy się
|
|
|
|
|
#14409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co atomizera to faktycznie dziwna sprawa
|
|
|
|
|
#14410 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam D
czyli wniosek z tego taki, ze jak ja 1 raz zamawiałam to ich nie dostałam, bo produkcja byla opozniona, pozniej wyprodukowali i akurat Ty sie zalapalas, wyczerpali zapasy, znow nic nie mieli, ja po raz 2 zamowilam i nadal nie mielii chyba do tej pory nie mają ![]() Vanilla - no mialas akurat szczęście ![]() EDIT - kamuha obie mamy D i obie ich nie dostajemy od poczatku, chyba nas nie lubią w avonie |
|
|
|
#14411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obym miała takie szczęście w k13-marzy mi się brak braków
|
|
|
|
|
#14412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem ciekawa czy przyjdzie ta cała kuracja parafinowa do rak w calosci i ta srebrna kosmetyczka za 4,90...a tu na forum czytałam,ze nie przychodza...a mam zamowienia na te rzeczy...i mi avon w dodatku odpisał,ze na razie rękawiczek do tej kuracji nie posiadaja...no nic skrobne do nich maila okolo 9-10 listopada przez zlozeniem zamowienia i zobaczymy jak sie wypowiedza na ten temat
|
|
|
|
|
#14413 |
|
Zakorzenienie
|
Kalex to chyba dobra teoria...
Czyli wychodzi na to, że my mamy najgorzej...A, B, C nam wszystko sprzątną, my mamy produkcje opóźnioną i na F zdąrzą wyprodukować i F i dalsze po raz kolejny sprząta Normalnie jak spiskowa teoria dziejów |
|
|
|
#14414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#14415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej być środkowym dzieckiem |
|
|
|
|
#14416 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14418 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - pomóżcie
W katalogu 13/2006 na stronie obok wody perfumowanej Perceive (tej w "kuli" bez atomizera) jest modelka i ma ona na ustach prześliczną pomadkę. Czy wiecie, co to za szminka ? |
|
|
|
#14419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to nawet nie jest szminka z avonu![]() A tak na marginesie- czy któraś z Was Avomaniaczki jest może z Wrocławia? |
|
|
|
|
#14420 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Vanilla
;3003648]faktycznie ładny kolrek ale niestety nie wiem może to nawet nie jest szminka z avonuJejku - zachorowałam na ten kolor Wydaje mi się, że to szminka, a nie błyszczyk
|
|
|
|
#14421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostalam dzis paczke
![]() No to pierwsze wrazenia: 1. tropikalny zel pod prysznic Planet Spa - juz o nim pisalam (bo to 3 opakowanie, jakie zamowilam ) ale sie powtorze: jest cudowny ![]() 2. klapki Planet Spa - mi sie podobaja , ale uwazam, ze to calkiem mily gadzecik, acz na szczupla stope 3. peeling wanilia i mleczko sojowe Naturals - od orzechowo-cukrowego rozni sie jedynie zapachem, jak ktos lubi serie waniliowa, to bedzie zadowolony, choc zapach zelu pod prysznic bardziej mi sie podoba 4. jezynowy plyn do kapieli Bubble Bath - pachnie ladnie i nie chemicznie, ale jak dla mnie moglby pachniec intensywniej Ale moze od wachania nowych kosmetykow wech mi sie stępił ![]() 5. zel pod prysznic senses Celebrate me - o nim tez juz pisalam - pachnie jak Winter Sensation odarty z nuty taniego wina za to z wieksza iloscia cynamonu - cudny zapach 6. oczyszczajacy tonik przeciwko wagrom Clearskin - czysty spiryt ale ja czegos takiego potrzebuje do dzialania miejscowego, a na KWC ma dobre opinie, wiec przezyje prostote zapachu To tyle
|
|
|
|
#14422 |
|
Zakorzenienie
|
Misio widzę, że się w końcu doczekałaś paczuszki
Ja już nie moge się mojej doczekać
|
#14423 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha dostalam jeszcze 3 probki szminki Ultra Colour Rich w kolorach (kolejnosc taka, jak na zdjeciach): Rose Quartz, Iced Coffee, Chic. Zalaczam fotki, moze sie komus przydadza
|
|
|
|
#14424 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() uważam jednak, że większość makijaży w katalogach Avonu jest wykonywana kosmetykami innych firm, Avon tylko dopasowywuje podpisy do aktualnych promocji z katalogu |
||
|
|
|
#14426 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#14427 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam - nareszcie MAM 13 katalog, i juz jestem po pierwszym przekartkowaniu stron. Wrażenia będę za chwile tu opisywać.
|
|
|
|
#14428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie dlatego zamawiałam potem drugi bo koleżance tak się spodobał... Czasami tylko otwiera się nie z tej strony co trzeba ale ogólnie nie ma raczej z nim żadnych problemów ![]() Wszyscy którzy u mnie widzą myślą, że to szminka :P Ja mam dzień G |
|
|
|
|
#14429 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#14430 |
|
Raczkowanie
|
A propos Celebrate Me - dla mnie pachnie jednak tak samo, jak ten żurawinowo-pomarańczowy. Nuty taniego wina ani w jednym ani w drugim nie czułam
Teraz właśnie odebrałam żel pod prysznic Celebrate Me - ładnie pachnie, aczkolwiek ten zapach to nie nowość. Ale za ta cene..... Jak już jestem w żelach pod prysznic, to polecam Wam żel z nowej serii SPA - Wody Islandii - ładnie pachnie, i nie wiem, czy nawilża (choć tak jest napisane), ale jak się nim umyję, i nie użyje balsamu, to skóra mnie nie szczypie i nie potrzebuję nawilżenia. Za to po serii żeli senses trzeba obowiązkowo użyć balsamu - i to najlepiej nie z linii senses. Niestety ten żel Wody Islandii troche drogi jest - prawie 20 zł.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

sorry, ze się wcinam, ale jestem podekstcytowana otrzymaniem mojego szala walentynkowego i tak czytam Twojeg posta...i sobie myślę, jak krótki...przeciez ona ma ze 2 metry
Widziałm go w COK-u i wg mnie jest przykrótki

)

może to nawet nie jest szminka z avonu