|
|
#3091 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
ale i tak, jak będziesz miała chwilę, zajrzyj na te fora, sama przekonałam się, że "w normie" nie zawsze oznacza "dobrze" i problemy z tarczycą lubią wracać, a znalezienie lekarza, który potrafi coś doradzić, jest dość trudne i o wielu sprawach trzeba czytać samej i się dokształcać... Taka nasza endokrynologiczna służba zdrowia (i państwowa, i prywatna), tylko TSH i TSH ![]() Pozdrowienia |
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Red- dałam namiary na dobrego lekarza
|
#3093 | |||||
|
Panaroja
|
Popatrzała na mnie dziwnym wzrokiem i zapytała "w RESTAURACJI ?"
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak się trafia właściwy to samo wszytko wychodzi i wcale nie trzeba kombinować ani nic . No i prawdą jest , że najlepszy sposób na zdobycie to umiejętnie świadomie ignorować i olewać , a zaraz się zainteresuje , ponoć to działa instynkt łowcy i gonienie króliczka - jak króliczek sam w łapy się pakuje nie jest interesujący , ale jeżeli ucieka w podskokach to ![]() Cytat:
2.też od dłuższego czasu mi się zdarza , ale jeszcze do tego stopnia nie było Cytat:
bym w tym wyglądała jak słup w gorsecie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3094 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie zastanawiam skąd overbust na pływalni....
![]() i jedyne co mi sie kojarzy to ze ktos zostawił w szatni
|
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z czyjejś szafki? Cytat:
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3097 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Jak się poluje na takie na pływalni? ![]() Edit: właśnie doczytałam
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w zyciu bym nie skojarzyła
|
|
|
#3099 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Obżeram się śledziami po sułtańsku i zagryzam kbnsem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-10-19 o 15:21 |
|
|
|
#3100 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3102 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rzeczywiści muszę wziąć sprawy w swoje ręce i zarejestrować się na gazetowym Dzięki Cytat:
|
||
|
|
|
#3103 |
|
Panaroja
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję ![]() mnie się zdarzyło wygrzebać sztywny gorset, ale na mnie nie do końca dopsz leży
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-19 o 15:31 |
|
|
|
|
#3105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3106 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kto wie jaki będzie kurs euro w połowie grudnia?
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś widziałam babkę, która miała nogi jeszcze chudsze niż ta z wczorajszego linka Red I jeszcze na dodatek miała czarne obcisłe legginsy lub spodnie (chyba, żeby ją jeszcze bardziej wyszczupliły Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3108 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Artykuł dla Skrbtk klik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goci http://niepospoliciludzie.blogspot.c....html?spref=fb edit: Vader wymiata! http://niepospoliciludzie.blogspot.c....html?spref=fb
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-19 o 15:55 |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
help
![]() właśnie odkryłam że nie ma wody (jeszcze jakieś 5 minut temu była ) a mam pralkę włączoną, co robić?
|
|
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo nie masz tłuszczu nad i pod
Cytat:
Cytat:
Jadę na testy: ange ou Demon Classique Gaultier II Le Parfum Lalique Rumeur
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-19 o 16:13 |
||
|
|
|
#3113 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ciekawe czy jak następnym razem przestawi mi się klawiatura to będę pamiętać że mam wcisnąć Shift + lewy Ctrl czy też znowu będę poszukiwać odpowiedzi w googlu?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3114 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby peeperoni dostały znaczek i z pierwsiom kurczaczom ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3115 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
miałam się przestraszyś w albumie, a się zachwyciłam ![]() zgodnie z Mam stwierdziłyśmy, że piękna Pani i piękne jej koty i ta figura Cytat:
Cytat:
Vader
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
"Niepospolici ludzie"!
przyszłam tylko prosić Was, żebyście trzymali kciuki odwrotnie- żebym nie wygrała w tej aukcji co wczoraj chciałam wygrać ![]() Koniec za 15 min Jestem beznadziejna
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
ale w takim wypadku żaden, no absolutnie żaden facet się do mnie nigdy nie odzywa piersy
Ju, odwrotnie? ok, to czymam kciuki w dół ![]() kurczę, ale mi się dzisiaj Trololo uczepiło http://www.youtube.com/watch?v=oCI5JDxEBZU od rana chodzę i nucę trolololololo lolollo nanana
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-19 o 16:59 |
|
|
|
#3118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to trzymieu
|
|
#3119 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a niepospolitych ludzi obejrzałam w całości, bomba
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jakos mi smutno Spać mi się też chce, dziecko znowu ma uwagę w dzienniczku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

W międzyczasie miałam badane ft4 (w normie) i USG (stan zapalny) ale dawno i nieprawda...
Już sobie wyobrażam jak się będę tak bujać między niedo- i nad- i latać co miesiąc na USG i do wampira
ale i tak, jak będziesz miała chwilę, zajrzyj na te fora, sama przekonałam się, że "w normie" nie zawsze oznacza "dobrze" i problemy z tarczycą lubią wracać, a znalezienie lekarza, który potrafi coś doradzić, jest dość trudne i o wielu sprawach trzeba czytać samej i się dokształcać... Taka nasza endokrynologiczna służba zdrowia (i państwowa, i prywatna), tylko TSH i TSH 

Poprawiłaś się czy ona zapytała gdzie jest restauracja? 

Chyba że to prywatny?

i z pierwsiom kurczaczom