|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#14432 |
|
Rozeznanie
|
aha - zapomniałam napisać, że jeśli kogoś interesują jakieś kolory szminek, to prosze pisać, bo mam prawie wszystkie próbki...
|
|
|
|
#14433 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14434 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pare razy zauważyłam, że co katalog to makijaż modelki jest wykonany innymi kosmetykami, pomimo, ze to jest to samo zdjęcie ![]() Cytat:
a ja mam pytanie odnośnie pudrów prasowanych brązującego ze strony 127 i tego ze strony 173 (chodzi mi o K13). ma je któraś z Was?? dobre one są ?? a wogóle który jest lepszy ?? bo klientka chce sobie zamówić, ale nie wie który. ja z tymi pudrami niestety nie miałam styczności... z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
#14436 |
|
Raczkowanie
|
mnie interesuje ze strony z kat 13 gdzie sa 3 rodzaje szminek (nie wiem ktora to strona, przepraszam) ta z satynowym polyskiem w odcieniu cherub
jak mozesz to wklej foto
|
|
|
|
#14437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14438 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie moje kieruję do osób ,które miały już okazję złożyć zamówienie z kat.13 -czy do zestawów kremów ze str. 23 i 129 dołączane jest pudełko ozdobne widoczne na zdjęciu w katalogu????
|
|
|
|
#14440 |
|
Konto usunięte
|
zmieniłam zamówienie z K13 znowu
![]() biore różdżke i roll on ![]() a jaki zapach różdżki polecacie? |
|
|
|
#14441 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak w ogóle to sobie wykrakałam te braki, bo właśnie spojrzałam na podgląd faktury i widzę, że ta odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci nie przyjdzie...
|
|
|
|
|
#14442 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14443 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14444 |
|
Raczkowanie
|
Wtam dawno mnie tu nie bylo bede musiala wszytsko nadrobic
I mam ważne pytanko bo klinetka chciala kupic kuracje parafinowa do rąk a jest w ciązy, i czy ta parafina nie zaszkodzi dzidziusowi????Bylam bym bardzo wdzieczna za odpowiedź....
|
#14445 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14446 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Mam prosbę. Możecie mi podac w kolejności od najjaśniejszego do najciemniejszego odcienie podkładu w musie? Tzn tylko almond, nude i ivory I które odcienie są chodne a które cieplejsze. Nude miałam z 1,5 roku temu w podkładzie w płynie i był za jasny. Teraz przymierzam się do tego podkładu, nie mam próbek i nie wime jaki odcien zamowic.
|
#14447 |
|
Raczkowanie
|
Hmmmm Młoda 69, pierwsze słyszę, zeby taki kosmetyk był szkodliwy dla kobiet w ciąży. Na pewno peelingi są, ale parafina ??
Ale najlepiej, jak ta Twoja klientka taka "przewrażliwiona", to niech sie lekarza pyta, bo w sumie, my możemy tego nie wiedzieć Co do katalogu 13 - to na razie jestem na pierwszej stronie - o misiu, i oglądam go i oglądam, i jakoś nie mogę nic zobaczyć - żeby miał mniejszą głowę Na pewno go zamówię - a może i nie ?? Musze to przemyśleć.......
|
|
|
|
#14448 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie odnośnie pudrów prasowanych
brązującego ze strony 127 i tego ze strony 173 (chodzi mi o K13). ma je któraś z Was?? dobre one są ?? a wogóle który jest lepszy ?? bo klientka chce sobie zamówić, ale nie wie który. ja z tymi pudrami niestety nie miałam styczności... z góry dziękuję za odpowiedzi [/quote]Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )
|
|
|
|
#14449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ciązy nalezy unikać kosmetyków z retinolem (prowitamina A), kofeiną i kwasami owocowymi resztę można używać, ale czasami pojawia sie uczulenie na coś co wczesniej dobrze było tolerowane ( to wina zmian hormonalnych)
|
|
|
|
|
#14451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze bardzo
![]() Cytat:
a w Winter Sensation czesc dziewczyn (w tym) ja ja czula
|
|
|
|
|
#14452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )[/quote]dziekuję bardzo za opinię
|
|
#14453 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję bardzo za opinię
prosze bardzo troche sie rozpisallam ale staralam sie dokladnie opisac swoje odczucia co do pudru
|
|
|
|
#14454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam jeszcze opinie o obu pudrach na KWC i teraz jestem pewna co do tego prasowanego za 26.90
|
|
#14455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sand jest zdecydowanie ciemny - miałam go i był za ciemny a dodatkowo ciemniał jeszcze bardziej na twarzy... Teraz mam Beige i jest z koleji za jasny... dla mnie brakuje kolorku miedzy beige a sand
|
|
#14456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Sheer Rose i Sheer Berry nie sa jaskrawe albo fioletowawe? Naturalnie na ustach sie prezentuja?Cytat:
![]() A czy mozesz wkleic kolory szminek satynowych Knockout Pink i Strawberry Delish? Ja wklejam zdjecie koloru Rose.
|
||
|
|
|
#14457 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
z katalogu 13 biorę na 100%:
* tusz Pełnia Rzęs ![]() * naprawczą odżywkę w spray'u owoc granatu i jojoba z Naturalsów - ma ją któraś?
|
|
|
|
#14458 |
|
Raczkowanie
|
no ja na twarzy sand nie mialam al ejak porownywalam na palcu beige i sand to minimalnie sie roznily mialam sobie nawet wziasc ten sand bo klientki go biora ale stwierdzilam ze jak sa tak podobne a ten mam sprawdzony to wole nie kombinowac tymbardziej ze teraz zima wiec skoro piszesz ze ciemnieje to wole nie ryzykowac
|
|
|
|
#14459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale moze to zalezy jeszcze od czegos innego......
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.