|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Cytat:
![]() nie mam jakiegoś ustalonego okresu czasu po jakim farbuje, różnie to z tym bywa, ale na pewnie nie wcześniej niż po dwóch miesiącach w ogóle to się zastanawiam czy nie wracać powoli do własnych włosów ![]()
![]() |
#3482 |
Rozeznanie
|
cześć laski !
![]() ![]()
#3483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez bardzo bym chciała mieć swoje naturalne nie farbowane włoski ale mój kocha blondynki a też dobrze się czuję w takim odcieniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję i też tego ci życzymy że szybko wrócisz do zdrowia i też szybko wrócisz do nas ![]() Buziaczki ;*
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a i moja mamuśka już wróciła ! ![]()
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Angels co robisz,że masz takie ładne loczki?
![]() ja też mam,ale moje są suche ![]()
#3486 |
Konto usunięte
|
martusia o to samo chciałam zapytać
![]() ![]() Enamour wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Enamour 100 lat kochana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3488 |
Rozeznanie
|
Enamour ja również dołączam się do życzeń kochana ! Moja Ty kochanko
![]()
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3490 | |
ma zielone pojęcie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003617 6]Moja pani wykładowczyni z psychologii w formie żartu wspomniała, że na faceta działa metoda 'kija lub marchewki' - albo kijem czyli zakaz/nakaz albo jesteś marchewką i kusisz sama w sobie
![]() Niezłe ![]() Cytat:
![]() [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003646 8]Kochana ale może to właśnie jego sposób na Ciebie? Coś wspomina, zaczyna temat i chce poznać Twoją reakcję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie rozumiem takich "podchodów". O zaręczynach, ślubie itd. moim zdaniem(!) trzeba porozmawiać wcześniej. Wprost. Wiadomo, można najpierw wybadać teren... Ale potem i tak trzeba odbyć rozmowę.
![]() |
#3491 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to bym ciaglę coś probiła na tych moich włoskach a to pasemka a to przyciemniła ;P pozniej zas rozjaśniła :P heheh ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ay.html&next=1 ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Loczki taki są wtedy kiedy lokówką zaczniemy kręcić od nasady ![]() Bo jak zaczynamy od końców to mamy talie loczki spiralki prawda?? A od nasady powstają oto właśnie takie fale ![]() Laseczki- falować i dawać foteczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
EWELINA : spełnienia marzeń kochana i duuuuuuużo miłości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3494 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- Zgodziłabyś się za mnie wyjść, gdybym Cię poprosił? - Tak a co? - Nie, w sumie nic. Jak tam? Bez sensu. Jest wiele dziewczyn, które nie chcą wiedzieć jak i kiedy i nie chcą widzieć pierścionka przed. Inteligentny facet upewni się sam i wszystko zorganizuje. Rozmowa w takim przypadku może wszystko zniszczyć. Ja chciałam poryw serca, element zaskoczenia i na nic nie naciskałam. Nie musiałam nic mówić TŻtowi a i tak wszystko wyglądało tak jak sobie wymarzyłam. Nie było rozmów na ten temat. Uważam, że takie rzeczy się czuje. Co innego, że są kobiety, które traktują to jak nie wiem co (żeby nikogo nie urazić), za umowę? "Dobra, wyjdę za ciebie ale kup mi taki pierścionek i zrób to wtedy i wtedy". Wtedy debaty może i przynoszą skutek, nie wiem. Każdy żyje jak chce. Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-19 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Marudziara
|
Jeśli chodzi o zaręczyny to chyba normalne że para rozmawia o planach wobec siebie itd... ale ja bym nie zniosła "zapowiedzianych" zaręczyn wolałabym niespodziankę.
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Co do zaręczyn ja wiem że będą bo Oboje tego chcemy (kolejnego etapu) ale kiedy nie wiem ![]() I niech tak zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003534 4]Enamourek Beksiulek !
![]() ![]() Kochana cieszę się razem z Tobą! Wszystkiego najlepszego jeszcze raz! Na fb już wysyłałam to i tu trzeba. Gwiazdki z nieba kochaniutka ![]() ![]() ![]() ![]() Już się chyba wypłakałam ![]() ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30035671]Nie płacz Kochana ![]() ![]() ![]() Kurczę rano pamiętałam a jak miałam napisać to zapomniałam ![]() O zaręczynach przeczytam jutro. Mam drugie zmiany teraz i nie będę z wami wieczorem ![]() ![]() STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! JESZCZE RAZ! JESZCZE RAZ! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! NIECH ŻYJE NAM! A KTO? NASZA EWELINKA ![]() ![]() ![]() Kochana wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Masz już 20 lat ![]() 20 lat minęło jak jeden dzień ![]() [/QUOTE] Dziękuję! ![]() ![]() Dziękuję, dziękuję, dziękuję ! ![]()
![]() |
#3498 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję, dziękuję !
![]() Cytat:
![]() Zaraz wszystko opiszę ![]() ![]() ![]() Dziękuję, dziękuję, dziękuję ! ![]() Cytat:
![]() Nastka już sobie poszła, jestem poważną kobietą teraz ![]() Dziękuję, dziękuję, dziękuję ! ![]() Dziękuję, dziękuję, dziękuję ! ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Dziękuję, dziękuję, dziękuję ! ![]() Mam nadzieję, że wszystkim podziękowałam ![]() Jejku Dziewczyny, ja Was po prostu Kocham! Nawet nie wiecie jakie to miłe otrzymać tyle miłych słów od dziewczyn, których tak na prawdę nie znam. Jesteście niezastąpione! Uwielbiam Was! Nie wiem jak mogę Wam to wdzięczność okazać! ;******* Dziękuję, że moje szczęście jest dla Was ważne. Mam nadzieję, że będziecie tak szczęśliwe w dniu zaręczyn jak ja. Chciałabym, żeby to szczęście trwało wiecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Konto usunięte
|
Żabka Ty opowiadaj nam prędko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
No więc już Was nie trzymam w niepewności...
Wczoraj u Tż byliśmy sami w domu. Ok godz. 17 Tż wcisnął mi komputer i powiedział "Kociaku, tylko nie wchodź teraz do pokoju, dobrze?" Powiedziałam "no dobrze" i weszłam na wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś powiedzieliśmy siostrze Tż, to 'rzuciła się na mnie' mówiąc "noo bratowa!". Potem przyjechaliśmy do mnie do domu, dostałam piękne kwiaty od mamy i babci. Potem poszliśmy do pokoju i powiedziałam rodzince, że się zaręczyliśmy, byli baaardzo szczęśliwi. Co doprowadziło do tego, że upili mojego narzeczonego i musiałam go odwieźć do domu, bo jaskółki nie umiał zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pierścionka, to kupił za duży, dziś byliśmy u jubilera i wymieniliśmy na identyczny, tylko 2 rozmiary mniejszy. I tak jest za duży ![]() Na dole zdjęcia serc i pierścionka (nie widać na nim jaki jest piękny ![]() ![]() Pięknie błyszczy ![]() Jejuu, jaka jestem szczęśliwa! ![]() ![]() ![]() ![]() A co do szkody, to uderzyłam drzwiami a za nimi było 'płonące serce' dobrze, że się nie przewróciły świeczki i nie podpaliły się drzwi ![]()
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-10-19 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Konto usunięte
|
Ewe, wzruszyłam się
![]() ![]() ![]() Moja Szczęśliwa Kochaniutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3004918 2]Ewe, wzruszyłam się
![]() ![]() ![]() Moja Szczęśliwa Kochaniutka ![]() hihihi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3504 |
Konto usunięte
|
Cudny pierścionek!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3004946 0]Cudny pierścionek!
![]() ![]() ![]() Jest taki delikatny ![]() ![]() Niestety przy wymianie widziałam jego cenę i Tż smutno z tego powodu było ![]()
![]() |
#3506 |
Konto usunięte
|
Jutro zrobię zdjęcie i wrzucę bo mam słabą lampkę w pokoju
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3004991 5]Jutro zrobię zdjęcie i wrzucę bo mam słabą lampkę w pokoju
![]() ![]() Dokładnie, mój też jest taki prosty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Mój Cwaniak mały był w wczoraj po 24h w pracy (zszedł o 6 rano). Prosił mnie, żebym go o 12 obudziła to po 14 do mnie przyjedzie. Jest godzina 12, dzwonię, on zaspany i mówi, że już wstaje, potem sms, że wstał, że się ogarnął i że idzie na autobus po miał po 14 ![]() Wczoraj się okazało, że sam musiał iść na miasto, bo kupił pierścionek. Zdziwiłam się, że kupił go w 20 minut! Potem okazało się, że o godzinie 13 był już na mieście a kłamczuch zaspanego o 12 udawał ![]() ![]()
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3004240 8]U mnie też były podchody, czułam, że on chce, badał teren czy podzielam jego zdanie i nie wyobrażam sobie aby przyjechał, usiadł i powiedział: "Chcę Ci się oświadczyć, co Ty na to?". Jeśli jest się z kimś jakiś czas to zna się jego poglądy na rodzinę, przyszłość razem i nie uważam, by do tego była niezbędna rozmowa stricte o zaręczynach. Takie rzeczy można wyczytać między wierszami, obserwując reakcję połówki na jakieś tam aluzje w tym kierunku. Ja chciałam niespodziankę więc co by ta rozmowa zmieniła? Spowodowałaby tylko moje rozczarowanie. On dobrze znał moje zdanie, które poznał przez ten czas bycia razem. Nie musieliśmy specjalnie siadać i debatować. Nie umiałabym się cieszyć z oświadczyn po takich rozmowach, w takiej sytuacji byłaby to dla mnie zwykła formalność jak kupno samochodu. Bo o czym tu gadać?
- Zgodziłabyś się za mnie wyjść, gdybym Cię poprosił? - Tak a co? - Nie, w sumie nic. Jak tam? Bez sensu. Jest wiele dziewczyn, które nie chcą wiedzieć jak i kiedy i nie chcą widzieć pierścionka przed. Inteligentny facet upewni się sam i wszystko zorganizuje. Rozmowa w takim przypadku może wszystko zniszczyć. Ja chciałam poryw serca, element zaskoczenia i na nic nie naciskałam. Nie musiałam nic mówić TŻtowi a i tak wszystko wyglądało tak jak sobie wymarzyłam. Nie było rozmów na ten temat. Uważam, że takie rzeczy się czuje. Co innego, że są kobiety, które traktują to jak nie wiem co (żeby nikogo nie urazić), za umowę? "Dobra, wyjdę za ciebie ale kup mi taki pierścionek i zrób to wtedy i wtedy". Wtedy debaty może i przynoszą skutek, nie wiem. Każdy żyje jak chce.[/QUOTE] mój też czasem mnie pytał i pytał czy wyjdę za niego ale tak wiesz.. zawsze mu odpowiadałam że się dowie jak poprosi ;D on wie doskonale że tego chce ale widzę że nie jest gotowy a troszkę to smutno bo to on nalegał byśmy razem mieszkali , to on chciałby się dziennie widzieć (teraz jestem u rodziców ) i to wszystko właśnie takie dziwne jest. NIewiem może kiedyś się dowiem ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Piękne zaręczyny. Gratuluję
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.