|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
![]() Cytat:
Bez przesady kobietom baaaaardzo ciężko robi się masę mięśniową, więc nie mam się o co martwić. A ćwiczenia siłowe bardzo dobrze pobudzają metabolizm, co w efekcie przy odpowiedniej diecie powoduje, że ładnie się chudnie. Cytat:
![]() A ja skończyłam drugi miesiąc mojego planu treningowego i robię sobie kilka dni luźniejszych, czyli albo w ogóle bez ćwiczeń albo minimalne jakieś. Mój organizm musi odetchnąć. Ale trzymam kciuki za Was i walczcie dalej z Szalinką
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jestem po HIIT 15 i Sculpt 30
Zauważyłam, że wkurza mnie jedna laska, która cieszy się jak głupia na ćwiczenia w HIITach ![]() Dziewczyny, takie głupie pytanie, ale co robicie z włosami na czas ćwiczeń? Ja swoje związuję w wysoki kucyko-warkocz i kolejny raz przywaliłam sobie tym biczem, tym razem w oko Wszystkie koki rozwalą mi się, kucyk odpada, bo włosy niesamowicie się skołtunią i zostają mi tylko warkocze, którymi biję się po twarzy
|
#4053 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może pomóc osobom, które nie do końca wiedzą za co chcą się brać do ćwiczeń. Tak jak mnie wcześniej. Ciekawa jestem tego Twojego programu. Ale i tak jeszcze kawał Szaliny przede mną. Jestem bardzo ciekawa, co powoduje, że jeszcze tego nie rzuciłam. Przecież ja nienawidzę sportu i wysiłku, zawsze byłam noga z wf, nigdy nic mi się tak nie spodobało i nie przychodziło mi tak naturalnie, jak TF. Zawsze słyszałam tę złotą radę fitnessu: znajdź rodzaj aktywności, który polubisz, ale zawsze myślałam "przerzucanie kanałów"
|
|
|
#4054 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu się Tobie spodobało to Szalinkowe szaleństwo ![]()
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
ja związuję włosy w 'kok' na czubku głowy albo kucyk bardzo wysoki
|
|
|
|
#4056 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ! Dawno mnie tu nie było... Regeneruje kostkę i od 1 listopada ruszam od samego początku ;D już nie mogę się doczekać
|
|
#4057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no coment a ostatnio było 53,8 niby nic ale dla mnie to coś hehe.Poki co ja sie tez musze pilnowac żeby nie przybrac na jesien ... miałas mnie pilnowac a tu widze ze ja nad toba musze czuwac Ze zdrowiem troche lepiej, po antybiotyku dochodze do siebie dzieki ze pytaszHeh nie wiem czy cię przekonam bo nie wiem co lubisz i czy polubisz "ciężarki", przede wszystkim na Insanity mi sie wydaje ze nie zrzuci sie za duzo-przykładow dziewczyn co nic nie zrzucily jest sporo - poczawszy chyba od tygyska (jesli się myle to mnie popraw ale wydaje mi sie ze pisalas ze nic nie spadło)a jedynie wyrzezbiło sie ciałko a ja poki co musze zrzucic zeby potem kształtowac a w ce widziałam i filmiki typowo tylko siłowe ale i takie ogólne "mocne" areoby wiec chyba wole to zreszta poki sie dokładnie nie naucze robic tricepsowej pompki to chyba nie ma sensu bo chciałabym wszystko robic ok, nie wiem jak chcesz jesli czujesz sie na siłach i wydaje ci sie ze ten program ci pomoze to dajesz czemu nie? tylko wlasnie nie mozna sie sugerowac kims tylko samemu wybierac co sie uwaza za potrzebne, mi sie wydaje ze najpierw zrobie CE a potem insanity zreszta jakbym zrobila odwrotnie to moze pozniej ce byłoby za słabe ... sama nie wiem ja TESKNIE za obciazeniem powiem szczerze ze juz mam dosyc aerobow wiec stad moja decyzja a co ty postanowisz to bedzie dla ciebie dobre tak mi sie zdaje uuuf rozpisałam sie generalnie to wlasnie pije desperadosa bo musialam odreagowac po spotkaniu z moim promotorem pracy mgr
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-10-19 o 21:17 |
|
|
|
|
#4058 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uhm Dziś mam farbować włosy henną, cała operacja trochę potrwa, a ja zamiast się cieszyć, to się martwię, że Szaliny nie zrobię jak będzie późno Cytat:
|
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
nie przejmuj się i rób powoli swoje.. jeszcze pokażesz i jej i sobie
jak się jest zmęczonym fizycznie i psychicznie nie polecam ćwiczeń , jednak po zmęczeniu psychicznym czy mocnym pracowaniu "głową" takie ćwiczenia dają wiele przyjemności
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robie jedna gumka mocnego kucyka a druga tak zawijam go w pol, bo mam dlugie wlosy i by mi sie do plecow kleily, juz nie mowiac o podbitym oku
![]() Jeszcze mnie miesnie nie przestaly bolec po jednym a ja juz drugie core20 dzisiaj robie
|
#4061 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez robie kucyka jak najwyżej, zakładam opaskę żeby mi grzywka nie przeszkadzała a że mam bardzo długie włosy to przyklejają mi się do karku i szyi - co jest bardzo nie miłe ale zreszta i tak mam całą głowę mokrą więc juz włosy mi nei przeszkadzają
![]() Wczoraj miałam fire45ez i .... dzisiaj tez mam ehhh
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam bardziej się przy nim męczyłam niż przy 20 czy 25
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
mam dokladnie tak samo
![]() A co do fire 45 ez, to w sumie łydki dużo bardziej mnie nie bolą niż wcześniej, ale faktycznie odczuwam jakiś dyskomfort z przodu na piszczelach, hmm ![]() W ogóle po 3 tygodniach TF waga u mnie ciągle stoi w miejscu (1kg mniej niż na początku, ale to już w zeszłym tygodniu tak było :P), za to w łydce i ramionach spadło kolejne 0,5cm, w biodrach 1cm, a w brzuchu to nawet 3 bardzo jestem zadowolona
Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-20 o 12:18 |
|
|
|
#4064 |
|
Rozeznanie
|
o tak po turbusiu widac efekty
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady
Też mam długie włosy(nawet bardzo ) i w sumie nie przeszkadza mi to, że by się do mnie przyklejały, tylko kołtunią mi się strasznie podczas tych wszystkich podskoków, albo biją po twarzy, co też jest średnio przyjemne
|
#4066 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiła Fire45ez
Aaaaa słuchajcie czy któraś orientuje sie czy trzymanie gardy podczas wykonywania tych wszystkich ciosów i ćwiczeń daje jakies dodoatkowe efekty oprócz prawidłowej postawy?Szalina ciągle przypomina o trzymaniu gardy przy twarzy, tzn tej 2-ej reki podczas gdy jedna boksuje....
|
|
#4067 |
|
Przyczajenie
|
Wy tu dziewczyny się włosami martwicie, a ja mam takie krótkie, że jak zwiąże sobie to jest bezproblemowo
W ogóle to jakoś ost średnio mi szedł turbo fire, motywacja spadła, dieta ( szkoda gadać), ćwiczyłam 2-3 razy w tygodniu. Normalnie tylko w dupę lać eh.. No ale się wziełam w garść i ćwiczę sobie od początku, bo jakoś tak lubię jak wszystko jest zgodnie z planem.
|
|
|
|
#4068 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze nie pamiętam.. może faktycznie ma większe oddziaływanie na nóżki.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4069 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dałam mu odpocząć i przeszło. Cytat:
Ja nie myślę, takie są zasady funkcjonowania organizmu. Aeroby działają wtedy kiedy ćwiczysz. Hiity wtedy kiedy ćwiczysz i jakiś czas po. A siłowe pobudzają metabolizm do nawet 72 h (tak przeczytałam). Nie będę się wdawać w szczegóły tego pobudzania, bo na chwilę obecną nie potrafię tego zgrabnie wyjaśnić Są kobiety, które robią tylko siłowe + dieta i chudną. Tylko mówimy o porządnym treningu siłowym.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4070 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
To takie proste nie jest- mam długie, ciężkie, śliskie włosy i większość fryzur rozwala mi się w ekspresowym tempie
![]() Dzisiaj Fire 55
|
#4072 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak. Polecam się Cytat:
na jednym fajerze ![]() A ja melduję, że pogibało mnie już do końca Wczoraj wyszłam z pracy (byłej, ale czasem z doskoku jeszcze chodzę) czując, że chyba złapałam chorobę od swojej podopiecznej. Jak szłam/jechałam do domu byłam przekonana, że zrobię TF, wypocę się porządnie, potem szybko b.gorący prysznic i do łóżka. Ale zanim się wzięłam, zmierzyłam sobie temperaturę. Wyszło 38,5. I teraz zonk: przez jakieś 30 minut się zastanawiałam czy się grubo nie ubrać i jednak nie zrobić
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2011-10-21 o 14:16 |
|||
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio ćwiczyłam z olejkiem Himalaya Herbals wtartym w skórę głowy i z kokosem na długości ![]() Pomyślę nad czymś, w końcu wpadnę na jakiś genialny pomysł radzenia sobie z kudłami
|
|
#4074 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4075 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
tzn ja własnie zawsze trzymam ale przy osotatnich cwiczeniach zaczełam sie zastanawiac czy to daje jakies doodatkowe efekty nie wiem np na talie , brzuszek czy ramionkaA tak na marginesie to co to za fikusne zdjecie w avatarze?? czyzby twoj TŻ z nietypowym nakryciem głowy ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
takze wydaje mi sie ze te zaawansowane tygodnie dobrze robia na moje zwłoki zobaczymy bo zazwyczaj juz przy takiej pogodzie i terminie zaczynał suwaczek podskakiwac...Słuchaj jesli tobie najlepiej cwiczyło sie TF to dlaczego masz do tego nie wrocic to ci musi dawac radosc i przyjemnosc a nie cos robic na siłe bo tak trzeba, moze zacznij sobie od 2/3 miesiaca zeby od poczatku nie robic albo zrob połączenie TF z CE nio albo jeszcze Insanity do wyboru do koloru ja poki co szykuje sie na CE akurat jak wroce z Pragi 22.11 to zostana mi 2dni TF (chyba ze cos połącze zeby to skończyc przed wyjazdem) i potem rusze z tym ....
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-10-21 o 14:59 |
|||
|
|
|
#4076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A przy tych wszystkich zygzakach masz rękę w górze? Bo przy tym to na pewno ma znaczenie.... Mój Tż, fakt, ale ja wiem czy to nakrycie takie nietypowe takie, wszak wszystkie mamy Ale nie nosi, bo mówi, że w uszy ciśnie. Ja nie wiem, a taki dobrałam mu kolor
|
|
|
#4077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No faktycznie kolor dobrany idealnie, no wiesz nie chce nosić a to TŻ jeden heheh, musze cos takiego sprezentowac mojemu ciekawe co na to powie hehe
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mam przymusowe wolne
ale ostatnio mialam w zeszly piatek wiec no, wszystko gra.Kuzwa ja to chyba bym musiala czasami tak jak Szalinka, cwiczyc jak jeszcze wszyscy spia
|
#4079 |
|
Rozeznanie
|
Stary dobry Fire30
nic w tak krótkim czasie nie wyciska tyle potu co ten fire hihi własnie go skończyłam ćwicząc na 120% i oficjalnie do poniedziałku mam rest kiedyś było mi cięzko dociągnać z nim do końca szczegolnie po 2-im drillu a teraz wow sama śmietanka czuje niedosyt po tym tygodniu badz co badz recovery ...
|
|
#4080 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Podczytuję Was i bardzo chciałabym spróbować poćwiczyć, bo zawsze mam problem z motywacją. Skąd mogę ściągnąć TF? Czy mógłby mi ktoś podesłać linka ? Z góry bardzo dziękuję za pomoc w poszukiwaniach.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

tydzień

W ogóle to jakoś ost średnio mi szedł turbo fire, motywacja spadła, dieta ( szkoda gadać), ćwiczyłam 2-3 razy w tygodniu. Normalnie tylko w dupę lać eh.. No ale się wziełam w garść i ćwiczę sobie od początku, bo jakoś tak lubię jak wszystko jest zgodnie z planem.