Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe ploty 3 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 10:16   #4171
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo

Znów nikogo
A ja z kawusią się witam
Dziś nie było rano śniadanka

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:09   #4172
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Znów nikogo
A ja z kawusią się witam
Dziś nie było rano śniadanka
witam się i ja z kawką

a to czemu śniadanka nie było ??

gdzie się podziewacie dziewczyny??

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

Jak Ty małą już teraz w H&M bedziesz ubierać to co będzie kiedy stanie się nastolatką żartuję oczywiście

A mąż w ręczniku..... aaaaach ja dzisiaj u babci jak spojrzałam na owłosioną rękę mego mężnego to poczułam taki dreszczyk i motylki
Nie wiem jakoś mnie kręci Jego owłosienie na rękach i nogach

Też mówię dobranoc bo już i tak chyba nikogo nie ma
hmm nie wiem może u Prady
w sumie kupiłam letnie ciuszki na 2 latka bo taka była promocja także się opłacało, jak jest coś bardzo drogiego to jednak sobie odpuszczam niestety tak u małej jak i u siebie

Agusia i jak był wczoraj mąż w ręczniku ?

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:17   #4173
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
witam się i ja z kawką

a to czemu śniadanka nie było ??

gdzie się podziewacie dziewczyny??

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

hmm nie wiem może u Prady
w sumie kupiłam letnie ciuszki na 2 latka bo taka była promocja także się opłacało, jak jest coś bardzo drogiego to jednak sobie odpuszczam niestety tak u małej jak i u siebie

Agusia i jak był wczoraj mąż w ręczniku ?

ja musiałam ratować męża z opałów... zadzwonił że brakło mu paliwa, no to ja dyla: stacja, kanister, paliwo i ratujemy
Już jestem

A śniadanka nie było, bo mąż dzisiaj wcześniej do pracy pojechał nie chciał mnie budzić... no i zawsze jak ma na rano to raczej nie ma czasu by się bawić w śniadanka

Stary 2011-10-20, 11:21   #4174
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
ja musiałam ratować męża z opałów... zadzwonił że brakło mu paliwa, no to ja dyla: stacja, kanister, paliwo i ratujemy
Już jestem

A śniadanka nie było, bo mąż dzisiaj wcześniej do pracy pojechał nie chciał mnie budzić... no i zawsze jak ma na rano to raczej nie ma czasu by się bawić w śniadanka
zawsze mnie śmieszy taka sytuacja jak komuś braknie paliwa to mężuś nie widział że paliwo się kończy ?
hehe a to Ty z pracy się wyrwałaś ?

a mój mąż dziś zaspał do pracy bo budzik nie zadzwonił ale dziecko też jest dobrym budzikiem bo mnie obudziło po 8 więc szybciochem obudziłam męża i się spóźnił tylko pół godzinki do pracy

Stary 2011-10-20, 11:31   #4175
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze mnie śmieszy taka sytuacja jak komuś braknie paliwa to mężuś nie widział że paliwo się kończy ?
hehe a to Ty z pracy się wyrwałaś ?

a mój mąż dziś zaspał do pracy bo budzik nie zadzwonił ale dziecko też jest dobrym budzikiem bo mnie obudziło po 8 więc szybciochem obudziłam męża i się spóźnił tylko pół godzinki do pracy
Mnie też to smieszy choć raz jeden jedyny mnie też się zdarzyło PRZED ŚLUBEM był taki zakręcony dzień że miałam m.in przymiarkę w Tychach (koło30km) i jeszcze wiele wiele innych złatwień i tak jeździłyśmy z mamą z miejsca na miejsce zakręcone, no bo wiadomo, żeby zdażyć na terminy no odwiozłam mamę do domu, pojechałam do pracy a spod pracy już nie odpaliłam widziałam kontrolkę, ja sobie zawsze wtedy sprawdzam ile km było jak sie zaświeciła i wtedy wiem ile mogę jeszcze wyjeździć, ale w ten dzień zupełni o tym nie myślałam, miałam w głowie co innego a kontrolka świeciła i świeciła

A mąż? pewnie liczył że jeszcze dojedzie do stacji po drodze do pracy nie ma żadnej, więc pewnie za późno wyjechał i liczył że po pracy zatankuje a tu lypa

Aha a ja mam dzisiaj wolne

Stary 2011-10-20, 11:36   #4176
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też to smieszy choć raz jeden jedyny mnie też się zdarzyło PRZED ŚLUBEM był taki zakręcony dzień że miałam m.in przymiarkę w Tychach (koło30km) i jeszcze wiele wiele innych złatwień i tak jeździłyśmy z mamą z miejsca na miejsce zakręcone, no bo wiadomo, żeby zdażyć na terminy no odwiozłam mamę do domu, pojechałam do pracy a spod pracy już nie odpaliłam widziałam kontrolkę, ja sobie zawsze wtedy sprawdzam ile km było jak sie zaświeciła i wtedy wiem ile mogę jeszcze wyjeździć, ale w ten dzień zupełni o tym nie myślałam, miałam w głowie co innego a kontrolka świeciła i świeciła

A mąż? pewnie liczył że jeszcze dojedzie do stacji po drodze do pracy nie ma żadnej, więc pewnie za późno wyjechał i liczył że po pracy zatankuje a tu lypa

Aha a ja mam dzisiaj wolne

hehe pare dni temu właśnie widzieliśmy jak jakiś gostek zapierniczał ze stacji z karnisterkiem w ręku, a trochę chłodnawo było więc przy okazji trochę wymarzł bo kawałek drogi miał do przejścia

oo no to co planujesz na wolny dzień ??

kurde kiedy to zleciało że mamy już zapisane ponad 4000 posty ? Ale coś mi się wydaję że największą liczbę zapisanych i tak miała by Arni, nie wiem czy tego nie policzę

Stary 2011-10-20, 11:38   #4177
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
hehe pare dni temu właśnie widzieliśmy jak jakiś gostek zapierniczał ze stacji z karnisterkiem w ręku, a trochę chłodnawo było więc przy okazji trochę wymarzł bo kawałek drogi miał do przejścia

oo no to co planujesz na wolny dzień ??

kurde kiedy to zleciało że mamy już zapisane ponad 4000 posty ? Ale coś mi się wydaję że największą liczbę zapisanych i tak miała by Arni, nie wiem czy tego nie policzę

Na wolne? Pranie zrobię bo się kosz napełnia i zaległe kilka rzeczy wyprasuję aaaa i referat muszę naskrobać

Stary 2011-10-20, 11:39   #4178
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Na wolne? Pranie zrobię bo się kosz napełnia i zaległe kilka rzeczy wyprasuję aaaa i referat muszę naskrobać
o właśnie pranie, chyba mi się już wyprało - trzeba powiesić

o czym piszesz referat?

Stary 2011-10-20, 11:45   #4179
arnama
Zakorzenienie

Kurcze próbuję met prób i błędów podłączyć jeden laptop (stary) do drugiego, ale nie umiem a chciałam Wam te foty wrzucić jak mam chwilę no ale jednak to potrwa więcej czasu, bo mężny będzie musiał sie tym zająć a u Niego każda sprawa musi "nabrać mocy urzędowej"

OO Muniek przyszedł z eskapady i mi się drze pod drzwiami balkonowymi

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Tośmy sobie pogadali
"wybiegałeś się już?"
"miau"
"dupka Ci zmarzła?"
"miał"
"co chesz jeść?"
"miaaaaaauuu"
"a kto tak zmoknął?"
cisza
"muniuś zmoknął?"
"miaaaauuu"

Teraz mlaska nad michą

Stary 2011-10-20, 11:48   #4180
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze próbuję met prób i błędów podłączyć jeden laptop (stary) do drugiego, ale nie umiem a chciałam Wam te foty wrzucić jak mam chwilę no ale jednak to potrwa więcej czasu, bo mężny będzie musiał sie tym zająć a u Niego każda sprawa musi "nabrać mocy urzędowej"

OO Muniek przyszedł z eskapady i mi się drze pod drzwiami balkonowymi

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Tośmy sobie pogadali
"wybiegałeś się już?"
"miau"
"dupka Ci zmarzła?"
"miał"
"co chesz jeść?"
"miaaaaaauuu"
"a kto tak zmoknął?"
cisza
"muniuś zmoknął?"
"miaaaauuu"

Teraz mlaska nad michą
skąd ja to znam

ale ten Muniek to mądrala jest

Stary 2011-10-20, 11:58   #4181
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ja to znam

ale ten Muniek to mądrala jest

No właśnie nie wiem czy to mądrala czy taki zbieg okoliczności, ale nie raz z nim można pogadać, nie zawsze, bo jak nie ma ochoty to milczy, co najwyżej na hasło "Jedzonko!" mruknie, ale to nie zaraz po jedzeniu

Pan od obrazków z allegro mi napisał: "Pani życzenie jest dla mnie rozkazem"

Stary 2011-10-20, 12:00   #4182
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem czy to mądrala czy taki zbieg okoliczności, ale nie raz z nim można pogadać, nie zawsze, bo jak nie ma ochoty to milczy, co najwyżej na hasło "Jedzonko!" mruknie, ale to nie zaraz po jedzeniu

Pan od obrazków z allegro mi napisał: "Pani życzenie jest dla mnie rozkazem"
to pisz mu tam od razu jakieś inne swoje życzenia, pani każe sługa musi

Stary 2011-10-20, 12:02   #4183
agusiowata
Zakorzenienie

Witam się z capucino

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Jesteśmy niepocieszeni. Nic nie kupiliśmy na targu przez opieszałość męża.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 12:03   #4184
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
to pisz mu tam od razu jakieś inne swoje życzenia, pani każe sługa musi
Hahahaha no jakiś fajny Pan bo wczoraj dopiero kupiłam ten obrazek, wieczorem, i napisałam w mailu by się srężyli bo potrzebuję dostać przesyłkę do środy, najpóźniej czwartku, to chłopina mi obiecała że dziś zrobi grawer i nada i jutro bede mieć paczkę (kurierem) no ogólnie wymieniliśmy kilka maili, okazało się że On ma do sprzedania również te albumy jeszcze za album muszę mu dolać a dzisiaj pisałam by cytat na grawerze był większą czcionką niż podpis, to mi tak ładnie odpisał

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Witam się z capucino

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Jesteśmy niepocieszeni. Nic nie kupiliśmy na targu przez opieszałość męża.

Ouuu a ręczniczek wczoraj był

Stary 2011-10-20, 12:12   #4185
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha no jakiś fajny Pan bo wczoraj dopiero kupiłam ten obrazek, wieczorem, i napisałam w mailu by się srężyli bo potrzebuję dostać przesyłkę do środy, najpóźniej czwartku, to chłopina mi obiecała że dziś zrobi grawer i nada i jutro bede mieć paczkę (kurierem) no ogólnie wymieniliśmy kilka maili, okazało się że On ma do sprzedania również te albumy jeszcze za album muszę mu dolać a dzisiaj pisałam by cytat na grawerze był większą czcionką niż podpis, to mi tak ładnie odpisał

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

oo no to fajnie prezent już kupiony więc problem z głowy

cześć Agusia

Stary 2011-10-20, 12:17   #4186
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Pochwalił jaki to obrazek zamówiłaś? Nic wczoraj nie było. Oglądaliśmy fajną komedię, a potem chciało mi się spać. Niekiedy tak mam: Mam ochotę, tak ok 21, a jak mąż wraca i niczym położy się do łóżka, to mi się odechciewa.
Wypłaciliśmy pieniążki z bankomatu, bo poszliśmy po parę rzeczy na targ upatrzone wcześniej. Nic nie było. Już mnie nudzą takie chodzenie. Nie mógł się zdecydować jak było, tak się zastanawiał, oglądał gdzie indziej, że nie było dziś nic.
Stary 2011-10-20, 12:25   #4187
eff8
Zakorzenienie

ja uciekam, obowiązki wzywają

Stary 2011-10-20, 12:28   #4188
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
ja uciekam, obowiązki wzywają
Wrócisz później?
Stary 2011-10-20, 12:30   #4189
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Wrócisz później?
jak mała będzie spała 2 - gi raz to tak a jak nie to wieczorkiem zaglądne

Stary 2011-10-20, 12:40   #4190
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalił jaki to obrazek zamówiłaś? Nic wczoraj nie było. Oglądaliśmy fajną komedię, a potem chciało mi się spać. Niekiedy tak mam: Mam ochotę, tak ok 21, a jak mąż wraca i niczym położy się do łóżka, to mi się odechciewa.
Wypłaciliśmy pieniążki z bankomatu, bo poszliśmy po parę rzeczy na targ upatrzone wcześniej. Nic nie było. Już mnie nudzą takie chodzenie. Nie mógł się zdecydować jak było, tak się zastanawiał, oglądał gdzie indziej, że nie było dziś nic.
Widziałam po minie że nie był do końca zadowolony
ALE podziękował mi ładnie, że tak o tym myślę i że może to faktycznie lepszy pomysł, bo On nie wiedział by co kupić...

No to szkoda.... ja też tak nie lubię jak nie raz się nakręce na coś ale myślę a sprawdze jeszcze tam i tam czy nie ma czegoś np w niższej cenie, a potem już nie ma tego z pierwszego sklepu rzadko tak mam zazwyczaj od szczała kupuję i wiem czego chcę... upatrzyłam sobie bluzki na all ale przeliczając stan konta muszę sie chyba z zakupami wstrzymać do przyszłego miesiąca

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Taki sweterek:
http://moda.allegro.pl/jt-style-tuni...862152510.html
najlepiej musztardowy, ale chyba nie do twarzy mi w takim odcieniu więc może cegła, albo beż

Taka tuniczka, śliwka lub granat:
http://moda.allegro.pl/sexowna-elega...862621854.html

Takie cóś cappucino, lub rudy:
http://moda.allegro.pl/jt-style-tuni...869111516.html uwielbiam tego kroju bluzki

I taki beżowy:
http://moda.allegro.pl/jt-style-luks...872975064.html

Stary 2011-10-20, 12:47   #4191
agusiowata
Zakorzenienie

no tak, ale żeby ani jednej rzeczy nie było. Za przyprawnikami na półce chodzimy chyba z pół roku. Ciągle coś nam nie pasuje. Ostatnio nawet było takie jak chcieliśmy, ale ktoś nam sprzed nosa sprzątnął. Radio kuchenne nie ma i nie będzie. Zostały tylko białe i czarne. Nigdzie nie ma takiego, tym bardziej w takiej cenie. U nas te radia są niepopularne. Było radio takie jak chcieliśmy, a mój mąż się zastanawiał, nie wiem nad czym. Stoiska z lampami wcale nie było. Mam nadzieję, że będą jeszcze. Oni nie zawsze stoją.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Sweterek/ tunika ładne.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Fasony z link poniżej nie widzą mi się. Ja wolę sama kupować, przymierzać, dotnąć materiał. Takie cieńsze sweterki kupuję tańsze.
Stary 2011-10-20, 12:52   #4192
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ale żeby ani jednej rzeczy nie było. Za przyprawnikami na półce chodzimy chyba z pół roku. Ciągle coś nam nie pasuje. Ostatnio nawet było takie jak chcieliśmy, ale ktoś nam sprzed nosa sprzątnął. Radio kuchenne nie ma i nie będzie. Zostały tylko białe i czarne. Nigdzie nie ma takiego, tym bardziej w takiej cenie. U nas te radia są niepopularne. Było radio takie jak chcieliśmy, a mój mąż się zastanawiał, nie wiem nad czym. Stoiska z lampami wcale nie było. Mam nadzieję, że będą jeszcze. Oni nie zawsze stoją.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Sweterek/ tunika ładne.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Fasony z link poniżej nie widzą mi się. Ja wolę sama kupować, przymierzać, dotnąć materiał. Takie cieńsze sweterki kupuję tańsze.

Ja lubię takie nietoperki mam trzy: biały (rzadko w nim chodzę, bo przebija dość mocno), czarny (już mi się "sprał" więc zakładam bardziej na wyjścia typu: w tygpodniu do teściowej, czy do babci na kawę) i taki pomarańczowo-czerwonawy kolor- kupiłam ostatnio- świetny jest

Materiał te bluzki będą miec tak jak ta moja biała
Ja lubię kupować w necie, jak już w sklepach nie ma czegoś podobnego, w niskiej cenie. zawsze można zwrócić jak coś nie pasuje jakoś mi to nie przeszkadza

Stary 2011-10-20, 14:17   #4193
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
cześć A Ciebie co dziś tak nie było ??

Karinio
dzięki wyszukałam w necie co to może znaczyć i tak faceci mówią jak się dziewczyna im podoba ale co to znaczy i o co chodzi to nie mam pojęcia ale w sumie malo ważne do mnie czy nie niech "se" tam mówią co chcą

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

No i jak było u Szwagierki?? i co powiedziałaś teściowej?
wspominalam, ze w srode ide na zakupy

Cytat:
Też tak pomyślałam

Agusia, fajne że dąłaś radę i jeszcze było miło

Ja kupiłam tusz jakiś maybeline w czarnym grubym opakowaniu... jutro pierwszy test Nie było tego co Mamba polecała, ani tego co ja sobie na KWC upatrzyłam, a nie chciało mi się iść do Rossmana
Kupiłam też 5 lakierów do paznokci dwa złote, jeden ciemny drugi jasny, jeden malinowo- pomarańczowy ze złotym połyskiem i drugi taki oranż ze złotym połyskiem a ostatnio z brokatem złotym (pomyślałam że fajni by wyglądał złoty brokat po czarnym pękaczem, ale po pomalowaniu brokatu jak na lekarstwo na paznokciu więc chyba nie osiągnę takiego efekty jaki chciałam

Byliśmy u mojej babci od strony taty, trochę się wkurzyłam, bo Oni tak głośno gadają że jeden drugiego przekrzykuje (jeszcze z ciotką i kuzynką do kompletu ) a kuzynka taka ważna że juz nie mogłam słuchać co mówi

ALE dostałam @ kolejny miesiąć bez ciąży
tez ostatnio nakupowalam lakierow

Cytat:
Widziałam po minie że nie był do końca zadowolony
ALE podziękował mi ładnie, że tak o tym myślę i że może to faktycznie lepszy pomysł, bo On nie wiedział by co kupić...

No to szkoda.... ja też tak nie lubię jak nie raz się nakręce na coś ale myślę a sprawdze jeszcze tam i tam czy nie ma czegoś np w niższej cenie, a potem już nie ma tego z pierwszego sklepu rzadko tak mam zazwyczaj od szczała kupuję i wiem czego chcę... upatrzyłam sobie bluzki na all ale przeliczając stan konta muszę sie chyba z zakupami wstrzymać do przyszłego miesiąca

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Taki sweterek:
http://moda.allegro.pl/jt-style-tuni...862152510.html
najlepiej musztardowy, ale chyba nie do twarzy mi w takim odcieniu więc może cegła, albo beż

Taka tuniczka, śliwka lub granat:
http://moda.allegro.pl/sexowna-elega...862621854.html

Takie cóś cappucino, lub rudy:
http://moda.allegro.pl/jt-style-tuni...869111516.html uwielbiam tego kroju bluzki

I taki beżowy:
http://moda.allegro.pl/jt-style-luks...872975064.html
to drugie ladne
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 14:41   #4194
Karinio
Zakorzenienie

Hej.

Wiecie co?Leże teraz na boku, poczułam mokro koło lewej piersi patrze a tamdwie plamy, jedna sucha druga mokra. Już chyba coś tam ( siara ) mi się podukuje.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 14:47   #4195
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Hej.

Wiecie co?Leże teraz na boku, poczułam mokro koło lewej piersi patrze a tamdwie plamy, jedna sucha druga mokra. Już chyba coś tam ( siara ) mi się podukuje.
pewnie tak
jej ale jestem zla
Stary 2011-10-20, 14:50   #4196
Karinio
Zakorzenienie

Czemu jesteś zła eve??
Stary 2011-10-20, 14:55   #4197
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu jesteś zła eve??
zla,bardzo smutna przez pewna osobe
Stary 2011-10-20, 15:05   #4198
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Co się stało?
Stary 2011-10-20, 15:11   #4199
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie będe pytać kto taki "mądry" że Cię zdołował i wkurzył ale co się stało??? Klub

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Zimno mi coś, zrobie sobie kawe-capucinko i zaraz wracam
Stary 2011-10-20, 15:33   #4200
eff8
Zakorzenienie

jestem ponownie

Cytat:
pewnie tak
jej ale jestem zla
oj

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Hej.

no to super mleczko się już produkuje i mały będzie miał co wcinać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości