|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
oj nie czytasz dokładnie, bo nawet dzisiaj o tym pisałam ![]()
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Cię kiedyś zamorduję i każdy sąd mnie uniewinni
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
ale że co?
pisałam dzisiaj przecież o literkach
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że pisałaś, ja Cię chcę mordować za to strofowanie, że pisałaś, a ktoś nie zauważył/nie przeczytał
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, że ja nie piszę tego złośliwie...a to: " " to takie zaczepne powinnam raczej napisać że Ada nie zauważyła...ale ja czasami po prostu nie myślę![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Joluś mam dzisiaj ciężki dzień...wyrzuciłam właśnie z siebie "prawie" wszystkie "żale" z ostatnich 2 wrocławskich lat
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, koniec tematu już, dobrze? ![]() No to chyba powinno Ci ulżyć
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniec ![]() ulżyło, choć jeszcze nie do końca muszę chyba wygadać się za tamte lata...jeszcze dalsze...jestem na dobrej drodze i słuchacz słucha posłusznie![]()
|
|
#3548 |
|
Ola-Unhola
|
Olu, zaległe życzonka
![]() Wszystkiego Naj, Naj, Naj sylko, nie przesadzaj ![]() ada, ślicznyyyy
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Ada ale fajnie
Zazdroszczę trochę![]() Mariolu jestem tylko ciekawa jak odniesiesz się do wypowiedzi Unholy,że koty dachowce też są wystawiane na allegro np aukcje za zł . To tez bezduszność? Kot jest wystawiany na allegro ale celem jest pomoc mu hmm?
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Walczyłam z migreną, po kilku tabletkach wygrałam. Karo, najchętniej do maskotek wciskam ocieplinę, taką wiesz, co do kurtek się daje. Można watę, ale to się zbija brzydko. Nie jest droga, ale nie pamietam ceny. Można wypychać kulkami takimi z poli... coś tam, takie jak styropianowe, ale do tego dostepu nie mam. Ocieplinka jest najlepsza moim zdaniem. p4w spóźnione życzenia! Svi trzymam kciuki za lekarza. ada, cudne zdjęcia, Zdrówka i dobrego samopoczucia Ci życzę Czeko, super! też bym chciała, ale jakoś mi nie idzie ![]() Wczoraj szarlotke zrobiłam i weź tu nie zjedz. Sylko, e tam, zawsze możesz świętować Bede pamietała o życzeniach ![]() Ja mam urodziny i imieniny dzień po dniu i jak byłam mala to ubolewałam ze tylko jeden prezent dostawałam ![]() ide na herbatke i wroce pozniej jak sił nabiore. |
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Karo coś dla Ciebie
SÓWKI na choinkęWojtusia odpukać czuje się z dnia na dnień coraz lepiej i coraz więcej mam energii
|
|
|
|
#3553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
witam sie z plackami ziemniaczanymi i wielkim bałaganem w kuchni wiadomo kto je robił? ... zaraz będe miała kawkę ... moje dziecko ŚPI ... więc mam chwilkę dla siebie Cytat:
a moze to jednorazowe? Cytat:
... ze mnie się tez śmieją, ze miałam być chłopakiem Cytat:
a tu ciagle mama, mama, mama nawet jak chce gdzieś wyjsć to mleko jest beeee, fuuuj, kosza ... bo nie od mamy ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3554 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Brakuje Jej tu
![]() Cytat:
![]() Chyba wszyscy by tak chcieli ![]() Cytat:
U mnie też,od rana ![]() Cytat:
![]() Ja swoje,a Ona swoje ![]() Przeczytaliśmy dzisiaj z Bartosiem,chyba wszystkie książeczki pogoda okropna,więc siedzimy w domu.Teściu przeklnął sobie dzisiaj przy Bartoszu
|
|||
|
|
|
#3555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() My od wtorku w domu - w końcu i Tymka dopadła choroba - zapalenie gardła. Zwolnienie mam jeszcze na jutro. Szkoda mi Go, bo bardzo kaszle, lekarka zapisała Sinecod na suchy kaszel, ale jakoś średnio działa na razie. 24/25 Tak, mają wyjmowaną Kasia, jak tam, jak tam? Trzymam rękę na pulsie, znaczy na wątku ![]() .
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
poczytałam was dokładnie,wiem co miałyście na obiad,co Karo robi,co Jola kupiła,co pow Bartoszek,co Ola wybrała do korytarza i co u Mariolki.Aaaaa wiem też co u Ady,kciuki wszelkie zebrałam,wiem co u Gorgulkowego Ziuziaczka więcej nie wymieniam-amnezja ![]() U mnie sytuacja bez zmian. Jedyne co to przyszli i zaproponowali albo dziś żel z prostaglandyna albo jutro oxy, i odmówiłam żel, ale jutro oxy nie jest jednoznaczna ![]() Odmówiłam po konsultacji z moją położną.Powiedziała że żel to na rozwarcie,a ja je już mam a mi potrzebne są skurcze(jakoś tak zrozumiałam) i ona radzi i podpowiada, ale wybrać mam sama. Mariolko,myślisz że dobrze wybrałam? dziś sobie jeszcze troszkę pospaceruje,może coś poruszę moją zadomowiona córcie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka dzisiaj ma ostatni dzień 42 tc... i jej córcia też zadomowiona... była w szpitalu na kontroli ale że nadal nic się nie dzieje to odesłali ją do domu i jak nie zacznie rodzić do jutra to ma przyjechać... Może w końcu dadzą jej tą kroplówkę bo przecież aż mi jej żal... Trzymam kciuki, żeby ta Twoja córcia w końcu się zdecydowała wyjść uparciuch będzie ![]() *** nastrój świąteczny bierze mnie na całego... niech tylko jeszcze spadnie śnieg to choinkę chyba ubiorę :co_jest: zdecydowałam, że w tym roku siedzę w domu więc listopad i grudzień poświęcę na własnoręcznie robione ozdoby choinkowe, z filcu, makaronu i pierniczki też będą
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-10-20 o 15:35 |
|
|
|
|
#3558 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Antybiotyk też macie,czy tylko syrop?Może Tantum Verde zapsikaj ![]() Cytat:
Oksytocyna przyspiesza skurcze macicy Trzymamy nadal ![]() A pytałam,jak Laurka znosi rozłąkę? ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ale nie ubolewam ![]() |
||||
|
|
|
#3559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze prawo polskie wkrotce ureguluje to prawnie i zakaze sprzedazy wszelkich zywych zwierzat na tego typu portalach internetowych. Wiem, ze schroniska rowniez wystawiaja zwierzeta na All, bo chca dotrzec do najwiekszej liczby ludzi, a czesto z powodu finansowego noza na gardle, ale to powoduje, ze pseudohodowcy rowniez moga , a to z kolei oznacza, ze liczba zwierzakow w schroniskach rosnie. Jesli chce sie zaadoptowac zwierzaka, nie trzeba go kupowac za zlotowke na All, mozna podjechac do najblizszego schroniska lub wejsc na forum typu Dogomania itp. Rozumiem, ze wlasciciele All nie maja tego typu dylematow, sa gotowi zarobic na wszystkim, nawet na cudzym nieszczesciu. Na Ebay nie mozna sprzedawac zywych zwierzat ![]() Cytat:
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-10-20 o 17:40 |
||
|
|
|
#3560 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() a mi przybyło 1 kg ![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję synka Cytat:
czyli dalej zaciskam ![]() *** ale jestem zmęczona, męcza mnie te dojazdy a wiem że szef coś knuje tzn. jakby mnie tu wkrecic żeby dłuzej jeździła, mój kierownik chyba miał zadane od niego żeby wybadał u mnie grunt, bo zadawał dziwne pytania że więcej kasy bym miała i takie tamale raczej si.e nie zdecyduję mam jeszcze jedną propozycję ale to dorywczo (choc praca baaaardzo odpowiedzialna) więc intensywnie dumam
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam potwierdzenia, bo jak mąż zawiezie do mamy i sis te rewelecje,to one sa gotowe pomyslec zupelnie cos innego,cos w stylu ze moja oplacona polozna kombinuje,kreci,by to na jej dyzurze sie wydarzylo albo cos A tak na prawde pow ze jest do mojej dyspozycji i co zadecyduje tak bedzie i jest pod telefonem w kazdej chwili i dojedzie jak cos sie zacznie. Sylko,no Laura znosi rozłąkę nad wyraz dobrze.Maz mowi ze rozmawiaja o nas,on jej opowiada,przypomina etc Ja sama zdazylam ja troche nastawic i przygotowac psychicznie.Tlumaczylam na jej maly rozumek ze bede spala w domku u pana doktora bo on wciaz musi badac brzuch i powie malej kiedy ma wyjsc ![]() Z mezem ma dobrze.Chodza na spacery,odwiedzaja babcie,moja sis.W jedzenie tez ich zaopatrzylam,sloiki jakies kupil dla niej, no a mi ciezko... do szpitala wyszlam szybko,jakbym zaraz miala wrocic,bo juz lzy w oczach mialam jak do niej mowilam ze wychodze.trudna taka rozlaka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już niedługo i znów będziesz miec Laurkę przy sobie teraz masz byc dzielna choc wierzę że Ci ciężko
|
|
#3563 |
|
Ola-Unhola
|
Cześć Kasiek
![]() Dlaczego nie odpisujesz mi na sms?
|
#3564 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Kasiu trzymam caly czas kciuki za Ciebie
![]() dobrze, ze Laurka sie trzyma, Ty tez trzymaj sie dzielnie, juz niedlugo bedziecie wszyscy razem
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ci musi byc ciezko bez Laurki zycze ci powodzenia, juz niedlugo bedziecie razem
|
|
#3566 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jednorazowe to pewnie było to spanie
![]() Cytat:
, nie daj po sobie poznać, że to Cię rusza ![]() Cytat:
, jaki numer buta teraz Tymek ma?Cytat:
![]() , Blanko, czekamy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3567 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wierzę,że jest Ci ciężko pamiętam jak szłam do szpitala na artroskopię,Bartoś był wtedy chory,ryczałam jak bóbr i serce mi się krajało,że muszę go zostawić na dodatek chorego .Laurka też dzielna wszystko wróci do normy,niech tylko Blanka zechce już wyjść ![]() Nie pokazałam po sobie,nie zwróciłam uwagi .Ale czego się było spodziewać,jak wszystko powtórzy i prawie wszystko potrafi powiedzieć A teściu mądry się roześmiał ,bo to takie śmieszne było.
|
||
|
|
|
#3568 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ale już wiesz?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już zamówiłam u Koleżanki wizytę w sklepie w Swarzędzu (zagłębie stolarsko-meblarsko-tapicerskie ) gdzie mieszka...ale po burzy mózgów wybrałam świetną opcję...kupiłam jaśka z silikonowym wypełnieniem...i go rozprułam..."Z" gotowe i wygląda superCytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w takim wieku przekleństwa![]() ![]() Cześć Sylka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rozłąki z L współczuję ![]() Cytat:
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Ci dobra Kobieto za pocieszenie
![]() Dobranoc Karo ![]() Idę,może jakiegoś filma jeszcze oglądnę ![]() Spokojnej nocki |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

NIE LUBIĘ TROLLI

pisałam dzisiaj przecież o literkach
powinnam raczej napisać że Ada nie zauważyła...ale ja czasami po prostu nie myślę
, koniec tematu już, dobrze?

to musiało mi umknąć

wiadomo kto je robił? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wszystko wróci do normy,niech tylko Blanka zechce już wyjść
,bo to takie śmieszne było.