Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 18:34   #1531
tikki85
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Ja też się golę...o matko! Nigdy w życiu nie chciałabym chodzić z bobrem . Mi gin nic nie mówił, żeby się nie golić
Stary 2011-10-20, 18:38   #1532
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Zariah i przede wszystkim taka poleczka kosztuje grosze
Wiem ze kiedys byly na all jakos do 30 zl nie pamietam dokladnie ale ja w sklepie wiekszym kupowalam i tam chyba 20 zl. Wiec naprawde wydatek maly

Rokspace dalas mi nadzieje Wiesz powiem Ci ze lezka sie zakrecila bo bardzo marzylam zawsze, ale potem myslalam ze tak ma byc i ja glupia powinnam sie cieszyc ze zdrowe a nie wymyslac. Ale mila informacja
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:41   #1533
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
ile można pisać!!!
byłam TŻ na usg na 90% będziemy meic chłopaka poza tym serduszko itp w porządku
poza tym oglądaliśmy wozki wstepnie moj typ http://silvercross.pl/blog/?gclid=CJ...FcSJDgodeDZ8Dw
No to gratulacje

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
no to wrzucam trochę niewyraźne średni sprzęt ma lekarz no i moje papagaje
Dzidzia slodka a papuzki zarabiste

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:55   #1534
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
ile można pisać!!!
poza tym oglądaliśmy wozki wstepnie moj typ http://silvercross.pl/blog/?gclid=CJ...FcSJDgodeDZ8Dw
super

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Zawsze możesz zmienić zdanie, w końcu młoda jesteś i spieszyć się nie musisz Ja to pewnie nawet gdybym chciała drugie, to i tak już będzie za późno
hej.. może wcale nie teraz mnóstwo dziewczyn ma dzieciaki tóż przed 40
moja ciocia urodzila synka w wieku 42 lat (wpadka po latach )

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Wiem ze kiedys byly na all jakos do 30 zl nie pamietam dokladnie ale ja w sklepie wiekszym kupowalam i tam chyba 20 zl. Wiec naprawde wydatek maly
zaraz oblookam ze tak mlodziezowo się wyraże

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:58   #1535
koniakonia
Zakorzenienie

A propos niespodzianek .... to na innym forum był przypadek dziewczyny , ktora przy porodzie się dowiedziała ,że......są bliźnięta i to nie było 10 lat temu , a cos koło 3 temu , ponoć ojciec dzieci , choć był przy porodzie mówił w "szoku" ze to pomyłka , bo miało byc jedno
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:59   #1536
Roksape
Zadomowienie

Cytat:

Rokspace dalas mi nadzieje Wiesz powiem Ci ze lezka sie zakrecila bo bardzo marzylam zawsze, ale potem myslalam ze tak ma byc i ja glupia powinnam sie cieszyc ze zdrowe a nie wymyslac. Ale mila informacja
Ja też marze o córci, różowych ubrankach i tego,że jak podrośnie to będzie pomagać w pieczeniu ciastek itp Także w bardziej zaawansowanej ciąży wszystko może się zmienić a jak będziemy miały obie 2 facetów to też znajdą się w tym jakieś plusy I pewnie zdrowie dzieczaczka na 1-ym miejscu
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:03   #1537
tikki85
Zakorzenienie

Moja teściowa też urodziła 10-te dziecko w wieku 40 lat

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

A i w końcu dostałam swoje wyniki krwi i badań genetycznych . A już myślała, że będą tylko w aktach .
Stary 2011-10-20, 19:05   #1538
iw32
Rozeznanie

Zariah, tikki , problem w tym, że jak urodzę pierwsze dziecko to będę mieć już 37 lat a drugie..... ? Z pracy by mnie chyba wywalili
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:06   #1539
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Zariah, tikki , problem w tym, że jak urodzę pierwsze dziecko to będę mieć już 37 lat a drugie..... ? Z pracy by mnie chyba wywalili
no to drugie za rok :P

zanim wrócisz z macierzyńskiego i przejdziesz na wychowawczy to lada moment i znowu będziesz rodzić

a ja rosnę i rosnę

Edytowane przez mag_99
Czas edycji: 2011-10-20 o 19:09
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:17   #1540
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Moj maz wypatrzyl dla mnie ostatnio w realu ze sa grzance bezalkoholowe do zrobienia w domku mooooze sprobuje

gratuluje syncia

mam wrazenie, czy naprawde jest przewaga chlopcow nad dziewczynkami poki co?
Przewaga chlopcow? SUPER
To ja dla wyrownania statystyki musze miec dziewczynke

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-20, 19:17   #1541
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Ja też marze o córci, różowych ubrankach i tego,że jak podrośnie to będzie pomagać w pieczeniu ciastek itp Także w bardziej zaawansowanej ciąży wszystko może się zmienić a jak będziemy miały obie 2 facetów to też znajdą się w tym jakieś plusy I pewnie zdrowie dzieczaczka na 1-ym miejscu
niby mowi sie ze zdrowie najwazniejsze i owszem zgadzam sie z tym, ale kazda z nas gdzies tam marzy sobie o konkretnej plci
Ja mam brata i zawsze podobala mi sie opcja mama tata syn i corka
Moze dlatego tak o tym marzylam. Poza tym moj maz ma brata i wiem jacy oni razem potrafia byc niepowazni, wiec tego tez sie obawiam. No i syn jednak wbrew temu co sie mowi, ze synek jest mamusi, ja tego nie potwierdze. U nas na razie jest tak, ze maly tuli sie do mnie owszem, lubimy sie razem tak popiescic ale jednak idzie do meza jak ten robi meskie rzeczy i widze ze go to strasznie ciagnie, jak wiercenie, stukanie mlotkiem itd...
Ja tez go wolam jak robie np placuszki wtedy z wielka checia mi pomaga cos tam zamieszac, wlac itd ale jednak to facet
Poza tym chlopcow sie trudniej wychowuje i to wiem od wielu moich kolezanek. Corki nie zawsze bo sa wyjatki ale sa grzeczniejsze jednak.
SZYMONEK

Stary 2011-10-20, 19:18   #1542
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość

zanim wrócisz z macierzyńskiego i przejdziesz na wychowawczy to lada moment i znowu będziesz rodzić
popieram

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:18   #1543
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
A propos niespodzianek .... to na innym forum był przypadek dziewczyny , ktora przy porodzie się dowiedziała ,że......są bliźnięta i to nie było 10 lat temu , a cos koło 3 temu , ponoć ojciec dzieci , choć był przy porodzie mówił w "szoku" ze to pomyłka , bo miało byc jedno
Mam taki przypadek w rodzince całą ciąże mówili jedno jedno a jak co do czego doszło to były dwa chociaż w dobie USG w 3D to naprawdę wydaje się nieprawdopodobne

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:24   #1544
Madziara 26
Rozeznanie

cziqua ja zamiast papagaji przeczytałam papageja hahaha

A wogóle was na chwile zostawic to mam do nadrabiania 2h znowu

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:26   #1545
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość

Chyba jednak na to dziewczyny nie pójdę Będzie musiało wystarczyć jedno
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:36   #1546
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jednak na to dziewczyny nie pójdę Będzie musiało wystarczyć jedno
Moja tesciowa byla dobra
mojego meza (pierwszego syna) urodzila w wieku 39 lat a jego brata (drugiego syna) jak miala 45 lat. To jest dopiero jazda
SZYMONEK

Stary 2011-10-20, 19:36   #1547
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
na chodniki tym bardziej te duże koła są super, te kręcone niestety gorzej znoszą nierówności, zaletą jest też duża gondola i duża spacerówka, moja Nina jeździ swoją do teraz i jeszcze pojeździ do marca

jak jest dobra amortyzacja to bardzo lekko się te wózki podbija i one praktycznie jadą same , wjeżdżają na krawężniki elegancko

polecam sprawdzić jak wchodzi wózek do bagażnika auta
Na moj gust wozek idealny, bardzo podobny do mojego wybranego i moj tanszy
I zgadzam sie w 100% ze na nasze chodniki/werpety, nawet w miastach tylko takie kola sie nadaja (Te z Was, ktore decyduja sie na inne kola, nie bijcie)
Kazdy i tak zrobi jak bedzie chcial

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-20, 19:51   #1548
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
niby mowi sie ze zdrowie najwazniejsze i owszem zgadzam sie z tym, ale kazda z nas gdzies tam marzy sobie o konkretnej plci
Moze dlatego tak o tym marzylam. Poza tym moj maz ma brata i wiem jacy oni razem potrafia byc niepowazni, wiec tego tez sie obawiam. No i syn jednak wbrew temu co sie mowi, ze synek jest mamusi, ja tego nie potwierdze. U nas na razie jest tak, ze maly tuli sie do mnie owszem, lubimy sie razem tak popiescic ale jednak idzie do meza jak ten robi meskie rzeczy i widze ze go to strasznie ciagnie, jak wiercenie, stukanie mlotkiem itd...
Ja tez go wolam jak robie np placuszki wtedy z wielka checia mi pomaga cos tam zamieszac, wlac itd ale jednak to facet
Poza tym chlopcow sie trudniej wychowuje i to wiem od wielu moich kolezanek. Corki nie zawsze bo sa wyjatki ale sa grzeczniejsze jednak.
Ja też bym chciała teraz spokojniejsze dzieciątko, bo mój synek to straszny rozrabiaka, a jak pomyśle o tym,że będzie takich dwóch i jeszcze jak się do czegoś dobiorą to już całkiem będzie jazda ;D Będę miała przyśpieszone odchudzanie bez zbędnych wysiłków

I też mieszkamy na wsi to synek z tatą to by tylko Orał i siał i pach pachy ( traktory) i bam bamy ( kombajny) oglądali by na You Tube Teraz ja muszę mu włączać takie filmiki, bo męża od 2 miesięcy nie ma i zawsze do niego szedł bardziej
I nie nazywał mnie Mamusia tak jak teraz to robi tylko był Tatuś, Mama ew. Mamocha na mnie mówił, kiedy fuknęłam na niego jak rozrabiał

No i fakt faktem chłopaki to ciężki orzech do zgryzienia jeśli chodzi o wychowanie, taki się prędzej mamie postawi albo lepiej niczego się nie boi czy huknie czy zabroni to potrafi się wcale nie przejmować.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Moja tesciowa byla dobra
mojego meza (pierwszego syna) urodzila w wieku 39 lat a jego brata (drugiego syna) jak miala 45 lat. To jest dopiero jazda
Ja też mam ciekawie bo najmłodszy brat mojej mamy jest młodszy o dwa miesiące ode mnie ( ja jestem z grudnia) i mam wujka- brata
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:54   #1549
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
hmmm...no nie ma no . Hiszpania dba o swoje chodniki
No to prawda, u nas tez nie ma dziur!
Tylko takie wysokie strasznie krawezniki sa
U Was tez?
Mi to akurat wisi bo glebokim bede i tak w PL jezdzic

Viki 28.04.2012
Stary 2011-10-20, 19:56   #1550
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam ciekawie bo najmłodszy brat mojej mamy jest młodszy o dwa miesiące ode mnie ( ja jestem z grudnia) i mam wujka- brata
Mój najmłodszy szwagier jest młodszy o rok od swojej jednej siostrzenicy i jest rówieśnikiem drugiej siostrzenicy .

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Desia u mnie na każdym kroku są zjazdy dla wózków . Poza przejściami dla pieszych nie zamierzam chodzić
Stary 2011-10-20, 20:04   #1551
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
To u mnie jest zupelnie inaczej! Adas jest 100% synkiem mamusi, jestem mamik, mimik, mamusiaitd. Jest we mnie na maxa zakochany. Tatus jest bo jest
Pozatym jest bardzo grzeczny, tak mi sie wydaje przynajmniej
A wogole to zawsze mie sie wydawalo wlasnie ze dziewczyny w okresie dojrzewania potrafia dac popalic!
Z opoweisci ktore ja slyszalam plus z mojego domu mam zakodowane ze dziewczyny 14-15-16 letnie to czyste szalenstwo hormonow!
Chlopcy dojrzewaja jakos spokojniej.

Tikki to u nas nie wszedzie jest tak pieknie niestety!

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-10-20 o 20:05
Stary 2011-10-20, 20:05   #1552
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Mam taki przypadek w rodzince całą ciąże mówili jedno jedno a jak co do czego doszło to były dwa chociaż w dobie USG w 3D to naprawdę wydaje się nieprawdopodobne
a może to ten sam przypadek , bo to było w Wielkopolsce, dwie dziewczynki się urodziły
Stary 2011-10-20, 20:06   #1553
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

No tak człowiek wraca z uczelni i musi nadrabiać ale miło czyta się, lubię nasz wątek

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ja mam już 13
Obecnie tylko 3 nie kwitną w ogóle (w tym jeden jest w trakcie reanimacji). Reszta albo kwitnie, ale przedłuża pędy albo wypuszcza nowe
U mnie w rodzinnym domu też jest sporo ja u siebie w pokoju mam jeden, piękny, duży, fioletowy ale też coś czuję, że niedługo opadnie i trzeba będzie go ratować zmianami temperatury - to zawsze działa

Cytat:
A piwko bavaria 0,00 alkoholu znacie ? Jest takie i smakuje zupełnie jak piwo ,jest jeszcze pszeniczne to jest bez goryczki, są też smakowe, ale te smakują jak sok gazowany
Ja założyłam sobie, że w ogóle nie będę pić gazowanego jeszcze we wrześniu raz w tygodniu zdarzył mi się łyk coli, czy nawet puszka, ale teraz to już nie chcę podobno to ma potem wpływ na kolki u dziecka, a to jest jedno z najgorszych rzeczy jakie może spotkać rodziców - kolki u noworodka i walka, żeby go nie bolał brzusio. Pewnie nie tylko gazowane ma na to wpływ, ale ja wolę się wystrzegać

Cytat:
ile można pisać!!!
ale fajnie, że już macie w przybliżeniu nakreśolne czego można się spodziewać, choć to nigdy nie pewne gratulacje!

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
to mnie zdecydowanie pobiłaś

aha, byłam dzisiaj w H&M i jest promocja na swetry ciążowe (2 rodzaje) są z 80 zł na 40zł i jeszcze się bon dostaje na 20 zł za zakupy jakichkolwiek produktów z dzianiny
A jak wyglądają te sweterki? Są takie dłuższe czy raczej do spodni? I jaki mają dekolt - o ile pamiętasz?

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
mag_99 u nas kolejny dzidziuś nie wchodzi w rachube... mam zamiar się zawkładkować po połogu
Ja również chciałabym wkładkę sobie założyć na kilka lat, bo w sumie chciałabym dwójkę dzieci mieć ale jednak z dłuższą przerwą głównie ze względów stabilizacyjno-ekonomicznych... No, ale zobaczymy jak to wyjdzie, na razie mam taki plan.

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Nie wiem ja się golę jak wjechałam na porodówkę to pierwsze pytanie jakie mi zadano to to czy jestem ogolona jakoś sobie nie wyobrażam żeby inni mnie golili
No przed terminem porodu to i ja się będę golić też jestem od tego uzależniona i nie wiem jak wytrzymam, no ale ta moja gin mnie ciągle opierdziela za to

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
hej.. może wcale nie teraz mnóstwo dziewczyn ma dzieciaki tóż przed 40
moja ciocia urodzila synka w wieku 42 lat (wpadka po latach )
U mnie w rodzinie też są takie przypadki i to dzieci są zdrowiutkie i żadnych problemów z nimi nie ma, choć nie da się ukryć, że wpadkowe

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Przewaga chlopcow? SUPER
To ja dla wyrownania statystyki musze miec dziewczynke
Ja też chcę babeczkę!

Cytat:
Siostra przyrodnia mojej mamy jest młodsza ode mnie o 2,5 roku Jak leżała jeszcze w pieluchach i miała mokro to ja podobno krzyczałam: "Mamo, ciotka się zeszczała!" krąży taka rodzinna legenda. W ogóle śmiesznie jest jak laska młodsza ode mnie mówi do mojej mamy na Ty lub siostrzyczko Takie to historyje rodzinne, ale widzę, że nie tylko u mnie

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:13   #1554
cziqua
Zadomowienie

uciekam do wyrka
mąż mi powiedział że bardziej mu się podobałam w długich włosach a ja mu na to że on też bardziej mi się podobał jak nie pił piwa
ważne że ja się czuję rewelacyjnie

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:25   #1555
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:27   #1556
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
uciekam do wyrka
mąż mi powiedział że bardziej mu się podobałam w długich włosach a ja mu na to że on też bardziej mi się podobał jak nie pił piwa
ważne że ja się czuję rewelacyjnie
oj tam oj tam
Stary 2011-10-20, 20:29   #1557
julliczka
Rozeznanie

O rrraju - co ja dziś przeżyłam, pyszne pierogi z jagodami chciały mnie zabić .
pojechałam na miasto i coś mnie zemdliło, to zawracałam do domu, ale nie dałam rady, zatrzymałam się na jakiejś osiedlowej uliczce, wyszarpałam reklamówkę i zwróciłam kilka pierożków w samochodzie Ściskało mnie jeszcze w brzuchu, złapałam chwilę wytchnienia i ruszyłam do domu a w zasadzie do łazienki i tam już rozwolnienie, w pocie czoła, ledwo na siedząco, myślałam, że zejdę z tego świata jak już oddałam co miałam oddać, położyłam się i tak leżałam dwie godziny, nie miałam siły się podnieść. Jeju jak się bałam, że coś złego się dzieje, że te bóle brzucha niekoniecznie mogą być od jelit..takiego miałam stracha, że nie macie pojęcia. Ale nic, nie ma plamień, w zasadzie wreszcie się całkiem wypróżniłam. Ale sama nie wiem czy pójść do lekarza, bo się boję, że może jednak coś mi zaszkodziło? Chociaż teraz nic się nie dzieje, tyle, że nie mam chęci już nic jeść jak na razie. TŻ w trasie, więc przez telefon mnie wspierał i podsumował "no to maluch nie lubi pierogów z jagodami"

---
a propos bliźniaków - ojciec TŻ chciał żebyśmy bliźniaki mieli, jak wróciliśmy z usg to zapytał czy bliźniaki będą Całe szczęście nie - ja podziwiam mamy, które rodzą bliźniaki i więcej dzieci za jednym zamachem. Nie wyobrażam sobie ogarnąć jednego maluszka, a co dopiero kilka naraz

nasza kruszynka już z nami

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2011-10-20 o 20:33
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:37   #1558
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
No tak człowiek wraca z uczelni i musi nadrabiać ale miło czyta się, lubię nasz wątek

U mnie w rodzinnym domu też jest sporo ja u siebie w pokoju mam jeden, piękny, duży, fioletowy ale też coś czuję, że niedługo opadnie i trzeba będzie go ratować zmianami temperatury - to zawsze działa

Ja założyłam sobie, że w ogóle nie będę pić gazowanego jeszcze we wrześniu raz w tygodniu zdarzył mi się łyk coli, czy nawet puszka, ale teraz to już nie chcę podobno to ma potem wpływ na kolki u dziecka, a to jest jedno z najgorszych rzeczy jakie może spotkać rodziców - kolki u noworodka i walka, żeby go nie bolał brzusio. Pewnie nie tylko gazowane ma na to wpływ, ale ja wolę się wystrzegać

ale fajnie, że już macie w przybliżeniu nakreśolne czego można się spodziewać, choć to nigdy nie pewne gratulacje!

A jak wyglądają te sweterki? Są takie dłuższe czy raczej do spodni? I jaki mają dekolt - o ile pamiętasz?

Ja również chciałabym wkładkę sobie założyć na kilka lat, bo w sumie chciałabym dwójkę dzieci mieć ale jednak z dłuższą przerwą głównie ze względów stabilizacyjno-ekonomicznych... No, ale zobaczymy jak to wyjdzie, na razie mam taki plan.

No przed terminem porodu to i ja się będę golić też jestem od tego uzależniona i nie wiem jak wytrzymam, no ale ta moja gin mnie ciągle opierdziela za to

U mnie w rodzinie też są takie przypadki i to dzieci są zdrowiutkie i żadnych problemów z nimi nie ma, choć nie da się ukryć, że wpadkowe

Ja też chcę babeczkę!

Siostra przyrodnia mojej mamy jest młodsza ode mnie o 2,5 roku Jak leżała jeszcze w pieluchach i miała mokro to ja podobno krzyczałam: "Mamo, ciotka się zeszczała!" krąży taka rodzinna legenda. W ogóle śmiesznie jest jak laska młodsza ode mnie mówi do mojej mamy na Ty lub siostrzyczko Takie to historyje rodzinne, ale widzę, że nie tylko u mnie
kolek nie życzę nikomu ,koleżanki dziecko miało, ale z tym gazem to chyba jakiś zabobon jest , tak mi się zdaje, bo to chyba nie jest możliwe,żeby to mogło wpłynąc na funkcjonowanie jelit u niemowlaka,no ale któż to w sumie wie, ja piłam wodę gazowaną i mała kolek nie miała, no ale jak to się mówi, strzeżonego Pan Bóg strzeże
a że gazowane to dla żołądka niezdrowe to tak dla siebie sobie można odpuścić

no ale czasem ma się chęć na piwko to można sobie wygazować i wypic troszkę
Stary 2011-10-20, 20:43   #1559
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

julliczka bidusia
Stary 2011-10-20, 20:45   #1560
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
a może to ten sam przypadek , bo to było w Wielkopolsce, dwie dziewczynki się urodziły
Nie to było akurat dwóch chłopców widocznie było więcej takich przypadków

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości