|
|
#3361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() alem piekny płaszczyk widziała eeee.... w okolicach basenów zamszowy, taki jak chciałam se kupić w orsay kiedyś ale nie kupiłą bo brakło
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
eeee nie było źle - w sumie nie jeżdząc do sklepów i nie widząc co jest - nie wchodząc na all - żyło się całkiem spoko - nie odczuwalam braku niczego
zaoszczędziłam wtedy na samochód - stary ale jednak - najfajniejszy był brak odczuwania tego ze "musze to mieć" teraz też mi sie tak zrobiło ( ciekawe kiedy mi przejdzie )
|
|
|
|
#3365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde... ja tez tak chce.. tzn nie chcieć niczego chce
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie to mija, to jest stan przejściowy - zwłaszcza że uwielbiam tyle rzeczy ale powiedzmy ze się nasyciłam - az do opustoszenia zasobów, zapasów jakoś przezimuję |
|
|
|
|
#3367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chcę mnóstwo rzeczy
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
myślę
![]() dawno jej nie widziałam ![]() Cytat:
ale musiałbym przymierzyć ![]() dobry wieczór ziuty trzy
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez zapasy mam na myśli nie standardowe zapasy a coś w stylu - nakupiłam mydeł czekam na czyszczacze Lusha - wszystkiego używam na bieżąco - ale n trochi zajmie to zużywanie i tak "amortyzuję" i czuję się nasycona w tej branży - nie mam po co szukać myjaczy bo mam tyle że końca nie widać z kosmetyków też zużywam wolno bardzo jedynie buty i płaszcze korcom ale mam bana - i kropka - nie mogiem chodze w tym co mam - ładnym nawet
|
|
|
|
|
#3370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie zapasy to i ja mam i dziś se odmówiłam cynamonowego masła do ciała, bo mam jeszcze 2 z Biedry i kawałek Physiogela od wizażu.... makijażowych też mam w ciul , minerałki som wydajne ![]() ale np bym chciała porządny tusz do rzęskóf i bym chciała puder taft co podwaja ilość włosów... jeszcze zapas hydrolatów bym chciała i reszta to już życzenia łaszane, buty , wiesz jakie, jakieś swetrol ciepły, tregginsy o takie o...... i perfumy nowe
|
|
#3371 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
fajne
|
|
|
#3372 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() świetnie wyprofilowane sa te koturny, nie czuć wysokości, trochę jednak są za wąskie i potrzebuję rozmiar większe niż zazwyczaj, gdyby miały czubek szerszy i płasko-zaokrąglony byłyby idealne dokładnie, znam ten mechanizm, tak naprawdę mało co jest do życia i szczęścia potrzebne a oglądanie sklepów generuje potrzeby, tak więc nieoglądanie = niewydawanie i wcale nie ma dyskomfortu z tego powodu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w temacie narzekalniowych wynurzeń- chyba z pięć minut bezskutecznie gmerałam przy zamku kluczem,żeby otworzyć drzwi od mieszkania, zanim dotarło do mnie,że gmeram kluczem od auta
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Czuje się dzisiaj jakbym po mnie czołg przejechał
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę mieć ( i mam) błyszczyk sztuk jeden z haema 3letni - nawilża ale bez tuszu i hydrolatu to ajk bez wody - ba, prędzej bez widze życie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3376 |
|
Nindżopesz
|
W temacie pracy rozmyślam nad sprzedaniem nerki
![]() Ktoś reflektuje? |
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje marzenie próbowałam, nie udało się Strasznie się czuję A jak sobie pomyslę, że będzie listonosz z dwiema przesyłkami, to mi się rzygać chce Jak pomyslę, co będzie
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedaż nerki jest zabroniona
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
AA śledziona? Myslałaś?
|
#3380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ma jakiego nagrania , sztuki czy czego ![]()
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nie udaje chyba nigdy do końca to jak te wiatroki czy inne syzyfy |
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten mydlany posmak ![]() te bez glona to jadam ![]()
|
|
|
#3383 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro utrzymujesz kolekcję na jednym poziomie tylko potrzebujesz zmian to chyba nic złego, W. powinien to zaakceptować Cytat:
![]() ja nie rozumiem potrzeby zawijania się w kołdrę jak można w zamian sie owinąć o TŻa, stąd moje ogólne zdziwienie w tym temacie Cytat:
Cytat:
ja im mam mniej kasy tym więcej rzeczy kcem otworzyli u nas w Silesii New Look i River Island, to jak bylismy w kinie, to przy okazji zajrzałam z ciekawości i wszyskto bym kupiła, milion rzezy mi sie spodobało, a nie mogę kupić ani jednej ![]() a ile niej więcej idzie tak standardowo? Cytat:
ja mniej hardcorowo często próbuję otworzyć korytarz kluczem od mieszkania i odwrotnie, ale mam w jednym pęku je to się mogą pomylić (oprócz tego ze kształtem i kolorem są zupełnie różne )
|
|||||
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pff "dobre-kufa-sobie " jak kciąłam kupować to ich nie było - tera niech mnie cmokną ![]() ( a była czarna tunika/sukienka z rozdartymi plecami? )
|
||
|
|
|
#3385 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak akurat już nie potrzebuję sukienek, no ale cóż Jakieś foto tej tuniki? Cytat:
|
||
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

)

ale bez tuszu i hydrolatu to ajk bez wody - ba, prędzej bez widze życie 

sprzedaż nerki jest zabroniona
nie ma jakiego nagrania , sztuki czy czego 
skoro utrzymujesz kolekcję na jednym poziomie tylko potrzebujesz zmian to chyba nic złego, W. powinien to zaakceptować 
)
pff "dobre-kufa-sobie " jak kciąłam kupować to ich nie było - tera niech mnie cmokną
) jak akurat już nie potrzebuję sukienek, no ale cóż