|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Ktosiu to teście faktycznie, lepszego momentu nie mogli sobie wybrać
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj na kurs, właśnie idę się szykować
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu zgadzam się w 100%. A swoja drogą nie wiedziałam, ze tamte są w płynie
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Tylko rotawirusy są w płynie. Pneumokoki w zastrzyku. |
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Oddam dziecko w dobre ręce....
![]() o ile pierwszy ząbek wyszedł nie zauważony tak drugi daje nam popalić. Lila cały czas płacze, ząbek widać pod dziąsłem, już prawie prawie jest na wierzchu...bidula płacze aż się zanosi. Dałam paracetamol i czekam aż przestanie ją boleć. A na dodatek znowu jestem z nią sama Cytat:
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym chyba nie szczepiła na rota i pneumo. Nie inetersowałam się tym jakoś dokładnie, ale z tego co w necie wyczytałam to raczej nie.
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do szczepionek, to opinie lekarzy mówią same za siebie. Mojej koleżanki syn cofnął się po odra+świnka+różyczka A tych niestety już pojedynczych nie ma
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
przysnęła...wreszcie bo już miałam ochotę skakać przez okno mimo że to tylko pierwsze piętro i to niezbyt wysokie
może ten paracetamol zaczął działać. Zjadła obiadek z mięskiem popiła odrobiną soczku z wodą i zasnęła. Uff. Nie wiem co mam zrobić by zechciała pić z butelki. Już różne smoczki i butelki były w użyciu, dzisiaj po podaniu paracetamolu z tej miarki takiej nakrętkowej doszłam do wniosku że może spróbuję tak podać picie. Część się wylała na brodę ale trochę też wypiła. Muszę chyba kupić kubeczek z medeli do picia dla niemowląt.
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu - na pielegniarke brak slow! dobrze ze macie na razie spojoj ze szczepieniami. Mnie wczoraj wkurzyla lekarka-nie bylo naszej pediatry wiec musilelismy isc od innej. Tomus darl sie niesamowicie przy osluchiwaniu-czego nigdy wczesniej nie robil! ona go dalej osluchiwala i nie slyszala albu udawala ze nie slyszy jak mowie ze go uspokoje. On ze smokiem w buzi nawet plakal! mnie sie serce krioiło juz nie mowiac o tym ze co ona mogla wyslyszec na plucach czu serduszku jak on sie tak darł! masakra-wyszlam stamtad taka nabuzowana ze szok. Wracalam autem i dwa razy mi zgaslo bryyy
Bzyczka - wspolczuje zbakow! dawaj Lilke ja sie zaopiekuje chociaz na chwile sobie odpoczniesz!! buziaki dla was A odnosnie szczepionek-my szczepimy zwyklymi bezplatnymi i wcale tego nie zalujemy. Jest sporo lekarzy ktorzy namawiaja na skojarzone tylko dlatego ze jak takimi szczepia to maja profity od firm je sprzedajacych! Na pewno sa tu jakies zwolenniczki KREWETEK! moj braciszek mnie meczy ze chce sprobowac jak smkuja. Ponoc sa jakies w biedronce w panierce. Ze tak powiem z cztm to sie je ?? z jakimis sosami? jak sa w panierce to jak sie przyrzadza-do piekarnika. A mrozone czy swieze ze gotuje?? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-10-20 o 16:35 |
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wcale się nie dziwię, ze się wkurzyłaś.A powiedz, co zrobisz ze szczepionką odra+świnka+różyczka? Jak czytam o tym to mi ciarki przechodzą Co do krewetek to nie pomogę, bo nie jadłam nigdy. |
||
|
|
|
#2741 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Milej imprezy baw sie dobrze ![]() Cytat:
krotko zwiezle i na temat ![]() Cytat:
![]() niestety ... Cytat:
![]() Nie chce mi sie z lozka wychodzic ...
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ile pospało moje dziecię....20 min całe...
Katuniu krewetki jak są już w panierce to w głębokim oleju smażę i potem zjadam z sosem z tao tao takim ostrym, albo czosnkowym. A jak bez panierki to obsmaż na maśle z dużą ilością czosnku i z sałatą lodową można podać mniam zjadłabym krewetek. Może na urodziny sobie zażyczę ![]() już wiem co to za sos ten z tao tao, słodko ostry ![]() Ktosiu o taki kubeczek mi chodzi http://allegro.pl/kubeczek-do-karmie...886398474.html
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-10-20 o 17:42 |
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia to szkoda.
A moj maz wyczul zuzce zeba! mamy pierwszego ![]() pierwsyz zab po skonczonym 10miesiacu ![]() bzyczka podobny kubeczek-pokrywle maja butelki lovi jak chcialam zuzke uczyc z kukbka zwyklego to wlansi epokrywki poszly w ruch ![]() katiuniu - ja moze i bym krewetki lubila - tylko nie umiem zorbic zawsze smakowala mi salatka z superficha z krewetkami albo kalmarami. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-10-20 o 18:37 |
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia gratki dla Zuzki, za ząbka
|
|
#2745 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, zeby Lilka poszła spać bez problemu ![]() Cytat:
za pierwszy ząbek---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- A Ty co tak późno dzisiaj? |
||
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o to super gratki dla malej ![]() ![]() Zawiozlam aplikacje zobaczymy co bedzie .. zjadlam kanapke z zoltym serem ..ale cos nie bardzo mi to szlo
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie cierpiałam tego uczucia jedzenia rosnącego w buzi
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie czuje sie za dobrze ... wcisnelam ta kanapke na sile ![]() a tu obiad trzeba ugotowac ..
|
|
|
#2750 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() padam na twarz.... jutro praca 7-12, a na 13 do szkoły iiii do 20 |
||
|
|
|
#2752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no musze musze... na razie nic nie robie, ale jak tylko tz wyjedzie to bede codziennie sie uczyc po godzince... bo teraz to zawsze jest cos lepszego do roboty, a potem bedzie nudno
![]() Cytat:
a ja sie na tyle na tym nie znam zeby ich pilnowac, jak robia... a jesli kiedys podejmiemy decyzje ze wyjezdzamy na stale to najwyzej sie domek sprzeda... ale na razie nie wyrokuje bo roznie moze byc...Cytat:
no ale z tej drugiej niemieckiej firmy koles mowil ze bedzie dzwonil do tz za pol roku zapytac czy nie zmienil zdania ![]() A dla odmiany dzis do tz dzwonili z czech ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj biedny Tomcio kuruj go!!Cytat:
![]() Cytat:
czy jest w k napisane bo starankowego nie nadrabiam bo mnie nie dotyczy........a wlasciwie to nie dotyczyl bo wczoraj moj mezus stwierdzil ze wlasciwie to chcialby miec dzidzi i zaczelismy dzialac ![]() :brzyda l: ale szczerze to dzis mam mieszane uczucia i sama nie wiem czy bym chciala aby sie udalo.... dziwna jestem wiem
|
||||||
|
|
|
#2753 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tam dziewczyny glosowalyscie na Mazury jako 7 cud swiata? Bo juz nie duzo czasu zostalo
|
|
|
#2755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalatana dziewczyna z Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do mieszanych uczuć jeśli chodzi o staranka to chyba normalne ![]() Babeczko, Ty się cieszysz z uciekającego czasu a ja próbuję go złapać, bo przecieka mi przez palce
|
|||
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za info o krewetkach, brat kupil takie w panierce z biedronki i jutro bedziemy kosztowac-ciekawe jak to smakuje i czy nam zasmakuje
Tylko nad jakims sosikiem trzeba jeszcze pomyslec. Mam nadzieje ze wasze slowa zdrowka dla Tomcia pomoga! na szczescie spi na razie spokjniej duzo niz wczoraj, ale noc jest dluga wiec zmykam chociaz troche odpoczac. Jutro sami w domu bo mezul do pracy idzie. dobranoc |
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
o widze ze bylam wczoraj ostatnia a dzis pierwsza
![]() wstawac spiochy! ja jak nigdy mialam pobudke o 6-Tomus przez nocne picie wstal caly posikany i juz nie umial zasnac gryyyy |
|
|
|
#2758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez komentarza ![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia w działaniach ![]() Cytat:
Cytat:
ja jestem, jak zwykle obolała, nie wiem czy to już mi się biodra poszerzają czy od leżenia już bolą zobaczymy jak wrócę do pracy i może poszukam jakiś ćwiczeń na necie dla ciężarnych
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
my też już nie śpimy
Lilka jak zasnęła wczoraj o 19.30 to obudziła się o 4 najadła i poszła dalej spać do 7,30 a wstałam do niej jakieś 20 min później. Tak więc nocka spoko luz Katunia oby Tomkowi szybko przeszło Kliwia z lovi to te kubeczki 360` ??bo one chyba są dla starszych dzieci. Zuzka już z takiego pije? No one są fajne.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-10-21 o 08:23 |
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
katunia widze cię na gg
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

A tych niestety już pojedynczych nie ma

antybiotyk od wczoraj mamy. w nocy strasznie kaszlal i to nie dawalo mu spac, w koncu wyladowal z nami w lozku i pol nocy przespal na moich kolanach, glowa mnie od rana juz boli a pogoda tez nie nastraja pozytywnie...
jak chcialam zuzke uczyc z kukbka zwyklego to wlansi epokrywki poszly w ruch 
za pierwszy ząbek

zobaczymy jak wrócę do pracy i może poszukam jakiś ćwiczeń na necie dla ciężarnych