|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
gdzie są napisy ?
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
napiprojekt ściąga,pewnie z napisy24
![]() Co do odcinka: Fajny, nawet trzymał w napięciu, ale Ali strasznie mnie irytowała, na prawdę nie rozumiem czemu dziewczyny ją znosiły ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam odcinek, szału nie było..
Czy to wygląda na to że Lucas jest A?? Sama na miejscu dziewczyn sprzątnęłabym Alison
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
No i znów zawiodłam się na odcinku. Właściwie to nic nowego się nie dowiadujemy. Zapewne to Lucas szamotał się z Ali, ale nie wydaje mi się, że to on jest A. Podobała mi się Jenna, fajnie wygląda bez okularów, ma piękne oczy
Może odcinki poprawią się w styczniu ? Oby !
|
|
#3755 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Właśnie skończyłam oglądać ten halloweenowy odcinek i szału nie było
Spencer i Em wyglądały fajnie w swoich kostiumach. Em jak Nicole Scherzinger w jednym ze swoich teledysków Noel miał przerażający strój Oczywiście dalej nie rozumiem, czemu dziewczyny przyjaźniły się z Alison, czemu były takie posłuszne i zmanipulowane
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Jenna jako Gaga - super ! Mi kostium Spencer przypominał Fionę ze Shreka
|
|
#3757 | |
|
Raczkowanie
|
Odcinek fajny ale liczyłam na rozwiązanie jakiś zagadek :P
Jenna wyglądała super! Wydaje mi się ,że Mona i Lucas połączyli siły.w końcu dlatego byli pokazywani razem w ujęciach. Jednak nie wydaje mi się ,żeby to Lucas zaatakował Alison bo wtedy nie pokazali by jego twarzy. razem z Moną pewnie wysyłał Alison jakiś pogróżki ale nie był by w stanie kogoś zabić. Zastanawia mi też brat Alison przecież oni mieli kręcić jakiś film i może to on był przebrany także w ten kostium. JEsli chodzi o bliźniaczki to wydaje mi się ,że to obecna Alison zabiła bądz raniła swoja siostre. Rodzice wysłali ja do wariatkowa i ona stamtąd uciekła i zabiła swoja siostre i podawała sie jako Alison. Była zdolna do wszystkiego nawet zabic Jenne podczs podpalenia garażu. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Motyw z bliźniaczkami na początku odcinka też wydaje mi się podejrzany. Może faktycznie to będzie pokrywało się z tym, co było w książce
|
|
#3759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą na forum na filmwebie ktoś zauważył, że jak pokazują pokój Alison to na ścianie wiszą obok siebie trzy zdjęcia: Alison-Jason-Alison. Po co miałaby wieszać bok siebie dwa prawie identyczne (lustrzane odbicie) zdjęcia. Zresztą ktoś z produkcji filmu mówił, że w pokoju Alison znajdują się dodatkowe wskazówki. Chyba, że zrobili tak specjalnie, żeby nas wkręcić, a prawda będzie zupełnie inna- to też by było super ![]() Zdjęcie z tego forum: http://tinypic.pl/shee1ipnakjh Agniesiaa mi się wydaje, że dziewczyny przyjaźniły się z Ali, bo ta mogła im pomóc (jak np. Spencer), a przy okazji dużo o nich wiedziała i miała na każdą haka. No i świetnie nimi manipulowała. A one wiedziały, że bez niej będą "nikim"- nie dostaną zaproszenia na imprezę, będą traktowane jak Noel, albo Mona itd. |
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
[COLOR="White"]
Cytat:
![]() Odcinek cienki. I boję się, że kolejny mimo zapowiedzi też będzie taki ![]()
|
|
|
#3762 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
A ta serialowa to trwała chyba tylko dlatego, że zwyczajnie dziewczyny były słabe.
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to żadna przyjaźń. Gdyby Ali była ich przyjaciółką, to mówiła by im o swoich tajemnicach, lękach itp. A Ali chciała mieć swoją świtę i żeby przytrzymać dziewczyny przy sobie miała z nimi tajemnice.
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm faktycznie dziwne to trochę z tymi zdjęciami u Ali w pokoju
Promo następnego odcinka wydaje sie ciekawe, ale zapewne znów powieje nudą
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
jak pisałam wcześniej odcinke nudny jak flaki z olejem i nic nie wyjaśnia.
Na 100% to nie Lucas szamotał się z Ali bo jego twarz pokazali, a tej drugiej osoby pod koniec nie. jestem pewna że wątek bliźniaczek będzie i to ona szantażuje dziewczyny. Kilka wskazówek było owszem - samochód z logiem kliniki psychiatrycznej, i te schowki Ali. Pamiętacie - Jason znalazł te pudełko i dał dziewczynom, ale one tej karteczki nie znalazły bo nie otworzyły? głowy tej lalki. Kolejną wskazówką jest wstawka z bliźniaczkami - nie jest to tak o sobie wstawione, ma to podtekst. Niby nikt nie zwróciłby na to uwagi - ten co książki nie czytał, ale to pewnie nawiązuje do tego że Ali będzie mieć i w serialu bliźniaczkę. Wedle spoilerów ten odcinke miał dużo wyjaśnić, a nie zrobił nic - dlaczego? Bo my się skupiłyśmy na szukaniu sprawcy, a diabeł tkwi w szczegółach i sądzę że początek z bliźniaczkami to jest owa rzecz co ma nam dużo wyjaśnić. Zresztą ta lalka od tych bliźniaczek - była baaardzo podobna do tej co Ali schowała. Czy tylko mi się zdaje?
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2011-10-21 o 17:36 |
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, ja nie pamietam nic o blizniaczkach z tego odcinku
|
|
|
|
#3767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu staram się je zrozumieć
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i tak jest ten serial zbudowany, że zamiast skupiać się na faktach, powinnimy skupiać się na szczegółach
|
|
#3769 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Nie podoba mi się postawa ojca Arii, zrzucać na dziecko odpowiedzialność i ciężar podjęcia decyzji za jego dupczenie ![]()
|
|
|
#3770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za to bardzo dobrze pamiętały takie pierdoły kto i jak był ubrany, kto z kim rozmawiał, kto jaki ruch zrobił.
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
już wiem o co chodzi z bliźniaczkami
![]() Macie racje, po coś ta bajka byla... ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak na marginesie - te dziewczynki [ bliźniaczki] mnie przerażały ![]() ten ich wzork ![]() ja oglądam - mój wchodzi i stwierdza widząc te bliźniaczki " ale one mają nosy - jak kartofle - nie jak klamka od zachrystii" rozwalił mnie ![]() Gdyby nie on, to szczerze nie zwróciłabym na ich nosy uwagi ![]() a serio takie niepasujące miały
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
aż jeszcze raz sie cofnęlam zobaczyc nosy -
rzeczywiscie! Szkoda, ze w tej bajce nie pojawil sie ich brat, w sensie Jason
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakby wszedł Jason - to było by wiadome, ale ta matka - też podobna do matki Ali, ogólnie te dziewczynki też miały coś podobnego do Ali, oczywiście prócz kartofla
|
|
#3775 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam sie z opinia, ze odcinek bez szalu. Niczego nowego sie nie dowiedzialysmy. Szkoda.
|
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
w ogole troche dziwnie, zawsze myslalam ze 'A' to skrot od Allison, ale skoro Ali tez dostawala smsy to to nie ma juz dla mnie sensu za bardzo
jedynym teraz normalnym wyjsciem bylaby sytuacja z blizniaczkami, ze Ali przyjazniaca sie z dziewczynami to nie 'prawdziwa' Ali. Z reszta jak ktos juz napisal ta teoria jest poruszana wiele razy na innych forach, przez chocby ta opowiesc z poczatku o blizniaczkach i te zdjecia w pokoju.
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
No okej, jeśli ona ma siostre - to co dalej?
Siostra ją zabiła? Kim jest A i dlaczego?
|
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
ha! miałam troszkę racji
![]() też mi się wydaje, że ta wstawka o bliźniaczkach nie była bezcelowa. A może (już tak totalnie fantazjując) może ta bliźniaczka z psychiatryka opowiedział historię komuś ze szpitala i teraz jakaś totalnie nieznana nam osoba mści się za "koleżankę z celi"? łoooo ale mnie poniosło ![]() a tych dziwaków w białych maskach było 3 w takim razie, Noel, obojnak (zapomniałam imienia ) i A.na bank też jest jakiś spisek Jenna-Mona-obojnak-policjant. wszyscy siedzą w czymś po uszy. Mimo wszystko mi odcinek bardzo się podobał, ale moze dlatego, że był tam w końcu Jason |
|
|
|
#3779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak mówię dawno czytałam i pamiętam niektóre tylko urywki:/ ale mogę się mylić i mogłam pomieszać z innymi ksiązkami tej autorki. i pewne jest to że w książce a jest mona.
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2011-10-22 o 00:33 |
|
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam właśnie odcinek, szału nie było.
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

tylko nie rozumiem po co A dręczy dziewczyny, skoro ma problem do Alison 
Może odcinki poprawią się w styczniu ? Oby !

rzeczywiscie!
Siostra ją zabiła? Kim jest A i dlaczego?