Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-22, 11:24   #4411
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

to teraz gorąca herbatka z miodem i cytryną i porządnie się wygrzewaj
a najlepiej niech Ci TŻ pomoże w wygrzewaniu się
herbatę już piję z sokiem malinowym . Wygrzewać się nie mam czasu zbytnio bo muszę się umalować, zrobić pranie, ogarnąć włosy i srruuu do pracy . A TŻ mi nie pomoże bo po 1. jest w pracy, a po 2. jestesmy lekko posprzeczani
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 11:33   #4412
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
herbatę już piję z sokiem malinowym . Wygrzewać się nie mam czasu zbytnio bo muszę się umalować, zrobić pranie, ogarnąć włosy i srruuu do pracy . A TŻ mi nie pomoże bo po 1. jest w pracy, a po 2. jestesmy lekko posprzeczani
to po pracy Twojej i jego na pogodzenie się i w celach zdrowotnych
Stary 2011-10-22, 11:35   #4413
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
masz takie prawo tak to odbierać.
i masz rację, moje życie.. nie wiem może Ty jesteś inna i inaczej byś to przeżywała.. Poza tym to jest zależne od wielu czynników wszystko.
tak, obca jestem
po prostu moje życie nie jest uzależnione od tż i już
Stary 2011-10-22, 11:35   #4414
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
to po pracy Twojej i jego na pogodzenie się i w celach zdrowotnych
zobaczymy zobaczymy
Stary 2011-10-22, 11:36   #4415
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
grzańca wypij!
Stary 2011-10-22, 11:40   #4416
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
tak, obca jestem
po prostu moje życie nie jest uzależnione od tż i już
"inna" w sensie nie jesteś mną.. Każdy jest przecież inny

moje życie też nie jest od niego uzależnione, ale to nie zmienia faktu, że bez niego jest mi trudno i nie potrafię się na dzien dzisieszy cieszyc
Stary 2011-10-22, 12:09   #4417
aleksmaslanka
Raczkowanie

Rozmiem Cie malinko że jestes kimś innym bez TŻta, ja np bardzo sie od niego uzależniłam, pod takim wzgledem ze tearaz wiele rzeczy on za mnie załatwia, ja wiem ze zawsze mi pomoże i moge na nim polegać. Nie wiem co bym zrobiła czy bym sobie w życiu poradziła bez niego.

Natomiast jesli chodzi o relacje z innymi ludźmi to wręcz czasami potrzebuje odetchnąc od niego. Lubie spotykać sie z ludźmi z mojej grupy czy miejscowości bez niego. Nie chce mieć znajomych TYLKO wspólnych z TZtem, czuję sie wtedy taka ograniczona. I uważam ze każdy powinien miec tez swoją jakas prywatność, nie przeszkadza mi ze TŻ jezdzi sobie gdzies z kolegami. Moze dlatego tak jest że zawsze byłam osoba towarzyska i miałam mnóstwo znajomych a odkad zaczełam być z TŻ to jakos ich ubyło jego kosztem, dlatego dbam tez o to aby miec punk zaczepienia inny również.
Ale sie rozpisąłam

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

I chciałam dodać Malinko że w takich trudnych chwilach najlepiej polegać na przyjaciołach. Wyżalić się powiernikowi i oczywiście NAM, to bardzo pomaga, sama byłam wiele razy w rozpaczy...
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 12:17   #4418
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
Rozmiem Cie malinko że jestes kimś innym bez TŻta, ja np bardzo sie od niego uzależniłam, pod takim wzgledem ze tearaz wiele rzeczy on za mnie załatwia, ja wiem ze zawsze mi pomoże i moge na nim polegać. Nie wiem co bym zrobiła czy bym sobie w życiu poradziła bez niego.

Natomiast jesli chodzi o relacje z innymi ludźmi to wręcz czasami potrzebuje odetchnąc od niego. Lubie spotykać sie z ludźmi z mojej grupy czy miejscowości bez niego. Nie chce mieć znajomych TYLKO wspólnych z TZtem, czuję sie wtedy taka ograniczona. I uważam ze każdy powinien miec tez swoją jakas prywatność, nie przeszkadza mi ze TŻ jezdzi sobie gdzies z kolegami. Moze dlatego tak jest że zawsze byłam osoba towarzyska i miałam mnóstwo znajomych a odkad zaczełam być z TŻ to jakos ich ubyło jego kosztem, dlatego dbam tez o to aby miec punk zaczepienia inny również.
Ale sie rozpisąłam

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

I chciałam dodać Malinko że w takich trudnych chwilach najlepiej polegać na przyjaciołach. Wyżalić się powiernikowi i oczywiście NAM, to bardzo pomaga, sama byłam wiele razy w rozpaczy...
ja może nie jestem uzależniona od niego, ale po prostu wiem, że w niektórcyh sytuacjach bez niego sobie nie poradze, bo on był moim nie tylko TŻtem, ale i przyjacielem. Tzn nadal jest, tylko teraz daleko.. dlatego nie będę taka sama jak przed jego wyjazdem..

mam oczywiście swoje życie, tylko swoich znajomych i w ogóle. Ale nie spotykałam się z nimi nigdy jakoś specjalnie, zarówno wcześniej kiedy nie byłam z TŻtem, ani potem, wiec teraz nagle też się nie zaczne z nimi spotykac tylko dlatego ze zostałam tutaj sama.

jakoś bede musiała dawac sobie rade sama tutaj, to oczywiste, ale nie ukrywam ze bedzie mi brakowało wielu rzeczy i ze ja osobiscie będę teraz inna niż wcześniej.. Każda z nas inaczej by zareogowała na "rozstanie" ze swoim TŻtem, więc wg mnie nie można powiedzieć że ktoś przesadza albo nie..

Poza tym zawsze wszystko wychdozi dopiero w praniu, jak sie doswiadcza takiej a nie innej sytuacji.
Stary 2011-10-22, 12:30   #4419
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
ja może nie jestem uzależniona od niego, ale po prostu wiem, że w niektórcyh sytuacjach bez niego sobie nie poradze, bo on był moim nie tylko TŻtem, ale i przyjacielem. Tzn nadal jest, tylko teraz daleko.. dlatego nie będę taka sama jak przed jego wyjazdem..

mam oczywiście swoje życie, tylko swoich znajomych i w ogóle. Ale nie spotykałam się z nimi nigdy jakoś specjalnie, zarówno wcześniej kiedy nie byłam z TŻtem, ani potem, wiec teraz nagle też się nie zaczne z nimi spotykac tylko dlatego ze zostałam tutaj sama.

jakoś bede musiała dawac sobie rade sama tutaj, to oczywiste, ale nie ukrywam ze bedzie mi brakowało wielu rzeczy i ze ja osobiscie będę teraz inna niż wcześniej.. Każda z nas inaczej by zareogowała na "rozstanie" ze swoim TŻtem, więc wg mnie nie można powiedzieć że ktoś przesadza albo nie..

Poza tym zawsze wszystko wychdozi dopiero w praniu, jak sie doswiadcza takiej a nie innej sytuacji.
no rozumiem Cię malinko, mysle że podobnie czułam sie gdy na jakis czas rozstałam sie z moim tżtem. Najważniejsze jest że jednak wciaz jesteście razem i tym powinnas sie cieszyc mimo wszystko
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 13:06   #4420
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
no rozumiem Cię malinko, mysle że podobnie czułam sie gdy na jakis czas rozstałam sie z moim tżtem. Najważniejsze jest że jednak wciaz jesteście razem i tym powinnas sie cieszyc mimo wszystko
oczywiscie, ze to mnie akurat cieszy i mam nadzieje, ze w tym wzgledzie nic sie nie zmieni
Stary 2011-10-22, 13:51   #4421
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Może i to jest przez tą decyzję. Uświadomiłam sobie, że ciągle o tym myślę. Z jednej strony z radości bo planuję już w myslach co igdzie będzie a z drugiej mamy obawy

Dobry wieczór...Ja dopiero usiadłam sobie. Jestem zła, zmęczona i wszystko na razZachciało mi się tego piep.rzonego remontuPrzed 8 już nie spałam, potem Tż przyszedł i się zaczęłoRozrobiliśmy tą emulsję z pigmentem i kolory wyszły ładne ale jak się nałozyło na ścianę to łzy mi napłynęły do oczu Jakbyśmy woda malowali. Farba nie chciała się trzymać na ścianach zamiast kawy z mlekiem wyszedł jakiś niebiesko-szaryDosłownie 5 razy malowaliśmy jedną mała ścianę bo poprzednia farba prześwitywałaZaczęła m płakać i co, musieliśmy jechac po zwykła farbę z Nobilesa - Jesień orzechowa. Tutaj od razu farba pięknie pokryła. Jesli ta jedna ściana z ciemnej czekolady z tej głupiej emulsji do jutra nam nie wyschnie i dalej będa zacieki to przemalowujemy na tą jesień orzechową i będę miałą jednolitę ścianyNo jestem załamana bo nic nie wyszło jak chciałam. Mieliśmy dzisiaj skończyć i Do jutra wieczora będziemy siedzieć i sprzątać. Eh... tż też już się w✂✂✂✂iał i kłóciliśmy się non stop przez to wszystko ale na szczeście rozstaliśmy się w zgodzie.
a TŻ co uważa na temat tej decyzji? ma jakieś konkretne zdanie?
Współczuje z farbą też się kłócimy z TŻ jak coś robimy i nie wychodzi ale najważniejsze, że rozstaliście się w zgodzie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
czemu się nie nadaje? Chodzi o grupę?
Bo moja krew jest niedorobiona tak jak i ja nie no, a tak serio to grupę na dawcę mam najlepszą bo 0 Rh -, ale mam upośledzone czerwone krwinki od małego z tym walczę i w ogóle, ale nie dość, że mam ich mało to są słabe, ale to ani anemia, ani białaczka, z tym, że muszę często robić badania krwi, żeby się nie okazało, że jedno z tych mam

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ale teraz ja potrzebuję waszej pomocy... Dostałam dziś od znajomej siostry TŻ propozycję pracy w soboty i niedzielę, lub tylko w któryś z tych dni. No i się zastanawiam - bo będziemy się z TŻem widywać rzadziej, ale zarobię nie 260zł. ale jakieś 500zł albo i więcej
No i człowiek nie wie co zrobić Poradzicie??
A teraz oglądam "Nie mów Pannie młodej".
Ja bym brała w sumie. Chyba, że obecni pracodawcy jak się dowiedzą, że masz drugą pracę to Cię zwolnią :P więc ja bym z nimi pogadała, a potem podjęła decyzję a co to za praca?

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
mam dylemat z kamerzysta...
1. ten co wam pokazywalam, u ktorego bylam zakochana w plenerach, w sumie on tam mial tylko plenery.
2.filmowal u kuzynki tż na weselu 2 lata temu. film nam sie baaaardzo podobal, nie wiem jakie robi plenery. teraz mi podeslal czolowke z lipca tego roku i tez fajna.
cena pewnie bedzie podobna.
najlepiej by sie bylo z nimi obydwoma spotkac. i tu jest problem... bo jeden jest w krakowie (60km) a drugi w jedrzejowie (50km) czyli dwie przeciwne strony.
jeden robi swietne plenery a drugi fajne filmy bo widzialam juz. tylko pytanie czy warto dla samego pleneru... bo chyba wlasnie film jest najwazniejszy... a plenery pewnie tamci tez robia bo teraz to taka juz podstawa. no nie wiem
wstrzymam sie do tych targow i moze tam cos jeszcze wyczaje...
Ja bym brała tego co robi dobre filmy z wesela plener robi się w sumie dla zdjęć, jeśli ma zrobić piękny film z pleneru a kichę z wesela to miałabym takiego kamerzystę gdzieś

Cytat:
Ale sie rozpisąłam
Totalnie się zgadzam

Cześć
Ja po pracy i czekam na TŻ bzyknę go i pójdę spać i to jest plan na pozostałą część tej kijowej soboty, bo jest mi zimno i jestem nieszczęśliwa

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

No nie i muszę wyjść spod kołderki
Lecę na zakupy z TŻ

Kurcze, Dziewczyny, chyba nigdy nie wykończymy tego wątku
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 14:02   #4422
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

i ja się żegnam na dzisiaj już. Uciekam do pracy. Papa
Stary 2011-10-22, 14:22   #4423
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
o to pięknie jeszcze za wcześnie, żeby mówić o nim TŻ? czy już w sam raz?
Zdecydowanie za wcześnie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
wymęcz ciacho w tańcu
Nie ma sie czego bać pobierają tylko 0,5 l
Ja oddaje od kilku lat juz
A wczoraj sie zarejestrowałam na strone DKMS
Wymęczę
450 ml pobierają
W DKMSie też jestem Już prawie 2 lata

Cytat:
uuuu potem nam wszystko opowiesz i pokażesz na fotkach, tak

Ogarnęłam już dom Wczoraj byłam z siostrą w klubie, dawno się tyle nie śmiałam Ogólnie bardzo sympatycznie. A dzisiaj jadę do kina a później do innego klubu
A z Ciachem zobaczymy się dopiero w piątek przed imprezą. Bo na ten weekend nie wrócił z pracy do Polski... Także będzie ciekawie w piątek

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 14:55   #4424
dahna1990
Zakorzenienie

Dzień dobry
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 15:04   #4425
anuleczek19
Zadomowienie

Dzien dobry, przyleciałam sie tylko przywitać i uciekam
Nadrobiłam was ale nie będe juz cytowac.
Jestem po 3 shredzie, lece się kąpać i szykować bo jedziemy z Tż na mecz siatkówki Zajrze tu pewnie dopiero jutro ;-)

666 post

A.H

Edytowane przez anuleczek19
Czas edycji: 2011-10-22 o 15:08
anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 15:24   #4426
malinka9191
Zakorzenienie

ale tu cisza
Stary 2011-10-22, 19:48   #4427
Niusia22
Zadomowienie

Hejka
ale mam nadrabiania, chyba z 25 stron
to sie zabieram za czytanie
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:14   #4428
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze no... nie wiem jak Cię pocieszyć

z tego co pamiętam to Ty też malowałaś emulsją z pigmentem i druga malinka też więc nie wiem dlaczego mi takie g.ówno wyszło
Ja malowałam gotowym kolorem, bez pigmentu

Cytat:
my maliny jak zwykle coś wspólnego mamy, szkoda tylko, że tym razem takie coś

dokładnie, to, że jest taki słaby kontakt to jest okropne, tym bardziej jak się pisało po około 80-100 sms-ów dziennie, czasem więcej.. i miało się TŻta na wyciągnięcie ręki, a tu nagle tak z minuty na minutę koniec z tym

ale szczerze powiedziawszy nie mam nawet sił na płacz już nie wiem jak ja wytrzymam ten czas nawet nie wiecie ile bym dała, żeby tylko móc być teraz z nim żeby to nie obcy ludzie siedzieli z nim w busie, tylko ja

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

póki nic mnie nie pocieszy, ale dzięki, że jesteście.. tomi naprwdę dużo daje, ze mogę sie wzalic

ja malowałam własnie z pigmentem i bylo ok.. ale to tez zalezy od farby białej.. bo raz miałam w domu taką, że tylko nadawała sie na śmieci
Kochana musisz to przetrwać, nie masz innego wyjścia
ja tez bym oddałą bardzo dużo żeby być z tz ale neistety nie jest to teraz możliwe
Dobrze, ze ta praca jest. Bynajmniej troche szybciej leci...

Cytat:
Musisz się trzymać Dacie radę, na pewno

Tak I mówiłam, że październik 2012

zaraz zaglądam

O kurde Współczuję.
My też z TŻem się kłócimy jak coś robimy i to nie wychodzi

Dobry wieczór
Ja już w domku po 13godzinach pracy i jakoś nie czuję się zmęczona No ale zaraz muszę iść spać, bo jutro z rana pobudka. Koło 12 przyjeżdżają moi rodzice, zostaną na obiad na który z TŻem serwujemy pizze
TŻowi przedłużyli umowę - na pół roku. Następna już na stałe. I dostał podwyżkę 100zł

Ale teraz ja potrzebuję waszej pomocy... Dostałam dziś od znajomej siostry TŻ propozycję pracy w soboty i niedzielę, lub tylko w któryś z tych dni. No i się zastanawiam - bo będziemy się z TŻem widywać rzadziej, ale zarobię nie 260zł. ale jakieś 500zł albo i więcej

Hmm... ja bym sie chyba zdecydowała
no ale porozmawiaj jeszcze z tz i podejmijcie wspolnie decyzje

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:17   #4429
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niusia22 Pokaż wiadomość
Hejka
ale mam nadrabiania, chyba z 25 stron
to sie zabieram za czytanie
to nadrabiaj nadrabiaj za karę teraz

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Kochana musisz to przetrwać, nie masz innego wyjścia
ja tez bym oddałą bardzo dużo żeby być z tz ale neistety nie jest to teraz możliwe
Dobrze, ze ta praca jest. Bynajmniej troche szybciej leci...
to na pewno w pracy tyle się nie myśli... ja licze, że dzieki tej chorej szkole tez mi jakos szybciej leciec bedzie
Stary 2011-10-22, 20:27   #4430
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
a TŻ co uważa na temat tej decyzji? ma jakieś konkretne zdanie?
Współczuje z farbą też się kłócimy z TŻ jak coś robimy i nie wychodzi ale najważniejsze, że rozstaliście się w zgodzie

Bo moja krew jest niedorobiona tak jak i ja nie no, a tak serio to grupę na dawcę mam najlepszą bo 0 Rh -, ale mam upośledzone czerwone krwinki od małego z tym walczę i w ogóle, ale nie dość, że mam ich mało to są słabe, ale to ani anemia, ani białaczka, z tym, że muszę często robić badania krwi, żeby się nie okazało, że jedno z tych mam

Ja bym brała w sumie. Chyba, że obecni pracodawcy jak się dowiedzą, że masz drugą pracę to Cię zwolnią :P więc ja bym z nimi pogadała, a potem podjęła decyzję a co to za praca?

Ja bym brała tego co robi dobre filmy z wesela plener robi się w sumie dla zdjęć, jeśli ma zrobić piękny film z pleneru a kichę z wesela to miałabym takiego kamerzystę gdzieś

Totalnie się zgadzam

Cześć
Ja po pracy i czekam na TŻ bzyknę go i pójdę spać i to jest plan na pozostałą część tej kijowej soboty, bo jest mi zimno i jestem nieszczęśliwa

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

No nie i muszę wyjść spod kołderki
Lecę na zakupy z TŻ

Kurcze, Dziewczyny, chyba nigdy nie wykończymy tego wątku

Ja chce Mojego D. bzyknąć

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Dzien dobry, przyleciałam sie tylko przywitać i uciekam
Nadrobiłam was ale nie będe juz cytowac.
Jestem po 3 shredzie, lece się kąpać i szykować bo jedziemy z Tż na mecz siatkówki Zajrze tu pewnie dopiero jutro ;-)

666 post

za shreda i za 666 post

Cytat:
to nadrabiaj nadrabiaj za karę teraz

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

to na pewno w pracy tyle się nie myśli... ja licze, że dzieki tej chorej szkole tez mi jakos szybciej leciec bedzie

kochana szkoła da Ci dużo zobaczysz

Dobry wieczór piekne
Troszke dało w kość w pracy,
no ale teraz juz sobie poćwiczyłam i zaraz lece wziąć zimny prysznic
a potem chyba wypije piwko z bratem

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:31   #4431
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
A co było nie tak? Napisz, bo jak nie warto iść to zaoszczędzę trochę czasu. Byłaś na tych w chemobudowie?
A bo głównie to były salony sukien, a na to za wcześnie. Myśleliśmy że znajdziemy fotografa ale nic mi sie nie podobało. Gdzieś kiedyś przeczytałam że Ci dobrzy nie muszą się wystawiać na takich targach i to chyba prawda.
A i miałam zrobiony próbny makijaż i świeciłam się strasznie juz po godzinie, miałam zrobione wielkie placki z różu na policzkach... masakra

malinka9191 kochana rozumiem jak jest Ci źle Musisz być silna. No i masz nas jakby coś

Obejrzeliśmy z TŻ przed chwilą "Ostatnią Piosenkę". Gdyby to nie było na podstawie powieści Sparksa to chyba bym tego nie wytrzymała. Gra aktorska Miley Cyrus i jej miny - bezcenne
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:33   #4432
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
kochana szkoła da Ci dużo zobaczysz
mam nadzieję.. z tym, że trochę się obawiam, że moze być gorzej, bo wiecie jaki mam stosunek do tej szkoły..

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-10-22 o 20:35
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 20:35   #4433
meg22
Zakorzenienie

W Gdańsku targi ślubne są dopiero pod koniec stycznia trzeba się wybrać i zobaczyć co mają ciekawego
Stary 2011-10-22, 20:35   #4434
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
malinka9191 kochana rozumiem jak jest Ci źle Musisz być silna. No i masz nas jakby coś
wiem, i dziękuję Wam
Stary 2011-10-22, 20:52   #4435
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym spróbowała tej pracy a jeśli bym nie dawała rady t bym zrezygnowała

Malinko dam Ci dużego buziaka bo wiem, że i tak cię nie pocieszęA Tż się już odzywał od wczoraj, że dojechał czy nie?

Dobry wieczór...
Jestem padnięta. Pokój już skończony i tylko zstało sprzątanie ale zostawię to chyba na poniedziałekJak oś się nie cieszę i sama nie wiem dlaczego. Może ze zmęczeniaOczywiście mojemu ojcu kolory się nie podobają i stwierdził, że "znowu malujemy? przecież malowaliśmy rok temu"taaaa.... chyba 4 lata temu a ściany były już tak brudne, że aż wstyd było kogoś zaprosić do tego pokojuJak posprzątam to zrobię fotki i wrzucę do klubu

Nie wiem czy to pisała sayuri czy FlightlessBird co do tego jakie ma zdanie mój Tż na temat decyzji. Mój tż bardzo chce ale chyba tak naprawdę nie wie co będzie go tutaj czekać. Bo nie raz mi mówi, że go coś denerwuje u mie w domu a co dopiero jak tu zamieszkaBoję się tego. I powiem Wam szczerze, że im więcej o tym mslę tym bardziej oddalam się od tego Już naprawdę nie wiem co robić taki mam mętlik w głowie. Nawet taka głupia sytuacja z ojcem a mi już się krew podnosi. Bo ckolwiek ym nie zrobiła to by mu się to nie podobałoI wtedy mam ochotę wyjśc z tego domu i już nie wrócićTakże nie wiem co z tego wyjdzie.

Edytowane przez dastin
Czas edycji: 2011-10-22 o 21:06
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 21:00   #4436
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Malinko dam Ci dużego buziaka bo wiem, że i tak cię nie pocieszęA Tż się już odzywał od wczoraj, że dojechał czy nie?
ogólnie dziś dużo rozmawialiśmy ale to chyba tylko dziś taka okazja się zdarzyła

a za buziaka dziękuję
Stary 2011-10-22, 21:08   #4437
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie dziś dużo rozmawialiśmy ale to chyba tylko dziś taka okazja się zdarzyła

a za buziaka dziękuję
skąd wiesz? może będziecie częściej tak rozmawiać?
Stary 2011-10-22, 21:11   #4438
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
skąd wiesz? może będziecie częściej tak rozmawiać?
od poniedziałku TŻ idzie do pracy i będzie robił od rana do późnego wieczora, więc siłą rzeczy nie będziemy mieli nawet jak za bardzo tak rozmawiać jak dziś oboje zdajemy sobie z tego sprawę, ze dziś to było wyjątkowo tak.
Stary 2011-10-22, 21:13   #4439
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
od poniedziałku TŻ idzie do pracy i będzie robił od rana do późnego wieczora, więc siłą rzeczy nie będziemy mieli nawet jak za bardzo tak rozmawiać jak dziś oboje zdajemy sobie z tego sprawę, ze dziś to było wyjątkowo tak.
w weekendy też będzie pracować?
Stary 2011-10-22, 21:21   #4440
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
w weekendy też będzie pracować?
tylko niedziele będzie miał wolne-chyba.. No a jak będzie pilna robota, to i w niedzielę będzie pracował.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości