|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cytat:
ale mi się nie trafiło, choć ja z reguły zaznaczam (jak omawiam im diagnoze) że to badanie odbywa się w przedszkolu i dziecko może inaczej zachowywać się w domu np w przedszkolu z kolegami się bije przeszkadza na zajęciach a w domu z ulubionym bratem się bawi zgodnie tudzież płacze jest tym który obrywa a potem to przenosi na grupe, albo koncentracja uwagi na zajęciach jest słaba bo nie wytrzymuje 30 minut bo tyle trwa jedno zajęcie, a w domu może być super bo 2 godziny koncentruje się na grze na kompie.. więc mają nie przekładać 1do 1 tylko wziąć poprawkę na inne warunki - pewnie ciut inaczej wyszło bo jakbyśmy tą samą obserwacje robili w domu z dzieckiem ale że jest robiona w przedszkolu i badmy zachowanie w przedszkolu to takie a nie inne są wyniki więc pewnie dla tego nie ma uwag i niezgodności bo rodzice już nie mają co powiedzieć choć zdarzyło się ostatnio że mama której iwi mówiła że jej dzieć się nie koncentruje na zajęciach i prosi o ćwiczenia w domu i powiedziała jej co i jak to mama wyskoczyła z tekstem że to nie prawda bo ona się super koncentruje bo na zajęciach plastycznych w mdk wszyscy pracują po godzinę a ona po 15 minutach ma skończone.. no tak ma skończone i wychodzi bo się nudzi i już nie chce podejmować następnych działań... ale w tym roku zebranie jeszcze przed nami więc nie wiem co będzie tu bo tych rodziców dopiero poznaje
|
|
|
#2912 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale się dziś zapowiada czadowy wieczór Spotykam się z kumpelami z liceum Będziemy gadać, gadać i gadać, aż chrypy dostaniemy Jak ja to kocham. Niestety rzadko się spotykamy w pełnym składzie, raz w roku może i dlatego to wielkie święto i imprezowanie
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Marta tak się pytam, bo mi w tym roku taki przypadek wyskoczył (rok temu nic takiego nie było). Najpierw było oburzenie kto tę diagnozę robił (choć przecież nie dość , ze napisała na wynikach to jeszcze wcześniej na zebraniu we wrześniu to dokładnie omówiłam). I że to przecież nie możliwe. A dziecko wyszedł poziom przeciętny (jak połowie grupy) więc nie było tak źle. Powiem ci, ze cięzko mi było wyjaśnić tej kobiecie to wszystko.
Baja o to super imprezka się szykuje. |
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi wklej nam swoje ubranka
Ja to kurcze jak się zawsze po coś wybieram, to przeważnie nic nie znajduje ![]() idę ogarnąć mieszkanie. Jeszcze muszę sałatkę zrobić i muffinki upiec. Nie wiem czy mam ochotę na czekoladowe czy na słone z fetą i chyba oba upiekę tylko kto to zje??
|
|
|
|
#2917 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zazdroszcze ![]() Cytat:
bo rodzice jeśli chodzi o ich dzieci to lubią mieć idealny obraz więc każde średnie wyniki mogą ich niesatyfakcjonować bo jak to ich dziecko... szczególnie jak mają przerost ambicji no i bosko ![]() ja zaczełam sprzątać nastawiłam pranie wytarłam kurze i myje sobie butelki Pata i nagle mi rura w kuchni pękła, ta odpływowa.. poleciało wody w cholere, wrzuciłam Pata do łóżeczka drugą ręką wycierałam dzwoniłam do wojtka zakręcałam wode i wyłączałam pralkę bo mają ten sam odpływ.. teraz już sytuacja opanowana ale z wody w kuchni korzystać nie mogę aż mąż nie wróci i nie naprawi a będzie to koło 18 bo po szkole jeszcze jeszcze jakąś robote oglądac... boskoooo ale za to jak pat pójdzie spać upiekę mufinki z nutellą ![]() zobaczymy co te nowe foremki są warte
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
anika wy na zeby macie jeszcze czas - im pozniej tym lepiej dla nich.
Za to my bedziemy miec zaraz drugiego zebolka ![]() marta jakie nowe foremki masZ? ja pieklam ost w swoim osobnych na mufinki, w sensie pojedynczych i czad
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-10-22 o 10:13 |
|
|
|
#2920 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladne oficerki! oo i pudrowy roz na ta jesien?
|
|
|
|
#2922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2924 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mi się przypomniało jak nam zalało łazienkę odpływ pod wanną wypadł i akcja ratowanie była---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
#2925 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nowe foremki mam teraz z lidla mama mi kupiła cobym miała wiecej i piekła częściej pewnie chodziło jej o podwójną porcje dla nich i żebym nie musiała przekładać foremeki stare moje to sylikonowe pojedyncze i masz racje czad są super i je uwielbiam szczególnie że mają perforacje i nie trzeba dawać papilotek bo ja mam wrażenie że w papilotkach mimo że fajnie to potem trzeba oskubywac zawsze troche ciasta zostaje... więc bez sensu a dziś testuje nowe - silikonowe ale połączone 6 sztuk, zobaczymy ![]() Cytat:
sukienko sweter boskiiiii SUPERRbutki takie se ale ciuszki rewelacja ![]() ![]() Cytat:
jeszcze sobie myśle no tak zalałam sąsiada pewnia za szafką woda stoi będzie mu ciekła zaraz przylezie a ja w piżamie, włosy nie umyte BOSKO.. to co zrobiłam wzięłam młotek wyklupałam w listwe ozdobną na dole tą maskującą co od ziemi do szafki jest i ją wyciągnęłam jeszcze trochę wody poleciało ale już nie dużo wytarłam mopem i mogę chodzić w pizamce dalej ![]() bo nikt już nie przyjdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() aż mnie korci zeby naprawić ale spoko poczekam na meża dam mu się wykazać w końcu to jego codzienna praca ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- aaaa i nauczycielki idę 9 listopada na szkolenie kierownik wycieczek szkolnych - kosztuje u nas 45 zł więc pisze dla rozeznania bo wiem że szukałyście
|
|
|
#2926 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja płaciłam za takie szkolenie chyba 30zł ale kilka lat temu i też jeden dzień miałam spadam się malnąć bo do castoramy jedziemy z TŻ
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
[URL=" http://www.suwaczki.com /tickers/ckaicsqvk4q659v3.png "][B][COLOR="DarkOrchid"]Nasz skarb
[/ COLOR][/ B][/ URL]Śliwieńko skopiuj to sobie i wstaw w podpis. Tylko spacje pousuwaj.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-10-22 o 10:43 |
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() rosi super sweterek i bluzeczka tez a buciorkow nie widze bo mi otwiera glowną :/ ja moje ostatnie zakupy prawie całe oddałam do reklamacji za sweter dostałam bon do wykorzystania orsayu nad drugim swetrem sie jeszcze zastanawiam bo sie pokołtunił na piersiach i brzuchu od noszenia natalii
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
bo buty otwierają się główną stroną trzeba poczekać aż się wczyta pojawi się fotka siedzącej pani (bokiem przy stoliku z kawą i gazeta) a pod spodem kwadraciki, naciskacie 2 kwadracik
i w środkowym rzędzie 1 po prawej
|
|
#2931 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie odzywam się, ale was podczytuje. praca spala moja cała energie. mam pełno zajeć, nie zebym narzekała, bo to lubie ale jak wracam do domu to juz na nic nie mam sil.dodatkowo we czw byłam z kolezankami z pracy na pizzy i piwku i po [oworcie do domu zaczelam ogladac z tzem film i przysnelam na siedzaco (wiec proszę sie Madzi nie dziwic )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupiłam sobie w orsay sweterek http://e-shop.orsay.com/sweter-meere...uctId=55120054 ale mam wrazenie, ze na mnie sie lepiej prezentuje ![]() no i niezłe zamowinie zlozyłam na allegro. ciekawe jak gatunkowo sie sprawdza przyszedł moj dywan, niestety w innym kolorze niz na zdjeciu. mam ciemna sliwke, a ja sie nastawilam na jasniejszy ;/ mezowi bardziej podoba sie ten co jest w domu, oge go odesłac, ale w sumie mnie sie chyba ten ciemny tez podoba |
|||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze zła jestem
mam do wywołania sporo zdjec i bylam w fotojokerrze i ta promocja pakiet wakacyjny gdzie zdjecia 10x15 pol mat byly po 33 gr to sie skonczyła a po 49 gr to sporo wyjdzie ale sie zagapiłam
|
|
#2933 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() fajne zukupy! Cytat:
szczegolnie na te z feta-nie jadlam takich a chetnie bym sprobowalaCytat:
az sobie ciebie wyobrazilam latajaca po domu hiii dobrze ze sytuacja opanowana Cytat:
w Racku je robilas ? Cytat:
a co na all zamowilas? Pokaz jak sie dywan prezentuje! ja uwielbiam kolor ciemna sliwka! tez mam taki dywanik w domu Sprobowalam w koncu wczoraj tych krewetek-i powiem dobre, dobre calkiem dobre-dla mnie porownanie do ryby tylko bardzi gumiaste ale smaczne bylo i pewnie jeszcze kiedys zasmakuje.Ja juz pol domu od rana przerzucilam do gory nogami zabralam sie w koncu za spakowanie za malych ciuszkow Toma-wyszly trzy wielkie wory.Poukladalam w koncu mu w szafie-bo byl juz straszny balagan.Poodkurzalam. Nakarmilam malucha zupka i spi. Teraz ide obiad zrobic-rybka z piekarnika dzis.I jakies ciasto mnie kusi... tylko co tu latwo i szybko zrobic... Mam jablka-macie pomysl na dobra szybka szarlotke? |
|||||
|
|
|
#2934 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkanko posprzątane, sałatka zrobiona, muffinki upieczone (48 sztuk - połowa na słono z fetą i susz. pomidorami a połowa czekoladowe)
![]() Wpadli tez rodzice na kawkę i muffinki a po 17 ma być koleżanka ![]() Marta ech na drugi raz tak zrobię jak radziłaś współczuję akcji z rurą.Rosi zarąbista sukienka i kozaczki. Katunia to zapraszam a z jabłkami.... tez można muffinki |
|
|
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja też musze sobie grube leginsy kupić. Wkurza mnie, że wszystkie co mam są prześwitujące na tyłku
|
|
|
|
#2938 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozniej, byc moze jutro wrzuce fotki jak z tym dywanem, bo najpierw musze odkurzyc salon i umyc podłoge, a na razie to TZ zasnał na kanapie - po nocce i w sumie naszej kłotni bo ja od rano buszuje na górze, tak jak ty robie porzaki ubraniowe. wywaliłam wszystko z szafy i segreguje- matko ile tego jest, a nigdy nie mam sie w co ubrac nie rozumiem tegoja krewetki bym zjadła wtedy jakbym była nieswiadomo, ze je jem- czyli ktos musialby uzyc podstepu abym ich sprobowała na all zamowiłam (ale jeszcze nie dotarło) http://allegro.pl/22-klasyczna-super...862581010.html sliwkowa http://allegro.pl/38-klasyczna-dwuko...834997344.html http://allegro.pl/39-efektowna-tunik...863947937.html http://allegro.pl/2-w-1-czapko-szal-...869741847.html szary http://allegro.pl/18-super-bluzeczka...863382378.html Cytat:
ja legginsów na razie unikam chco tesknie za nimi
|
|||
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
India super te rzeczy. Nie boisz się zamawiać w ciemno?? Mi zawsze to cienko wychodzi
Dlaczego unikasz leginsów??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

aaaa właśnie , miałam się zapytać. Marta miałaś jakiś rodziców z pretensją, dlaczego ich dziecko dostało tak mało punktów na diagnozie??

Będziemy gadać, gadać i gadać, aż chrypy dostaniemy
tylko kto to zje?? 

nie rozumiem tego